4 Aylık kilo verme yarışması

Sea cım rezene nin acaba ödem sokucu etkisi var mı ki ben ilk çocuğum da süt artırıcı olarak 1 bardak içerdim gunde

Tatlım çok sıkıldım kilolu Gezmek ten o yüzden vazgeçmek yok bana artık nisan Mayıs gibi memlekete gidecem 75 in altında olmak istiyorum en azından
Evet rakibim sen ıyisin canim
Ah ah memleket sendromu aynısı bendede var geçen yaz gittiğimde teyzemin dünürü yaşlı bi kadın oh maşallah aynı ben gibi olmuşsun dedi ne moralim bozuldu varya ama bu yaz gittiğimde herkes şaşıracak sende vaz Geçme canım evinde tatlı abur cubur bulundurma eşine syle sana yardımcı olsun eve tatlı almasın hadi bu yaz bizim olsun

Slm kızlar ya keşke bugün kilo bildirim günü olsaymış
Geçen Çarşamba hedeflediğim kiloma bugün ulaştım
60.8
Haftaya hedefim 59.9 ( inşallah)
Önümüzdeki hafta regl dönemine gircem şişlik olmazsa 59 U ucundanda olsa görmek istiyorum
Gelelim kahvaltıma
1 haşlanmış yumurta
1 domates, salatalık
Beyaz peynir
3 kepekli grisini
Nohut kadar helva
Dün gece 4 e kadar temizlik Yaptım hala devam ediyorum 3 saat Sürer galiba
Sonra güzel güzel dinlenirim inşallah

gerçekten insanlar çok düşüncesiz ve kırıcı oluyorlar bazen

tebrikler sana yakamozum , hedefine hemen ulaşırsın umarım , azmin elinden bir sey kurtulmuyor baksana , 50 lili rakamları görmene pek az kaldı .

Ne çok bozulmussundur ya... böyle leri hep var. Eşim ve kızım tatlıya çok düşkün mesela kızım sütlü tatlı varsa anne tatlı yok mu diyor yani Şerbetli tatlı o da babasından alıştı bu 1 hafta Ağzımı bile sürmeyecegim.
Evde öyle çikolata cips olmaz canım almayız.
Tatliyi da ben yaparım hep halka tatli hariç. Eşime de dışarda ye onu diyecem

bu arada yakamoz senın boyun 1,64 mus , sen su anda bile fıstık gıbı olmuşsundur zaten .

Ay kizlar nasil hizli ilerlemis sayfalar anca uyuttum cocuklari.valla pertim cikti cocuklaardan.hic spor yapamiyorum.keske yapabilsem yuruyus en iyisi bence
bende yürüyüşü çok seviyorum ama insan ne kadar.kilolu ise yuruyus o kadar eziyetli oluyor. Gecen yaz sonu 81 kilo ile yürüyüş yapiyordum ayaklarim aciyordu cok yoruluyordums.bu sefer baharda kizimi arabaya atip.yurumeye baslayacagim en azindan 10 kilo asagi olmus olurum daha keyifli olur

Canım benim de böyle ataklarim oluyor ama hu hafta söz verdim ve bugün iyiyim gibi. Ben aralarda çok atıştırıyordum onları bugün bıraktım kızlar.
Afiyet olsun canim akşam telafi etmişsin sorun yok
canim atak degil esim çok az yiyor bende az yapiyorum yemekleri yinede bitmiyor.ziyan olmasin diye bari sabah yiyim diyorum bu seferde agir geliyo tiksiniyorum bazen cope atacam kiyamiyorum. Ama artik daha dahaa az yapacam yemek istemiyorum yaaa .ama evet dengeledim.bu sabah 100 gram asagi ciktim :)

Sıkılasmissin canim ne guzel iste sporda yapiyordun demi. Kas kutlende az artmis olabilir bu iyi bisey az artsinki cok cabuk kilo alma yani kas ne kadar.cokca o kadar yag yanar ama kadinlar icin kas abartilmamali Hedefine daha cok var birakiyor musun yoksa

Bende senin gibi hedef koydum canım bidahaki tartı Günü'nde 78 olacam inşallah hadin kızlar yansın yağlar
Bu arada seni tebrik ederim canım azmine kuvvet

Günaydın hanımlar
Evet sbeden Cuma günü pilates gelecekmiş bime. Bende bulursam almayı düşünüyorum. Herkes çok övüyor pilatesi bende merak ediyorum açıkçası.
çok sabirsizlaniyorum yarinmis aldircam esime yada ben alirim.bakalim ne kadar farkettirecek seklimizi
zaten zamansizlik buyuk sıkınti Allah yardimcin olsun tatlim geceleri 10 dakika yapsan ama her gun devam edersen sonuc verir

evet canim oluyo neyseki dünü kurtardim 100 gram vererek bugun reglide olurm odemde gider

Hergün tartılıyorum ancak burada çarşamba günü paylaşıyorum çok motive edici oluyor
bende her gün tartiliyrm canim sen çok istikrarlisin basaracaksin

2 gündür yapıyorum bugün 3.günüm onun dışında bişey yapmıyorum.biraz da göbek attım o kadar.bırakmak istemiyorum aslında her yerim tutuldu robot gibiyim,bir de tartı da artmış görünüyorum,bugün yine yaptım kafam çok karışık

herkes aynı heralde kırmızıbalıkkacım , bende yemek dökülsün istemiyorum , oğlum yemiyor ben yiyordum onun tabagındakılerı ama sonra sonu gelmiyor , dediğin gibi daha az , cok az yemek yapmak lazım , eşim birde yemek seçer , bazen yemek yaparım beğenmez , yemek ıstemez dokulecegıne ben yerim artık cok az yapıyorum senın gıbı , birde az yapmakta bana zor kalabalık ailede yetişmişim az pişiremiyorum ama az yapmak lazım dediğin gibi.

canım sakın öyle yapma bir ara bende öyle yapıyordum hatamı anladım.dayımın oğlu annesi için :''annem yemekler bozulmasın diye diye kendisi bozuldu'' derdi.bunu duyduğumdan beri kulağıma küpe oldu,az yap,komşuya ver,kuşlara ver,kedilere köpeklere ver,yakınında sütçü varsa ineklere ver,tavuk çiftliği varsa tavuklara ver ama asla sen yeme!!!!!!!!!!!!!! daha da mecbur kalırsan çöpe at napıcan o vücutta bize emanet çok yiyerek vücudumuza da kötülük yapıyoruz.

Günaydın hanımlar
Evet sbeden Cuma günü pilates gelecekmiş bime. Bende bulursam almayı düşünüyorum. Herkes çok övüyor pilatesi bende merak ediyorum açıkçası.
benim var plates topum koşu bandı ile hediye gönderdiler .yerini bile bilmiyorum.

sabah:
1 haşlanmış yumurta
yarım domates yarım salatalık
maydonoz,lor peynir
1 dilim kepek ek
ara. 2 kuru kaysı
az şekerli türk kahvesi
öğlen:
1 yumurtayla omlet
yoğurt
1 dilim kepek ek
işim çoktu en kolay omlet geldi aklıma bir günde 2 yumurta iyi olmadı farkındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…