Ben normalde aldatma, şiddet, yalan olmayan ilişkilerde ayrılın demem, her zaman konuşup çözümlenmesini isterim, vebal almaktan korkarım. Ancak bakın sizi kırmak için demiyorun sadece gözünüz açılsın diye yazıyorum sizinkisi besleklik, Allah’ın razı olacağı bir şeyde değil. Özellikle evli adamların kendi karılarının yanında olması lazım, ya da boşanması lazım. Kayınvalidenize aldırmayın 4 yetişkin erkek evladını sormak zorunda değil, istenmediği yerde durması da onun yüzsüzlüğü. Sizin eşiniz sizi ve çocuğunuzu sevmiyor, imkan var iken kardeşleri için evinizin üstüne ev kurdurtuyor. Siz o evde nasıl oturabilirsiniz rahatça? Çocuğunuz peki? Bakıma muhtaç bir durum yok, bir yetişkin insana yengesi neden baksın? Görümce olsalardı da olmazdı ki bunlar erkek, bildiğiniz yabancı erkek, bir değil iki değil tam dört tane. Benim de kaynım olacak gelecekte, bize misafirliğe gelebilir, elzem ise bir süre kalabilie ama asla evimize zırt pırt gelemez. Bi kere eşinizin izin vermemesi lazı. Bence cidden ailenizin evine gidin.