- 7 Şubat 2022
- 698
- 1.281
- 70
- Konu Sahibi misramiray
Daha öncede yazdım.Siz öncelikle çalışan bir kadınsınız bu demektir ki güçlü bir kadınsınız.Bu önemli.Bu kadar sene tek başınıza çalışıp üniversitede çocuk okutan kadın bu sünepe adımıda çıkartır hayatından.
Hiç endişe etmeyin.Öyle böyle zor olsada ev bulacaksınız.
Siz önce kendinize bir yol haritası çizin.
Ev bulma bu adamla (koca bir denemez) konuşma taşınma gibi.Bu arada evde değerli altın vb varsa onları yok edin adam almasın.Bilmiyorum tabi aklıma geldi.
Bu tür adamların anası babası akrabaları elbette boşanmanızı ister mi sizden.Sonuçta sizin başınızda sorumluluk sizde siz bakacaksınız ona ömür boyu.Kim ister başına bu sorumsuz adamı.İnanın ana babası bile istemez.Bu söylenen ya da söylenecekleri hiç önemsemeyin.
Bundan sonra kendinize ve kızınıza odaklanın.Onu meslek sahibi yapın.
Son olarak artık bu aşamaya gelmişsiniz daha uzatmayın inanın hasta olursunuz.
Son önerim artık bir avukattan da destek alın onun yol haritası ile de yürüyün...
Hiç endişe etmeyin.Öyle böyle zor olsada ev bulacaksınız.
Siz önce kendinize bir yol haritası çizin.
Ev bulma bu adamla (koca bir denemez) konuşma taşınma gibi.Bu arada evde değerli altın vb varsa onları yok edin adam almasın.Bilmiyorum tabi aklıma geldi.
Bu tür adamların anası babası akrabaları elbette boşanmanızı ister mi sizden.Sonuçta sizin başınızda sorumluluk sizde siz bakacaksınız ona ömür boyu.Kim ister başına bu sorumsuz adamı.İnanın ana babası bile istemez.Bu söylenen ya da söylenecekleri hiç önemsemeyin.
Bundan sonra kendinize ve kızınıza odaklanın.Onu meslek sahibi yapın.
Son olarak artık bu aşamaya gelmişsiniz daha uzatmayın inanın hasta olursunuz.
Son önerim artık bir avukattan da destek alın onun yol haritası ile de yürüyün...