- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
orda bulamazsn satılık yada kıralık pek yok mıleltnb kendı evı aıle aprtmanları ya hep dolu
diorum sana komsuyuz diye o yeni apartmanlardan birimi yoksa kaliç sitesndemi oturuosnkız okula 2 dakka benim :))) az ilerde orda
bakalım yapacam belki bsyler ama kafam cok yogun yaaa hiç spor yapasm yok ta denicem
diorum sana komsuyuz diye o yeni apartmanlardan birimi yoksa kaliç sitesndemi oturuosn
ahahah ti si snahadaha iyi kafanı rahatlatırsın canım ihmal etme snaho seni :))
he poarkın orası tamam bnm micolar orda oturuo tanırsın belki musliya lar kızları falan varyok az daha yürü şehit fethi parkının yanındaki bina
he sen besyuzevlerden geldin ordada dolu akrabam var ama gtmıorm
beşyüzevlerde yıldırımda mı akrabaların
ahahah ti si snaha
belki akrabayzdr be ahahaha bosnakalr da akraba cok blrsn soyadınz ne
hangi muriçler 2-3 tip muriç var kukku akrabayız yeminle ahahahaah ben yani dedom koliçlerden babanem kuçeviç annem hadroviç ananem petlaçakız allah seni :) muriçlerdenim ben sen kimlerdensin
daha önceden tanıssaydk bnde bakınırdım
hangi muriçler 2-3 tip muriç var kukku akrabayız yeminle ahahahaah ben yani dedom koliçlerden babanem kuçeviç annem hadroviç ananem petlaça
kayınvalıden yıldırımda mı bur da mısorma valla biz eylülde geldik canım ya bulduk çok şükür buralar süper bakkalda bile mico var :) ben gidiyorum mico diyorum kakosi :)
alahtan abuk subuk konsumamısım burda yemınle bak komsu cıktık iyimi sonra dıcektı eneee nena ya bak neler yazısıo te allaem dünya küçük
evet erdem bak suan otrgdnz yerde esma var erdem sızın hemen orda teknık oklul var ya orda oturuolarhaha hepsini duydum valla biz erdem leriz muriçler çok geniş sülale kayınvalidem kaçarlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?