Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 tuzlu hazır kurabiyeSbeden senin günün nasildi
bu yediklerini toplasak 1000 kalori etmez. 1000 kalorilik beslenmekte sakıncalı çünkü kas kaybı olabilir. bu arada zayıflarken gün içi protein alımıda çok önemli . yumurta yoğurt vs. ben genelde günde 2 haşlama yumurta yerim bugün iştah yoktu 2 kase yumurtalı yayla çorbası içtim aslında benmde bugünüm kötüydüKizlar bende sabah arkadas ise gelirken poaca ve kek getirmis kahvtiya bir isirik poaca birde bu kagit kalipta bir dilim kek yedim bunlar yedigim icin kahvaltida ekmek vs yemedim ara ogunde yogurt yedim aksamda menemen 3 dilim ekmekle yarin daha dikkatli yiyecegim
merhaba canımm hoşgeldin şükür evine kavuşturana. okuma zaten 1 ayını alırkızlarrr merhaba
uzun sureden sonra tekrar geldim aranızaa cook sukurr..geçmişi okuyamıcam vallahı cookk uzunn..umarım hepiniz ıyısınızdır..artık evımdeyım yemekler bendee..cısss hamurısı..hatta sımdıden yazayım yedıklerımı..
sabah:4 zeytın
yumurta
1 dilim ekmek
ogle: 2 dilim pizza
1 soda
ara:2 kivi
aksam:5 yk bamya
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
gece:kahve ve 1 armut
merhaba canımm hoşgeldin şükür evine kavuşturana. okuma zatenve 1 ayını alırWAWW NE ÖLÇÜLÜ Bİ GÜN AZICIK AZICIK YEMELER HIZLI BİR GİRİŞ hadi maşallah
Canim evet dogru soyluyorsun duzensiz calisma beni cok kotu etkiledi yarin daha duznli yiyecegim insaallahbu yediklerini toplasak 1000 kalori etmez. 1000 kalorilik beslenmekte sakıncalı çünkü kas kaybı olabilir. bu arada zayıflarken gün içi protein alımıda çok önemli . yumurta yoğurt vs. ben genelde günde 2 haşlama yumurta yerim bugün iştah yoktu 2 kase yumurtalı yayla çorbası içtim aslında benmde bugünüm kötüydü
Ay ne güzel canımbu gün artık mecbur kıyafet almak için LWC ye gittim kızlar kot bir üst buldum L beden aldım ama herkes bol bir küçüğünü al dediler.Uzun zamandan sonra küçüğünü al demeleri çok hoştu kızlar.2. eşim ilk defa sorun yaşamadan alışveriş yaptık dedi annemlere.
Aksam yemegimOgle yemegim
1 porsiyon tavuk Izgara
Ayran
bu gün artık mecbur kıyafet almak için LWC ye gittim kızlar kot bir üst buldum L beden aldım ama herkes bol bir küçüğünü al dediler.Uzun zamandan sonra küçüğünü al demeleri çok hoştu kızlar.2. eşim ilk defa sorun yaşamadan alışveriş yaptık dedi annemlere.
eder bence sende azimlisin . sen adanaya dönüp bu işlere ağırlık vermeyi uzun zamandan beri bekliyordun şimdi tempooooooeveett canım cook sukurr evımdeyımm ..eveet canım bakalımm böyle devam eder ınsallah..
Azmin sonu iste
Sonuna kadar hakettin
daha dur s bedenlere gireceksin
ne mutlu sanaaaaa sıra bende bende çarşıya çıkınca lc ye uğrayıp birşey alacağım ama biraz dar bişey alırım. eşin bu ara şoklardabu gün artık mecbur kıyafet almak için LWC ye gittim kızlar kot bir üst buldum L beden aldım ama herkes bol bir küçüğünü al dediler.Uzun zamandan sonra küçüğünü al demeleri çok hoştu kızlar.2. eşim ilk defa sorun yaşamadan alışveriş yaptık dedi annemlere.
tamam canım sağlıklı beslenerek zayıflaCanim evet dogru soyluyorsun duzensiz calisma beni cok kotu etkiledi yarin daha duznli yiyecegim insaallah
Sbeden kızın için daha sağlıklı şeyler yemeli sin canım birseyler yemedeni önce bunu düşün derim aklından çıkmasın sağlıklı ilk şart bu4 tuzlu hazır kurabiye
4 kare hamur işi
bir bardak kahve
2 kase yayla çorbası başkada yok. aslında hata ediyorum kızım sürekli emiyo ama bi şekilde biraz biraz zayıflamaya çalışmam lazım bide 5 badem yedim canım haftaya en azından 500 600 gram göreyim diye çabalıyorum
Harika çok sevindim senin adina maasallah :)bu gün artık mecbur kıyafet almak için LWC ye gittim kızlar kot bir üst buldum L beden aldım ama herkes bol bir küçüğünü al dediler.Uzun zamandan sonra küçüğünü al demeleri çok hoştu kızlar.2. eşim ilk defa sorun yaşamadan alışveriş yaptık dedi annemlere.
O zaman ok:))Ben karatay yapiyorum canim o yuxden:)