Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kelle paca yapiorum normal etten terbiyeli uuyyyh mis. Ama tabi can bu kuzu bacagi kemirmek istiyorum canim cekio. İskembe ilik bunlari ozluorum

Kuzu bacağı kemirmek arkadaşlar herşey için teşekkürler ama ben bu grupta daha fazla kalamicam can güvenliğimi tehlikede hissediyorum hepinize sevgiler..

Utanmasa kuzuyu bütün yutacak ablam

Ayy harika görünüyor mantı gibi
yatili mi geliyor canimin ici?

ayy annemde ben bekarken kelle paca corbasi, iskembe corbasi vs vs pisirirdi evden kacar ananemlere giderdimm..
oyy kokusu bile cekilmiyor:))
Evet kaptanım
Yok canm bilmiorum hic duymadim nasil oluyor . kiz cok heycanlandim smdiiiiii süle süleee ?
Valla mantı gibi bol sarımsaklı soslara batırılıp Yeniliyor ve ilginç hiç rahatsız etmiyor netten bak görürsün bi defa yersem asla vazgeçemezsin
Kız gerdandan yapsana ben yalancı paça yapıyorum gerdandan harika oluyor kocana da kakalarsın etli çorba diye
Ben sabah beri gergedan diye okuyorum ya
Turşu kavuması dimi ? bilmezmiyim o bizim rizenin yemeği. gerçi sen tuju yazmışsın başka bişi mi bu
Hah 1. Takımla yarışan bize bak cumaya Özge bizi kavuracak
O zaman hepimiz turşu olacağız

PAZARTESI GUNU SPOR GUNLUGUMUZ

Mavibocuk
8000 adim, 50 adet sinav
Harpy
spor body project , 30 adet sinav
happy_moon
10000 adim, 100 adet sinav, 3 mil leslie, 100 dumbell, 100 squat, 100 bacak egzersizi
O Ollalla
26.000 adim, 200 adet sinav, 500 ip atlama, leslie 3 mil
gogo2405
7800 adim, 300 ziplama
@kitabi
90 dk yuruyus
tiffany20
7655 adim, 100 adet sinav, 20 dk dans
Derya_idil 15.600 adim

Son düzenleme:
Kac gun kalacak Deryam?
Misafir sonucta sen saygida kusur etmezsein, sayili gun gecer gider gulum...

Vay Refik vay neyse 1 tane çok değil.. Eşim her Maraş'a gittiğimizde daha uçaktan inmeden bülbül yuvası sayıklamaya başlar bende hiç yiyemem fıstıklı tatlıları hele bülbül yuvası midem kalkar getirin cevizli burmayı 1 tepsi yerim..

Aaa rizelimisin benim esimde trabzonlu ilk orda yedim ne sahane bisi kizzz sen kapali acigida biliosundur peynirli veya kiymali derler orda . hamsi tuzlama of anam . helvasi teryagi ... Sabaha hertarfm siscek vallahi he

Psikolojik obezsin biliyorsun değil mi

resim nasil yuklenir ki buraya???
Dosya yükle var cevaplanın yanında..

Kac gun kalacak Deryam?
Misafir sonucta sen saygida kusur etmezsein, sayili gun gecer gider gulum...
Şimdiye dek etmedim etmem de kaptanım çok şükür kayınbabamla çok iyi anlaşırım beraber tavla oynarız sürekli
Sadece hazırlıksızım o kadar Ada'm akıllı temizlik yapmadım ona Can'ım sıkılıyor
Yoksa başımın üzerinde yerleri var evleri burası

Nereden geliyorlar Can'ım? Ben de kpyle çok iyi anlaşorım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…