- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ay bu kedi merakı nedir millette, ay işiniz mi yok bir de değil dört tane
Kilidini nasıl açıyor, hintliye bak sen nasıl eğitmiş kedileri. Neyse 1 gecelikmis idare edeceksin artık.Ya gercekten benim de 2 tane kedim var ama evde varliklari bile belli olmuyo. Kuru mamayi saliyoruz aciktikca yiyolar. Uslu uslu kediler. Ben kendi kedilerim gibi sandim geldim allah affetsin ama canavar gibiler. Resmen kapali kapiyi aciyorlar ziplayip KILIDINI BILE ACABILIYO o yuzden anahtarini ustunde birakamiyorum
Okurken strese girdim . keşke baştan kabul etmeseydin
Kilidini nasıl açıyor, hintliye bak sen nasıl eğitmiş kedileri. Neyse 1 gecelikmis idare edeceksin artık.
Keşke size sormadan sahiplenmeseymişim tüh!Ay bu kedi merakı nedir millette, ay işiniz mi yok bir de değil dört tane
Ya ciddiyim once ziplayip kapi kolunu indiriyo. Acilmayinca kilitli oldugunu anlayip masaya cikip uzanarak anahtari ceviriyo patisiyle INANILMAZ. Su an odadan zor bela ciktim anahtar cebimdeBu Kediler geçmiş hayatlarında insan olabilir ya kilidi açmak nedir yuh
İnsandan dönmüşlerYa ciddiyim once ziplayip kapi kolunu indiriyo. Acilmayinca kilitli oldugunu anlayip masaya cikip uzanarak anahtari ceviriyo patisiyle INANILMAZ. Su an odadan zor bela ciktim anahtar cebimde
Keşke size sormadan sahiplenmeseymişim tüh!
Aynen keşke sorsaydınızKeşke size sormadan sahiplenmeseymişim tüh!
Kedi dedigin 3 gune kadar yalniz kalir. Mamalarini hazirlayip cikip gitseymis. 1 gunluk tatil icin bosuna bu tantana.
Orası beni hiç ilgilendirmiyor, kedi sahibi olanlara boş işsiz demiş. Herkes ne yazdığına dikkat etsin.Ya bence alinganliga hic gerek yok. Uzgunum ama yorum sahibi hakli 4 kedi zaten cok. Bi de bu kisinin odasi kucuk yetmezmis gibi. 4 kedi ust uste yasiyo yazik gunahtir ya
Insanlık öldü mú ya, ev arkadaşlarına niye rica etmemiş ki , illa sistematik besleniyorsa bir günlük yemegi hazirlar ayrı ayrı kaplara koyardı, ev arkadaşları da saatinde verirdiSalonda yatayim desem evin diger odalarinda tanimadigim ev arkadaslari var ve salon ortak alan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?