4 senelik emeğim karşınızda =)

Güle güle kullan canım çeyizlerini hepsi birbirinden güzel.Ben çiçekli kahve fincanlarına bayıldım.Teyzemde de var bulsam hemen alcam ama göremedim.

kk da yine çok kapsamlı ve emek verilmiş bir çeyiz daha aldıkların harika maşallah allah bizede çeyizi tamamlamayı göstersin çok uzun yol çok bu arada kırmızı bir çaydanlık gördüm sanki çok hoş

Güle güle kullan canım çeyizlerini hepsi birbirinden güzel.Ben çiçekli kahve fincanlarına bayıldım.Teyzemde de var bulsam hemen alcam ama göremedim.

çok teşekkür ederim canım bievden aldım onları hala var alabilirsin yani şimdiden sende gülerek kullan

evet canım kırmızı çaydanlıgım doreden güzel sözlerin içinde çok teşekkür ederim inşallah senin çeyizlerini gördüğümüz zamanlarımızda gelicektir canım

inanmıyorum topik yapmışsın ve bir sürü şeyin var süperr hemen yorum yapıyorum

maaşallah çok güzel çeyizlerinnnnn her şeyini tamamlamışsın ......Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:))))))))

maaşallah çok güzel çeyizlerinnnnn her şeyini tamamlamışsın ......Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:))))))))

amin canım inşallah Allahım hepimize iyi günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşalllahh

Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin..
Hepsi çok güzeller...

inşallah canım güzel günlerde kullanırsın:) evlenincede almaya devam ediyomuşuz öyle şöylüyorlar eksik hiç bitmiyomuş hahaha:)

inşallah canım güzel günlerde kullanırsın:) evlenincede almaya devam ediyomuşuz öyle şöylüyorlar eksik hiç bitmiyomuş hahaha:)

aynen aynen annemde bana şimdiden diyo zaten artık alma birazda kocanın evinde alırsın diye Allahım hepimizin güzel kullanlarda ağız tadıyla kullanmamızı nasip etsin inşallahhhh

EVET ÖNCELİKLE rabbim HUZURLA MUTLULUKLA KULLANMAYI NASİP ETSİN CNM
annene katılıyorum kap kacak cok olmus sıkılırsın bi zaman sonra bırak birazıda evlendikten sonraya kalsın eşinle alısveriş te cok güzel oluyo çünkü
bende doreden aldıklarını ,banyo setini ,birde o kırmızı çaydanlıklarını cok beğendim
diğerleride güzeil ama ben en cok onları beğendim
sizin bu çehizlere bakınca gözlerim doluyo ben 17 yasımda liseden 4aay sonra evlendım çehizim cok komikti doğru düzgün hiçbirseyim yoktu yani hatırladıkca sinirlerim ziplıyo hadi ben küçüktüm aklım kesmiyodu niye kimsede birşeyler söleyip uyarmadı anlayamıyorum
sen calısıyon mu cnm merak ettimde

5. seneme giriyorum canım çalışmaya başlayalı nişanlımla da 8 senedir beraberiz lisede çıkmaya başlamıştık lise bittiğinden beride bende hep evlenelim bi an önce diye tuttururdum ama hem onun maddi durumu hem benim ailemin yapabilecekleri göz önünde olunca bekledik işte aldıklarım çok haklısın gereksiz die nitelendirebileceğimiz yada çok acil olmayanlar diyebileceğimiz şeylerde var ama önümde çok zaman olunca taksitlerim bittikçe görüdüklerimi alıp durdum tam bana cuk oturan bir söz var evlenecek kız çeyize doymazmış diye halada gördükçe istediim heveslendiğim şeyler oluyor. ama aldıklarımda 3 lü saklama kapları günlük tencerelerim ve çerçevelerim gibi bi kaç şeyin dışında heleki büyük parçalardan hiç bişeyi aileme yüklemedim sonuç olarak çalışıyordum annem yatak örtünü ben alıcam dedi onla dışarı çıkmadan koştum aldım salon aksesuarlarını alıcam dedi yine aynısını yaptım yatağım ve bazamın dışında hiç bi taksite sokmadım onları. annemin evlendikten sonra alırsın demesinin sebebi azda koca parasıyla al demek istediğinden aldıklarımdan sıkılırmıyım bilmiyorum ama alışverişin eşle birlikte yapılması çok başka bişey haklısın aldıklarımın bi kısmını nişanlımla beraber seçmiştik banyo takımımda buna dahil :) hani liseden çıktığımızda evlenseydik bunlar olmuycaktı belki ama şimdiki gibi de saçlarımda beyazlar düşmeden evlenmiş olucaktım herşeyde bir hayır vardır tatlım. sakın gönlünü üzme sende maşallah dünyalar güzeli bir evlat sahibi olmuşsun gördüğüm kadarıyla Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin

sogol cnm ama yanlıs anlasılma olmasın ben sadece büyüklerime kızıyom o konuda yoksa eşim evlendiğimizden beri alırım alırım eksik bitmez ses etmez asla

evet resimdeki küçük oğlum birde 5.5 yasında abizi var cnm varsın cehizim eksik olsun harika bir evliliğim var cok şükür
ama insan eksiklik cekince sinir oluyo tabi
yok ben gereksiz birsey var demek istemedim aslında hersey günü gelir lazım olur ama evlenincede alacağın birşeyler olsun demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…