hadı bakalım inş. güzel seyler sölicek dr unuz özgem sayfaları gectkce okıcam d run ne dedgne bakıcam bıraz gerıden gelıorm ehehe
alalh kabul etsın tavuklar kralıcesı eheheh ama opizayla bulgur pek karısık bi bileşen olmus ehehehe
menün cok az oruc tutmssn allah kabul etsn ama acıkmadnmı ne?
oo masallah menü güzel afern
ay su kahveyı bı ben sevemedm ya da yapmaı beceremedm belkide ama afytler olsn cınımmm
öglende bsyler yıeydn kuzusum
ay ben bayadr tavuk yemıorm dogru duzgun hıc almıorm ahahah balıkta bu sene dogru duzgun yemedm et daha cok alıorm ama karı kcoa sebzecyz ole aman et olsada yesek demeyız bn cok yemek yapmaya usenıosam bonfıle antrıkot falan alıorm 5 dkka da piştigi için
ahaha
anan aglamaz kız azcık spor yap ehehe
ay evet ben gttıkce dusuruorm arttrmam lazm
gunaydn babybim optum say
görüşürüz canm tatlı uykular
Tatlim pizzayla bulgur demisin iste ben yedimmi bole sacma sapan yerim yoksa okdar kiloyu nerden aldim zannedionhadı bakalım inş. güzel seyler sölicek dr unuz özgem sayfaları gectkce okıcam d run ne dedgne bakıcam bıraz gerıden gelıorm ehehe
alalh kabul etsın tavuklar kralıcesı eheheh ama opizayla bulgur pek karısık bi bileşen olmus ehehehe
menün cok az oruc tutmssn allah kabul etsn ama acıkmadnmı ne?
oo masallah menü güzel afern
ay su kahveyı bı ben sevemedm ya da yapmaı beceremedm belkide ama afytler olsn cınımmm
öglende bsyler yıeydn kuzusum
ay ben bayadr tavuk yemıorm dogru duzgun hıc almıorm ahahah balıkta bu sene dogru duzgun yemedm et daha cok alıorm ama karı kcoa sebzecyz ole aman et olsada yesek demeyız bn cok yemek yapmaya usenıosam bonfıle antrıkot falan alıorm 5 dkka da piştigi için
ahaha
anan aglamaz kız azcık spor yap ehehe
ay evet ben gttıkce dusuruorm arttrmam lazm
gunaydn babybim optum say
görüşürüz canm tatlı uykular
Amin insallah canim... Allah büyük insallah yavrular bu alerjilerinden kurtulurAmin canım
Yapacak birşey yok canım allah yardım etsin eşimin teyzesinin kızında da vardı. Minicik birşey yese kanlı ishal oluyordu. Çok şükür kızımın o boyutta değil. Sanırım bu da normal doğum farkı..
Genetikte varsa bi yerden çıkıyor malesef.. Düşün eşimin suya alerjisi var, büyük görümcemin polen, küçüğün yün, ve kayınvalidem ve eşim hamileyken naptın da bu çocuk alerji oldu diye soruyor.. Bilgisizlik çok kötü birşey canım
Ablacim ellerine saglik :)Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)
Hosgeldin canm korksun vallahi - kardesiz fakat rakibizde hihihihiSelam beybilerkardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama
Sevgilerle
Neyyyy kafeinmi var yesil cay da ilk duydum ben sokYeşil çay da çok yüksek kafein var Can'ım. Siyah çaydan fazla..
Amin canım
Yapacak birşey yok canım allah yardım etsin eşimin teyzesinin kızında da vardı. Minicik birşey yese kanlı ishal oluyordu. Çok şükür kızımın o boyutta değil. Sanırım bu da normal doğum farkı..
Genetikte varsa bi yerden çıkıyor malesef.. Düşün eşimin suya alerjisi var, büyük görümcemin polen, küçüğün yün, ve kayınvalidem ve eşim hamileyken naptın da bu çocuk alerji oldu diye soruyor.. Bilgisizlik çok kötü birşey canım
Azmine hayran
Canim zorla ye metebolizma durmasin . bu arada listeye girmek icin kac kg vermen gerekio dahaAmin canım, çok sağol.. İştahım yoktu herhalde :))) gece de regl başladı sıfır iştahla oturuyorum şu an, dün de o yüzden yiyemedim belki..
Dahlia_ sekercimm refik geldimi tam . istahsizlik huysuzluk yapio haklisin . gecmis olsun
Agri kesici ic hic cekme bosaSağol canım..
Geldi dee çok kötü geldii, ağrım çok fazla, daha ağzıma 1 lokma koymadım :/
Canim zorla ye metebolizma durmasin . bu arada listeye girmek icin kac kg vermen gerekio daha
Agri kesici ic hic cekme bosa
Neyyy 2.5 mu abooowww ha gayret vercen canm sen refigi iyu degerlendir tatlimYok ya çok kötüyüm, su içebildim sadece, arada içerim, ağrım geçince de birşeyler yerim artık..
yaklaşık 2.5 canım, ama şu anki kiloyu sorarsan 3 kilodan fazla :)) refik öncesi 2 günde şiştim resmen, refik başladı artık iner zaten :)
Neyyy 2.5 mu abooowww ha gayret vercen canm sen refigi iyu degerlendir tatlim
Bende evde yapıyorum:)Madem fitnesse gitmedim bari evde sporumu yapayim ben
Gecmis olsun ablamİçtim ama geç oldu yaa daha erken içseydim keşke, 2 büklüm kalmazdım şimdii
Ben bilmemm sekerim ver lutfen seni listede gormek istiyorum1.5 kadar kalmışı aslında oruc tutunca fırladı bu kadar oldu
Fırsat verse değerlendircem de, kımıldayamıyorum henüzz
,Saol canım, bugün daha iyyim. sen nasılsın ? abimin eşi doğuma girdi onlardan haber bekliyorum
Tatlim pizzayla bulgur demisin iste ben yedimmi bole sacma sapan yerim yoksa okdar kiloyu nerden aldim zannedion
Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?