Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzu bacağı kemirmek arkadaşlar herşey için teşekkürler ama ben bu grupta daha fazla kalamicam can güvenliğimi tehlikede hissediyorum hepinize sevgiler..

Utanmasa kuzuyu bütün yutacak ablam
kuzuyu butun yutar bu Eda hic sasmam :)

canim benim, ne guzel bir insansin sen..
bosver temizligi falan oldugu kadar, calisiyorsun sen...

Kaptanim derya arkadsimiz beni mantilara kotu yollara itiyor sikayetciyimmm arti gelirsem cuma deryanin yuzundendir Yawrukush
hadi canim oradan son 5 sayfadir yemek muhabbeti yapan kim acibaaaaa :)

Canim tahin pekmez daha masum sanirim ,
cok ciddi bir krizdi

Tatlım sporunu kaçırmışım gözden birdaha yazarmısın telden giriyorum da geri gitmesi çok zorda:)
Dondurmaya ceza gelecektir gülüm:)
45 dk yuruyus birazi kosu
20ser makas hareketi bacak
100DK
100MEKIK
75şer dumbell
50 twist
Az birazda şinavv
Unuttugum olabilirrrr etiketlemistim seni cnm
Spontan takildigim icin o anda yaziyorum

6gibi yedim
Miniklerden devam ediyordumki attim copeee
1.takim dua etsin de yogun haftamdayimmm

tarçınlı süt daha az brutal bence abesle_istigal dikkat et bu senin de ağzına vurur

5 yaş var aralarında

Ee sinamekide ne var ki? Böbrekleri çalıştıran bir bitki sanıyorum...

Refik yordu beniii
Birde bu hafta sunu stresiiii cidden gerildim
Yavrummm beeee
O nasil spor oyleee helal olsun
Acigimi kapat kankaaa

Ben niye yokumm kaptanimmmm

Kizlar coook uykum var misafir geldi simdi gitti cocuklari uyutamadim. Anaaam boyle enerjik baslayan gun boyle biter miii
Menum
Sabah
2 yumurta
Peynir
10 zeytin
4 kasik zeytinyagi
4 erik
Tereyagi

Arada
2 buyuk sade turk kahvesi
Bir kova maydanoz suyu
Baya fazla yesil erik

Aksam
7 kalamar halkasi
100 gr hamsi
Salata
Salgam
Ustune
Kucuk insani boyutta sade kahve
Misafirlerle bi koca cay

Spor 16967 adim
Su kesin bugun 5 lt buldum ice ice doyamadim sulara
Adim sayimi da zamaninda veremedim oy uykum var. Gecmise biraz bakacagim yetismezse yarin bakarim kalanlara opuldunuz iyi geceler:)

Azerbaycanda cox sevılen ve cox lezız salatdı yaMslar Dahlia_

Uyuyamadım, gelip bari size bakayım dedimm kaç sayfadır yemek okuyorum, hay senin boğazına benn ne deyimm
Ben çook severim şahsenn ama yiyemezsinnn çünkü mayonezliii, patatesliiii ödül olarak deneyebilirsin istersenn bence seversinnn.. cok da kolay yapılır.. tavuk, patates, yumurta, havuç, mayonez, bir de bizde ekşi krema denilen birşey var ama Türkiyede yok sanırım, ya da çok nadir bulunur, çünkü ben sordum kaç kere ne olduğunu bilen yok :) yani o olmasa da olur sadece mayonezle yapabilirsin, bir de damak tadına göre ceviz de olur :) denemek istersen tam tarif veririmm ama perşembee

inşAllahh canımm, Mevlam önce kendime sonra sizlere mahçup etmesin beni =)

Selam beybiler kardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama

Sevgilerle
selammm, hoşgeldinizz ne iyi ettinizzz... sağlıklıı eksiler hepimize

papatyam ben 2 öğün besleniyorumm. Karatay yapıyorum kuzubalım
Kızanlar naparsınız ?
canımm hoşgeldin nerelerdesinn, nasılsın ?
Kızlar ikinci kez hala oldum Enes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış
ayy gözün aydın canımm
saol minnoşum, kız çok tatlı benimm can kayınvalidemm, ben serseriyim uğraşıyom annemle.
canım trakya da da çok kullanılır ''kızan'' kelimesi. Genel de çocuklar için kullanıyorlar.
ayy yok sağolsun çok düşkün. yok aslında büyük çocuklara daha düşkün. sadece sevme kısmıyla ilgileniyor. aman napsın anneler de zaten büyütüp göndermişler şimdi dinlenme zamanları
oo sen bosnak olmussun majkimmm soka ben gecen hafta tırtıkladm valla bide bayadr kuru et aşerıorm bu hafta sonu 1 bira ve 10 tllık kuru et var kacamagmda biz bide senle şimdi komsu cıkarmsız ne gülerim
aaaa bayılırım majkimmm soka yaa her zaman favorimdir. ( o neydi gız)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…