Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.
Gözün aydin canim hayirli haberi almissin, insallah bundan sonra kendini ve bebegini strese sokmazsin.

Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.
,

aa ne güzel sag salım gelsın evlatcık gözünüz aydın

ay sacma kombin valla kg alırsn tabi

hg canımm bebekten guzel haberler va rmasalalh masallah bakalm 3 hafta snra ne dıcek bıde tam akc haftalksn suan
Tam 8 haftalik dedi gulum

,

aa ne güzel sag salım gelsın evlatcık gözünüz aydın

ay sacma kombin valla kg alırsn tabi

hg canımm bebekten guzel haberler va rmasalalh masallah bakalm 3 hafta snra ne dıcek bıde tam akc haftalksn suan
Tam 8 haftalik dedi gulum

Stres yapma gülüm. Benim de ikinci gebeliğim kalp atışı duyulmadigi için sonlandı. Ama sonrasında oldu çok şükür.
Her şey allah in dilemesiyle olur.
Bizim elimizde olan bir şey mi bu. Kayinvalideyi takma kafana sen ve bebeğin sağlıklı olun da bırak o da dışardan konuşup dursun. Sen mutlu olarak ona en güzel cevabı verirsin.
Şimdi burda herkes konussa ne kayinvalide vakaları çıkar . Herkeste az çok var bu durumdan emin ol.
Sıkma tatlı canini

oo maşallah iradene hayran kaldım ama biryan ve böreksiz kalmaaa ben boşnagım ikisinede hayır diemem sanırım hele biryan kuru etle yapılmıssa off canım cekkti 5 kg daha verim anacım bana yapsın yarım tepsi götürim ehehhe ...bosnakmı kv den nerden biliyor onları yapmaı ay cok fena canım cektiii

kıyamam sanaaa yaa abende bosnak borekelryle gecrdm hamılelgmı börekten ve tosttan baska bsy yemıodm ozellıkle peynırlı ve düz pitaaaa allmmm cok acım aksam ne yesemahahahah

ben taraftar dilim yaptrdm ama cok pişmanim bidaha cocugm olursa yaptrmıcam şeker yüklemesi avrupalı ve amerıkalı dr lara ınanıorm bzmkıler daya şekeri neine bakıolarsa sor bak özgeye yaptrmısmı amerıkada bıle yapılmıo hele sen seker hastasıymssn hıc bulasma bıle

Nasıl hesap verecekler Allaha

Canım, nasıl oldun ? Nasılsın keyfin nasıl ? Bebeğinden güzel haberler almışsın Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip edecek inşallah dualarım seninle.
Allah razı olsun gülüm Dr pek açıklama yapmadı devlette malum çok yoğun en azından kötü bir şey demedi.pek soru sorama dım.dün akşam kuş yattık eşimle sabah hastane çıkışı baktım kapıda yemeğe götürdü orda konuştuk onada dedim çok yoruldum bu kadının yaptıklarından şimdilik böylekaldı alış diyor kadının hakaret etmesine mi alisayim bilmiyorum bu kadınla napicagimi

Kızlar ikinci kez hala oldum Enes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış
Allah anali babali büyütsün insallah bahti adi gibi güzel olsun yavrumun
Hayirli evlat olsun insallah canim...
Beni bana biraksalar gülüm
Sen baskalarini fazla kafana takma, en önemlisi sensin ve evladin. Bebegin icin onlari duymazdan geleceksin asyam.
kıyamam sanaaa yaa abende bosnak borekelryle gecrdm hamılelgmı börekten ve tosttan baska bsy yemıodm ozellıkle peynırlı ve düz pitaaaa allmmm cok acım aksam ne yesemahahahah
Kac kilo aldin peki kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…