Minicikkkk kizzz :) su estetik vucuduma sekermi giriyor gunlerdirr ahhhhh :)Ne yalan salim bende
Şeker mi?Çok ayıp..
afiyet olsun canim, sporlarin cok guzel :))
Şınavdan nefret ediyorummm
seker miiiiiBuldum limon ve sekerle ovulmus tavuk yapicam yarinyeni buldum tarif
insallah canim saglik ne buyuk nimet..Ayyy yazık yaa .. Üzülmesin mutlaka bir kolaylık yaparlar ona ödevlerini başkasına yazdırır sınavda da biri yardım eder.
Hehe squat benim işim :)
Kardeşler çok zor malesef Can'ım inşallah senin minik abi kardeşine sahip çıkar :)
Sana bi makarına bullı tarifi vermiştim.. Onu beğenmediysen bir de haşlanmış tavuğu tiftikleyip bol biber soğan sarımsak ve salçayla soteliyorum üzerine rende domates suyunu çektirip biraz daha kavuruyorum çok lezzetli oluyor. Özellikle tavuğun sevmediğim tatsız tuzsuz göğüs kısmını Böyle yapıyorum ben
afiyet olsun ablacim:)Menümü yazayım.
Sabah 2 dilim tbe peynir tost bitki çayı
Sade kahve
Öğlen kuru patlıcan kavurması çeyrek yufka ekmeği
Biraz erik
Akşam 1 kepçe çorba 1 biber dolması 4 köfte salata
Ara az çilek
Su 2.5 lt
Spor 7800 adımYawrukush bugün şnav yok 300 zıplama
sagol ablam..Geçmiş olsun canım.
cok buyuk gecmis olsun sanada..yaa çok çok geçmiş olsun kaynar inşallah hemen kelle paça yiyecek bol kemik suyu kaynatıp yiyecek ıyyy... trafik kazası geçirdim kaburgalarım kırıldı gecem gündüzüm bu tarz şeyler yiyip içmekle geçmişti off berbat ama şifa işte...Allah beterinden korusun...
senden menu ve spor gormek ne guzel canim :)Iyi akşamlar kızlar
Ancak vakit bulabildim.
Sabah 2dilim ekmek
3 tane zeytin
5 ince dilim peynir
1 yumurta
10 tane badem
Öğle yarım greyfurt
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara 1 kase yoğurt
Kalan yarım greyfurt
akşam
7 kaşık etli bezelye
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Marul
1 tane çilek
Spor 45dk.+45dk. yürüyüş. Dün yapmadığım için telafi
Su bol bol
yazdim defterime Mervem :)
Kuzum ben yazacamCanlarim var mi baska sporunu yazacak olan??
Liste yapmaya baslayacagim son 10 dk :))
adim yok mu guzelim?100 şınavYawrukush
Ay ay yazmayı unuttum hemen yazıyorum:) adım 7655adim yok mu guzelim?
Menümü yazayım.
Sabah 2 dilim tbe peynir tost bitki çayı
Sade kahve
Öğlen kuru patlıcan kavurması çeyrek yufka ekmeği
Biraz erik
Akşam 1 kepçe çorba 1 biber dolması 4 köfte salata
Ara az çilek
Su 2.5 lt
Spor 7800 adımYawrukush bugün şnav yok 300 zıplama
Canim nie iyyyy diosunkiii hayvancagizin en guzel yerlerine .... Ayyyy vallahi biyerlerim siscek smdi kelle paca ooyhhhh .. Hele o kellenin dili yapmu ayyy super misss yuzundeki etlerrr ayyyy bulamiom ben uzakta iskembede bayadr yiyemiom cok ozledim coookkk . ilik suyu kullaniorum ama yemeklereyaa çok çok geçmiş olsun kaynar inşallah hemen kelle paça yiyecek bol kemik suyu kaynatıp yiyecek ıyyy... trafik kazası geçirdim kaburgalarım kırıldı gecem gündüzüm bu tarz şeyler yiyip içmekle geçmişti off berbat ama şifa işte...Allah beterinden korusun...
cok guzel canim benim:)Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
2 dilim ekmek
5 adet zeytin
Şekersiz çay
Bol yeşillik
Ara
2 adet kuru kayısı
Öğle
Karnabahar yemeği
Çorba
Mevsim salata
Yoğurt
Ara
Süt
1 küçük kare çikolata
Akşam
Fasulye yemeği
Ekmek yok
Salata
Su 3 litre
100 şınav
20 dk dans
tamam canim:)Ay ay yazmayı unuttum hemen yazıyorum:) adım 7655
sen ne sakatatci bir hatun oldun basimiza yavrum :)Canim nie iyyyy diosunkiii hayvancagizin en guzel yerlerine .... Ayyyy vallahi biyerlerim siscek smdi kelle paca ooyhhhh .. Hele o kellenin dili yapmu ayyy super misss yuzundeki etlerrr ayyyy bulamiom ben uzakta iskembede bayadr yiyemiom cok ozledim coookkk . ilik suyu kullaniorum ama yemeklere
Yaa gercekten mi canm ilk mi duydum tvde gormussundr ya . biber patlican kavurmasi cok guzel olur . yazin guneste kurutulur kisin ilk haslanir yumusatilir sonra yagda kavrulurr mis olur. Hele mutlaka dolma biber kurutmasinin tadini ete degismemcanım memleket neresi ? kuru patlıcankavurması nasıl bir yemek ilk duydum
Canim nie iyyyy diosunkiii hayvancagizin en guzel yerlerine .... Ayyyy vallahi biyerlerim siscek smdi kelle paca ooyhhhh .. Hele o kellenin dili yapmu ayyy super misss yuzundeki etlerrr ayyyy bulamiom ben uzakta iskembede bayadr yiyemiom cok ozledim coookkk . ilik suyu kullaniorum ama yemeklere
canim ne olursa olsun o bir anne.
cocuk o kadar zor buyuyor ki, elbet layikiyla annelik yapan annelerin isleri cok daha zor.
ama yinede esini bu yasa getirmisler gulum.
sen kendini hep boyle doldurma.
iyi taraflarini gormeye calis.
hep husnu zan et guzelim, gececek bu gunler...
tamam guzelim, biz hep buralardayiz:)
squat guzelim :)
canim tatli krizlerini bitterle bastirmaya calis.
sporlarin cok guzeldi zaten bugun:)
ayy seni aksamlari da gormek ne guzel sekerim:))
oyyy korkutmayin, hamis anneleri
afiyet olsun canim:)
cok iyiyiz gulum.
her sey yolunda oglan kosturuyor, bebis heralde iyidir, surekli oglanin pesinde kosturuyorum, bebis aklima bile gelmiyor:)
burada 10 gundur havalar cok fena Sibelim...
sen nasilsin kuzum, pasam nasil??
kizz ne sIkmasi gordugumuz mu var ki seni :))
Canım yaaa :)
Daha iyi misinn?
Tatlım senn varlığın enerjin yetiyor bize
Sizin ağzınızı burnunuzu yerim ben cansınız canKıyamam ben sana.. Gelmiyorsun ki sıkılalım.. Ağrı'n geçti mi? Nasıl oldun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?