Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım, nasıl oldun ? Nasılsın keyfin nasıl ? Bebeğinden güzel haberler almışsın Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip edecek inşallah dualarım seninle.
Allah razı olsun gülüm Dr pek açıklama yapmadı devlette malum çok yoğun en azından kötü bir şey demedi.pek soru sorama dım.dün akşam kuş yattık eşimle sabah hastane çıkışı baktım kapıda yemeğe götürdü orda konuştuk onada dedim çok yoruldum bu kadının yaptıklarından şimdilik böylekaldı alış diyor kadının hakaret etmesine mi alisayim bilmiyorum bu kadınla napicagimi

Simdilik düşünmüyorum gülüm zaten şeker hastasıyım gereksiz görüyorum yani

Tatlim pizzayla bulgur demisin iste ben yedimmi bole sacma sapan yerim yoksa okdar kiloyu nerden aldim zannedion

Ayy evet Can'ım yaa alışkanlıklar işte.. Aslında az yemek değil doğru yemek kilo verdiriyor.. Ben de hiç tatlıya düşkün değilim ama hamur içi pilav makarna diyince akan sular duruyor(du) bu pilavını tonla hikayesi ben diyete girdikten sonra başladı yoksa ben kesin sık sık yapardım

1.5 kadar kalmışı aslında oruc tutunca fırladı bu kadar oldu
Fırsat verse değerlendircem de, kımıldayamıyorum henüzz

Can'ım yaa geçmiş olsun nane ya da rezene çayı içmeye çalış Can'ım biraz rahatlatır seni..

Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.

Canım aklıma daha ilk sana doğru düzgün bakmadan seni gönderdiği Zaman gelmişti.. Malesef çoğu devlet hastanesi bu sorunu yaşıyor..

Selamlarr efenimm, spordan ciktim. Hastanedeyim simdi sira bekliyorum bugun hedefim hastaneden eve yueuyerek gitmek bu eve en uzak hastane otobusle 15.20 dk suruyor yurusem 45 dk 1 saat surer sanirim. Boylelikle leslie yapmamis olurum bugun.

En uzak hastane 15 dk hemde otobüsle ütopyada mı yaşıyorsun canım:)

Harpy canim 5 oglu var kayinvalidemin.

maşallah 10 felan bekledim ama :) kızı yok mu peki?

Nasıl hesap verecekler Allaha
Onu düşünüyor mu ki . Ah canım ahhhh ahhhh. Ben de çok dertliyim bu konuda ama dusunmemeye çalışıyorum. Yoksa işin içinden çıkamıyorum.

Şeker yüklemesi konusunda yaptırmak istemiyorsanız endokrinoloji ye gidin yükleme yapılmadan da bakılıyor. Riske atmayın bence çok önemli çünkü.

Eşimin tepkisi o
Eşimin o tepkisi bizi kavgaya sürükledi gulum

sozlumle kavga etdim tartisdim bozusdum hepsinden var 3 gundur kendime gelemiyordum bu gun hall etdik herseyi simdi iyiyim korkun benden yarindan itibaren deli gibi spor yapcam
senin leslieyle ilgili bir bilgin varmiyapmak istiyorumda

noldu kız önemli bsy yok dimi

burda tek yakınım dayım var onun kızı işte kuzenim dediğim, evime bile gelmediler 2 sene oldu.. Bende sıkldım ona yazdım konuşmaya çalışmadı işte kendimi kötü hissediyorum : (

ay şekerim böyle şeylere hiç can sıkma aradın istedgn ilgiyi göremedn mi napıson bidaha aramıosun o canı ısterse arar bnm kafama hıc takmadgm konular
ne sıkıcam canımı yurusun gtsn

ohh menü şahaneneeee

yalnız bu anlatıs seklıne acayıp koptum hem güzel yazmssn hem okuması keyflı bıde anlamadgm cumleler oldu bı kac defa sesli söyleynce anladm şiveleri bilmedgm için bazen idrak edemıorm

Sırf Dr iyi diye gidiyorum gülüm ama özelde Joker Dr var muayene si cokk pahalı arada onada gidicem

Kizlar gunaydinlar yataktan kalkiyorum izmire ucuyorum hemen. Pazar bugun kacamak yapmayin bak:))) ben de yapmicam söz :)))
ohh gez fit hatun snei zaten cok begenıorm nazarm degcek dıe pek yorum yapamıorm anacımm aaaaa
bide bınbır cesıt ruj suruosn valla fazla zayflama bence ehehe

ya ben esasen sey dusunuorm yanlıs anlama emzırırken cok uygulamadm ama esas sutu arttıran su ve yesıllık tatlılar vs sut yapmıyormus sadece susattgı ıcın su mıktarnı arttrmak ıcın tatlı verıolar gordgm kadryla cok dıkaktlı beslenıosn yalnz sunu dıcektm fazla uzattm emzrdgn ıcın bızden cok daha fazla enerjı harcıosn ve yaptgn ufak kacamaklarn sana kg olark donecegnı sanmıorm yanı kucuk bır dılım browni yemen bence senın gunluk kalorı mıktarnı cokta arttrmaz cnku emzırdgn ıcın oturdgn yerden bıle metabolızman daha hızlı ve yakarsn nacızane fıkrım dıkkat edıo olman cok guzel ama arada yaptgn seyler ıcın kendını cezalandrma derım ki kaptanlarmda yorum yapsnlar yanlısmı dusunuorm bılemedm

blıorm cnm babanemde seker hastası ve asamalrnı ıyıblrm zor bır hastalık hayatn boyunca dıyet gerektren bı rahatszlık

ahh ahhh vahh vahhh bir üzüldüm deryosummm ahahaha kız valla edsofi seni aratmıo yeminlen car car car kafa bzmkıde anacım

masallah okurken yoruldum
Allah razı olsun canım =) aminnnn

sınavn dımı ot arhlerde allah kolaylk versn basarı versn inş.

aaa özge bir şey diimmi birebir yarıslar benı daha cok hırslandırıo lutfen bunu daha cok yapmamız mumkun olablrmı

Ayy canım çık şükür vallaha yaa inşallah dahada iyi olacak Rabbim güzel günler çok mutlu günler nasip eder inşallah :)

Bebişe birşeyler örsene annesi:)

valla mantıklı fıkır bsyler orsun bncede

ayy banada ugrayaydınız bi boşnak kahvesi yorgnlugnuzu alırdı eeheheheh yandan carklı bosnak kahvesi

oh menu guzel yarasn canıo

ben o sebeple hıc mısafrlıge gtmem ananem her hafta sonu gelın börek var gelin börek var bide yarm yamalak türkcesyle tabi türkce cvp verirsn net anlamaz bidebosnakca tercume ederm
en son anlasırız
ve gtmem ahahah

kalablaık aıle guzeldr ama aıle apartmanı sıkıntı 5 dkka ona ugra 2 dkka buna ugra orda bı baklava burda bı borek ohhhhh

Kızanlar naparsınız ?

Ay canım iyiyiz de sen kıbrıslı mısın yoksam? Bu soru cümlesini en son onlardan duydum.

Kızlar ikinci kez hala oldum Enes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış

Can'ım Allah analı babalı büyütsün :)

Onun cahil biri olduğunu kabul edip ona göre konuşacaksın malesef. O Nasıl bir karanlığın içinde Nasıl kafası karışık bir insansa o karanlığı sana da bulaştırmaya çalışıyor. Öncelikle onunla çok baş başa kalmamaya çalış. Baktın geldi yapıştı sana, anne kusura bakmayın belim ağrıyor/başım döndü/halsizim/midem bulandı vsvs diyip sıvışacaksın git yatağına uzan kkya gir güzel şeyler oku /izle.. Olmadı mı lafı değiştirecek konuları kafanda oluştur baktın muhabbet kötü gidiyor yaa sizin bi araba işi vardı diye soruver kpye..

Eşin biraz haklı malesef anne atsan atılmaz satsan satılmaz.. O yüzden her erkek eşinden annesine biraz katlanmasını bekler..

Anneler desen bol bol endişe karamsarlık ve kendi kvsinden getirdiği eziyetlerle gelinine Nasıl davranacağını omurgadan karar verir.. Malesef karşındakini kırarmıyım modu kvlerde olmuyor.. Onun şuanki tüm endişesi eminim oğlunu kaybetmek, oğlunun evlat sahibi olmaması ve mutsuz olmasıdır. Belki bunalar bilinç seviyesine ulaşmamış bile olabilir.. Bilinç altından tüm bunların suçlusu olarak seni adletmiştir.. Bu yüzden de içten içe kin güdüyor olabilir..

Bunları neden mi yazıyorum? Çünkü kvnin tüm yaptıkları cahillikle alakalı, ve bu da çok acınası birşey.. Onu affetmenin ve söylediklerinin önemsiz olduğunu hazmetmenin tek yolu da ona bu cahilliğinden dolayı acımak..

Onlar sadece küçük hayatların küçük insanları.. Ve elinden gelen tek şeyde bu..

yok ayrıyız kadın 2 dolmuşluk yerden yuvamın huzurunu kaçırıyor.2 canlıyım hormon dengemden dolayı da sanırım katlanma sınırım kalmadı artıkeşimle iyice koptu ipler

ya senın su kv varya cok fena yemın ederm bızım bınada bı kadn var bulgar tam seytan yaslı da bsy yaslılara saygı hürmeti öğrendik elhamdüllillahta bölelerine verceksn ayarı nitekim verdimde simdi yolunu degsıstırıo terbiesiz sennkide oyle ama kv olunca pek bsyde yapamıosn esinn aslnda ona ceki düzen vermesi lazm

Kiz kus kadar yemisin 1 parca tavuk yetermi 1 butun tavuk anca :)

sen ye anam zaten yıosn butun tavugu enısteye yazk adam paket paket tavuk alıodr sana ahahahaha

yaaa okumstm whatsappta cok sukur sag alım vardnz evınıze cok korkunctur emınım

eşinde kabahat büyük allah yardmcın olsun bide hamilesin bnce böyle şeylere kafa takmamaya calıs cunku allah korusun yani daha da üzülecegn şeyler olablr hiç umursama mümkünse

veee 2. sunumumda hazır çok şükür
tüm günümü aldı her fırsatta pc başında buldum kendimi
bu hafta 2 sunumum varrrr dua edin bana kızlarrrr geçmişe bakalım

dualarm senınle cmm

masallah menü guzel gayet

ahaha bizmknnde 1 torunu var ayda 1 defa görüo vefalı babane aramaz sormaz
bnm annemlr deli oluo haftasonu goremıolar dıe cıldırıoalr

valla haftasonu 1 gun ıznım var ya elıme tlfnu pek almamaya calısıorm cnku gercekten zamn cok hızlı akıp gecıo sevgili eşim ve degerli kızımla uzunca keyflı bir gün yasamaya calısıorm yoksa aklmdasnz hep

Super yazmissin
Hep derim cahiller cok acinasi ve cok tehlikeliiii
Biraz politik olup uzak durcaksin siniri da kendin cizeceksin
Hemde asla kafaya takip asla esine sikayet etmeyeceksinnnn

burda kimsem olmayınca mecbur takıyor insan ama bundan sonra bende onların yaptığını yapıcam ne uzak ne yakın limoni takılıcam

Saol canım, bugün daha iyyim. sen nasılsın ? abimin eşi doğuma girdi onlardan haber bekliyorum

ohhh ne güzel.
cumartesi pazar benimde yürüyüşlerim baya iyiydi.
bugün mekikle koşu bandı beni paklar

aaaa masallah evlatcık ıyılesmısss ohh gtsn hastalıklar bıda gelmesn bebelere

ya bn kıbrısta ne yıım kız ne onerıosn iillede sunu ye dedgn ne var daha arastrma yapmadm bakalm bnm kıprıs tatilim nasılgececek kocısle bol bol ask meşk ahahaah

Selam beybiler kardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama

Sevgilerle

selam sizede basarılarrr

Amin canım, çok sağol.. İştahım yoktu herhalde :))) gece de regl başladı sıfır iştahla oturuyorum şu an, dün de o yüzden yiyemedim belki..

yaaa regl senın ıstahnı mı kapatıo bnmde cok acar doymam resmen ozellıkle delı gbı krımızı et gozumn onunden bonfıleler antrıkotlar gecer bzm akraba var kasap tlfne dıorm hazırlıo saolsn

Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)

ohh afyt olsn bayılrm boşank olark kahvesz gun gecmez gozumuzu acarz kahve ıcerız alimallah

@AKovser sekercimm refik geldimi tam . istahsizlik huysuzluk yapio haklisin . gecmis olsun

bnde ısttah yapıo ehehehe

Selamlarr efenimm, spordan ciktim. Hastanedeyim simdi sira bekliyorum bugun hedefim hastaneden eve yueuyerek gitmek bu eve en uzak hastane otobusle 15.20 dk suruyor yurusem 45 dk 1 saat surer sanirim. Boylelikle leslie yapmamis olurum bugun.

oo mesafe uzun hele bıde hızlı yurudunmu super

Kızlar ikinci kez hala oldum Enes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış

gözün aydn allah saglık sıhat versn analı babalı buyusun inşallah

Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.

Tam 8 haftalik dedi gulum

Tam 8 haftalik dedi gulum

ohh masalalh kocaman olmus hep erkek gecıo ıcımden beeeee

23 aldım ahah cok aldm ya bakma bana bol kaymaklı börekleri ye ye şiştim

burda kimsem olmayınca mecbur takıyor insan ama bundan sonra bende onların yaptığını yapıcam ne uzak ne yakın limoni takılıcam

haklısın ama takmasan daha iyi seni takmayanlar ıcın uzulup zamanını boşa harcama

Yok canim kizi. Ahahaha evet utopik gelebilir ama oyle, kucuk sehir nimetleri. Ankara dan sonra hersey minyatur gelmisti bana burda ama o kadar alistim ki Ankara ya gidince kendimi zor atiyorum buraya. Mis gibi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…