aaa ilac ic kuzum, agri kesici, gecmis olsun..Değilim canım, gece refik geldi oruc gitti :)
Sabahtan beri kıvranıyorum, ağrılar sancılarr.. Yeni kendime geldim sayılır..
Sen nasılsınn, Paşan nasıll ?? Hava nasıl olduu ??
ohh ne guzel birgun olmus:)
aaa ilac ic kuzum, agri kesici, gecmis olsun..
Oglan uyuyor Fatimem, bende yeni kalktim.
SUan yagmur yok ama buranin havasi belirsiz:)
veriesin tabi canim:)aynen canım inşallah cumaya biraz daha veririm
iyi hadi agri cekmek zor canim..İlaç aldım canım, biraz geç alınca olanlar oldu :)) çok şükür iyiyim şimdi..
iyiyim canım saoalsın.nasilsin canim, Izmirli degilim ama takimda var Izmirli arkadaslar:)
cıkmayız. ben Gaziantepliyim aslen.tmm cnm ist trafiği malum off ıcım sıkıstı resmen
izmirde cok akrabam var bornova buca urla cesmekonuya grmım daha senlede akraba cıakrmsz
Bana kolonoskopi yapacaklardı neredeyse o derece berabattı durumum eczaneye bi sor istersen ezbere de ilaç olmaz ama belki reçetesiz veriliyodur bilmiyorum :/eğer olmuyosa O zaman mecbur kayısı yiyeceksin ama bana kayısı iyi gelmşyobi iki gün iyi oluyor. sonra yine başa sarıyo
alışıyo sanırım hemen.
doktor için iştende izin alamamki yeni girdim
Bitkilerle bi halletmeye calışayımda. En son care eczane yolu tutarımBana kolonoskopi yapacaklardı neredeyse o derece berabattı durumum eczaneye bi sor istersen ezbere de ilaç olmaz ama belki reçetesiz veriliyodur bilmiyorum :/eğer olmuyosa O zaman mecbur kayısı yiyeceksin ama bana kayısı iyi gelmşyo
Neresindesin tatlimcıkmayız. ben Gaziantepliyim aslen.
6 aydır İzmir'deyiz
Ben sekercigimİzmirli varmı?
aliağaNeresindesin tatlim
Ben sekercigim
Canim ben cok usengec oldugum icin ayrintiya inip bakamiyirum problem benderica ederim
aa ciddi mi yeşil çayda daha mı çok kafein var walla ben de ilk defa duyuyorum
aynen :))
edsofi bu arada fotolar rahatsız mı ediyor şu eklediklerim
ayrıca rahatsız olanlar varsa kızlar yazın başka şekilde eklerim yediklerimi
Oyh anam sen baya uzaksin canm ben izmirin gobegindeyim bornovadaaliağa
Eşimin işinden ötürü burdayız. Duymuşundur Star rafinerini.Oyh anam sen baya uzaksin canm ben izmirin gobegindeyim bornovada
selam h.g buyur canım iyi gidio hem sohbet hem ara öğün saati sizin orda durumalr nasl 1 tepsi baklavayla gelimi
gezmekten alamadımki
hangi markanınkini içiyosun sen?
iyi hadi agri cekmek zor canim..
Allah iyilik versin.
Askerden haber var mi gulum:)
Doğadan form kayısılı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?