şimdiden hayırlı olsun.yeni tarti aldigimda bana olumlu etki yapmisti bir ay filan oldu alali.Yeni bi tarti siparis verdim heyecanla onun gelmesini bekliyorum vucut analizi yapiyo bakalim ne durumdayim benim tartimla kilo farketmezse carsamba resimli paylasicam kilomu:))
evet boşa zaman israfıBi gun kacamak yaptikmi duzen bozuluyo dimi canim en az 2 gun yaptigimiz kacamaklari eritmeye ugrasiyoruz bu arada tebrikler sende guzel kilo vermissin :)
Canim kilo bilgilerini hatrliyrsan en bastan yaz pazartesi listeye tekrar ekliyim bari
Aslinda.dun profiline girdim dun giris.yapip bildirimyapmadigini gorunce vazgectin sandim
kaçamaklar illaki oluyor tabiki pes yok. Kilo verdiğini söylemeden başkalarının farketmesi müthiş bir duygu biz kilocuklular açısından. Iyi gidiyorsun sakın bozma bu hizla biraz daha git ayakların dizlerin belin rahatlasın sonra zaten kilo verme yavaşlar istikrarla devam
bende öyleyim canımkızım bile alişti ben salonda soyununca baskulu cikarip ustune cikiyor 14 aylik
kaçamak kahvaltıda yapilirsa gün içinde telafi edilir.ama sık yaparsak yolumuz uzar.bende pasta börek tarzi şeyleri hatta lahmacunu bile kahvaltoda yiyorum
inşallah 4 ay sonrada aynı şeyi söylemezsin.koca bir hafta ziyanla bitmiş
sen keşke elindeki avantaji kullanabilsen.benimde midem kaziniyo tatli cekiyo ama dayaniyorum keske 85 90 kilolardayken de bu emzirmeyi avantaja cevirseydim. Benim kizim 14 aylik hala anne sutu aliyor ek gidayi reddediyor yutmasi iyi ama emmeyi tercih ediyor gece gündüz.geçen iki.lahmacun yemişsin çok bu. Cesitli cesitli az az ye vitamin amacli.günlük enerjine katki için bebek icinde 8 er tane findik badem yiyebilirsin .ben her gun boyle yapiyorum.Elindeki avantaji kullanabilsen bir ayda rahat 4 kilo verirsin canim ya
hoşbulduk canım Allah bagıslasin hepimiz birbirimize borçluyuz topikte . Iyiki buradasinHoşgeldin canım...
Senin sayende canım ben senin yarışmana Katılmak için üye oldum çok da iyi gidiyo şükür sana ayrıca teşekkür ederim...
Benim 2tane Çocuğum var kızım 6yaşunda oğlum 1yaşında canım
Bi zamanlar hatta 3 sene öyle dedim sonra bi zirve gördüm. Artik gucluyum zayifliyorum. Kendime inaniyorum sende basaracaksin.bak 105 ten sonra bu kiloEvet artık gerçekten bıktım istediğim gibi giyinememekten sürekli bigün zayıflıcam deyip becerememekten insanların zavallı dercesine bakmalarından ...,,,,,. Daha say say bitmez eee artık irade Şart artık mutlu olmak istiyorum
Hoşbulduk canim..tesekkur ederim.sinav idare ederdi. Buralar sizler sayesinde civil civilHoşgeldin kırmızıbalık nasıl geçti Sınavın?
Sen gelir gelmez topiğin havası değişti bile
Merhaba kızlar , ben ne yasadım biliyormusunuz ? arkadaşımla Taksime gittiğim zaman çok kilolu donemımde , restoranda oturuyoruz , arkadaşımda bayağı zayıf , yemeğimizi sipariş ettik oturuyoruz , garson masaya ekmek getirdi , bana şakayla karışık dediki ama hanfendi bu sizin için değil diğer hanfendi yiyebilir ben günün geri kalanını hatırlamıyorum ınanın , arkadaşımla ne konuştum , ne oldu , gece nasıl bitti bilmiyorum , o kadar üzülmüştüm , yalnız dengesiz insan çok gerçekten
teşekkür ederim canim hosbulduk insallah verirsin elinden geleni ardina koyma son bir bucuk hafta da sıkılaşma hareketlerine yogunluk verirsin daha cok kilo vermis gibi görünürsünGÜNAYDIN KIZLAR HOŞGELDİN KIRMIZIBALIKKAÇ HADİ GEÇMİ OLSUN
BUGÜNDEN İTİBAREN ÇOK DİKKAT ETMEYE BAŞLIYORUM ARTIK KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ YAKLAŞIYOR İDEAL KİLOMA GİRMEM LAZIM O GÜNE KADAR TAM 8 HAFTA VAR NÜMDE İNŞALLAHB VERİRİM KIZLAR
canim bu çarsamba belki bildirim yaparsin bekliyorum.pes etme
Lorinem evet verecegız tabikide sende yapmaya devam et tatlım , kiloda sorunmu allah buyuk dert vermesin , nasıl olsa gidecek bunlartamam o halde fırsat buldum bır bakayım dedım napıyorsunuz dıye kılo verenlerı tebrık edıyorum benım gıbı alanlarda uzulmeyın ınsallah gıdecek gram gramda olsa kurtulucazzz fazlalıklardan ınsallah
yeme sen :)Şuan tam 5 kişi Karşımda bırgerking yiyor ben etrafı süzüyorum
Açım yaaa
Lorinem evet verecegız tabikide sende yapmaya devam et tatlım , kiloda sorunmu allah buyuk dert vermesin , nasıl olsa gidecek bunlar
2 tane muzda bayağı kalorili geldı banaTATLI KRİZİNE DOĞAL ÇÖZÜM BULUNDU
2 MUZ ROBOTTA EZİLİR 2 ÇIRPILMIŞ YUMURTA TARÇIN İLAVE EDİLİP ÇOK AZ YAĞDA KREP YADA PANKEK ŞEKLİNDE PİŞİRİLİR
Off yakamozz yaaaŞuan tam 5 kişi Karşımda bırgerking yiyor ben etrafı süzüyorum
Açım yaaa
Bence gayet güzel canım tebrik ederim seniEveet hanımlar yemedim burgerking
Ama ama eve gelince bayılmak üzereydim artık
2 minik dolma ( gerçekten küçük serçe parmağım kadar)
Yarım kurabiye
Canım istediği için değil gerçekten kötü oldum bugün
Birazda kaşar peyniri yedim bunlar yemek öncesi
Şimdi yemeğimi yedim yarım tavuk göğüsünden hatta daha az yağsız sote
Bi küçük kase salata yağsız nar ekşili
Bi bardak kola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?