Anaammmm ben 3 mu yapiomusum yasasiiinnnnInsallah hepimiz icin cok daha güzel bir gün ve hafta olur
2 avuc cerez bide dolma fazla oldu sanki
3 mil 45 dakika degil miydi? Benim bildigim her mil 15 dakika sürüyor
Allahim ne kadar kötü bir kalp... Uzuluyorum boyle insanlar icin omru boyunca kotu bi kalple yasamaya mahkum ediyorlar kendilerini.allah razı olsun duan için gülüm eşim söylicem artık gelmesin evime diyor ya artık ne derse desin bu zamana kadar ben engel oldum bir daha evime gelme demesine ama bak bugün bana söylediği şeylerden biri kolay kolay kim kaldırır ya ben geçen kahverengi lekelenme yaşayınca öncesinde de 1 kaybım oldu 2 aylık hamileyken ölmütü bebeğim diyorki elini açmış Allahım bu benim oğlumun şansımıydıda hani benim gibi çocuk tutmayan biriylee evlenmişdeli oldum ya deli bugünkü söylediklerinden yalnızca biri bende bir anadan doğdum bu kadar haksızlık olmaz ki eşimde hak ediyor oda laf veriyor ağzına artık nerden inceyse ordan kopsun durumuna geldim ya
Allah yardimcin olsun canmIyi geceler canlar.
Suan tikanmis trafikte ,uzun zamandir eve donmeye calisaraktan yaziyorum sizlere.
Bugun arkadaslarla piknik plani yapmistik ama piknik alanina vardiktan yarim saat sonra yagmur basladi ve her yeri sel goturuyor suan.
1 saattir eve donmeye calisiyoruz
Yollar kapali,trafik kazalari var.
Hava durumunuda kontrol etmistik ama aniden bastirdi yagmur.
Eve sag salim varirsak gelecegim takima hepinizi opuyorum canlar...
Iyi geceler canlar.
Suan tikanmis trafikte ,uzun zamandir eve donmeye calisaraktan yaziyorum sizlere.
Bugun arkadaslarla piknik plani yapmistik ama piknik alanina vardiktan yarim saat sonra yagmur basladi ve her yeri sel goturuyor suan.
işte söylediğin şekil yapıyor eşimde anlık işine geldiği gibi hareket ediyor istiyorki annesi eziyet etsin ama ben hep yaşlıdır deyip çıkayım.ya ben bugün kendimi ne kadar aşağılanmış hissettimm ya oğlumun şansı ne demek.sen kimsin yani.eşimi çok seviyorum severekte evlendim ama bu kadın evliliğimizin bitiş sebebi olucak.eşimin istediği şu annesinin bize gelmesini engellesin ki orda olan biteni anası bana duyurma ihtimali kalmasın onun şu an tek derdi bu.artık ister dursun ister durmasın ben dedim sen bu şekil hareket edersen bende kendi aileme söylerim sahipsiz değilimYani şöyle düşün. Hayatta insan kalitesi diye bir şey var. Bazı insanlar hiç düşünmeden, cahilce, ağızlarından salyalar akarak içindeki kötülükleri karşısındaki kişiye kusuyorlar. Bu insanlar malesef her yerde. Bu kayınvaliden de olabilir, kız kardeş de olabilir, komşu da olabilir, iş arkadaşları da olabilir vs. Karşındakini kendin gibi görüp nasıl der? nasıl dedi? diye düşünürsen bu sadece senin enerjini düşürür. Beynin yorgunluktan yanacak gibi olur.
Öncelikle bu kişiyi bu şekilde kabullen ve seni bu şekilde ezdiğini düşündüğü anlarda açık açık gül.
Allah herkese kalbindekini versin. Duyma. İnsan değer verdiği kişiyi kale alır, değer verdiğine kırılır. Belli ki sen sevmiyorsun k.valideni.. eee o zaman ?? Bırak Allah aşkına! Evinden giderken, "Allahın selameti üzerine olsun anne" de kapat kapını. Bu kadar basit. Eşini ne doldur ne durdur. Madem çok çektin, bırak ne derse desin amaa topun ağzına sen girme. Bırak ona oğul halletsinler.Üzme tatlı canını hayatta hiç bir şey hiç kimse senden ve içinde taşıdığın evladından daha değerli değil....
Güzeler güzeli anne adayimiz sen niye bukadar kafa takiyorsun. Kayinvalidenin niyeti belli sizin aranizi bozmak ne derse desin bosver bir kulagindan girsin diger kulagindan ciksin. Nerden inceyse ordan kopsun nedemek karnindaki yavrunuzudami düsünmüyorsun. Sen Allaha havale et o kadini Allah büyük kimsenin hakki kimsede kalmaz. Evet simdi daha duygusal veya daha asabi olabilirsin ve kayinvalidende bundan faydalanmaya calisiyor ama neolur ablcim kanma sakinles kendinide esinide karindaki yavruyuda yipratma. Sen sadece yavrunu düsün belki kayinvalidende onu kucagina aldiginda degisir. Seni cok iyi anliyorum kendimi seni yerine koyuyorum ama bide esini düsün onunda sonucta annesi onu dogurup büyüten kadin her nekadar sana kötülük yapsada. eminim ki senin icin ne kadar zor ise esin icinde okadar zordur. Simdi tartisip uzaklasmanin zamani degil tam tersine kenetlenmenin zamani. Imkaniniz varsa bir kac günlügüne tatile cikin esinle kafanizi dinleyip tazelenin ama neolursun yipratma kendini böyle.allah razı olsun duan için gülüm eşim söylicem artık gelmesin evime diyor ya artık ne derse desin bu zamana kadar ben engel oldum bir daha evime gelme demesine ama bak bugün bana söylediği şeylerden biri kolay kolay kim kaldırır ya ben geçen kahverengi lekelenme yaşayınca öncesinde de 1 kaybım oldu 2 aylık hamileyken ölmütü bebeğim diyorki elini açmış Allahım bu benim oğlumun şansımıydıda hani benim gibi çocuk tutmayan biriylee evlenmişdeli oldum ya deli bugünkü söylediklerinden yalnızca biri bende bir anadan doğdum bu kadar haksızlık olmaz ki eşimde hak ediyor oda laf veriyor ağzına artık nerden inceyse ordan kopsun durumuna geldim ya
Iyi geceler canlar.
gülüm şu duruma bizi eşim getirdi kadın onun kullandığı bir kelimeyi 50 tanede ekleyip bana getirdi ya annesini o da biliyor ama bana tavrı çok yanlıştı nerdeyse el kaldıracaktı yaniGüzeler güzeli anne adayimiz sen niye bukadar kafa takiyorsun. Kayinvalidenin niyeti belli sizin aranizi bozmak ne derse desin bosver bir kulagindan girsin diger kulagindan ciksin. Nerden inceyse ordan kopsun nedemek karnindaki yavrunuzudami düsünmüyorsun. Sen Allaha havale et o kadini Allah büyük kimsenin hakki kimsede kalmaz. Evet simdi daha duygusal veya daha asabi olabilirsin ve kayinvalidende bundan faydalanmaya calisiyor ama neolur ablcim kanma sakinles kendinide esinide karindaki yavruyuda yipratma. Sen sadece yavrunu düsün belki kayinvalidende onu kucagina aldiginda degisir. Seni cok iyi anliyorum kendimi seni yerine koyuyorum ama bide esini düsün onunda sonucta annesi onu dogurup büyüten kadin her nekadar sana kötülük yapsada. eminim ki senin icin ne kadar zor ise esin icinde okadar zordur. Simdi tartisip uzaklasmanin zamani degil tam tersine kenetlenmenin zamani. Imkaniniz varsa bir kac günlügüne tatile cikin esinle kafanizi dinleyip tazelenin ama neolursun yipratma kendini böyle.Biz güzelr güzeli anne adayimizi mutlu görmek istiyoruz
Vallahi ya tavuk tarifi verin bana biraz ya degisik olsun :) aklim hep tavuk tarifleri arayisindaAhh ahhh hepsi tavuktann, bunların hepsiii tavuktannnaklın fikrin tavukta, yok bugün nasıl pişirsem, nasıl yesemmm bir bırak şu tavuklarııı, spor bile ne yaptığından habersiz olmuşsunnn
Ne güzel iste yakinda 4 milde yaprsinAnaammmm ben 3 mu yapiomusum yasasiiinnnn
Allahim ne kadar kötü bir kalp... Uzuluyorum boyle insanlar icin omru boyunca kotu bi kalple yasamaya mahkum ediyorlar kendilerini.
Ablacim olay tam ne bilmiyorum ama yine belliki ortaligi kaynana karistirmis. Kesinlike siddete karsiyim her neolursa olsun helw bir anne adayina affesilecek yani olmaz ama Allah bilir kayinvaliden esine neler anlatmistir seni böyle rencide etmeye calisan kadin esini Allah bilir nasil dolduruyordur annesi olarak esinin zaafinifa biliyordur buyüzden senin esinle konusup gercekleri aydinlatman lazimdir belki. Uzun zaman sonra istediginiz oldu Allahin izniyle yavrunuzu kucaginiza alacaksiniz neolur bozmayin aranizi. Rabbim hakkinda herseyin hayirlisini nasip etsin. İnşaallah eşinle aran düzelir ve kayınvalideninde aklı biraz olsun başına gelir ve seni rahat bırakırgülüm şu duruma bizi eşim getirdi kadın onun kullandığı bir kelimeyi 50 tanede ekleyip bana getirdi ya annesini o da biliyor ama bana tavrı çok yanlıştı nerdeyse el kaldıracaktı yani
Vallahi ya tavuk tarifi verin bana biraz ya degisik olsun :) aklim hep tavuk tarifleri arayisinda
veee 2. sunumumda hazır çok şükür
tüm günümü aldı her fırsatta pc başında buldum kendimi
bu hafta 2 sunumum varrrr dua edin bana kızlarrrr geçmişe bakalım
Canim burda tavugu kofte haline yani kima haline getiren yok bende cok istiom kofte sini yaaaTavuk köfte yappatcan tavaya azıcıkk su koycan kapağı kapatcan buharlanarak pişcekk, al sana mis gibi tavuk köfte, hem de sağlıklıı, yağsızzz
Aklımda ama daha erken gülüm biraz daha geçsin kısmet olursa baslarim
Allah iyilik versin kuzumm:)bende iyiyim tatlımm:)
gülüm şu duruma bizi eşim getirdi kadın onun kullandığı bir kelimeyi 50 tanede ekleyip bana getirdi ya annesini o da biliyor ama bana tavrı çok yanlıştı nerdeyse el kaldıracaktı yani
Canim burda tavugu kofte haline yani kima haline getiren yok bende cok istiom kofte sini yaaa
Allah yardımcınız olsun kaptanım. İnşaallah sag salim cabucak eve varırsınızIyi geceler canlar.
Gözün aydın :) İnşaallah sunumunda mükemmel gecerveee 2. sunumumda hazır çok şükür
tüm günümü aldı her fırsatta pc başında buldum kendimi
bu hafta 2 sunumum varrrr dua edin bana kızlarrrr geçmişe bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?