- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
heralde yani ben senin sinahonum valla sahip çıkcan bana artık burda :))))
az kalmis Nenam, iyi bol bol dinlenin, eglenin:)özge valla 6 haziran ramazanla beraber ben gidiom oruc tutmaynca ramaznıda dusunemedk almıs bulundk
valla kaçamaksız bir gün e biraz sporumu da yaptım .bende iyiym sukur canim, yeni uyandim, oglan kalkana kadar hemen takima kostum:)
sende ne var n yok:)
saol özgişimmmaz kalmis Nenam, iyi bol bol dinlenin, eglenin:)
ohh ne guzel birgun olmus:)valla kaçamaksız bir gün e biraz sporumu da yaptım .
koş gel valla iyi yaptın
dolabin icindeki gidalari ne yaptin canim?canım cok sıkkın buzdolabm bozuk yarn servis gelcek poffff aksam kocişkoyla temizlik yapıcııızzz
merhaba kuzum ,nasilsin bugun, oruc musun?Günaydınnn canımmm
sabahh anneme bıraktm onlar tuketsn dıe kalabalıklar daha cabuk tuketrler bnm yarına kadr bozuk yarnda yapcakalrı kesın dıl bakalm nolcakohh ne guzel birgun olmus:)
dikkatli sur canim, gorusmek uzere:)gidim wc ye sonra vınn eve trafikte vardr ayak parmagmda da garip bı agrı gbi kramp gibi bsy oldu inş. trfk yokturda 10 dkkada eve basarım oofff
insallah biran evvel hallolur canim..sabahh anneme bıraktm onlar tuketsn dıe kalabalıklar daha cabuk tuketrler bnm yarına kadr bozuk yarnda yapcakalrı kesın dıl bakalm nolcak
merhaba kuzum ,nasilsin bugun, oruc musun?
nasilsin canim, Izmirli degilim ama takimda var Izmirli arkadaslar:)İzmirli varmı?
tmm cnm ist trafiği malum off ıcım sıkıstı resmendikkatli sur canim, gorusmek uzere:)
İzmirli varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?