Gözün aydin canim hayirli haberi almissin, insallah bundan sonra kendini ve bebegini strese sokmazsin.Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.
,
aa ne güzel sag salım gelsın evlatcık gözünüz aydın
Çok sağ ol canım bekliyoruz bakalım bugün ne zmaan gelecek paşa. annesi sancılar içinde bekliyor
ay sacma kombin valla kg alırsn tabi
hg canımm bebekten guzel haberler va rmasalalh masallah bakalm 3 hafta snra ne dıcek bıde tam akc haftalksn suan
Gözün aydın canım.Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.
CaneminKızanlar naparsınız ?
Tam 8 haftalik dedi gulum,
hg canımm bebekten guzel haberler va rmasalalh masallah bakalm 3 hafta snra ne dıcek bıde tam akc haftalksn suan
Tam 8 haftalik dedi gulum,
Beni bana biraksalar gülümGözün aydin canim hayirli haberi almissin, insallah bundan sonra kendini ve bebegini strese sokmazsin.
Stres yapma gülüm. Benim de ikinci gebeliğim kalp atışı duyulmadigi için sonlandı. Ama sonrasında oldu çok şükür.Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.
Beni bana biraksalar gülüm
Şunu anladım diyet en güzel evde yapılıyor.sabah annemde kahvaltıdaydım sıcacık ekmek pişirmiş yumuşacık koydu ortaya balı tereyağı. Börek fırından çıkmış sofra Allahım olmayanlara da versin bin bir çeşit kahvaltı. Resmen ağlayarak tabağıma iki domates zeytin aldım ne bi dilim börek ne o sıcak ekmek... Eşimin teyzesine geçtim inanılmaz bir tatlı çikolata soslu bişi ayyy dedim yok ben çok yedim hiç almimya elli takla yalan onuda yemedim. Şimdi kayınvalidemdeyim akşama boşnak yemeği olan Biriyan ( fırında pirinç üstüne incik etli yemek) leziz boşnak böreği olucak ama ben ne yicem yaa. Bi şekilde onu atlatmaya çalışıcam. Açım aç...
Çok iyi anlıyorum seni, bende hala devam ediyor. Hayatım simit üzerine kurulubir daha ki randevumda şeker yüklemesi yapılacak biraz tırsıyorum açıkcası. Artık Allah yardımcımız olsun. Beterin beteri var bunada şükür.
öyle gülüm şükürler olsun binlerce kereben şeker yüklemesi yaptırmayı düşünmüyorum ebrum ben zaten şeker hastasıyım ondan dolayı ama dr ille de yapılması lazım derse bakıcam duruma.tuzlu yediğimde bastırıyor yada hamur tarzı alışkanlıklarımın tam tersi yani idare edicem artık.ebrum senin açlık tokluk şekerin kaç bakıyorsun değil mi
Nasıl hesap verecekler AllahaStres yapma gülüm. Benim de ikinci gebeliğim kalp atışı duyulmadigi için sonlandı. Ama sonrasında oldu çok şükür.
Her şey allah in dilemesiyle olur.
Bizim elimizde olan bir şey mi bu. Kayinvalideyi takma kafana sen ve bebeğin sağlıklı olun da bırak o da dışardan konuşup dursun. Sen mutlu olarak ona en güzel cevabı verirsin.
Şimdi burda herkes konussa ne kayinvalide vakaları çıkar . Herkeste az çok var bu durumdan emin ol.
Sıkma tatlı canini
Hayırlı olsun canım.Kızlar ikinci kez hala oldumEnes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış
Allah razı olsun gülüm Dr pek açıklama yapmadı devlette malum çok yoğun en azından kötü bir şey demedi.pek soru sorama dım.dün akşam kuş yattık eşimle sabah hastane çıkışı baktım kapıda yemeğe götürdü orda konuştuk onada dedim çok yoruldum bu kadının yaptıklarından şimdilik böylekaldı alış diyor kadının hakaret etmesine mi alisayim bilmiyorum bu kadınla napicagimiCanım, nasıl oldun ? Nasılsın keyfin nasıl ? Bebeğinden güzel haberler almışsın Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip edecek inşallah dualarım seninle.
Allah anali babali büyütsün insallahKızlar ikinci kez hala oldumEnes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış
Sen baskalarini fazla kafana takma, en önemlisi sensin ve evladin. Bebegin icin onlari duymazdan geleceksin asyam.Beni bana biraksalar gülüm
Kac kilo aldin peki kuzum?kıyamam sanaaa yaa abende bosnak borekelryle gecrdm hamılelgmı börekten ve tosttan baska bsy yemıodm ozellıkle peynırlı ve düz pitaaaa allmmm cok acım aksam ne yesemahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?