- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Çok olmuş tatlım yarın dengelersin Sıkma canınıSelam kızlar bugün Öğlen arkadaşa oturmaya gittik biraz hamur işi yedim ama merak etmeyin o kadar yürüdümki hepsi eridi eve geldiğimde bacaklarım titriyordu o denli yani gelelim neler yediğime
1poğaça
1kase Rus salatası
Küçük 1dilim Sütlü tatlı
Akşam yemeğim
1kepçe mercimek yemeği
3küçük kuru biber Dolması
Yoğurt salata
Kızlar çokmu
Teşekkür ederim canım gerçekten çok zordu benim için hatta ellerimle yedirdim oğlumaOff yakamozz yaaa
Bugun ne bicim bir sinav vermissin
Tebrikler canim
Teşekkür ederim canım bu ara şişkinlik var + lardayım çokta yemiyorum regl dönemime bi hafta var şimdiden olurmu ki şişlik?Bence gayet güzel canım tebrik ederim seni
ilk sinavlar iyiydi bu sefer kötü gecti sonuclari bekleyecez artiksınav cumartesi güzel geçti de ,pazar zordu orta şeker inşallah geçerim
seninki nasıl geçti?
kurtulacaz tabi bazen yavas bazen hizli ilerleyecz :)tamam o halde fırsat buldum bır bakayım dedım napıyorsunuz dıye kılo verenlerı tebrık edıyorum benım gıbı alanlarda uzulmeyın ınsallah gıdecek gram gramda olsa kurtulucazzz fazlalıklardan ınsallah
hosbuldum tatlimmKirmizibalik hosgeldin Tatlim
Insallah sinavlar in iyi gecmistir
Kaldigimiz yerden Aynen devammm
tabi canim nereme alayim ama zayiflayan insan için buda eğlenceliherkes aynı galiba , kilo vermeden kıyafet almak istemiyor ınsan
Hiç bilmiyorum tatlım bol su iç biraz spor yap çok uyuyorsan ondanda olabilirTeşekkür ederim canım bu ara şişkinlik var + lardayım çokta yemiyorum regl dönemime bi hafta var şimdiden olurmu ki şişlik?
Niye üzülüyorsun canim 2 bucuk kilo gitmiş az değil. Eminim farketmissindir zayifladigini. Bana yaklasiyorsunYok canım gün karışıklığı oldu kafamda yoğunluktan
78,5 la başlamıştım galiba sonra 77 ye sonra da 76 ya indim galiba, en azından şu anda 76 yım
Iki gundür yediklerim çok azdi. Firsat olmuyordu aslinda emziriyorum fazla az yedim.ama yinede kilom 100 gram bile degismedi. Regl donemime 2 3 gun kaldi sanirim cok ödem olduTeşekkür ederim canım bu ara şişkinlik var + lardayım çokta yemiyorum regl dönemime bi hafta var şimdiden olurmu ki şişlik?
Aynen canım ya hatta ben dünden beri oturanıyorum bile misafirlerim avantajım oldu bide çocuklu misafir dört kişiler bide benim afacanı ekleyince yer yerinden oynuyor vallaIki gundür yediklerim çok azdi. Firsat olmuyordu aslinda emziriyorum fazla az yedim.ama yinede kilom 100 gram bile degismedi. Regl donemime 2 3 gun kaldi sanirim cok ödem oldu
Evet banada çok geldi canım bakalım Çarşamba ne olacak kilomÇok olmuş tatlım yarın dengelersin Sıkma canını
Sen çık iyi gidiyorsun tatlım tebriklerAynen canım ya hatta ben dünden beri oturanıyorum bile misafirlerim avantajım oldu bide çocuklu misafir dört kişiler bide benim afacanı ekleyince yer yerinden oynuyor valla
Arkalarında gezmekten sürekli yemek hazırlayıp masa kurmaktan dinlenemez oldum
Hazırladığım yemeklerden yemiyorum mesela 9.30 gibi akşam yemeği hazırladım yemedim servis Yaptım garson gibiyim
Ama memnunum
Inanılmaz kalori yakmışımdır eminim
Ona rağmen + lardayım bol bol da su içiyorum
Teşekkür ederim canım bugünü saymazsak sende gayet iyi gidiyorsunSen çık iyi gidiyorsun tatlım tebrikler
Hayırdır canım yaIyi geceler kizlar.....
3 gün kötü geçti ama artık devam etmek istemiyorum.
yarın yeni bir gün diye umutla devam edecegim
Hırslı bi kadınsın aslında sen bence başarabilirsinIyi geceler kizlar.....
3 gün kötü geçti ama artık devam etmek istemiyorum.
yarın yeni bir gün diye umutla devam edecegim
Hırslı bi kadınsın aslında sen bence başarabilirsin
Genceciksin daha yapma bunu kendine pes etme
Çok kolay ya gerçekten kolay!
Lütfen toparlan kendine gel, bunu gencecik bedenine yapma beynin ele geçirmesin seni
Sen onu yönetmelisin o seni değil
Hadi bakalım yarın güzel sağlıklı bi kahvaltıyla aramızda bekliyoruz seni vazgeçmek yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?