Simdi nasil oldun kuzuum??Günaydın herkese öyle bir pazartesi sendromu yaşıyorum ki
Akıllara zarar frlaket bir sancım var gözümü açamıyorum çok aşırı halsizim
Nasıl kendime geleceğim bilmiyorum o derece kötüyüm
Nasilsin Demetim?:)Gunaydin guzeller, enerjik&mujdeli haberlerle dolu bir hafta olsun insallah
Yawrukush iyi uykular gulum, Allah rahatlik versin:)
@asya_01 kendini yipratma luzumsuz kisiler icin bahar gozlum. Randevun guzel gecer insallah:)
@Saadetim33 yenilenmedi mi net paketin gulum, ozledim seni
@CheGuevera yeni tel dusunuyordun kuzum, ne yaptin?
@sevimlicadi0 tadilat da bitmis, gozun aydin gulum. Sinavlarin da cok guzel gecer insallah:)
@kitabi kuzun nasil oldu canim?
@abesle_istigal sunumlarinda basarilar guzelim:) Konular neydi?:)
@haeshin yaramis bu haftasonu sana nehir gozlum. Bu hafta senden bir atak bekliyorum haberin olsun
yani halloldu mu tel guzelim??Günaydın fıstık sarmam yeni tel alamam
Ama bu telefonumun üzerine taktıkları ekran kırılmaz ekran koruyucuyu söktüm attım an itibarı ile sanırım ucuz bişey takmışlar telefonu altüst etmiş
Şuan iyi
İlaç konusuna gelince majezik alacağım okula gidince tek faydası olan o çok kötüyüm ya
bende iyiyim canim , kahvalti ediyoruz buyrun:)iyiyim canım saoalsın.
sen nasılsın
kuru kayisi, 1 yemek kasigi saf zeytinyagi, bol lifli gidalar bir bunlari dene guzelim..Bitkilerle bi halletmeye calışayımda. En son care eczane yolu tutarım
ooo asil askerlik basladi desene:)Sağol canım :)
Var canım, 2-3 gün önce acemilik bitti yerleri değişti, şimdi ciddi ciddi askerim diyobiraz zorlanmış haliyle, tabi alıştın tembelliğe diyorum
Canimmm internetimmmmedsofi Edam internetine kavustun mu? :)
Yok tatlim duymadimEşimin işinden ötürü burdayız. Duymuşundur Star rafinerini.
ooo asil askerlik basladi desene:)
Insallah kolayca gecer de kavusursunuz gulum:)
Canimmm internetimmmmkavustum zaten dun gece doldu tarihi :) gecen yaptigim atardan korktu galba hemen yapti yoksa normalde 1 hafta yalvartirdi
Sağol canım,baklavayı yarışdan sonra kutlama için alalım.selam h.g buyur canım iyi gidio hem sohbet hem ara öğün saati sizin orda durumalr nasl 1 tepsi baklavayla gelimi
Canm taktikleri kaydediosundur umarim sanada lazim olcek ewlendinmiAh eniştem ahh korkudan yapmıştırr korkudannnSenden korkulurrr
sagol canim benim:))Günaydın tatlışlar
Bitanem benim sen iyi olda :) dedim bizim kız yorgun argın gelcek uğraşmasın hemen yapayım dedimAllah cümlemizden razı olsun gülümm :)
Canımm Rabbim şifalar versin
donduk canim cok sukur, sen nasilsin?Gunaydin guzel kadinlar sabah emniyette isim var yuruyus olacak yoldayim serin bir bahar sabahi cok fresh.
Yawrukush um dun aksam spor yapamadim siz deninsallah sag salim dönmussunuzdur eve
sagol cnaim:)Yawrukush Çok şükür canım sağ salim varmışsınız..
ohh ohhh gulsun yuzum Busem, bu hafta guzel eksi gelecek sneden farkindayim:)Iyi uykular ozg3m sabah sporumu yapiyorum yuzun gulecek bu hafta
2side guzel gececek canim, dua edecegim:)sağolun kızlar Allah razı olsunnnnnn
çarsamba biri
perşembe biri
aynı haftaya denk geldiler cok yoruldum ama birkere de bitecek
dua edin cnm
biri biyolojik çeşitlilik
diğeri kolayda bu cok yordu beniii
hocasııı cokkkkkk fazla uzman alanındaaaa
nasilsin canim nasil gidiyor sinav calismalari??günaydın kızlar hepinize
Allaaaah kim tutar seni Edam:))Ben geldim hihihi
Hemide internetli olarak
Gecen yaptigim atar ise yaradi
canim tum videolari youtubeda var neden bosuna para verip alacaksin??Canlarım günaydın.
Yawrukush Kaptanım geldim artık aranızdayım, tatilim bitti +1 kiloyla :/
Tabi o kadar börek çörek gömersem olacağı buydu.
Kaptanım ben fitness blender ın roundlarından almayı düşünüyorum. Hiç bir bilginiz var mı?
evet kuzum cocuk uyurken ki vaktini ayiriyorsun ama karsiligi senin icin guzelim:)Yawrukush kaptancigim 3mile devam tabiki .ben zaten 2 hic yapmamisimki. Ama 3milenin 25 dkkasini yapiodum .smdi 2 gundur yapiorum duzenli . super hem lastik ivir zivir yok hopbidi hopbidi bitiyor vakit skintisi oluyor tabi 45 dk bi kadin icin onemli bi vakit cocuk uyurken tabi :)
evde wifi var mi kuzum??Canım günaydın
internetim bitti gelemiyorumiki gündür menümü de yazamadım ama evdeydim dışarıya da çıkmadım ki bi wifiden bağlaniim , haliyle hiç yazamadım dünki menümü yazayım da geçen günkini hiç hatırlanmıyorum cezam olmaz umarım yazamadım diye , şu an da ofisten bağlanıyorum
Günaydınn , geçmiş olsun güzel bir duş ve ardından türk kahvesi iyi gelebilir
canim yazmistim belki gozden kacmistir kafeinsiz kahve tuketebilirsin, ben oyle yapiyorum:)Bakarım canım makalelere hocanın doğrudur... içmicem bende. Şuana kadar bişey görmedim oğlumda. birde druna danışıcam yeşilçay için.
tamam canim:)Evet simdilik rafa kaldirdim.1 hafta leslie 3 deneyeyim bakalim ne olacak onumuzdeki haftada 4 mile yaparim git gide artiririrm
cok sevindim kuzuya canim :)Günaydınlar sevgili ve bir o kadar da saygılı takım arkidişlerim. An itibariyle 24 saattir ilaçsız ve ateşsiziz.Ama malesef hastalıktan yadigar yoğun balgam ve iştahsızlık kaldı malesef.. Gün boyu normalde yediğinin 1/10 ini yemiyor malesef neyse Zaman'la geçecek inşallah. Bugün doktora sorup gerekirse bir burun spreyi başlayayım diyorum,.
Makarına bulli yap benceKıbrıs yemeği :) tavuğu haşla kevgirle sudan al aynı suya makarnayı at mümkünse spagetti. Haşlanınca bol rendelenmiş naneli hellim serp üstüne Ama makarnadan çok yeme
Gözü doysun ayol :/ 13 torun neyine yetmiyor.. Peki kendinin kaç çocuğu var?
Öncelikle geçmiş olsun kaptanım.. Çok şükür sağlıklı sihatli dönmüşsünüz eve..
Evet dün akşam nispeten dinlendim ama hasta oldum malesef korkunç bir Boğaz Ağrı'sı ve öksürük var..
Ay şınav mı? Cevap veriyorum 30
Birebir yarışma ilginç bir fikir olmuşama basıl bir faydası olur yakalayamadım.
Kızım iyi çok şükür. Balgam da gidince daha iyi olacak..
Çok geçmiş olsun ağrı kesici aldın mı şimdi daha iyi misin?
Başka ilgili birşey duymadım canım. Ama unutmamak lazım ki hayatın hiç bir döneminde birşey çok faydalı bile olsa çok abartmamak lazım. Ben ilk gebeliğimde faydalı diye yediklerim hep alerji yapmıştı. Sonra aylarca yiyemedim.
2. Gebeliğimde de et yiyemiyorum diye abanmıştım süt ürünlerine sonuç; kızmda çok ciddi boyutta süt ürünleri alerjisi var tabi birçok diğer besinin yanında..alakalı mı bilmem ama sanki karnımdayken onun canını yakmışım gibi hissediyorum
Owwww gözün aydın canım çok çarçur etme internetini. Grubuda çok yazıp şişirme sonra yetişemiyoruz
YouTube'da var onarım hepsi canım. Neyini alacaksın?
menuleri bozmamissin tebrikler kuzum:)selam herkese nasılsınız?
3 günlük menümü verip gecmişe gidiyorum
cuma
sabah
domates
peynır
1 dilim kepek ekmegi
3-4 zeytin
öğlen
patates yemeği etli
1 kaısk bulgur pilavı
yogurt ve salata
aksam
kahvaltı yaptık
menemen
domates
peynır
zeytin
2 dilim ekmek
cay
spor
fıtness
1 saat
su
hatrlamıorm ama
1,5 lt ve ustu
cumartesi
domates
peynir
zeytin
1 çay kasıgı bal
2 tatlı kasıgı kadr tereyag
sucuklu yumurta
çay
öğlen
yok
aksam
saat 4-5 cıvarıydı
taze fasulye
yogurt
salata
spor
1,5 saat tempolu yuruyus
1 saat normal yuruyus
gunluk egzersz
su
2 lt olmustur
pazar
sabah kallavi bi kahvaltı
yag ve tatlının olmadıgı ama peynır cesıdınn bol oldugu
2 dilim burger peynır
1 parca kaşar
bırazcık beyaz peynır
bıraz çeçil peynir
1 dilim gravyer
hep peynr yemısım eheheh
domates
salatalıl
azcık yesıllık roka maydonoz dereotu kuzu kulagı
çay
2 dilim ekmek
bi lokma bal 1 çay kasıgı kadr
misafirim vardıda ceşit boldu :)
spor 2 saat tempolu yuruyus
su 1 lt falan cok ıcemedm nedense
biyonik hatun :))ufaklığı uyuttum sayılırrrr
yatağına bıraktım umarım uyurrrr ki normalde böyle uyuturdum bu ara ayağa alıştııı
bende uyuyacaktım az dahaaaa ninni söylerkenn oda da karanlık çekmişim perdeleriiii
kalk dedim kalk bir kahve iç sporunu yapppp
bu ne tembel bir gün böyleee
reglide beni bitirdi
çok aşırı yoğun geliyorrrrr başedemiyorum resmennn
tabi ben napıyorum
bunu fırsata çeviriyorummmm
regli iken daha fazla kalori yakımına gidiyorummmm
madem yarışma varrrrr
dünkü 100 mekik ve regl ağrısı şuan karnımı delip geçmekte amaaa
kim tutar beniiiii
hadi gozunuzaydin canim, Allah anali babali buyutsun:)Saol canım, bugün daha iyyim. sen nasılsın ? abimin eşi doğuma girdi onlardan haber bekliyorum
afiyet olsun canim:)Dunki ,
Menüye ek 2 bardak Form Çayı var
Sabahki Burçaktan 1 adet aldım sadece
Eki Görüntüle 1820411 Eki Görüntüle 1820412 Eki Görüntüle 1820413 Eki Görüntüle 1820414
kolay gelsin kuzum:)Ben leslieme gidiorum oglan uyanmadan 1 litrede su dayadimmi tamamdr :)
hosgeldin kaptanim, bomba gibi geliyoruz cumaya:))Selam beybilerkardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama
Sevgilerle
ohh misss :)Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)
cok cok guzel spor:)@Mavibocuk sporumu unutmadan yazayım
spontan yaptığım için unutuyorum
45 dk yürüyüş birazı koşu
100 mekik
100DK
50 twist
20 şer bacak makas hareketi
75er dumbell kolaltı
hadi gozunuzaydin canim, cok sevindim:)Kızlar Dr dan geldim devlet hastanesi olduğu için kalp atışını sesini dinletemiyorum makina eski o yüzden dedi ama kalp atışı var 3 hafta sonra gel dedı.
tabalara kuvvet kaptanim:)Selamlarr efenimm, spordan ciktim. Hastanedeyim simdi sira bekliyorum bugun hedefim hastaneden eve yueuyerek gitmek bu eve en uzak hastane otobusle 15.20 dk suruyor yurusem 45 dk 1 saat surer sanirim. Boylelikle leslie yapmamis olurum bugun.
oyyy kimler gelmis hosgeldin Sibelim:))Kızanlar naparsınız ?
gozunuzaydin canim, gule gule buyutun insalah:)Kızlar ikinci kez hala oldumEnes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış
canim esinde hakli, onunda yerine koy kendini..Allah razı olsun gülüm Dr pek açıklama yapmadı devlette malum çok yoğun en azından kötü bir şey demedi.pek soru sorama dım.dün akşam kuş yattık eşimle sabah hastane çıkışı baktım kapıda yemeğe götürdü orda konuştuk onada dedim çok yoruldum bu kadının yaptıklarından şimdilik böylekaldı alış diyor kadının hakaret etmesine mi alisayim bilmiyorum bu kadınla napicagimi
tamam canim daha sIk yapalim birebir yarislari:)ohh gez fit hatun snei zaten cok begenıorm nazarm degcek dıe pek yorum yapamıorm anacımm aaaaa
bide bınbır cesıt ruj suruosn valla fazla zayflama bence ehehe
ya ben esasen sey dusunuorm yanlıs anlama emzırırken cok uygulamadm ama esas sutu arttıran su ve yesıllık tatlılar vs sut yapmıyormus sadece susattgı ıcın su mıktarnı arttrmak ıcın tatlı verıolar gordgm kadryla cok dıkaktlı beslenıosn yalnz sunu dıcektm fazla uzattm emzrdgn ıcın bızden cok daha fazla enerjı harcıosn ve yaptgn ufak kacamaklarn sana kg olark donecegnı sanmıorm yanı kucuk bır dılım browni yemen bence senın gunluk kalorı mıktarnı cokta arttrmaz cnku emzırdgn ıcın oturdgn yerden bıle metabolızman daha hızlı ve yakarsn nacızane fıkrım dıkkat edıo olman cok guzel ama arada yaptgn seyler ıcın kendını cezalandrma derım ki kaptanlarmda yorum yapsnlar yanlısmı dusunuorm bılemedm
blıorm cnm babanemde seker hastası ve asamalrnı ıyıblrm zor bır hastalık hayatn boyunca dıyet gerektren bı rahatszlık
ahh ahhh vahh vahhh bir üzüldüm deryosummm ahahaha kız vallaedsofi seni aratmıo yeminlen car car car kafa bzmkıde anacım
masallah okurken yoruldum
sınavn dımı ot arhlerde allah kolaylk versn basarı versn inş.
aaa özge bir şey diimmi birebir yarıslar benı daha cok hırslandırıo lutfen bunu daha cok yapmamız mumkun olablrmı
valla mantıklı fıkır bsyler orsun bncede
ayy banada ugrayaydınız bi boşnak kahvesi yorgnlugnuzu alırdı eeheheheh yandan carklı bosnak kahvesi
oh menu guzel yarasn canıo
ben o sebeple hıc mısafrlıge gtmem ananem her hafta sonu gelın börek var gelin börek var bide yarm yamalak türkcesyle tabi türkce cvp verirsn net anlamaz bidebosnakca tercume ederm
en son anlasırız
ve gtmem ahahah
kalablaık aıle guzeldr ama aıle apartmanı sıkıntı 5 dkka ona ugra 2 dkka buna ugra orda bı baklava burda bı borek ohhhhh
kolay gelsin Mervem:)Tatlışlar alıntı yapamadım internet yavaş :)
Seminere geldim şimdi oradayım akşama spora gitcem ahh durmak yok spora devam :)
iyiyiz canim, bomba gibi cumaya hazirlaniyoruz, tatli rakibelerimiz:)Bizi ziyarete geldiğiniz teşekkürler.Bende sizi ziyarete geldim.Nasıl gidiyor bayanlar?
korkulur senden Eda:))Canimmm internetimmmmkavustum zaten dun gece doldu tarihi :) gecen yaptigim atardan korktu galba hemen yapti yoksa normalde 1 hafta yalvartirdi
hadi bakalim, iyi olan baklavalari hupletsin :))Sağol canım,baklavayı yarışdan sonra kutlama için alalım.
Canm taktikleri kaydediosundur umarim sanada lazim olcek ewlendinmi
gec bile kaldin ne taktikler ne taktikler:))Bir not defteriyle gelmem gerek artık buraya
Aaa tatlim davete icabet etmek duser bi lokma bile olsa yemelisin kirma nena arkadsimizi @melinda23Sağol canım,baklavayı yarışdan sonra kutlama için alalım.
gec bile kaldin ne taktikler ne taktikler:))
Bir not defteriyle gelmem gerek artık buraya
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | 50DK | ODUL | 100DK | - | - | - | - |
CheGuevera | ODUL | - | - | - | - | ||
melinda23 | - | - | - | - | |||
abesle_istigal | ODUL | - | - | - | - | ||
sevimlicadi0 | ODUL | - | - | - | - | ||
mart09 | - | - | - | - | - | - | - |
keping | - | - | - | - | - | - | - |
edsofi | ODUL DINLENME | - | - | - | - | ||
ddanes | - | - | - | - | - | - | - |
KarKralicesi | ODUL | - | - | - | - | - | - |
AKovser | ODUL | - | - | - | - | ||
zey zey | - | - | - | - | - | - | - |
mugehatun | - | - | - | - | - | - | - |
kitabi | - | - | 50IA 50M | - | - | - | - |
aypdr | - | - | - | - | - | - | - |
Asyaca | ODUL | ODUL | - | - | - | - | |
tiffany20 | ODUL DINLENME | - | - | - | - | ||
Ollalla | ODUL | - | - | - | - | ||
gogo2405 | ODUL | - | - | - | - | ||
bnnu | - | - | - | - | - | - | |
Mavibocuk | ODUL | - | - | - | - | ||
haeshin | - | 1- | - | - |
canim su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari, kahve bunlarin hepsi metabolizmani calistirirMetebolizma calistiran cay varmi kizlarrrrrr
ohh kebap Nenam, sen boyle yaza yaza nazar edeceksin esineAy uzandm kocam bulasiklari toplayip salata yapip sofrayi kurcak beklemedeym cok acimmm
Nazar ediom evetcanim su, maden suyu, yesil cay, bitki caylari, kahve bunlarin hepsi metabolizmani calistirir
ohh kebap Nenam, sen boyle yaza yaza nazar edeceksin esine
masallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?