Bende her zamanki gibiyim uykulu =) yine hala olmuşsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip eylesin
aynen canım bendede durum aynı sıfır kaçamakKızlar bugün kaçamak sıfır ve bol spor yapmak dileği ile
ahahhaah valla bravo eşim kadr konuscan yakında ahahaha o da baya baya söktü kendisi tirabizonludur vallaha
Hoşgeldin canım :) tam gaz devamız sizde nasıl gidiyor canım:)Bizi ziyarete geldiğiniz teşekkürler.Bende sizi ziyarete geldim.Nasıl gidiyor bayanlar?
Benlik bi sıkıntı yok tatlımrica ederim
aa ciddi mi yeşil çayda daha mı çok kafein var walla ben de ilk defa duyuyorum
aynen :))
edsofi bu arada fotolar rahatsız mı ediyor şu eklediklerim
ayrıca rahatsız olanlar varsa kızlar yazın başka şekilde eklerim yediklerimi
eşin bana komşu asıl :) bende rize :))))
ben çok seviyorum yani bir daha doğsam sanırım Boşnak dünyaya gelirdim. ne şalvarlar diktirdim ben kınada ahahaha
sapanbağlarına 2 dakka ben Bahçelievler mahallesi daha e5 e yakın, sen nerdesin :) ?aha komşu cıkcaz sapanbaglarımı yeşilbaglarmı
Süpersib tatlım:)aynen canım bendede durum aynı sıfır kaçamak
Ah ah yok ablaYesil cay, afiyet olsun:)
E-brulim sen fazla kilo almadin gamzelim. Mide bulantin olmasa onu da almazdin eminim. Son 3 ay cok aliniyor canim. Insallah beslenmen duzene girer de daha kontrollu gidersin.
Mavibocuk kosturman devam ediyor. Yaz tatili var mi sizde?:)
bnnu ben de cok begeniyorum gulum. Kalori hesabi yapilmasa da, liste halinde topluca gormek isteyen arkadaslar icin de guzel bir uygulama bence. Keske herkes kullansa:)
kılıçaslan okulunn oralardsn sen dereye yakınsapanbağlarına 2 dakka ben Bahçelievler mahallesi daha e5 e yakın, sen nerdesin :) ?
1 saat sonra mesaim bitiyor yogun ve sıkıcı bir gün dü üstüne bir de toplantı öğğ geldi spor yapcak havam yok ama kociş beni gazlar sanırım
bakalım yapacam belki bsyler ama kafam cok yogun yaaa hiç spor yapasm yok ta denicembi leslie yap canım en kötü 1 miles
,ahaha belki kınalarda denk gelmişizdr kimblr baksana komsuyuz
ben sapanbaglarndayım biraneler caddesi varya orddayım annemle aynı yerde oturuorm 3-4 sokak aramız
he sen besyuzevlerden geldin ordada dolu akrabam var ama gtmıorm,
burada kınaya gitmedim canım daha ben karşıda beşyüzevlerden yeni geldim bu tarafa :)
orda bulamazsn satılık yada kıralık pek yok mıleltnb kendı evı aıle aprtmanları ya hep dolukız biz o biraneler sokağından ev baktık o caddede olmadı :))) yürüdük ne kadar oralarda ev ararkene :)
kılıçaslan okulunn oralardsn sen dereye yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?