Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi gözün aydınnn :)

Allah yardımcınız olsun kaptanım. İnşaallah sag salim cabucak eve varırsınız

Gözün aydın :) İnşaallah sunumunda mükemmel gecer
sağolun kızlar Allah razı olsunnnnnn

çarsamba biri
perşembe biri
aynı haftaya denk geldiler cok yoruldum ama birkere de bitecek
dua edin cnm

biri biyolojik çeşitlilik
diğeri kolayda bu cok yordu beniii
hocasııı cokkkkkk fazla uzman alanındaaaa

Yasi da kücük degil ki akli ermiyor desem :/
Sen yinede onun kücüklügüne ver gülüm, büyüklük sende kalsin.

Allah zihin acikligi versin kuzum :*
aynen küçük değil yakın zamanda evlenecek hatta, hep öyle yapıyorum zaten ablalık bende kalsın : )
amin kuzucum sağol:*

Günaydın herkese öyle bir pazartesi sendromu yaşıyorum ki
Akıllara zarar frlaket bir sancım var gözümü açamıyorum çok aşırı halsizim
Nasıl kendime geleceğim bilmiyorum o derece kötüyüm

Günaydın canım hiç üşenme sıcak bir banyo yap sonrasıcak bir süt yada çay iç kendine getirecektir seni. Geçmiş olsun, çok yorma kendini madem

Canim her tele kirilmaz ekran lazim biz aktif insanlariz cocuk ew market derken bi karmasadayiz herguz ister istemez dusuyor biyerlere :) hadi gecmis olsun

Ben kısa kestirmeden alayım cezamı.
Giden gitti mideye
Misafirlikteydik cumartesi. Pazar da gezmelerde
Gecmis olsun ben valla ne misafir cagriorum ne gidiyorum cnku biliorum yiyicem ondan mayisin sonuna kadar misafr yok . sende az gitmeye calis canm zaten butun yaz dal gibi olcaz formumuzu koruyarak heryere gider gezer yeriz :) smdi bi misafre gidioz yazik gunah butun haftadaki cabamiz gidiyor .. Ne gerek var sekerim . afedersin spor yapiom ya popomdan terler akio eee zorlaniomda diorum eda sen fazla bisi ye sana 4 mileyi dayicam

Yawrukush kaptancigim 3mile devam tabiki .ben zaten 2 hic yapmamisimki. Ama 3milenin 25 dkkasini yapiodum .smdi 2 gundur yapiorum duzenli . super hem lastik ivir zivir yok hopbidi hopbidi bitiyor vakit skintisi oluyor tabi 45 dk bi kadin icin onemli bi vakit cocuk uyurken tabi :)

Prof.dr.yonca tabak çocuk alerji uzmanı onun bu konuyla ilgili yazısı var . Bebeklerin mide kapağı gevşek olduğu için kafein de bu durumu artırıyor ve reflü devamında geliyor yeşil çay da emzirme döneminde sıkıntılı olabilir onda da kafein siyah çaya göre fazla.
Ben de inan çok severim kahveyi . Kokusu bile yeter ama doğumdan sonra ilk kahveyi 10. Ayda içtim. Hala da hafta da bir ancak.
Arada bir kavonoz kapağını açar koklarim.

Canım günaydın
internetim bitti gelemiyorum iki gündür menümü de yazamadım ama evdeydim dışarıya da çıkmadım ki bi wifiden bağlaniim , haliyle hiç yazamadım dünki menümü yazayım da geçen günkini hiç hatırlanmıyorum cezam olmaz umarım yazamadım diye , şu an da ofisten bağlanıyorum

Günaydın herkese öyle bir pazartesi sendromu yaşıyorum ki
Akıllara zarar frlaket bir sancım var gözümü açamıyorum çok aşırı halsizim
Nasıl kendime geleceğim bilmiyorum o derece kötüyüm
Günaydınn , geçmiş olsun güzel bir duş ve ardından türk kahvesi iyi gelebilir

Bakarım canım makalelere hocanın doğrudur... içmicem bende. Şuana kadar bişey görmedim oğlumda. birde druna danışıcam yeşilçay için.

sanırım en güzeli bu , birşey yersem tüm emeklerim boşa mı gidecek diye vicdanım el vermiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…