4 Aylık kilo verme yarışması

Merhaba , Çok güzel kılo vermıssın , tebrik ediyorum seni , gerçekten 5 ayda 25 kg cok iyi , maşallah diyelim allah istediğin kıloya inmeyi nasip etsin canım
Sagol tatlim rabbim hepimize saglikli kilo vermeyi nasip etsin.

Ayy canım ne kadar güzel yazmışsın. Aklımdan bile geçirmiycem bundan sonra
hic bir seyin moralini bozmasina izin verme. ki ben kebapciyimdir her hafta en az bir kere tika basa kebabini da tatlisini da yerim elhamdulillah hic bir sey olmuyor vucut dengeliyor onu.

Günaydın kızlar
Kahvaltım
1dilim kızarmış ekmek
2zeytin
1yumurta
2dilim peynir
1tatlı kaşığı tahin pekmez
Yarın tartı günü bugün daha az yemeyi düşünüyorum tabi becerebilirsem

hic bir seyin moralini bozmasina izin verme. ki ben kebapciyimdir her hafta en az bir kere tika basa kebabini da tatlisini da yerim elhamdulillah hic bir sey olmuyor vucut dengeliyor onu.
Seni gerçekten tebrik ediyorum canım çok güzel bi duygudur eminim bende 85le başladım en son 81dim herkes fark ediyo çok hoşuma gidiyo ki senin 25kilo resmen bi çocuk çıkmış bedeninden bravo tebrikler Başarının Devamını diliyorum tatlım

Sağol canım benim. Evet çok güzel bir duygu velilerim bile çok motive edyorlar sözleriyle:) Hele ki son bir aydr spor da yapıyorum önceden yapmadığım için o kadar pişmanım ki.

öğle yemegım : 1 tabak kurufasulye , tursu , 1 bardak ayran
çok oldu sanırım ama iş yerınde rejimlik yemek seçmek zor oluyor en azından çorba , pılav tatlı almıyorum ,
yemekte yemesem bu defa hepten ac kalırım .

Cok degil canim ideal
Sonucta ogle yemegin
Tadimlik olmazsa
Ama tavsiyem k.fasulye gibi yemeklerin suyunu fazla yeme

Kahvaltim
1 has yumurta
1.5 kk peynir
1 dl k ekmek
Yesillik
2 zeytin

Ve Simdi De tarcinli suyumu hazirlayayim

Ben de katılmak istiyorum. Biraz geç oldu ama umarim size yetisirim. Boy: 163 kilo:66 yas: 28 hedefim: 58

Meraba kızlar,
Yarın tartı günü. Zaman ne çabuk geçiyor, bir hafta nasıl böyle çabuk geçiyor yaaa. Bu haftadan çok umutlu değilim ama bakalım yarın tartılıp göreceğiz

Meraba kızlar,
Yarın tartı günü. Zaman ne çabuk geçiyor, bir hafta nasıl böyle çabuk geçiyor yaaa. Bu haftadan çok umutlu değilim ama bakalım yarın tartılıp göreceğiz
Evet cok cabuk geçiyorda sanki daha çok motive olmamız lazım , arada kaçırınca basa donuyoruz

Reactions: zbt
O birden gider canim sabret mutlaka kalori çok yanmıştır. Ben bu yarismadan önce bir yarismada ortalama 5 kilo filan verdim.bu yarışma devam ediyorum .ama artik yavas gidiyor bu vucut savunma mekanizmasindan olabilir o yizden moralimi bozmuyorum.yani az az kilo veriyorum sanmayin gevsedigimi :)) ama emzirdigim halde 1 litreden fazla su icmiyorum bu ara unutuyorm ondanda yavasliyor olabilir bugun suya agirlik verdim susuzlul tehlikeli hele emzirenler icin yine bobreklerim agridi

Kızlar günaydın çok yavaş kilo veriyorum çok mu yiyorum ya nerde hata yapıyorum.
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 tane domates
4 tane zeytin
maydonoz
yavaş olsun sağlam olsun yağdan gitsin

Bunun icin bir de boyle yaparak deneyin bakalim insaallh faydasini gorursunuz.
bende faydasini görüyorum başarıyı arttiriyor olumlu sinyaller mesajlar

şimdiden hayırlı olsun.yeni tarti aldigimda bana olumlu etki yapmisti bir ay filan oldu alali.

evet boşa zaman israfı
teşekkür ederım canım ama 1 kılo fazla gosterıyor
oysakı yarın yenı tartımla tartılıp resımlı paylaşcaktım kılomu
yada suana kadar bıldırımlerımı 1 kılo artırsak mı dıye duşundum senıde ugrastırıcam ama sonuçta bu bı yarış olmazsa eskı tartıya devamm

Günaydın kızlar
Kahvaltım
1dilim kızarmış ekmek
2zeytin
1yumurta
2dilim peynir
1tatlı kaşığı tahin pekmez
Yarın tartı günü bugün daha az yemeyi düşünüyorum tabi becerebilirsem
becersen iyi olur

Sağol canım benim. Evet çok güzel bir duygu velilerim bile çok motive edyorlar sözleriyle:) Hele ki son bir aydr spor da yapıyorum önceden yapmadığım için o kadar pişmanım ki.
tebrik ederim canim
Ne tür spor yapıyorsun. Bende yeni sıkılasma hareketlerine baslayacagim. 2007 de nivea ile dinamik sabahlar vardi.sadece sıkılastirici cok iyiydi bulabilirim insallah.
Meraba kızlar,
cidden çok cabuk gecti

kötü olmuş . 1 kilo arttirmak iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…