Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar...
Kahvalti-3sahanda yumurta,1kk peynir,2 dilim kepek ekmek
Ogle- 12 adet Yaprak sarmasi, 1 kase yogurt
Ara-1yesil elma
Aksam- Kirmizi mercimek corbasi, 1 kase coban salata
Ilaveten
3.5 litre su
2 fincan yesil cay
Adim 26000
Gunun egzersizi 200 (şınavdan nefret ediyorum)
ipsiz atlama 500
Leslie 3 mile
Yawrukush

Nabersiniz kizlar?
Hani sporlar nerede??
Ailelerle konustuk,, gorumcem sandalyeden dusmus sag el bilegini kirmis
Birde kizcagiz doktora ogrencisi bu 1 ay sinavlari vardi, saglik ne muhim sey..
Geçmiş olsun gorumce ne kuzum

Akın pasayi arada krese ver bacim dinlen sende. Bizde Erwan Miran aynı Akın paşa gibi. Tüm gün koş dur. Simdi bahceye oyuncaklar alıyorum pasaya. Dışarı delisi içeri girmek istemiyor. Ben de bi şeyler alıyorum ki aktivite olsun onun için.

Vallahi butun intrnet sitelerini alt ust ettim yok degisik bisi
hayret dogrusu:)

afiyet olsun canim sporlarda muthis:)

sagol Sibelim..
Bizde hergun bahceye cikiyoruz ama ondan da sIkIliyor.
bisiklet suruyor, scooter suruyor, araba yikiyoruz, kovalara su koyup oyuncaklari yikiyoruz vs ama yetmiyor kuzuma:)

Nabersiniz kizlar?
Hani sporlar nerede??

Ayyy yazık yaa .. Üzülmesin mutlaka bir kolaylık yaparlar ona ödevlerini başkasına yazdırır sınavda da biri yardım eder.

Hehe squat benim işim :)

Kardeşler çok zor malesef Can'ım inşallah senin minik abi kardeşine sahip çıkar :)

Canim ya ne guzel ozetlemisin canmmm tavugummmm :) yarina tavuk yemegi yapmayi dusunuom nasil yapim degisik tarif ariorum yaaaa

Sana bi makarına bullı tarifi vermiştim.. Onu beğenmediysen bir de haşlanmış tavuğu tiftikleyip bol biber soğan sarımsak ve salçayla soteliyorum üzerine rende domates suyunu çektirip biraz daha kavuruyorum çok lezzetli oluyor. Özellikle tavuğun sevmediğim tatsız tuzsuz göğüs kısmını Böyle yapıyorum ben

Nabersiniz kizlar?
Hani sporlar nerede??

yaa çok çok geçmiş olsun kaynar inşallah hemen kelle paça yiyecek bol kemik suyu kaynatıp yiyecek ıyyy... trafik kazası geçirdim kaburgalarım kırıldı gecem gündüzüm bu tarz şeyler yiyip içmekle geçmişti off berbat ama şifa işte...Allah beterinden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…