Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecmis olsun ablam

Çok sağol ablamm

Ben bilmemm sekerim ver lutfen seni listede gormek istiyorum

Unutmuşum liste heyecanını, nasıldı acaba en önemlisi o sorumluluğu nasıl almışımm şimdi siz bildirim yaparken içim içimi yiyor eksi yazın diye, yaşlandım artık kalbim o heyecanı kaldırır mı bilmiyorum

Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.

Gözün aydın canımmm..
Sağlıkla kucağıma aldım yazmanı da beklerizz

Kızlar ikinci kez hala oldum Enes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış

Tebriklerrrr :))
Hayırlı evlat olur inşaAllah ismi de pek güzelmişşşş

Sağol canım, nane var midem alırsa içerim :)

Yok aslında kapatmazdı, yeni başladı saçma sapan huylarıı şimdi benim tatlılar, tuzlular geçmeliydi gözümün önündenn ama geçmiyor, aksine yemek görmek istemiyorum, hele et düşünmek bile istemiyorum

ahahah refik bu hangi huyu dogru ki

Allah yardımcın olsun canım ne diyim. herşey olacağına varır sen üzülme boşver Allah a havale et

canım benimde aynı sorunum var doktora gittik ilaç verdi yok çünkü olmuyo ne yesem ne içsem faydası olmuyo sende bi görün istersen
bi iki gün iyi oluyor. sonra yine başa sarıyo
alışıyo sanırım hemen.
doktor için iştende izin alamamki yeni girdim

fat secret yüklü bende .bunada bakayım tşkler

rica ederim

aa ciddi mi yeşil çayda daha mı çok kafein var walla ben de ilk defa duyuyorum

Neyyyy kafeinmi var yesil cay da ilk duydum ben sok

aynen :))
edsofi bu arada fotolar rahatsız mı ediyor şu eklediklerim
ayrıca rahatsız olanlar varsa kızlar yazın başka şekilde eklerim yediklerimi

gezmekten alamadımki
hangi markanınkini içiyosun sen?

yoo bn cok begenıorm bnm ıcın sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…