Canim ben bu listeyi gorunce cok gozum yoruluor hic bisi anlamiom :) afiyet olsun :)Dunki ,
Menüye ek 2 bardak Form Çayı var
Sabahki Burçaktan 1 adet aldım sadece
Eki Görüntüle 1820411 Eki Görüntüle 1820412 Eki Görüntüle 1820413 Eki Görüntüle 1820414
Bende olsam kesinlikle ewde yururdum canm ewde daha fazla yuruosun super ter atiosun . disarda yurusem su icemiom benim bobrekler sagolsun hemen vucuttan suyu atmak istiyor malum wc de yok anamzaten onda koşunca kendimi diyette hissedebiliyorum
dışardaki yürüyüşlerim beni sarmıyor
ya birde koşu bandında nefes nefese kalsanda tıkanma olmuyor. yürüyebiliyosun.Bende olsam kesinlikle ewde yururdum canm ewde daha fazla yuruosun super ter atiosun . disarda yurusem su icemiom benim bobrekler sagolsun hemen vucuttan suyu atmak istiyor malum wc de yok anamlesliede guzel ondanda yap istersen
mrblarDunki ,
Menüye ek 2 bardak Form Çayı var
Sabahki Burçaktan 1 adet aldım sadece
Eki Görüntüle 1820411 Eki Görüntüle 1820412 Eki Görüntüle 1820413 Eki Görüntüle 1820414
hoşgeldin canımmmmmmrblar
KarKralicesi ne bakıp çıkacaktım uygulama dikkatimi çekti.hangi ugulama bu.hem kalori sayar hem egzersiz
hoşgeldinnnnnnSelam beybilerkardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama
Sevgilerle
Canim ben bu listeyi gorunce cok gozum yoruluor hic bisi anlamiom :) afiyet olsun :)
mrblar
KarKralicesi ne bakıp çıkacaktım uygulama dikkatimi çekti.hangi ugulama bu.hem kalori sayar hem egzersiz
hoşgeldin canımmmmm
bende sordum da unuttum adını
Canım YAZIO diye bi program bazen kalori karşılaştırması yapmak için de FAT SECRET programıni kullanıyorum ikisi de güzel :)
Ben geldim hihihi
Hemide internetli olarak
Gecen yaptigim atar ise yaradi
Canlarım günaydın.
@Yawrukush Kaptanım geldim artık aranızdayım, tatilim bitti +1 kiloyla :/
Tabi o kadar börek çörek gömersem olacağı buydu.
Kaptanım ben fitness blender ın roundlarından almayı düşünüyorum. Hiç bir bilginiz var mı?
Selam beybilerkardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama
Sevgilerle
nasılsın babyhoşgeldin canımmmmm
bende sordum da unuttum adını
fat secret yüklü bende .bunada bakayım tşklercanım sabah öğle aksam atıştırmalıklar içecekler ayrı ayrı bölümledrilmiş ne yediğimi altına yazıyorum bu kadar aslında
YAZIO programın adı , bunun yanında FAT SECRET programından da kalorilere bakıyorum
iyidir canım sen nasılsınnasılsın baby
bende iyim canım öpenzeiyidir canım sen nasılsın
Bakarım canım makalelere hocanın doğrudur... içmicem bende. Şuana kadar bişey görmedim oğlumda. birde druna danışıcam yeşilçay için.
Senden korkulur
Ay hadi gözün aydin canim, gelmis gecmis olsun kuzuna. Istahi da acilir simdi yavas yavas.
Bal icin bazilari zararli diyorlar o yüzden sordum. Cok haklisin, her seyin fazlasi zarar, dozunu kacirmamak lazim.
Allah sifa versin, insallah alerjilerinden kurtulur kuzularin. Ana yüregi iste sucluluk duygusu cekiyorsun ama her sey Allahtan gülüm, kendini harap etme. Beterinden korusun Rabbim.
ufaklığı uyuttum sayılırrrr
yatağına bıraktım umarım uyurrrr ki normalde böyle uyuturdum bu ara ayağa alıştııı
bende uyuyacaktım az dahaaaa ninni söylerkenn oda da karanlık çekmişim perdeleriiii
kalk dedim kalk bir kahve iç sporunu yapppp
bu ne tembel bir gün böyleee
reglide beni bitirdi
çok aşırı yoğun geliyorrrrr başedemiyorum resmennn
tabi ben napıyorum
bunu fırsata çeviriyorummmm
regli iken daha fazla kalori yakımına gidiyorummmm
madem yarışma varrrrr
dünkü 100 mekik ve regl ağrısı şuan karnımı delip geçmekte amaaa
kim tutar beniiiii
Gunaydin mutlu haftalar demetcim insallah ben de mezuniyete niyetliyim onumuzdeki cuma:)) derya sana fistik sarmam demis ama ben billuriyem diyorum :)))
Canlarim biliyorsunuz oglan 2 hafta once goz-kulak enfeksiyonu olmustu.
10 gun antibiyotik kullandik, simdi 1 saat sonraya doktor randevumuz var, doktor kontrol edecek enfeksiyon gecmis mi, oglan iyilesmis mi diye.
O yuzden biz hazirlanip , doktora gidiyoruz.
Eski evimizin orada doktorumuz, 1 saat yol surecek, donuste de Turk marketine ugrayacagiz, demem o ki geldigimizde uyumus olabilirsiniz guzeller.
Bugun hepiniz yuzumu guldurdunuz, hepinizi cok seviyorum ve sizlerle gurur duyuyorum.
Yarisma listelerini bu linkten takip edebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1733
ONEMLI DIPNOT: Bugun saat 23te yaptiginiz egzersizleri lutfen @Mavibocuk kaptanimizi etiketleyerek yazin.Sagolsun listeleri bugun o halledecek.
Oructum bugun
Gece yarim kase yogurtlu bulgur yedim su yesil cay ictim yattim.
İftarda su markette satilan 4lu pizzalardan 1 tanesini yedim super frish pizzasi. 2 kasik bulgur yedim
Suyumu icicem 1.5 falan anca .gecede pulbirberli yogurdumu yerim kapanisi yaparim :)
Spor yok
Menüm
Sahurda sadece su
İftar
Sulu et patates yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
salatalık, yeşillik
Su 1 lt
3 fincan çay
1 kat kat tat
Spor - 10 min. abs workout, 600 zıplama, 4500 adım
@Mavibocuk
şimdi gelelim çılgın menüme
sabah 2 yumurtalı omlet
peynir yeşillik yarım çay kaşığı tahin pekmez
bolca yeşilçay eşliğindeeeee
öğlen hatta akşam üstü
yarım tabak kabak yemeği yogurtlu
akşam
az haşlanmış et
az ıspanak kavurması yogurtlu
su 2 ltden fazla
yoğunluktan spor yok ama 10bin adımı geçtim
serada okulda ulaşımdan erken inip binerek epeyce yürüdüm
şimdi bir bardak çayımı alıp geçmişe bakayımmmmmmmm
uyuyanlara da güzel uykular dileyeyimm
yarın haftasonuuu hepimiz biteceğiz güzelce dinlenelimmm beybilerimmmm
ay su kahveyı bı ben sevemedm ya da yapmaı beceremedm belkide ama afytler olsn cınımmmbende dibek kahvesine taktım kafayı bu ara hunharca içiyorum. Evde kalmamış eşimi yalvar yakar arkadaşa gönderdim şimdi getirecekk heryer kapalı bu saatte. Aşerdin sanki diye söylene söylene çıktı
Sabah
sahanda yumurta
yeşillik
ceviz,kaju
peynir
zeytin
domates
Öğlen
2 fincan türk kahvesi
1 dondurma
Akşam
kuru fasulye
soğan
2 parça haşlanmış tavuk
su:2lt
spor:leslie 3ml leslie 2 mil
Heheee delirdim açlıktannnn
Gerçekten yiyecek et bulamıyorummTavuktan gına geldi, eti görecek gözüm yok artık, balık desen haftada 1 defa zor yerim, ne yiyeceğim bennnnnnn kedilerimi gözüme kestirdim artık napalımmmm
Kız yazık kediye sen timsah eti ceylan olmadı zürafa denebak tavuklarıma laf söletmem
Kız sende jj yap berabet başlayalım anamız aglasın
Kızlar bu hafta su miktarlarımıza da dikkat edelim sporda bir arkadaş diyetisyene gitmeye başlamış ve kadın 1 haftada 2.5 kilo vermiş ve çogu yağdan kadın diyor ki günlük 3 litre su içtim gerçekten vucutum onda kilo verdi diyor
Gunaydin guzeller, enerjik bir hafta sonu dilerim
Canlarim hapinize gunaydinlar, mutlu haftasonlari diliyorum.
Bugun odullerini yapmayanlar yapip bitirsinler.
Yeni haftaya bomba gibi baslayalim
Oglanin doktor randevusu iyi gecti, hastalik iyilesmis yeniden ilac vermedi sukur
5 cayinda gorusmek dilegiyle...
sağolun kızlar Allah razı olsunnnnnn
çarsamba biri
perşembe biri
aynı haftaya denk geldiler cok yoruldum ama birkere de bitecek
dua edin cnm
biri biyolojik çeşitlilik
diğeri kolayda bu cok yordu beniii
hocasııı cokkkkkk fazla uzman alanındaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?