4 Aylık kilo verme yarışması

Yeni bi tarti siparis verdim heyecanla onun gelmesini bekliyorum vucut analizi yapiyo bakalim ne durumdayim benim tartimla kilo farketmezse carsamba resimli paylasicam kilomu:))
şimdiden hayırlı olsun.yeni tarti aldigimda bana olumlu etki yapmisti bir ay filan oldu alali.

Bi gun kacamak yaptikmi duzen bozuluyo dimi canim en az 2 gun yaptigimiz kacamaklari eritmeye ugrasiyoruz bu arada tebrikler sende guzel kilo vermissin :)
evet boşa zaman israfı

Canim kilo bilgilerini hatrliyrsan en bastan yaz pazartesi listeye tekrar ekliyim bari
Aslinda.dun profiline girdim dun giris.yapip bildirimyapmadigini gorunce vazgectin sandim

Yok canım gün karışıklığı oldu kafamda yoğunluktan

78,5 la başlamıştım galiba sonra 77 ye sonra da 76 ya indim galiba, en azından şu anda 76 yım

Canım ya ben ne kadar sıkı gitsem de 2 gün patlıyor. Sonra yine devam. Ama ben eemzirme yi bırakınca güzel kilo veriyorum. Işte kesiliyor

Evet kalorili bir sabah kahvaltısından sonra hiç bozmadan yola devam
naz iki gün bozdum suan canım da tok olmama ŕagmen çikolata istiyor ama yemeyeceğim.... Sen aklıma geliyorsun tekrar tam gaz devam...
an itibariyle menülerimi de daha dikkatli yazacağım.
Çarşamba sabahi tartılıp başlangıç kilom olan 86 ya inmek istiyorum kizlarrr

hoşbulduk canım Allah bagıslasin hepimiz birbirimize borçluyuz topikte . Iyiki buradasin

Bi zamanlar hatta 3 sene öyle dedim sonra bi zirve gördüm. Artik gucluyum zayifliyorum. Kendime inaniyorum sende basaracaksin.bak 105 ten sonra bu kiloya indim bir sene de
Hoşgeldin kırmızıbalık nasıl geçti Sınavın?
Sen gelir gelmez topiğin havası değişti bile
Hoşbulduk canim..tesekkur ederim.sinav idare ederdi. Buralar sizler sayesinde civil civil

teşekkür ederim canim hosbulduk insallah verirsin elinden geleni ardina koyma son bir bucuk hafta da sıkılaşma hareketlerine yogunluk verirsin daha cok kilo vermis gibi görünürsün

Şuan tam 5 kişi Karşımda bırgerking yiyor ben etrafı süzüyorum
Açım yaaa

Merhaba kızlar en son çarşamba günü kilo bildirmek için girmiştim buraya. Okuyamadığım sayfaları okudum şimdi. Maşallah çok azimlisiniz Bende arada çok az kaçamak yapıyorum ama dikkat ediyorum tekrar yediklerime. Sizleri okudukça motive oluyorum gerçekten.

Lorinem evet verecegız tabikide sende yapmaya devam et tatlım , kiloda sorunmu allah buyuk dert vermesin , nasıl olsa gidecek bunlar

TATLI KRİZİNE DOĞAL ÇÖZÜM BULUNDU
2 MUZ ROBOTTA EZİLİR 2 ÇIRPILMIŞ YUMURTA TARÇIN İLAVE EDİLİP ÇOK AZ YAĞDA KREP YADA PANKEK ŞEKLİNDE PİŞİRİLİR

TATLI KRİZİNE DOĞAL ÇÖZÜM BULUNDU
2 MUZ ROBOTTA EZİLİR 2 ÇIRPILMIŞ YUMURTA TARÇIN İLAVE EDİLİP ÇOK AZ YAĞDA KREP YADA PANKEK ŞEKLİNDE PİŞİRİLİR
2 tane muzda bayağı kalorili geldı bana ama tarif cok güzel

Eveet hanımlar yemedim burgerking
Ama ama eve gelince bayılmak üzereydim artık
2 minik dolma ( gerçekten küçük serçe parmağım kadar)
Yarım kurabiye
Canım istediği için değil gerçekten kötü oldum bugün
Birazda kaşar peyniri yedim bunlar yemek öncesi
Şimdi yemeğimi yedim yarım tavuk göğüsünden hatta daha az yağsız sote
Bi küçük kase salata yağsız nar ekşili
Bi bardak kola

Slm millet
Gezmeyi kazasiz belasiz atlattim
ogle
1 minik lahmacun
2 kepce tarhana corbasi
bol salata

Sonra cay in yaninda 2 catal kek
Tadimlik da olsa yedim

Vee aksam bir sey yemiycem
Gunu kapattim

Selam kızlar bugün Öğlen arkadaşa oturmaya gittik biraz hamur işi yedim ama merak etmeyin o kadar yürüdümki hepsi eridi eve geldiğimde bacaklarım titriyordu o denli yani gelelim neler yediğime
1poğaça
1kase Rus salatası
Küçük 1dilim Sütlü tatlı
Akşam yemeğim
1kepçe mercimek yemeği
3küçük kuru biber Dolması
Yoğurt salata
Kızlar çokmu

Bence gayet güzel canım tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…