4 Aylık kilo verme yarışması

Sbeden senin günün nasildi
4 tuzlu hazır kurabiye
4 kare hamur işi
bir bardak kahve
2 kase yayla çorbası başkada yok. aslında hata ediyorum kızım sürekli emiyo ama bi şekilde biraz biraz zayıflamaya çalışmam lazım bide 5 badem yedim canım haftaya en azından 500 600 gram göreyim diye çabalıyorum

Kizlar bende sabah arkadas ise gelirken poaca ve kek getirmis kahvtiya bir isirik poaca birde bu kagit kalipta bir dilim kek yedim bunlar yedigim icin kahvaltida ekmek vs yemedim ara ogunde yogurt yedim aksamda menemen 3 dilim ekmekle yarin daha dikkatli yiyecegim
bu yediklerini toplasak 1000 kalori etmez. 1000 kalorilik beslenmekte sakıncalı çünkü kas kaybı olabilir. bu arada zayıflarken gün içi protein alımıda çok önemli . yumurta yoğurt vs. ben genelde günde 2 haşlama yumurta yerim bugün iştah yoktu 2 kase yumurtalı yayla çorbası içtim aslında benmde bugünüm kötüydü

kızlarrr merhaba
uzun sureden sonra tekrar geldim aranızaa cook sukurr..geçmişi okuyamıcam vallahı cookk uzunn..umarım hepiniz ıyısınızdır..artık evımdeyım yemekler bendee..cısss hamurısı..hatta sımdıden yazayım yedıklerımı..

sabah:4 zeytın
yumurta
1 dilim ekmek

ogle: 2 dilim pizza
1 soda

ara:2 kivi

aksam:5 yk bamya
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

gece:kahve ve 1 armut
merhaba canımm hoşgeldin şükür evine kavuşturana. okuma zaten 1 ayını alır :D WAWW NE ÖLÇÜLÜ Bİ GÜN AZICIK AZICIK YEMELER HIZLI BİR GİRİŞ hadi maşallah

bu yediklerini toplasak 1000 kalori etmez. 1000 kalorilik beslenmekte sakıncalı çünkü kas kaybı olabilir. bu arada zayıflarken gün içi protein alımıda çok önemli . yumurta yoğurt vs. ben genelde günde 2 haşlama yumurta yerim bugün iştah yoktu 2 kase yumurtalı yayla çorbası içtim aslında benmde bugünüm kötüydü
Canim evet dogru soyluyorsun duzensiz calisma beni cok kotu etkiledi yarin daha duznli yiyecegim insaallah

bu gün artık mecbur kıyafet almak için LWC ye gittim kızlar kot bir üst buldum L beden aldım ama herkes bol bir küçüğünü al dediler.Uzun zamandan sonra küçüğünü al demeleri çok hoştu kızlar.2. eşim ilk defa sorun yaşamadan alışveriş yaptık dedi annemlere.

menü:
kahvaltı:1 haşlama yumurta
az peynir,2 zeytin
domates,salatalık
1 dl kepek ekmek
çay
ara:elma
öğlen:4,5 minik haşlanmış tavuk
bol salata
1 dl kepek ek
akşam:zeytin yağlı türlü
1 bardak ayran
su 2.5lt

bu gün artık mecbur kıyafet almak için LWC ye gittim kızlar kot bir üst buldum L beden aldım ama herkes bol bir küçüğünü al dediler.Uzun zamandan sonra küçüğünü al demeleri çok hoştu kızlar.2. eşim ilk defa sorun yaşamadan alışveriş yaptık dedi annemlere.
Ay ne güzel canım :KK9:

Azmin sonu iste
Sonuna kadar hakettin
daha dur s bedenlere gireceksin

ne mutlu sanaaaaa sıra bende bende çarşıya çıkınca lc ye uğrayıp birşey alacağım ama biraz dar bişey alırım. eşin bu ara şoklarda :D

Günaydın kızlar okula gidiyorum sabah yediklerimi yazayım
1 minnak kepekli tost
azıcık peynir
5 li çay
hepinizin günü hayırlı olsun
kızlar çarşamba iyi bir sonuç görmek için son iki gün değil cumadan itibaren özellikle hafta sonu dikkat etmek gerekiyor denedi onaylandı tarafını sunulur dikkat

4 tuzlu hazır kurabiye
4 kare hamur işi
bir bardak kahve
2 kase yayla çorbası başkada yok. aslında hata ediyorum kızım sürekli emiyo ama bi şekilde biraz biraz zayıflamaya çalışmam lazım bide 5 badem yedim canım haftaya en azından 500 600 gram göreyim diye çabalıyorum
Sbeden kızın için daha sağlıklı şeyler yemeli sin canım birseyler yemedeni önce bunu düşün derim aklından çıkmasın sağlıklı ilk şart bu

Harika çok sevindim senin adina maasallah :)

Kizlar kahvaltim
2 haslanmis yumurta
beyaz peynir
2 3 zeytin
2 dilim kepekli ekmek
Yesil cay
Simdi işe gidiyorum kizlar ya dun bademli magnum yedim işten pert çıktım aksama kadar uyudum nerdeyse aksamda bademli magnum yedim yani dun ne kadar cok sey yedim ben o yuzden bu gunlerde biraz daha cok dikkat edicem mesela herseyden kisincada bende şoyle bir durum oluyor diyeti biraktiktam sonra o yemedigim seyleri özluy:KK16:orum o yuzden bir isirik olsun yiyorum ki gozum kalmasin ama magnumun affedilir yani yok biliyorum :( yedikten sonra kalorisine baktim 1100 kaloriymiş s bedencim toplasan bin kalori etmez demistin ya ben 2000e tamamldmda yattim canim :KK48:

Back
X