- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Hadi gözün aydınnn :)
sağolun kızlar Allah razı olsunnnnnnAllah yardımcınız olsun kaptanım. İnşaallah sag salim cabucak eve varırsınız
Gözün aydın :) İnşaallah sunumunda mükemmel gecer
tesekkur ederiz canim, basarilar:)
sagol kuzum, gecti gitti sukur..
yok canim aslinda burada trafik hic olmaz ama son 10 gundur surekli yagis, firtina ve sel oluyor.
hava durumuna bakip cikmistik yola ama yagmur bastirdi biranda..
hemen yollar gol oluyor.
yavas yavas zar zor ulastik eve.
insan tedirgin oluyor, sukur kazasiz belasiz vardik..
3mili madem yaptin 2ye donme Edam:)
sagol kuzuum gecti gitti sukur..
canim yeni bir sayfa ac..
esinede kusme, kizma..
annesinide oldugu gibi kabullen..
sen hamileligini yasa, uzma kendini, uzme kuzunu.
hepimiz seni cok seviyoruz, insallah gececek bu gunler...
gozunaydin canim, emeklerine saglik:)
cok sevindim..
hangi gunler sunumlar, dua edelim:)
ne guzel spor bunlarr:)
sagol fistigim benim:)
insallah sinavin cok cok guzel gecer aklim,duam seninle:)
Mervem bugun takimla ilgilenemedim diye o kadar uzgunum ki..
son sayfaya kadar sporlari yazdim listeyi yapayim diye.
sonra senin bu mesajini gordum, gozlerim doldu
dedim ki biz kocaman bir aileyiz, birbirimizin arkasini toplayan, yoklugunu hissettirmeyen.
Allah razi olsun gulum, ellerine saglik...
aslinda burada bir turk restorani yapiyordu gulum ama sonradan biraktilar.
yinede umitle bekliyorum birgun yaparlar diye:)
iyi yaptin kuzum cuma gunu eksi olarak sevindirecek seni o leslieee :)
Gunaydin guzeller, enerjik&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olsun insallah
Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:)
@asya_01 kendini yipratma luzumsuz kisiler icin bahar gozlum. Randevun guzel gecer insallah:)
@Saadetim33 yenilenmedi mi net paketin gulum, ozledim seni
@CheGuevera yeni tel dusunuyordun kuzum, ne yaptin?
@sevimlicadi0 tadilat da bitmis, gozun aydin gulum. Sinavlarin da cok guzel gecer insallah:)
T tabitabi kuzun nasil oldu canim?
abesle_istigal sunumlarinda basarilar guzelim:) Konular neydi?:)
@haeshin yaramis bu haftasonu sana nehir gozlum. Bu hafta senden bir atak bekliyorum haberin olsun
aynen küçük değil yakın zamanda evlenecek hatta, hep öyle yapıyorum zaten ablalık bende kalsın : )Yasi da kücük degil ki akli ermiyor desem :/
Sen yinede onun kücüklügüne ver gülüm, büyüklük sende kalsin.
Allah zihin acikligi versin kuzum :*
aynen küçük değil yakın zamanda evlenecek hatta, hep öyle yapıyorum zaten ablalık bende kalsın : )
amin kuzucum sağol:*
evet canım Tokat ta yaşıyoruz.
Günaydın canımmgünaydın kızlar hepinize
Günaydın herkese öyle bir pazartesi sendromu yaşıyorum ki
Akıllara zarar frlaket bir sancım var gözümü açamıyorum çok aşırı halsizim
Nasıl kendime geleceğim bilmiyorum o derece kötüyüm
Canim her tele kirilmaz ekran lazim biz aktif insanlariz cocuk ew market derken bi karmasadayiz herguz ister istemez dusuyor biyerlere :) hadi gecmis olsunGünaydın fıstık sarmam yeni tel alamam
Ama bu telefonumun üzerine taktıkları ekran kırılmaz ekran koruyucuyu söktüm attım an itibarı ile sanırım ucuz bişey takmışlar telefonu altüst etmiş
Şuan iyi
İlaç konusuna gelince majezik alacağım okula gidince tek faydası olan o çok kötüyüm ya
Gözün aydinBen geldim hihihi
Hemide internetli olarak
Gecen yaptigim atar ise yaradi
Eda bence sen tavugu radikal bi karar al ve birak. Vucudun antibiyotige bagisiklik kazanacak bu gidisle
Gecmis olsunBen kısa kestirmeden alayım cezamı.
Giden gitti mideye
Misafirlikteydik cumartesi. Pazar da gezmelerde
Bole bundan sonra bide kadinlara susmuyolar diyolar bidi bidi konusuolar diolar . eee konusmadikmi anlamiolarda illa beynine beynine iteklicenGözün aydinkocayi parmaginda oynatiyorsun kiz
Prof.dr.yonca tabak çocuk alerji uzmanı onun bu konuyla ilgili yazısı var . Bebeklerin mide kapağı gevşek olduğu için kafein de bu durumu artırıyor ve reflü devamında geliyor yeşil çay da emzirme döneminde sıkıntılı olabilir onda da kafein siyah çaya göre fazla.Çok teşekkür ederim. Amin inşAllah. Bugün oğlum 65 günlük oldu. Çok bağımlıyım türk kahvesine. Hamileliğimde de doktorumun izni ile günde 1 fincan içtim. Şuanda da bırakmaya çalışıyorum ama kafama vuruyor resmen dayanamıyorum. Eğer bebeğime gerçekten bir zararı oluyorsa asla içmemTavsiyeni ciddiye alıcam.
Evet teyzesi misler gibi kokuyor
Canlarim hepinize mutlu, saglikli, bol eksili, kacamaksiz bir hafta diliyorum.
Gununuz aydin olsun.
1. takimla bu haftaki yarisimizi unutmayalim.
@asya_01 doktordan donunce bize haber et gulum
@Harpy evlat iyilesti mi?
@sevimlicadi0 fistigim sinavin cok iyi gecer insallah
@Saadetim33 nerelerdesin gulum?
@CheGuevera telefon yapilsin artik cekirgem
@melinda23 @ddanes @zey zeymugehatun @mart09 bnnu @keping @KarKralicesi gozlerimiz sizi ariyor canlar, gelin biraz sohbet edelim..
Günaydınn , geçmiş olsun güzel bir duş ve ardından türk kahvesi iyi gelebilirGünaydın herkese öyle bir pazartesi sendromu yaşıyorum ki
Akıllara zarar frlaket bir sancım var gözümü açamıyorum çok aşırı halsizim
Nasıl kendime geleceğim bilmiyorum o derece kötüyüm
Prof.dr.yonca tabak çocuk alerji uzmanı onun bu konuyla ilgili yazısı var . Bebeklerin mide kapağı gevşek olduğu için kafein de bu durumu artırıyor ve reflü devamında geliyor yeşil çay da emzirme döneminde sıkıntılı olabilir onda da kafein siyah çaya göre fazla.
Ben de inan çok severim kahveyi . Kokusu bile yeter ama doğumdan sonra ilk kahveyi 10. Ayda içtim. Hala da hafta da bir ancak.
Arada bir kavonoz kapağını açar koklarim.
Gecmis olsunben valla ne misafir cagriorum ne gidiyorum cnku biliorum yiyicem ondan mayisin sonuna kadar misafr yok . sende az gitmeye calis canm zaten butun yaz dal gibi olcaz formumuzu koruyarak heryere gider gezer yeriz :) smdi bi misafre gidioz yazik gunah butun haftadaki cabamiz gidiyor .. Ne gerek var sekerim . afedersin spor yapiom ya popomdan terler akio eee zorlaniomda diorum eda sen fazla bisi ye sana 4 mileyi dayicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?