4 Aylık kilo verme yarışması

Gunaydin
Kahvalti
1 tk labne
2 dilim beyaz peynir
4 zeytin
Tere roka
2 form etimek
Sekersiz cay

Oglen Misafirlikteyim
Ama hafif seyler yiyip birakicam
2 borek corek icin basa donmek istemiyorum
Gorusuruz canlarim

Kir
Kirmizibalik hosgeldin Tatlim
Insallah sinavlar in iyi gecmistir
Kaldigimiz yerden Aynen devammm

Densizlige bir ornek daha
Bazi insanlar Gercekten sinirini bilmiyor onemli de degil boyleleri aslinda ama iste
O anini rezil etmis
ne diyeyim insanlarin fiziksel gorunumlerjyle dalga geceler bin beteri olsunlar

Hosgeldin canim sen de
Sinavlari atlattiniz ins gecmissindir hep sin den
Aynen devam topik kalabalik olunca Azim de artiyor hepimizde

Sende hoşgeldin canım azimine bereket

Kahvaltı
2yemek kaşığı kıymalı yumurta
2dilim peynir
Közlenmiş kırmızı biber
Çok az tahin pekmez
Şekersiz çay
1dilim ekmek

Kızlar slm
Dün Öğlen anneme gittim ve bugün geldim biraz kaçamak çok oldu ama pes etmek yooook sabah kaldığım yerden devam veeeee herkes kilo verdiğimi fark etti çok mutluyum
kaçamaklar illaki oluyor tabiki pes yok. Kilo verdiğini söylemeden başkalarının farketmesi müthiş bir duygu biz kilocuklular açısından. Iyi gidiyorsun sakın bozma bu hizla biraz daha git ayakların dizlerin belin rahatlasın sonra zaten kilo verme yavaşlar istikrarla devam
bende öyleyim canım kızım bile alişti ben salonda soyununca baskulu cikarip ustune cikiyor 14 aylik
kaçamak kahvaltıda yapilirsa gün içinde telafi edilir.ama sık yaparsak yolumuz uzar.bende pasta börek tarzi şeyleri hatta lahmacunu bile kahvaltoda yiyorum
günaydın kızlar +600 artış var 62 kiloyum bugünden itibaren sıkı diyete giriyorum artık
inşallah 4 ay sonrada aynı şeyi söylemezsin.koca bir hafta ziyanla bitmiş
En ayniyim kızlar 87.5
sen keşke elindeki avantaji kullanabilsen.benimde midem kaziniyo tatli cekiyo ama dayaniyorum keske 85 90 kilolardayken de bu emzirmeyi avantaja cevirseydim. Benim kizim 14 aylik hala anne sutu aliyor ek gidayi reddediyor yutmasi iyi ama emmeyi tercih ediyor gece gündüz.geçen iki.lahmacun yemişsin çok bu. Cesitli cesitli az az ye vitamin amacli.günlük enerjine katki için bebek icinde 8 er tane findik badem yiyebilirsin .ben her gun boyle yapiyorum.Elindeki avantaji kullanabilsen bir ayda rahat 4 kilo verirsin canim ya

AY CANIM HİÇ SORMA O HAFTA KÖTÜYDÜ ÇOK KÖTÜYDÜ HASTA OLACAĞIMDAN DOLAYI AŞIRI DERECE Bİ TATLI KRİZİM TUTTU BİRDE İSTER İSTEMEZ KARIN ŞİŞLİĞİ VARDI ONDAN ÖYLE OLDU BAKALIM BU HAFTA NASIL AMA ARTIK İYİCE SIKIYORUM KENDİMİ VERMEK LAZIM DOĞUM GÜNÜMÜZ YAKLAŞIYOR

Kızlar moralim çok bozuk dün Okadar yedimki bugün 82yi gördüm
Nerede o azimli ben kızın bana hakettim anneme gittim geldim bi toparlayamadım kendimi of offf
Moralini bozma tekrar basla tatlım , hıc bir sey ıcın gec degıl .. bundan sonra daha dıkkatlı oluruz

Kahvaltim
2tatli kasigi tulum peynir
3zeytin
1cay k.recel
2cay k. Cikolata
1dilim ekmek
Caylar sekersiz ve bol limonlu
Cay sonrasi bitkisel karisim
+ icine de yarim cay k. Mesir macunu
Biraz soguk alginligi var bu hafta. :)

Slm kızlar burası Bayağı aktif bugün
Kahvaltı
Bi haşlanmış yumurta
Bi iki Çatal domates
Bi dilim kaşar, bi çatal beyaz peynir
Bi lokma helva
3 kepekli grisini
Yarım bardak Çay
Yazınca çok görünüyor ama çok çok az yedim
Misafirler avantajım oldu hiç oturmuyorum yerimde

kahvaltım:2 kaşık menemen,2 kaşık kıymalı yumurta,2 çatal peynir,3 yeşil zeytin,2 bardak organik vişne suyu,1 dilim ekmek
çok mu yedim acaba,kendimi acayip şişmiş hissediyorum.

canim bu çarsamba belki bildirim yaparsin bekliyorum.pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…