nazar maşallah diyelim aman nazar değmesin güle güle kullanırsın inşallah
bişi sorucam :) bu kadar çeyizi evin nasıl aldı ? :):):)
bir odayı kaplamıştır heralde :)
güzel soru :) ben 2 nevresim takımı aldım koyacak yer bulamadım :) bu arada can& canan kaşıklarında çok güzel :)
çookk teşekkür ederimmmm
sırayla yazayım ozaman çaydanlığım doreden fiyatı 60 tl oluyor indirime girdiğinde, bardak ayraçları büyük figürlü olanları kadıköyde bir hediyelik eşya dükkanından almıştım 5 liraydı galiba rahat 3 seneyi geçti ama hala vardır piyasadaminik çiçekli olanları paşabahçeden aldım bütün mağazalarında var sanırım 10-15 arası bir fiyattı
buzlodabı magnetlerinin kalpli olanlarla kuzu olanları yine paşabahçe storedan almıştım. fiyatları; büyük kalpler 10-15 arasıydı, kuzularda 8 filandı canım
mutfağım için düşündüğüm vazo ve meyvelik doreden 20 vazo 22 meyvelikti.. galiba :44:
kalpli sıcak su torbası mudodan fiyatını hiç mi hiç hatırlamıyorum ama indirimde 20 ye düşmüş olabilir oda hala bütün mudolarda var canım umarım hepsini bulabilirsin
çok teşekkür ederimmnazar maşallah diyelim aman nazar değmesin güle güle kullanırsın inşallah
bişi sorucam :) bu kadar çeyizi evin nasıl aldı ? :):):)
bir odayı kaplamıştır heralde :)
Bayıldımaldıklarını mutlu mesut kullan inş.Kırmızı çaydanlığı,kalpli çay kaşıklarını,pisili dondurma kasesini,rendeni özellikle çok beğendiğimi yazmadan geçmiyim dedim,maşallah
güzel soru :) ben 2 nevresim takımı aldım koyacak yer bulamadım :) bu arada can& canan kaşıklarında çok güzel :)
Eki Görüntüle 338631
canım herşeyin çok güzel güle güle kullan. bu kahvaltılığı nerden ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?
aynen :) ben aldıklarımı direk yeni evime götürüyorum daha doğrusu nişanlım bize geldiğinde veriyorum eline o götürüyo evimize :):)
çeyiz almaya geldiklerinde ne götürcekler hiç bi fikrim yok :) benim çeyiz taşınıyor yavaş yavaş :)
çok teşekkür ederim canım mutlaka uğrayıp bakıcam tekrardan söylüyorum bayıldım çeyizine :)
evet özverili oldu gerçekten bunların borcunu taksitini ödemek için pek çok şeyi yapmaktan geri kaldıgım oldu canım ama bende çeyiz koleksiyonu yaparak mutlu oluyorum napalım:) bu ne özverili çeyiz böyle, güzel günlerde mutlulukla kullanırsın inşallah
ne kadar güzel bi çeyiz bayıldım anım bayıldım resmen kalite kokuyo herşey düşünülmüş taşınılmış zevkle alınmış güle güle kullan:)
hadi hayırlısı güle güle kullan bakalım
çok teşekkür ederim begenmenize sevindimMasallah.. Iyi günlerde kullan.. Kirmizi bardaklarin ayrica hosuma gitti
allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin
ayy ben de artık çeyiz telaşına girmek istiyorum, tabi önce bi aday bulmam lazım
çok güzeller allah sağlıkla kullanmayı nasıp etsin..
ben bu işleri düşününce afakanlar basıyo yaaa bi ton stres :)
bakalım artık :) onları düşünmek seçmek almak güzeldir de ne bileyim :) o gün gelsin bende böyle anlatırım gösteririm inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?