Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa gercekten mi canm ilk mi duydum tvde gormussundr ya . biber patlican kavurmasi cok guzel olur . yazin guneste kurutulur kisin ilk haslanir yumusatilir sonra yagda kavrulurr mis olur. Hele mutlaka dolma biber kurutmasinin tadini ete degismem
valla duymadım canım ama biz patlıcanı közleyip buzluğa atıyoruz falan kırmızı biberle güzel oluyor.

hayret dogrusu:)

afiyet olsun canim sporlarda muthis:)

sagol Sibelim..
Bizde hergun bahceye cikiyoruz ama ondan da sIkIliyor.
bisiklet suruyor, scooter suruyor, araba yikiyoruz, kovalara su koyup oyuncaklari yikiyoruz vs ama yetmiyor kuzuma:)
tesekkurler canim ))

sen ne sakatatci bir hatun oldun basimiza yavrum :)
Ama napim kaptanim seviorum yaa hemde cok ben ailemde hep onlarla buyudum. ve bayadir yiyemiomda mesafe var gidemiom oralara . disarda yemege kalksan 1 tabagi 20 tl ben 20tlye koca tencere yaparim. Esim dioki eger yaparsan ogunu ewi terkederim yapiom anlamio bile pistigini

Hmmmm tavukmu eda bunu begendi :)
Sen cirdingiş adlı yemeği bilir misin ana maddesi tavuktur etle yapanlarda var ama tavukla dehşet oluyor pek severim üşenmeden yaparım zahmetli bir o kadar leezetli bir yemektir
Ha sana diyoruz ama biz de tavuk yumurta yemekten bir hal olduk

yatili mi geliyor canimin ici?

ayy annemde ben bekarken kelle paca corbasi, iskembe corbasi vs vs pisirirdi evden kacar ananemlere giderdimm..
oyy kokusu bile cekilmiyor:))

Yok canm bilmiorum hic duymadim nasil oluyor . kiz cok heycanlandim smdiiiiii süle süleee ?

Kız gerdandan yapsana ben yalancı paça yapıyorum gerdandan harika oluyor kocana da kakalarsın etli çorba diye

yatili mi geliyor canimin ici?

ayy annemde ben bekarken kelle paca corbasi, iskembe corbasi vs vs pisirirdi evden kacar ananemlere giderdimm..
oyy kokusu bile cekilmiyor:))
Aaaa can onlar can ondan bole iri kemikli oldum herhal annem diodu ek gidada sadce kemik suyu kaynatiodum sana die . belli belli dedim

Kız gerdandan yapsana ben yalancı paça yapıyorum gerdandan harika oluyor kocana da kakalarsın etli çorba diye
Kelle paca yapiorum normal etten terbiyeli uuyyyh mis. Ama tabi can bu kuzu bacagi kemirmek istiyorum canim cekio. İskembe ilik bunlari ozluorum

Ayy harika görünüyor mantı gibi

menüm köy peyniri 5 dilim. Bir parça bazlama domates salatalık çay
Ara
Nescafe
Öğlen bir büyük tabak salata bir bardak süt
Ara bir küçük kutu vişne suyu
Akşam kahvaltılık hacıladım
Tereyağında yumurta bir tane
Çökelek kaşar eritmesi
(Kaynanam köyden taze ıspanak yollamış bahçeden ve ben çiğ bayılırım)
Bol ıspanak yeşil soğan ve salata eşliğinde
Yine iki dilim kadar yufka ekmek bizim burada yapılır
2 litreden fazla su 15600 adım
Birde Refik bir tane bülbül yuvası tatlı yedi ben yemedim Refik yedi

Turşu kavuması dimi ? bilmezmiyim o bizim rizenin yemeği. gerçi sen tuju yazmışsın başka bişi mi bu
Aaa rizelimisin benim esimde trabzonlu ilk orda yedim ne sahane bisi kizzz sen kapali acigida biliosundur peynirli veya kiymali derler orda . hamsi tuzlama of anam . helvasi teryagi ... Sabaha hertarfm siscek vallahi he

Massllahhj canm yemedigin bisi kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…