kuzuyu butun yutar bu Eda hic sasmam :)Kuzu bacağı kemirmekarkadaşlar herşey için teşekkürler ama ben bu grupta daha fazla kalamicam can güvenliğimi tehlikede hissediyorum hepinize sevgiler..
Utanmasa kuzuyu bütün yutacak ablam
canim benim, ne guzel bir insansin sen..Şimdiye dek etmedim etmem de kaptanım çok şükür kayınbabamla çok iyi anlaşırım beraber tavla oynarız sürekli
Sadece hazırlıksızım o kadar Ada'm akıllı temizlik yapmadım ona Can'ım sıkılıyor
Yoksa başımın üzerinde yerleri var evleri burası
hadi canim oradan son 5 sayfadir yemek muhabbeti yapan kim acibaaaaa :)Kaptanim derya arkadsimiz beni mantilara kotu yollara itiyor sikayetciyimmm arti gelirsem cuma deryanin yuzundendirYawrukush
iyi uykular canim:)Ay neyse elim uyuşmaya başladı telefonu tutmaktan iyi geceler herkese
Gece gece guldurdun beni ya insan bacagi demedik kuzu bacagiAy neyse elim uyuşmaya başladı telefonu tutmaktan iyi geceler herkese
Vallahi gozumden yas geldi ya allah senide guldurdunAy neyse elim uyuşmaya başladı telefonu tutmaktan iyi geceler herkese
cok ciddi bir krizdiCanim tahin pekmez daha masum sanirim ,
45 dk yuruyus birazi kosuTatlım sporunu kaçırmışım gözden birdaha yazarmısın telden giriyorum da geri gitmesi çok zorda:)
Dondurmaya ceza gelecektir gülüm:)
6gibi yedimMagnumu akşam mı yedin canım sabah yiterdin bari belki gün içinde yakardınbak 1. Takım senin menünü gördüyse çok sevinmiştir.
Tatlı krizinde hemen bi tarçınlı süt iç canım dengeler kan şekerini.
tarçınlı süt daha az brutal bence abesle_istigal dikkat et bu senin de ağzına vurur
5 yaş var aralarında
Ee sinamekide ne var ki? Böbrekleri çalıştıran bir bitki sanıyorum...
Yavrummm beeeeSABAH
2 Haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 kk peynir
1 sb süt
ARA
Yeşil çay
ÖĞLE
3 yk barbunya
1 kase pul biberli yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ARA
3 adet hurma
AKŞAM
4 yk tavuklu bezelye yemeği
1 yumurta
1 kase yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
ARA
1 sb tarçınlı süt
2.5 ltre su
SPOR
10.000 adım +
100 adet günün egzersizi +
3 Miles with Leslie
100 adet mekik+
100 adet 1.5 kg el halterlerimle ayakta bir sağ bir sol yana inip kalktım bunun adı ne bilmiorum :) pazar gün ki egzersiz+
100 adet squat
100 adet bacak makas hareketi ( 50sağ, 50 sol)
Yawrukush
PAZARTESI GUNU SPOR GUNLUGUMUZ
Mavibocuk 8000 adim, 50 adet sinav
@Harpy spor body project , 30 adet sinav
happy_moon 10000 adim, 100 adet sinav, 3 mil leslie, 100 dumbell, 100 squat, 100 bacak egzersizi
O Ollalla 26.000 adim, 200 adet sinav, 500 ip atlama, leslie 3 mil
@gogo2405 7800 adim, 300 ziplama
@kitabi 90 dk yuruyus
tiffany20 7655 adim, 100 adet sinav, 20 dk dans
Derya_idil 15.600 adim
Azerbaycanda cox sevılen ve cox lezız salatdı yaMslarDahlia_
Kızlar ben 1 aylığına hesabı kapatıyorum dualarınızı eksik etmeyin 1 ay sonra görüşürüz.
Ben bu ollalayı döverim kız bu saatte kaç yapıyor acaba
Tozumu attırdı hırs yaptım yarın en az 25 bin yapacam ahanda yazdım
inşAllahh canımm, Mevlam önce kendime sonra sizlere mahçup etmesin beni =)tesekkur ederiz canim, basarilar:)
sagol kuzum, gecti gitti sukur..
yok canim aslinda burada trafik hic olmaz ama son 10 gundur surekli yagis, firtina ve sel oluyor.
hava durumuna bakip cikmistik yola ama yagmur bastirdi biranda..
hemen yollar gol oluyor.
yavas yavas zar zor ulastik eve.
insan tedirgin oluyor, sukur kazasiz belasiz vardik..
3mili madem yaptin 2ye donme Edam:)
sagol kuzuum gecti gitti sukur..
canim yeni bir sayfa ac..
esinede kusme, kizma..
annesinide oldugu gibi kabullen..
sen hamileligini yasa, uzma kendini, uzme kuzunu.
hepimiz seni cok seviyoruz, insallah gececek bu gunler...
gozunaydin canim, emeklerine saglik:)
cok sevindim..
hangi gunler sunumlar, dua edelim:)
ne guzel spor bunlarr:)
sagol fistigim benim:)
insallah sinavin cok cok guzel gecer aklim,duam seninle:)
Mervem bugun takimla ilgilenemedim diye o kadar uzgunum ki..
son sayfaya kadar sporlari yazdim listeyi yapayim diye.
sonra senin bu mesajini gordum, gozlerim doldu
dedim ki biz kocaman bir aileyiz, birbirimizin arkasini toplayan, yoklugunu hissettirmeyen.
Allah razi olsun gulum, ellerine saglik...
aslinda burada bir turk restorani yapiyordu gulum ama sonradan biraktilar.
yinede umitle bekliyorum birgun yaparlar diye:)
iyi yaptin kuzum cuma gunu eksi olarak sevindirecek seni o leslieee :)
ayy çok tatlılar Tokat lılar.. Çok naif çok misafirperver samimi insanlar. Allah razı olsun hepsindennBenim annemde Tokatlıda ecük ordan biliyorum şiveleri:):) he bizdede kuzum aşağı kuzuum yukarı :)
selammm, hoşgeldinizz ne iyi ettinizzz... sağlıklıı eksiler hepimizeSelam beybilerkardeş takımımız nasıl gidiyor herşey? Herkese başarılar diliyorum hakeden kazansın, bol spor güzel bir diyetle kilolar bizden korksun dimi ama
Sevgilerle
papatyam ben 2 öğün besleniyorumm. Karatay yapıyorum kuzubalımhadı bakalım inş. güzel seyler sölicek dr unuz özgem sayfaları gectkce okıcam d run ne dedgne bakıcam bıraz gerıden gelıorm ehehe
alalh kabul etsın tavuklar kralıcesı eheheh ama opizayla bulgur pek karısık bi bileşen olmus ehehehe
menün cok az oruc tutmssn allah kabul etsn ama acıkmadnmı ne?
oo masallah menü güzel afern
ay su kahveyı bı ben sevemedm ya da yapmaı beceremedm belkide ama afytler olsn cınımmm
öglende bsyler yıeydn kuzusum
ay ben bayadr tavuk yemıorm dogru duzgun hıc almıorm ahahah balıkta bu sene dogru duzgun yemedm et daha cok alıorm ama karı kcoa sebzecyz ole aman et olsada yesek demeyız bn cok yemek yapmaya usenıosam bonfıle antrıkot falan alıorm 5 dkka da piştigi için
ahaha
anan aglamaz kız azcık spor yap ehehe
ay evet ben gttıkce dusuruorm arttrmam lazm
gunaydn babybim optum say
görüşürüz canm tatlı uykular
canımm hoşgeldin nerelerdesinn, nasılsın ?Kızanlar naparsınız ?
ayy gözün aydın canımmKızlar ikinci kez hala oldumEnes Malik dünyaya geldi saat 14:00 da Böylece babamın 4. erkek torunu doğmuş oldu. takım kuracakmış
saol minnoşum, kız çok tatlı benimm can kayınvalidemm, ben serseriyim uğraşıyom annemle.noldu kız önemli bsy yok dimi
ay şekerim böyle şeylere hiç can sıkma aradın istedgn ilgiyi göremedn mi napıson bidaha aramıosun o canı ısterse arar bnm kafama hıc takmadgm konular
ne sıkıcam canımı yurusun gtsn
ohh menü şahaneneeee
yalnız bu anlatıs seklıne acayıp koptum hem güzel yazmssn hem okuması keyflı bıde anlamadgm cumleler oldu bı kac defa sesli söyleynce anladm şiveleri bilmedgm için bazen idrak edemıorm
canım trakya da da çok kullanılır ''kızan'' kelimesi. Genel de çocuklar için kullanıyorlar.Ay canım iyiyiz de sen kıbrıslı mısın yoksam? Bu soru cümlesini en son onlardan duydum.
Can'ım Allah analı babalı büyütsün :)
Onun cahil biri olduğunu kabul edip ona göre konuşacaksın malesef. O Nasıl bir karanlığın içinde Nasıl kafası karışık bir insansa o karanlığı sana da bulaştırmaya çalışıyor. Öncelikle onunla çok baş başa kalmamaya çalış. Baktın geldi yapıştı sana, anne kusura bakmayın belim ağrıyor/başım döndü/halsizim/midem bulandı vsvs diyip sıvışacaksın git yatağına uzan kkya gir güzel şeyler oku /izle.. Olmadı mı lafı değiştirecek konuları kafanda oluştur baktın muhabbet kötü gidiyor yaa sizin bi araba işi vardı diye soruver kpye..
Eşin biraz haklı malesef anne atsan atılmaz satsan satılmaz.. O yüzden her erkek eşinden annesine biraz katlanmasını bekler..
Anneler desen bol bol endişe karamsarlık ve kendi kvsinden getirdiği eziyetlerle gelinine Nasıl davranacağını omurgadan karar verir.. Malesef karşındakini kırarmıyım modu kvlerde olmuyor.. Onun şuanki tüm endişesi eminim oğlunu kaybetmek, oğlunun evlat sahibi olmaması ve mutsuz olmasıdır. Belki bunalar bilinç seviyesine ulaşmamış bile olabilir.. Bilinç altından tüm bunların suçlusu olarak seni adletmiştir.. Bu yüzden de içten içe kin güdüyor olabilir..
Bunları neden mi yazıyorum? Çünkü kvnin tüm yaptıkları cahillikle alakalı, ve bu da çok acınası birşey.. Onu affetmenin ve söylediklerinin önemsiz olduğunu hazmetmenin tek yolu da ona bu cahilliğinden dolayı acımak..
Onlar sadece küçük hayatların küçük insanları.. Ve elinden gelen tek şeyde bu..
ayy yok sağolsun çok düşkün. yok aslında büyük çocuklara daha düşkün. sadece sevme kısmıyla ilgileniyor. aman napsın anneler de zaten büyütüp göndermişler şimdi dinlenme zamanlarıya senın su kv varya cok fena yemın ederm bızım bınada bı kadn var bulgar tam seytan yaslı da bsy yaslılara saygı hürmeti öğrendik elhamdüllillahta bölelerine verceksn ayarı nitekim verdimde simdi yolunu degsıstırıo terbiesiz sennkide oyle ama kv olunca pek bsyde yapamıosn esinn aslnda ona ceki düzen vermesi lazm
sen ye anam zaten yıosn butun tavugu enısteye yazk adam paket paket tavuk alıodr sana ahahahaha
yaaa okumstm whatsappta cok sukur sag alım vardnz evınıze cok korkunctur emınım
eşinde kabahat büyük allah yardmcın olsun bide hamilesin bnce böyle şeylere kafa takmamaya calıs cunku allah korusun yani daha da üzülecegn şeyler olablr hiç umursama mümkünse
dualarm senınle cmm
masallah menü guzel gayet
ahaha bizmknnde 1 torunu var ayda 1 defa görüo vefalı babane aramaz sormaz
bnm annemlr deli oluo haftasonu goremıolar dıe cıldırıoalr
valla haftasonu 1 gun ıznım var ya elıme tlfnu pek almamaya calısıorm cnku gercekten zamn cok hızlı akıp gecıo sevgili eşim ve degerli kızımla uzunca keyflı bir gün yasamaya calısıorm yoksa aklmdasnz hep
aaaa bayılırım majkimmm soka yaa her zaman favorimdir. ( o neydi gız)oo sen bosnak olmussun majkimmm soka ben gecen hafta tırtıkladm valla bide bayadr kuru et aşerıorm bu hafta sonu 1 bira ve 10 tllık kuru et var kacamagmda biz bide senle şimdi komsu cıkarmsız ne gülerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?