4 Aylık kilo verme yarışması

Vazgeçmeyecegim canım yarın daha dikkatli olacam....
Arkadaşım gayet iyi gidiyorsun canın sıkma sürekli yazamasamda sizi okuyorum ve Çarşamba kilo bildiriminde buluncam sanırım kendi topiki më fazla daldım Özür pes etmek yok sadece şunu düşün bu kiloları 1 günde almadık 1 haftada verelim bebeğin herseyden önemli zor olanı başarmak çalışıyorsun biliyorum Tebrikler emdiriken durum bizden farklı ama bence senin sloganı sağlıklı beslenerek zayıflama olmalı bunedenle sağlıklı şeylerden ama az yemeli hareket etmelisin yürüyüş yapmak çok doğru sabırlı olmak lazım inan sonuç alacaksin

Teşekkür ederim böyle bana destek olduğunuzu görünce tekrar mücadele azmim geliyor. Evet bunu basaracagima inaniyorum ama emzirdiğim için ara ara bozma ataklari oluyor. Bunları en aza indirecegim canlarım.
Bu arada günlüğünü de takipteyim canim

Kızlar günaydın çok yavaş kilo veriyorum çok mu yiyorum ya nerde hata yapıyorum.
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 tane domates
4 tane zeytin
maydonoz

Kızlar günaydın çok yavaş kilo veriyorum çok mu yiyorum ya nerde hata yapıyorum.
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 tane domates
4 tane zeytin
maydonoz
Gunaydın Elıf , bence cok yemıyorsun , çok normal ,hepten aç kalarak rejim yapılmaz , zaten cok kısıtlamalı rejimlerde işe yaramaz vücudumuz bazen yediklerimizi saklıyor zor günlere diye , allahın hikmeti ,biz ısrarla devam edersek mutlaka veririz eminim ona .

Gunaydın , hangisi senin topiğin ?

Iyi geceler kizlar.....
3 gün kötü geçti ama artık devam etmek istemiyorum.
yarın yeni bir gün diye umutla devam edecegim
Canını sıkma tatlım , sen emziriyorsun üstelik ve bebegın 6 aylık cok küçük diye biliyorum , normalde süt verirken zaten öyle agır diyetler yapılmaz , tabikide kaçıracaksın , tabikide canın tatlı isteyecek .. az az istediğin yiyeceklerden yiyebilirsin zaten sen bizden extra kalori yakıyorsun .. canını sıkma faydalı besinlerden azar azar ye ... yaza kadar normale dönersin , sıkıntı yapma :)

bence cok olmuş ama misafirlikte oluyor maalesef bende hafta sonu kaçırdım şu günleri kaldırmak lazım

Ben cok yazamasam da takip ediyorum ve genel gordugum durum umutsuzluk negatiflik ve olabilecegine inanmama. Kizlar ben bes aydr diyet ve spor yapiyorum 99 dan 74 e indim nacizane fikrim su sizlere ne kadar ya da kac gun kacamak yaparsaniz yapin - cikamasaniz bile hic bir zaman ben yavas veriyorum ya da kilo veremiyorum demey
in kendinize dahi. her zaman ben cok guzel kilo veriyorum deyin. Belki bazilariniza sacma gelebilir ama rabbim oyle bir kurguda yaratmis ki bizi butun organlar isbirligi icibde

Merhaba , Çok güzel kılo vermıssın , tebrik ediyorum seni , gerçekten 5 ayda 25 kg cok iyi , maşallah diyelim allah istediğin kıloya inmeyi nasip etsin canım

Haklisin canım en azından sağlıklı beslenmeye başladım. Bunu düşünsem daha iyi sanki. Kilo da mutlaka bir gün gider inş

Ayy canım ne kadar güzel yazmışsın. Aklımdan bile geçirmiycem bundan sonra

doğru söze ne denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…