Sagol tatlim rabbim hepimize saglikli kilo vermeyi nasip etsin.Merhaba , Çok güzel kılo vermıssın , tebrik ediyorum seni , gerçekten 5 ayda 25 kg cok iyi , maşallah diyelim allah istediğin kıloya inmeyi nasip etsin canım
hic bir seyin moralini bozmasina izin verme. ki ben kebapciyimdir her hafta en az bir kere tika basa kebabini da tatlisini da yerim elhamdulillah hic bir sey olmuyor vucut dengeliyor onu.Ayy canım ne kadar güzel yazmışsın. Aklımdan bile geçirmiycem bundan sonra
Seni gerçekten tebrik ediyorum canım çok güzel bi duygudur eminim bende 85le başladım en son 81dim herkes fark ediyo çok hoşuma gidiyo ki senin 25kilo resmen bi çocuk çıkmış bedeninden bravo tebrikler Başarının Devamını diliyorum tatlımhic bir seyin moralini bozmasina izin verme. ki ben kebapciyimdir her hafta en az bir kere tika basa kebabini da tatlisini da yerim elhamdulillah hic bir sey olmuyor vucut dengeliyor onu.
Sağol canım benim. Evet çok güzel bir duygu velilerim bile çok motive edyorlar sözleriyle:) Hele ki son bir aydr spor da yapıyorum önceden yapmadığım için o kadar pişmanım ki.Seni gerçekten tebrik ediyorum canım çok güzel bi duygudur eminim bende 85le başladım en son 81dim herkes fark ediyo çok hoşuma gidiyo ki senin 25kilo resmen bi çocuk çıkmış bedeninden bravo tebrikler Başarının Devamını diliyorum tatlım
Menun guzel canimGünaydın kızlar
Kahvaltım
1dilim kızarmış ekmek
2zeytin
1yumurta
2dilim peynir
1tatlı kaşığı tahin pekmez
Yarın tartı günü bugün daha az yemeyi düşünüyorum tabi becerebilirsem
Cok degil canim idealöğle yemegım : 1 tabak kurufasulye , tursu , 1 bardak ayran
çok oldu sanırım ama iş yerınde rejimlik yemek seçmek zor oluyoren azından çorba , pılav tatlı almıyorum ,
yemekte yemesem bu defa hepten ac kalırım .
Teşekkürler canım senin menün de güzelKahvaltim
1 has yumurta
1.5 kk peynir
1 dl k ekmek
Yesillik
2 zeytin
Ve Simdi De tarcinli suyumu hazirlayayim
Evet cok cabuk geçiyorda sanki daha çok motive olmamız lazım , arada kaçırınca basa donuyoruzMeraba kızlar,
Yarın tartı günü. Zaman ne çabuk geçiyor, bir hafta nasıl böyle çabuk geçiyor yaaa. Bu haftadan çok umutlu değilim ama bakalım yarın tartılıp göreceğiz
O birden gider canim sabret mutlaka kalori çok yanmıştır. Ben bu yarismadan önce bir yarismada ortalama 5 kilo filan verdim.bu yarışma devam ediyorum .ama artik yavas gidiyor bu vucut savunma mekanizmasindan olabilir o yizden moralimi bozmuyorum.yani az az kilo veriyorum sanmayin gevsedigimi :)) ama emzirdigim halde 1 litreden fazla su icmiyorum bu ara unutuyorm ondanda yavasliyor olabilir bugun suya agirlik verdim susuzlul tehlikeli hele emzirenler icin yine bobreklerim agridiAynen canım ya hatta ben dünden beri oturanıyorum bile misafirlerim avantajım oldu bide çocuklu misafir dört kişiler bide benim afacanı ekleyince yer yerinden oynuyor valla
Arkalarında gezmekten sürekli yemek hazırlayıp masa kurmaktan dinlenemez oldum
Hazırladığım yemeklerden yemiyorum mesela 9.30 gibi akşam yemeği hazırladım yemedim servis Yaptım garson gibiyim
Ama memnunum
Inanılmaz kalori yakmışımdır eminim
Ona rağmen + lardayım bol bol da su içiyorum
yavaş olsun sağlam olsun yağdan gitsinKızlar günaydın çok yavaş kilo veriyorum çok mu yiyorum ya nerde hata yapıyorum.
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 tane domates
4 tane zeytin
maydonoz
bende faydasini görüyorum başarıyı arttiriyor olumlu sinyaller mesajlarBunun icin bir de boyle yaparak deneyin bakalim insaallh faydasini gorursunuz.
teşekkür ederım canım ama 1 kılo fazla gosterıyorşimdiden hayırlı olsun.yeni tarti aldigimda bana olumlu etki yapmisti bir ay filan oldu alali.
evet boşa zaman israfı
becersen iyi olurGünaydın kızlar
Kahvaltım
1dilim kızarmış ekmek
2zeytin
1yumurta
2dilim peynir
1tatlı kaşığı tahin pekmez
Yarın tartı günü bugün daha az yemeyi düşünüyorum tabi becerebilirsem
tebrik ederim canimSağol canım benim. Evet çok güzel bir duygu velilerim bile çok motive edyorlar sözleriyle:) Hele ki son bir aydr spor da yapıyorum önceden yapmadığım için o kadar pişmanım ki.
cidden çok cabuk gectiMeraba kızlar,
Yarın tartı günü. Zaman ne çabuk geçiyor, bir hafta nasıl böyle çabuk geçiyor yaaa. Bu haftadan çok umutlu değilim ama bakalım yarın tartılıp göreceğiz
teşekkür ederım canım ama 1 kılo fazla gosterıyor
oysakı yarın yenı tartımla tartılıp resımlı paylaşcaktım kılomu
yada suana kadar bıldırımlerımı 1 kılo artırsak mı dıye duşundum senıde ugrastırıcam ama sonuçta bu bı yarış olmazsa eskı tartıya devamm
tamam canım cok sagol o zaman yenı tartıya gecıyorum bundan sonra bıldırımlerım resımlı olucakkötü olmuş . 1 kilo arttirmak iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?