Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zaten onda koşunca kendimi diyette hissedebiliyorum
dışardaki yürüyüşlerim beni sarmıyor
Bende olsam kesinlikle ewde yururdum canm ewde daha fazla yuruosun super ter atiosun . disarda yurusem su icemiom benim bobrekler sagolsun hemen vucuttan suyu atmak istiyor malum wc de yok anam lesliede guzel ondanda yap istersen

Bende olsam kesinlikle ewde yururdum canm ewde daha fazla yuruosun super ter atiosun . disarda yurusem su icemiom benim bobrekler sagolsun hemen vucuttan suyu atmak istiyor malum wc de yok anam lesliede guzel ondanda yap istersen
ya birde koşu bandında nefes nefese kalsanda tıkanma olmuyor. yürüyebiliyosun.
benimde böbrekler su içmede cok calışıyo.
keşke bagırsaklarım feyz alsa böbreklerden
lesliye 2hafta önce yaptım 3mil di sanırım. oda cok iyiydi

Canim ben bu listeyi gorunce cok gozum yoruluor hic bisi anlamiom :) afiyet olsun :)

canım sabah öğle aksam atıştırmalıklar içecekler ayrı ayrı bölümledrilmiş ne yediğimi altına yazıyorum bu kadar aslında
mrblar
KarKralicesi ne bakıp çıkacaktım uygulama dikkatimi çekti.hangi ugulama bu.hem kalori sayar hem egzersiz

hoşgeldin canımmmmm
bende sordum da unuttum adını
YAZIO programın adı , bunun yanında FAT SECRET programından da kalorilere bakıyorum

Ben geldim hihihi
Hemide internetli olarak
Gecen yaptigim atar ise yaradi

Hoşgeldinn kaçakk
Enişteye acıdım, adamcağız korkudan yapıyor herşeyi

Hoşgeldinn :))
Nasıldı tatill ?? gerçi artılı dönmüşsünn ama verirsinnnn

fat secret yüklü bende .bunada bakayım tşkler

Bakarım canım makalelere hocanın doğrudur... içmicem bende. Şuana kadar bişey görmedim oğlumda. birde druna danışıcam yeşilçay için.

Yeşil çay da çok yüksek kafein var Can'ım. Siyah çaydan fazla..

Amin canım
Yapacak birşey yok canım allah yardım etsin eşimin teyzesinin kızında da vardı. Minicik birşey yese kanlı ishal oluyordu. Çok şükür kızımın o boyutta değil. Sanırım bu da normal doğum farkı..

Genetikte varsa bi yerden çıkıyor malesef.. Düşün eşimin suya alerjisi var, büyük görümcemin polen, küçüğün yün, ve kayınvalidem ve eşim hamileyken naptın da bu çocuk alerji oldu diye soruyor.. Bilgisizlik çok kötü birşey canım

Azmine hayran

hadı bakalım inş. güzel seyler sölicek dr unuz özgem sayfaları gectkce okıcam d run ne dedgne bakıcam bıraz gerıden gelıorm ehehe

alalh kabul etsın tavuklar kralıcesı eheheh ama opizayla bulgur pek karısık bi bileşen olmus ehehehe

Menüm
Sahurda sadece su

İftar
Sulu et patates yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
salatalık, yeşillik

Su 1 lt
3 fincan çay
1 kat kat tat

Spor - 10 min. abs workout, 600 zıplama, 4500 adım
@Mavibocuk

menün cok az oruc tutmssn allah kabul etsn ama acıkmadnmı ne?

oo masallah menü güzel afern

bende dibek kahvesine taktım kafayı bu ara hunharca içiyorum. Evde kalmamış eşimi yalvar yakar arkadaşa gönderdim şimdi getirecekk heryer kapalı bu saatte. Aşerdin sanki diye söylene söylene çıktı
ay su kahveyı bı ben sevemedm ya da yapmaı beceremedm belkide ama afytler olsn cınımmm

Sabah
sahanda yumurta
yeşillik
ceviz,kaju
peynir
zeytin
domates

Öğlen
2 fincan türk kahvesi
1 dondurma

Akşam
kuru fasulye
soğan
2 parça haşlanmış tavuk

su:2lt
spor:leslie 3ml leslie 2 mil

öglende bsyler yıeydn kuzusum

ay ben bayadr tavuk yemıorm dogru duzgun hıc almıorm ahahah balıkta bu sene dogru duzgun yemedm et daha cok alıorm ama karı kcoa sebzecyz ole aman et olsada yesek demeyız bn cok yemek yapmaya usenıosam bonfıle antrıkot falan alıorm 5 dkka da piştigi için

Kız yazık kediye sen timsah eti ceylan olmadı zürafa dene bak tavuklarıma laf söletmem

ahaha

Kız sende jj yap berabet başlayalım anamız aglasın

anan aglamaz kız azcık spor yap ehehe

ay evet ben gttıkce dusuruorm arttrmam lazm

Gunaydin guzeller, enerjik bir hafta sonu dilerim

gunaydn babybim optum say

görüşürüz canm tatlı uykular

Ah bu hocalar da cok yoruyor degil mi? Cok guzel gececegine eminim, simdiden kolay gelsin canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…