Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayir canim hall etdik tesekkur ederim sordugun icin

Sabahları limonlu ılık suyumu içiyorum
4.gün bugün.
Karnım gurulduyo da. gelen giden yok
canım benimde aynı sorunum var doktora gittik ilaç verdi yok çünkü olmuyo ne yesem ne içsem faydası olmuyo sende bi görün istersen

23 aldım ahah cok aldm ya bakma bana bol kaymaklı börekleri ye ye şiştim
Gecen bir kizin resmini gördüm, sonunda tombik halimi göreceksiniz 7,5 kilo aldim yaziyordu altinda - inan sok oldum Ben cevremden hep cift haneli sayilar duyuyorum

Yani tam olarak yaşadığım şeyi ozetledin

Kızlar ikinci kez hala oldum Enes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış
Gozunuz aydin...
Allah anali babali buyutsun,nazarlardan korusun ...
Hayirrli evlat olur InsaAllah...

aynen canım :)

Gerçekten güzel olabilirdi 3. Köprü yerine seni görmeyi tercih ederdim. Kızım emeklemek istedi oğlum denize taş atmak bi ona koş bi suna koş kendimi ortadan ikiye yırtasım geldi

Yok canim kizi. Ahahaha evet utopik gelebilir ama oyle, kucuk sehir nimetleri. Ankara dan sonra hersey minyatur gelmisti bana burda ama o kadar alistim ki Ankara ya gidince kendimi zor atiyorum buraya. Mis gibi valla

Burada en yakın hastaneye arabayla 20 dkda gidersin o da ya yanlış iğne yapıp Ada'mı sakat bırakan cinsten

Sabahları limonlu ılık suyumu içiyorum
4.gün bugün.
Karnım gurulduyo da. gelen giden yok

İnşallah iyi gelir Can'ım kayısılı form çayını denedin mi?

Gecen bir kizin resmini gördüm, sonunda tombik halimi göreceksiniz 7,5 kilo aldim yaziyordu altinda - inan sok oldum Ben cevremden hep cift haneli sayilar duyuyorum

Can'ım 9-14 kilo arası normal altı ve üstü sağlıklı değil..

ayy yazık yaa kıyamam anlıorm seni ben 1 tanesyle daha baş edemıorm tepem dönüo sen 2 tane zor iş vallahi

oo sen bosnak olmussun majkimmm soka ben gecen hafta tırtıkladm valla bide bayadr kuru et aşerıorm bu hafta sonu 1 bira ve 10 tllık kuru et var kacamagmda biz bide senle şimdi komsu cıkarmsız ne gülerim

ada valla ı bosnag . Veoma sam srecna ... volim te yani :))
succuk gelmiş yugoslavyadan aldım hemen hatta dünki akşam listemde vardı :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…