ada valla ı bosnag . Veoma sam srecna ... volim te yani :))
succuk gelmiş yugoslavyadan aldım hemen hatta dünki akşam listemde vardı :):)
Gecmis olsun ablam
Ben bilmemm sekerim ver lutfen seni listede gormek istiyorum
Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.
Kızlar ikinci kez hala oldumEnes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış
Ayy evet Can'ım yaa alışkanlıklar işte.. Aslında az yemek değil doğru yemek kilo verdiriyor.. Ben de hiç tatlıya düşkün değilim ama hamur içi pilav makarna diyince akan sular duruyor(du) bu pilavını tonla hikayesi ben diyete girdikten sonra başladı yoksa ben kesin sık sık yapardım
Can'ım yaa geçmiş olsun nane ya da rezene çayı içmeye çalış Can'ım biraz rahatlatır seni..
Canım aklıma daha ilk sana doğru düzgün bakmadan seni gönderdiği Zaman gelmişti.. Malesef çoğu devlet hastanesi bu sorunu yaşıyor..
En uzak hastane 15 dk hemde otobüsleütopyada mı yaşıyorsun canım:)
maşallah 10 felan bekledim ama :) kızı yok mu peki?
aaaa masallah evlatcık ıyılesmısss ohh gtsn hastalıklar bıda gelmesn bebelere
ya bn kıbrısta ne yıım kız ne onerıosn iillede sunu ye dedgn ne var daha arastrma yapmadm bakalm bnm kıprıs tatilim nasılgececek kocısle bol bol ask meşk ahahaah
selam sizede basarılarrr
yaaa regl senın ıstahnı mı kapatıo bnmde cok acar doymam resmen ozellıkle delı gbı krımızı et gozumn onunden bonfıleler antrıkotlar gecer bzm akraba var kasap tlfne dıorm hazırlıo saolsn
ohh afyt olsn bayılrm boşank olark kahvesz gun gecmez gozumuzu acarz kahve ıcerız alimallah
bnde ısttah yapıo ehehehe
oo mesafe uzun hele bıde hızlı yurudunmu super
gözün aydn allah saglık sıhat versn analı babalı buyusun inşallah
ohh masalalh kocaman olmus hep erkek gecıo ıcımden beeeee
23 aldım ahah cok aldm ya bakma bana bol kaymaklı börekleri ye ye şiştim
haklısın ama takmasan daha iyi seni takmayanlar ıcın uzulup zamanını boşa harcama
,
aa ne güzel sag salım gelsın evlatcık gözünüz aydın
saol canım geldi çok şükür.. hala oldum yine :)
ay sacma kombin valla kg alırsn tabi
hg canımm bebekten guzel haberler va rmasalalh masallah bakalm 3 hafta snra ne dıcek bıde tam akc haftalksn suan
E-brulim koş koş bi boşnak daha var lutko baksana hemşo buldum kendime happy_moon pendiktesindr sen şimdi happcim dimi
Çok sağol ablamm
Unutmuşum liste heyecanını, nasıldı acabaen önemlisi o sorumluluğu nasıl almışımm şimdi siz bildirim yaparken içim içimi yiyor eksi yazın diye, yaşlandım artık kalbim o heyecanı kaldırır mı bilmiyorum
Gözün aydın canımmm..
Sağlıkla kucağıma aldım yazmanı da beklerizz
Tebriklerrrr :))
Hayırlı evlat olur inşaAllahismi de pek güzelmişşşş
Sağol canım, nane var midem alırsa içerim :)
Yok aslında kapatmazdı, yeni başladı saçma sapan huylarıışimdi benim tatlılar, tuzlular geçmeliydi gözümün önündenn ama geçmiyor, aksine yemek görmek istemiyorum, hele et düşünmek bile istemiyorum
evett pendikteyim kızlar siz nerdesiniz ?
Allah razı olsun gülüm Dr pek açıklama yapmadı devlette malum çok yoğun en azından kötü bir şey demedi.pek soru sorama dım.dün akşam kuş yattık eşimle sabah hastane çıkışı baktım kapıda yemeğe götürdü orda konuştuk onada dedim çok yoruldum bu kadının yaptıklarından şimdilik böylekaldı alış diyor kadının hakaret etmesine mi alisayim bilmiyorum bu kadınla napicagimi
bi iki gün iyi oluyor. sonra yine başa sarıyocanım benimde aynı sorunum var doktora gittik ilaç verdi yok çünkü olmuyo ne yesem ne içsem faydası olmuyo sende bi görün istersen
fat secret yüklü bende .bunada bakayım tşkler
Yeşil çay da çok yüksek kafein var Can'ım. Siyah çaydan fazla..
Amin canım
Yapacak birşey yok canım allah yardım etsin eşimin teyzesinin kızında da vardı. Minicik birşey yese kanlı ishal oluyordu. Çok şükür kızımın o boyutta değil. Sanırım bu da normal doğum farkı..
Genetikte varsa bi yerden çıkıyor malesef.. Düşün eşimin suya alerjisi var, büyük görümcemin polen, küçüğün yün, ve kayınvalidem ve eşim hamileyken naptın da bu çocuk alerji oldu diye soruyor.. Bilgisizlik çok kötü birşey canım
Azmine hayran
Neyyyy kafeinmi var yesil cay da ilk duydum ben sok
Bizi ziyarete geldiğiniz teşekkürler.Bende sizi ziyarete geldim.Nasıl gidiyor bayanlar?
gezmekten alamadımkiGerçekten güzel olabilirdi 3. Köprü yerine seni görmeyi tercih ederdim. Kızım emeklemek istedi oğlum denize taş atmak bi ona koş bi suna koş kendimi ortadan ikiye yırtasım geldi
Burada en yakın hastaneye arabayla 20 dkda gidersin o da ya yanlış iğne yapıp Ada'mı sakat bırakan cinsten
İnşallah iyi gelir Can'ım kayısılı form çayını denedin mi?
Can'ım 9-14 kilo arası normal altı ve üstü sağlıklı değil..
Allah anali babali büyütsün insallahbahti adi gibi güzel olsun yavrumun
Hayirli evlat olsun insallah canim...
çok saol canım cümlemizin doğacak evlatlar da sağ salim gelsinler inşallah
Sen baskalarini fazla kafana takma, en önemlisi sensin ve evladin. Bebegin icin onlari duymazdan geleceksin asyam.
Kac kilo aldin peki kuzum?
rica ederim
aa ciddi mi yeşil çayda daha mı çok kafein var walla ben de ilk defa duyuyorum
aynen :))
edsofi bu arada fotolar rahatsız mı ediyor şu eklediklerim
ayrıca rahatsız olanlar varsa kızlar yazın başka şekilde eklerim yediklerimi
tamam canım teşekkürleryoo bn cok begenıorm bnm ıcın sıkıntı yok
Bizi ziyarete geldiğiniz teşekkürler.Bende sizi ziyarete geldim.Nasıl gidiyor bayanlar?
Ohh ohhhh tebrik ediyorummmmmmmmm
Hala olduk hala olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?