Günaydın herkese öyle bir pazartesi sendromu yaşıyorum ki
Akıllara zarar frlaket bir sancım var gözümü açamıyorum çok aşırı halsizim
Nasıl kendime geleceğim bilmiyorum o derece kötüyüm
Günaydın fıstık sarmam yeni tel alamamGunaydin guzeller, enerjik&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olsun insallah
Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:)
asya_01 kendini yipratma luzumsuz kisiler icin bahar gozlum. Randevun guzel gecer insallah:)
@Saadetim33 yenilenmedi mi net paketin gulum, ozledim seni
Derya_idil yeni tel dusunuyordun kuzum, ne yaptin?
@sevimlicadi0 tadilat da bitmis, gozun aydin gulum. Sinavlarin da cok guzel gecer insallah:)
@kitabi kuzun nasil oldu canim?
abesle_istigal sunumlarinda basarilar guzelim:) Konular neydi?:)
haeshin yaramis bu haftasonu sana nehir gozlum. Bu hafta senden bir atak bekliyorum haberin olsun
Günaydın fıstık sarmam yeni tel alamam
Ama bu telefonumun üzerine taktıkları ekran kırılmaz ekran koruyucuyu söktüm attım an itibarı ile sanırım ucuz bişey takmışlar telefonu altüst etmiş
Şuan iyi
İlaç konusuna gelince majezik alacağım okula gidince tek faydası olan o çok kötüyüm ya
Bitanem benim sen iyi olda :) dedim bizim kız yorgun argın gelcek uğraşmasın hemen yapayım dedimMervem bugun takimla ilgilenemedim diye o kadar uzgunum ki..
son sayfaya kadar sporlari yazdim listeyi yapayim diye.
sonra senin bu mesajini gordum, gozlerim doldu
dedim ki biz kocaman bir aileyiz, birbirimizin arkasini toplayan, yoklugunu hissettirmeyen.
Allah razi olsun gulum, ellerine saglik.
Canımm Rabbim şifalar versinGünaydın fıstık sarmam yeni tel alamam
Ama bu telefonumun üzerine taktıkları ekran kırılmaz ekran koruyucuyu söktüm attım an itibarı ile sanırım ucuz bişey takmışlar telefonu altüst etmiş
Şuan iyi
İlaç konusuna gelince majezik alacağım okula gidince tek faydası olan o çok kötüyüm ya
Günaydın herkese öyle bir pazartesi sendromu yaşıyorum ki
Eda bence sen tavugu radikal bi karar al ve birak. Vucudun antibiyotige bagisiklik kazanacak bu gidisleVallahi ya tavuk tarifi verin bana biraz ya degisik olsun :) aklim hep tavuk tarifleri arayisinda
Iyi uykular ozg3m sabah sporumu yapiyorum yuzun gulecek bu haftacanim cevap veresiye kadar egzersiz bitti, hizli yapmamalisin gulum:)
insallah Busem, cok sevindim, ne guzel gecmis dun Ozgeyle:)
gez gulum dr olur derse hic evde durma:)
masallah canim ne guzel sabah keyfi yapmissin:)
gecmis olsun canim, tuh yaa nasil halledememisler telini Deryam
oyyy okurken yoruldum canim:)
ne guzel bir gun olmus canim cok sevindim:)
iltifatlarda da haklilar ama:)
canim cok ozur dilerim dun gozden kacirmisim
bugun ki sinavinda basarilar dilerim fistigim, dualarim seninle:)
eheehh eee kilo verme konusunda ustad oldun Busem az mi:)
cok sevindim cokkkk :)
guzelim bir seyler diksen, ya da orsen, cam ahsap boyasan?
kendini mesgul edecek seyler yapsan evde..
bende 1.takimi ayri seviyorum, kardes takimimiz.
son haftalarda 1.takim kaptanimiz takimi toparlamaya calisiyor, onlarda zor donemler geciriyor Gonca ablam..
Bu yaris 2 takima da iyi gelir insallah:)
evet guzelim:)
tutmayinnnn amazonumu :))
pirinc pilavina yazik olmus, harikasin Busem:)
canim her haftaki cuma yarisimiz haricinde, bu hafta 1. takimlada ayrica yarisiyoruz.
Hangimizin yuzdesi daha fazla olursa o kazanacak :)
hadi bakalimm :)
iyi gezmis, iyi yorulmus, ustune birde kaka macerasi yasamissiniz:)
bu gece guzel dinlenmissinizdir artik:)
oleeeeeeeeey :))
bugun ok kacmis canim...
bu hafta guzel bir diyet ve kacamaksiz menuler bekliyorum senden:)
hadi gozunuz aydin canim ev isi bitmis..
sinavinda insallah cok guzel gecder bir tanem:)
menunde gayet iyi az bile yemissin...
sporlar harika, jiliandan vaz mi gectin canim?
ablam sendne yeniden menu gormek ne guzel:)
nasil oldu kuzun?
Hay agzina saglik :)
canim turk kahvesi yerine kafeinsiz kahve tercih etsene, ben oyle yapiyorum:)
egzersizler cok guzel olmus ne var ne yok canim??
ne guzel ben kalabalik, neseli aileleri cok seviyorum:)
cok az yemissin bugun canim:)
ahh asyamm ne derse desin kayinvaliden bir kulagindan girsin, bir kulagindan ciksin guzelim..
huyunu biliyorsun...
2 yimirta mi, hasta falan degilsin dimi guzelim:)
kacamaksiz menuler gorunce cok seviniyorum, cok mesud oluyorum :))
canim malesef esinin annesi aklindan gecen her seyi konusan birisi..
huyunu, karakterini degistirmenin imkani yok.
ipleri koparamazsin tamamen esinin ailesi.
bu durumda yapacak tek bir seyin var, biraraya geldiginizde soylediklerini duymayacaksin.
bi kulagindan girecek, digerinden cikacak asyam..
esinle arani bozmaaaa canim...
Gunaydin mutlu haftalar demetcim insallah ben de mezuniyete niyetliyim onumuzdeki cuma:)) derya sana fistik sarmam demis ama ben billuriyem diyorum :)))Gunaydin guzeller, enerjik&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olsun insallah
Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:)
asya_01 kendini yipratma luzumsuz kisiler icin bahar gozlum. Randevun guzel gecer insallah:)
@Saadetim33 yenilenmedi mi net paketin gulum, ozledim seni
Derya_idil yeni tel dusunuyordun kuzum, ne yaptin?
@sevimlicadi0 tadilat da bitmis, gozun aydin gulum. Sinavlarin da cok guzel gecer insallah:)
@kitabi kuzun nasil oldu canim?
abesle_istigal sunumlarinda basarilar guzelim:) Konular neydi?:)
haeshin yaramis bu haftasonu sana nehir gozlum. Bu hafta senden bir atak bekliyorum haberin olsun
Bizim kizlarda hic demedi simdiye kadar ondan biraz sasirdim... Demek ki yurtdisinda farkli. Belkide simdiye kadar sekerle ilgili bir problem olmadigi icin gerek duymuyorlardir. Bakalim bir daha ki gidisimde yapilsinda sonuca göre karar veririm.Normalde Türkiye deki Dr ların istediği ilk kan tahlillerindendir gülüm yurtdışında çok çok farklı galiba bu gebelik kontrolleri.makinalar satılıyor gülüm istersen al ama ayda 1 kanda da baktirabilirsin.gebelik te açlık 90 ve altı tokluk ise 140 ve altında olması gerek mis Dr öyle söyledi. Tokluk yemekten 2 saat sonra ölçülür gülüm.
Yasi da kücük degil ki akli ermiyor desem :/24 yaşında canım aslında sürekli ben yazarım o yazmaz, demekki konuşası yoktu napim :/
Allah zihin acikligi versin kuzum :*biri 22 mayıs biri 29 mayıs
Masallah kayinpederine, dinc kalmayi basarmis :)Kızlar nasılsınız yaw? Ben galiba ölüyorum kayınpederim her İstanbul'a geldiği de kendine gelmem 3 günümü alıyor.. Ne enerjik insanlar yarabbi.. İstanbul Anadolu yakasını karış karış gezdik resmen pestilim çıktı oğlum yol boyu kucağımda oturdu hopbidi hopbidi içim dışıma çıktı dönerken kızım kaka yaptı tüm araba it ölmüş gibi koktu eve geldiğimde resmen yalpalayarak yürüyordum. Ama ama ama ben bu sporun faydasını çok net yaşıyorum. O kadar yorgunluğun üzerine ağzıma 3 badem atıp biraz su içince yine atom karıncaya bağladım. Yemeği hallettim yedik kızı yıkadım felan bayağı koşturdum daha bi koşu daha yapacak enerjim var maşallah harikayım..
Can'ım az birşey sütüne ya da tatlına atsan bişey olmaz herhalde ama eğer gebeliğin riskliyse dikkat etmek gerek tabi..
Dikkat etmek gereken ne kadar cok sey var :/Evet tam tahilli canım.
Bu arada bebeğini Güle güle buyut. Sağlıkla huzurla inşallah.
Yalnız sana tavsiyem canım emzirme döneminde kahveyi pek tavsiye etmiyor doktorlar. Hem sütü azaltıyor kafeinden dolayı hem de sütten geçerek bebekte refluye sebep oluyor. Kakao ve kahveye dikkat etmek gerekiyor.
Aramizda en küçük bebeği olan sensin sanırım. Mis gibi kokuyordur şimdi o tatlı bebe
Gözün aydin canim, yarisi gitmis yarisi kalmis insallah onlari da anlinin akiyla bitirirsin :*veee 2. sunumumda hazır çok şükür
tüm günümü aldı her fırsatta pc başında buldum kendimi
bu hafta 2 sunumum varrrr dua edin bana kızlarrrr geçmişe bakalım
Ellerine saglik Mervem ♥PAZAR GÜNÜ EGZERSİZ YAPANLARI
@happy_moon 600 Günün egzersizi
@Ollalla Adım 20300+Günün egzersizi 1770+Leslie 3 mile
@tiffany20 bugünküegzersiz 600+adım 5693+100 yan bacak egzersizi
Dahlia_ 900 günün egzersizi
edsofi Leslie 2. 46 dk
@gogo2405 100 zıplama +bugünkü spor 100 defa
abesle_istigal 45 dk epey tempolu yürüyüş+100 mekik+100 DK+50 twist+75 er dumbell+10 squat+10 dk titreşimli masaj kemeri göbek ve kalça
Mavibocuk 5000adım+200günün egzersizi
Egzersiz yapanları canı gönülden tebrik ederim
Yarına daha güzel sporlarla beklerim sizleri fıstık hatunlar bu hafta bomba gibi gelelim
Oy masallah :)var canım var 13 torunu bir de torununun çocuğu var.
Gecmis olsun gülümsabahtan beri uyuşuk gibi yatıyorumm, kasıklarım ağrıdı biraz, yanı sıra ağzımın içi hep yara olmuş. cumartesi akşam ekmek tükettim aylar sonra bu kadar halsizliğii omu yaptı acaba? akşam biraz toparlanıp sırf spor yok yazmamak için öfleye pöfleye leslie yaptım.
Canim gecmis olsunGünaydın herkese öyle bir pazartesi sendromu yaşıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?