Kirmizibalik hosgeldin Tatlimaz yediğini zannetmek çok tehlikeli bir zamanlar ben hep öyleydim
sınavın nasil geçti
daha fazla üzülmemek icin gevsemiyorum daha da hirslaniyorum.önceden sinirlenince değilde canim sıkıldıkca yerdim sonra da pişman olurdum canımın sıkıntısı 2 ye katlanırdı.üzülünce keyfim yokken kesiliyorum yiyemiyorum
bende bugün bir sürü pasta malzemesi aldım çikolata soslarına kadar . Hatta süsleme aparatına kadar.bende gelistirmeye çalışıyorum pek bilmiyorum Eşimizinde çocuklarimizinda cani var onlarda bizle diyete girmek zorunda değil. bizimde gözümüz çıkmasın sabah yiyebiliriz normal ölçüde ama ara sıra
kola olmasa iyiydi canim yaa ona asla yer vermemelisin onun yerine insan bi sey yer
Densizlige bir ornek dahaMerhaba kızlar , ben ne yasadım biliyormusunuz ? arkadaşımla Taksime gittiğim zaman çok kilolu donemımde , restoranda oturuyoruz , arkadaşımda bayağı zayıf , yemeğimizi sipariş ettik oturuyoruz , garson masaya ekmek getirdi , bana şakayla karışık dediki ama hanfendi bu sizin için değil diğer hanfendi yiyebilir ben günün geri kalanını hatırlamıyorum ınanın , arkadaşımla ne konuştum , ne oldu , gece nasıl bitti bilmiyorum , o kadar üzülmüştüm , yalnız dengesiz insan çok gerçekten
Hosgeldin canim sen deGünaydın kızlar!!!
sınav maratonum geçti
artık burdayım,spora başlıyorum
diyete aynen devam
sabah: sütlü kahvemi içtim,suyumu içtim,1 tane incir yedim
kahvaltı daha yapmadım yediklerimi günlük aktivitelerimi yapınca yazarım
Sende hoşgeldin canım azimine bereketGünaydın kızlar!!!
sınav maratonum geçti
artık burdayım,spora başlıyorum
diyete aynen devam
sabah: sütlü kahvemi içtim,suyumu içtim,1 tane incir yedim
kahvaltı daha yapmadım yediklerimi günlük aktivitelerimi yapınca yazarım
kaçamaklar illaki oluyor tabiki pes yok. Kilo verdiğini söylemeden başkalarının farketmesi müthiş bir duygu biz kilocuklular açısından. Iyi gidiyorsun sakın bozma bu hizla biraz daha git ayakların dizlerin belin rahatlasın sonra zaten kilo verme yavaşlar istikrarla devamKızlar slm
Dün Öğlen anneme gittim ve bugün geldim biraz kaçamak çok oldu ama pes etmek yooook sabah kaldığım yerden devam veeeee herkes kilo verdiğimi fark etti çok mutluyum
bende öyleyim canımGünaydın kızlar
Saçma bi kahvaltıyla karşınızdayım
Dün akşam eşim muhallebi almış canım çok çekmişti yemedim tabi
Kahvaltıda yedim
Yarım kase Muhallebi
Bi iki lokma oğlumun omletinden yedim
Yarın tartı günü fazla veremedim hergün tartılanlardanım hatta günde 10 kez
günaydın kızlar +600 artış var62 kiloyum bugünden itibaren sıkı diyete giriyorum artık
sen keşke elindeki avantaji kullanabilsen.benimde midem kaziniyo tatli cekiyo ama dayaniyorum keske 85 90 kilolardayken de bu emzirmeyi avantaja cevirseydim. Benim kizim 14 aylik hala anne sutu aliyor ek gidayi reddediyor yutmasi iyi ama emmeyi tercih ediyor gece gündüz.geçen iki.lahmacun yemişsin çok bu. Cesitli cesitli az az ye vitamin amacli.günlük enerjine katki için bebek icinde 8 er tane findik badem yiyebilirsin .ben her gun boyle yapiyorum.Elindeki avantaji kullanabilsen bir ayda rahat 4 kilo verirsin canim yaEn ayniyim kızlar 87.5
AY CANIM HİÇ SORMA O HAFTA KÖTÜYDÜ ÇOK KÖTÜYDÜ HASTA OLACAĞIMDAN DOLAYI AŞIRI DERECE Bİ TATLI KRİZİM TUTTU BİRDE İSTER İSTEMEZ KARIN ŞİŞLİĞİ VARDI ONDAN ÖYLE OLDU BAKALIM BU HAFTA NASIL AMA ARTIK İYİCE SIKIYORUM KENDİMİ VERMEK LAZIM DOĞUM GÜNÜMÜZ YAKLAŞIYORkaçamaklar illaki oluyor tabiki pes yok. Kilo verdiğini söylemeden başkalarının farketmesi müthiş bir duygu biz kilocuklular açısından. Iyi gidiyorsun sakın bozma bu hizla biraz daha git ayakların dizlerin belin rahatlasın sonra zaten kilo verme yavaşlar istikrarla devam
bende öyleyim canımkızım bile alişti ben salonda soyununca baskulu cikarip ustune cikiyor 14 aylik
kaçamak kahvaltıda yapilirsa gün içinde telafi edilir.ama sık yaparsak yolumuz uzar.bende pasta börek tarzi şeyleri hatta lahmacunu bile kahvaltoda yiyorum
inşallah 4 ay sonrada aynı şeyi söylemezsin.koca bir hafta ziyanla bitmiş
sen keşke elindeki avantaji kullanabilsen.benimde midem kaziniyo tatli cekiyo ama dayaniyorum keske 85 90 kilolardayken de bu emzirmeyi avantaja cevirseydim. Benim kizim 14 aylik hala anne sutu aliyor ek gidayi reddediyor yutmasi iyi ama emmeyi tercih ediyor gece gündüz.geçen iki.lahmacun yemişsin çok bu. Cesitli cesitli az az ye vitamin amacli.günlük enerjine katki için bebek icinde 8 er tane findik badem yiyebilirsin .ben her gun boyle yapiyorum.Elindeki avantaji kullanabilsen bir ayda rahat 4 kilo verirsin canim ya
Moralini bozma tekrar basla tatlım , hıc bir sey ıcın gec degıl .. bundan sonra daha dıkkatlı oluruzKızlar moralim çok bozuk dün Okadar yedimki bugün 82yi gördüm
Nerede o azimli ben kızın bana hakettim anneme gittim geldim bi toparlayamadım kendimi of offf
herkes aynı galiba , kilo vermeden kıyafet almak istemiyor ınsanAh ah bendensin canım bende aynı dertten müzdaribim dolap yığınla Kıyafet dolu ben 4-5 Parça bişey giyinebiliyorum:((
Ama bitecek hadi bakalım kolay ve azim gelsin
Hosgeldin canim sen de
Sinavlari atlattiniz ins gecmissindir hep sin den
Aynen devam topik kalabalik olunca Azim de artiyor hepimizde
teşekkür ederim arkadaşlar hoşbuldumSende hoşgeldin canım azimine bereket
sınav cumartesi güzel geçti de ,pazar zordu orta şeker inşallah geçerimsınavın nasil geçti
süpersin gerçekten , ben hafta sonu misafirlikte bozdum maalesef , şimdi toparlıyorumDün akşam 10 da yemek hazırladım sadece servis Yaptım
canim bu çarsamba belki bildirim yaparsin bekliyorum.pes etmekızlar ben uzun sure gıremıycem sanırım kılomu bıldırmeye dahı gıremedım zaten yuzumde tutmadı kılo almısım hemde fena
benı lısteden sılın ıstersenız sınav sonrası gelırım ancak hepınıze basarılar dılıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?