Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Amin canım, çok sağol.. İştahım yoktu herhalde :))) gece de regl başladı sıfır iştahla oturuyorum şu an, dün de o yüzden yiyemedim belki..

Tatlim pizzayla bulgur demisin iste ben yedimmi bole sacma sapan yerim yoksa okdar kiloyu nerden aldim zannedion

Amin insallah canim... Allah büyük insallah yavrular bu alerjilerinden kurtulur Rabbim tüm hastalarimiza sifa versin.
Cok haklisin bilgisizlik kötü, bilgilenmeye calismamak daha da kötü
Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)
Ablacim ellerine saglik :)
Nasilsin?

Selam beybiler kardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama

Sevgilerle
Hosgeldin canm korksun vallahi - kardesiz fakat rakibizde hihihihi
Meydan bizim calisin kizlar durmak yokkkkkkk

Neyyyy kafeinmi var yesil cay da ilk duydum ben sok

Amin canım, çok sağol.. İştahım yoktu herhalde :))) gece de regl başladı sıfır iştahla oturuyorum şu an, dün de o yüzden yiyemedim belki..
Canim zorla ye metebolizma durmasin . bu arada listeye girmek icin kac kg vermen gerekio daha

Canim zorla ye metebolizma durmasin . bu arada listeye girmek icin kac kg vermen gerekio daha

Yok ya çok kötüyüm, su içebildim sadece, arada içerim, ağrım geçince de birşeyler yerim artık..
yaklaşık 2.5 canım, ama şu anki kiloyu sorarsan 3 kilodan fazla :)) refik öncesi 2 günde şiştim resmen, refik başladı artık iner zaten :)

Neyyy 2.5 mu abooowww ha gayret vercen canm sen refigi iyu degerlendir tatlim

Saol canım, bugün daha iyyim. sen nasılsın ? abimin eşi doğuma girdi onlardan haber bekliyorum
,

aa ne güzel sag salım gelsın evlatcık gözünüz aydın

Tatlim pizzayla bulgur demisin iste ben yedimmi bole sacma sapan yerim yoksa okdar kiloyu nerden aldim zannedion

ay sacma kombin valla kg alırsn tabi

Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.

hg canımm bebekten guzel haberler va rmasalalh masallah bakalm 3 hafta snra ne dıcek bıde tam akc haftalksn suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…