- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
kayınvalıden yıldırımda mı bur da mı
sen bnm karnıma bak sankı 10nuz dogurmusum gibiyok beaa ne alaka konuş sanki ne herkes mi mükkemmel. ben öyle değilim asla çıkmaz merak etme nolucak kız ben burayı yeni buldum az zayıflım ya doğum yaptım karnım lömbür lömbür :)
ne kv denin adı biko ma sorcam kesin tanıoduryok canım burda kimse yok kayınvalidem beşyüzevlerde.
evet erdem bak suan otrgdnz yerde esma var erdem sızın hemen orda teknık oklul var ya orda oturuolar
nes eartık ben senin kankanım gaffurvarmış varmış Kaçarlardan da çok var bu etrafımızda kayınvalidemden. o dediğin sitede de bizim tetkaların dünürleri falan varmış. tabi ben çok tanımıyorum yani
sen bnm karnıma bak sankı 10nuz dogurmusum gibi
ne kv denin adı biko ma sorcam kesin tanıodur
gidicek merak etme halledicez inşallah birbirimize gaz verelim yaaa yaz geliyorrr hatta geldi
,üsor erdemlerde zeyna. rahmetli (isa) isonun karısı dersin. kız siteden buldum deme he
he yıldırım sinanogulalrı tanırsın belki bide babanemn kardeslerı yegenlerı sonra bı halamız var 20*30 hane akraba var
dogru sen nerden bılcen cogunu ben tanımıormya çok bilmiyorum canım eşim bilir. ben valla muriçleri tam ezberleyemedim ya çok lar çook
oo özgişimmm hg hamişko gunaydn cano naslsn gecmıse bakmasanda olur hep akraba geyıgı napcan haahah
hb guzelim iyiyim, sende ne var ne yok canim :)oo özgişimmm hg hamişko gunaydn cano naslsn gecmıse bakmasanda olur hep akraba geyıgı napcan haahah
özge valla 6 haziran ramazanla beraber ben gidiom oruc tutmaynca ramaznıda dusunemedk almıs bulundkhb guzelim iyiyim, sende ne var ne yok canim :)
tatile ne kadar kaldi?
nes eartık ben senin kankanım gaffur
bende iyiym sukur canim, yeni uyandim, oglan kalkana kadar hemen takima kostum:)hoşgeldinn :) iyidir çok şükür valla sen nasılsn canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?