4 senelik emeğim karşınızda =)

nazar maşallah diyelim aman nazar değmesin güle güle kullanırsın inşallah
bişi sorucam :) bu kadar çeyizi evin nasıl aldı ? :):):)
bir odayı kaplamıştır heralde :)

güzel soru :) ben 2 nevresim takımı aldım koyacak yer bulamadım :) bu arada can& canan kaşıklarında çok güzel :)

güzel soru :) ben 2 nevresim takımı aldım koyacak yer bulamadım :) bu arada can& canan kaşıklarında çok güzel :)

aynen :) ben aldıklarımı direk yeni evime götürüyorum daha doğrusu nişanlım bize geldiğinde veriyorum eline o götürüyo evimize :):)
çeyiz almaya geldiklerinde ne götürcekler hiç bi fikrim yok :) benim çeyiz taşınıyor yavaş yavaş :)

çok teşekkür ederim canım mutlaka uğrayıp bakıcam tekrardan söylüyorum bayıldım çeyizine :)

nazar maşallah diyelim aman nazar değmesin güle güle kullanırsın inşallah
bişi sorucam :) bu kadar çeyizi evin nasıl aldı ? :):):)
bir odayı kaplamıştır heralde :)
çok teşekkür ederimm annem sürekli gitte bir evim nefes alsın diyor benim odamın halini çekip koysam iğrenç durumda resmen ambarın ortasında yatıyorum
vitrinin arkası annemin odasında bir köşe kapıların arkasındaki boş alanlar her biri çakılı gerçekten evlenecek kız çeyize doymuyor canım

Bayıldımaldıklarını mutlu mesut kullan inş.Kırmızı çaydanlığı,kalpli çay kaşıklarını,pisili dondurma kasesini,rendeni özellikle çok beğendiğimi yazmadan geçmiyim dedim,maşallah

çoookk teşekkür ederimmmm

annemin bazanın altıda nevresimler yatak örtüsü vs. ile dolu benim tühh bak onları eklemeyi unutmuşummm

Eki Görüntüle 338631

canım herşeyin çok güzel güle güle kullan. bu kahvaltılığı nerden ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?

bievden aldım canım 35 lira civarı birşeydi farklı desenleri de mevcut

bizimde evimiz belli olursa inşallah bende kesin öyle yaparım :) Allah hepimizin çeyizlerimizi gülerek iyi günlerde kullanmamızı kısmet etsin inşallahhh :))

Son düzenleme:
:) bu ne özverili çeyiz böyle, güzel günlerde mutlulukla kullanırsın inşallah

ne kadar güzel bi çeyiz bayıldım anım bayıldım resmen kalite kokuyo herşey düşünülmüş taşınılmış zevkle alınmış güle güle kullan:)

hadi hayırlısı güle güle kullan bakalım

:) bu ne özverili çeyiz böyle, güzel günlerde mutlulukla kullanırsın inşallah
evet özverili oldu gerçekten bunların borcunu taksitini ödemek için pek çok şeyi yapmaktan geri kaldıgım oldu canım ama bende çeyiz koleksiyonu yaparak mutlu oluyorum napalım

ne kadar güzel bi çeyiz bayıldım anım bayıldım resmen kalite kokuyo herşey düşünülmüş taşınılmış zevkle alınmış güle güle kullan:)

nşallah canım begenmeniz beni öyle mutlu etti ki bugün isteyen hevesi olan herkese nasp etsin rabbim beni de bunlar mutlu ediyor işte sevdigimle kullanıcagımız esyalar güzel olsun şirin olsun istedim hep

hadi hayırlısı güle güle kullan bakalım

inşallahh canım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh

Masallah.. Iyi günlerde kullan.. Kirmizi bardaklarin ayrica hosuma gitti

çok güzeller allah sağlıkla kullanmayı nasıp etsin..
ben bu işleri düşününce afakanlar basıyo yaaa bi ton stres :)

çok güzeller allah sağlıkla kullanmayı nasıp etsin..
ben bu işleri düşününce afakanlar basıyo yaaa bi ton stres :)

amin canım hiç öyle düşünme iyi yanından bak ben içi turuncu çerezlikle başlamıştım ilk almaya ozaman abimden aylık 60 tl maaş alıyordum düşün yani sonra gerçek bir işe girince ki ozaman açık söyleyim 740 tl maaş alıp aylık 550 tl taksit ödüyordum uzunca bir süre de böyle gitti he dönüp baktıgımda çok para gömmüşüm çeyize diyorum ama aldıklarıma bakınca da aferim diyorum kendime Allahım ev kuranla evlenene yardım edermiş sana da edicektir canım eglenceli yanlarına bak mesela bir kupa bile alsan hayal kur sevdiceginle akşam dinleniip sohbet ederken o kupalardan kahvenizi ne bilim çayınızı yudumlarken düşün kendini daha çok şey almak istiyceksin her minicik şey seni mutlu edicek

bakalım artık :) onları düşünmek seçmek almak güzeldir de ne bileyim :) o gün gelsin bende böyle anlatırım gösteririm inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…