Karnima agrilar girdi valla metrekare nedir ya
Sorma yaa ben de birşey anlamadım metrekare işinden
57 olmam gerekiyormus
Sen hamileydin demi canm bosver metre kareleri ozman :)57 olmam gerekiyormus
Karnima agrilar girdi valla metrekare nedir yainsan vucudu cm olmuyomuydu
Evet canim... Suan takmiyorum zatende sonrasi icinde 57 olmayi düsünmüyorumSen hamileydin demi canm bosver metre kareleri ozman :)
şimdilik boşver ebrumm doğumdan sonra Allahın izniyle çıtırlık yolunda kaldığımız yerden devam ederiz57 olmam gerekiyormus
57 olmam gerekiyormus
ayy çok tatlılar Tokat lılar.. Çok naif çok misafirperver samimi insanlar. Allah razı olsun hepsindenn
Karnima agrilar girdi valla metrekare nedir yainsan vucudu cm olmuyomuydu
Sorma yaCocuklardan artik bagisiklik kazandik canm okdar uzun sure uyuyamayiz vucut sinyal verir
Suan kilomu takmiyorum zaten canim sadece cok fazla almamaya özen gösteriyorum. Dogumdan sonra veririz Allahin izniyle insallah :)şimdilik boşver ebrumm doğumdan sonra Allahın izniyle çıtırlık yolunda kaldığımız yerden devam ederiz
71şimdi kaç kilosun ablamm ??
Tamam tamam seni mı kırcam 2 kilo az yaz, bebeğe atarız o kiloyu
ne yalan söyleyim takıyom vallaha kiloyu ebrumSuan kilomu takmiyorum zaten canim sadece cok fazla almamaya özen gösteriyorum. Dogumdan sonra veririz Allahin izniyle insallah :)
714,5-5 kilo almisim ablam
Düsünsene taaaaaaaam 14 kilo fazlayim suan ki daha ohooooooooo
GUNCELLEME
TAKIM ICI ILK 3.......ADIM EGZERSIZI
1. 26.000 adimla O Ollalla
2.16.967 adimla @haeshin
3.15.600 adimla @CheGuevera
Tebrikler guzellerrr
]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy 50DK ODUL 100DK - - - CheGuevera ODUL - - - melinda23 - - - - abesle_istigal ODUL 50IA - - - sevimlicadi0 ODUL - - - - mart09 - - - - - - - keping - - - - - - - edsofi ODUL DINLENME - - - - ddanes - - - - - - - KarKralicesi ODUL - - - - - - AKovser ODUL 100IA - - - zey zey - - - - - - - mugehatun - - - - - - - kitabi - - 50IA 50M - - - aypdr - - - - - - - Asyaca ODUL ODUL - - - tiffany20 ODUL DINLENME - - - Ollalla ODUL - - - gogo2405 ODUL - - - bnnu - - - - - Mavibocuk ODUL - - - haeshin 100DK ?? 100M 1- - -
[/td][/td][/td][/td]
Günaydın dün okuldan eve geldim çok kötü başım ağrıyordu yemek yiyip yattım bir uyandım sabah olmustabi pzar günü sadece 5 saat uyursam olacağı buydu neyse herzamanki gibi berbat menüme geceyim ben
Sabah: muz
Öğlen: ev yapımı müsli ve mezve büresi (mango, muz, portakal) bunlar dışında içinde hiçbirşey yok
İkindi: muzlu krepler(unsuz,şekersiz olanı) içine ama ben 1 yk kdar şeker attım ve 1 tk kadarda reçel ve bir kivi
Akşam: 1-2 avuç çerez buara yine çerezi fazla abarttım cuma gününe kadar yemiyecem
Vallaha bence ben cezayı hakkettim okadar meyve yedim ki bir günde bende kendime şaştım ama okulda meyveden başka yiyecek hiçbirşeyim yok
Spor: dünki hareketden 40 tane ben onu sözde 400-500 yapcaktımda olmadı
Buarada geçmişi oku oku bitiremedim 500 meaj daha 200 ünü okuya bildim ancak
@Yawrukush kaptanım buarada dün için çok sağol sınavım iyi geçti çok şükür :)
Gunaydinnnn
Uykum varrrr
Enerjimm yokkk
3 gun uyusam ne olurr ki
ya aslında herşeyim çok normal. göze gelen bir kalçada değil..
dediğim gibi hiç hareket yapmıyorum.
iş ev arası 2 dk. işten eve evden işe..
salmak istemedim kendimi..
yoksa herşey aslında gayet orantılı.
hem sporla sıkılaşır fena mı160 boyundayım
yüzümden kilo almak istiyorum
Allahim hergun eksiler goruorummmm
Nese mubarek gunede az kaldi hihihih
Dikkat et canım kendine, her türlü hastalık var şu an..
Allaha Şükür iyiyim ben de :)
Biz de olur muyuz 49 ???
günaydnlarrrrr
ahaha cok guldum ilahiii seniii
valla sibelum asya biraz fazla dikkate alıo kayınvalidesini ve eşiyle bu sorunları ciddi ciddi konuşup eşini kendi tarafna cekmesi lazım böyle ömür mü geçer bilemedim.
iyiyiz kzuucum sen nasılsn?
geçmiş olsun görümcene hay allah ama genc cabucak toparlar inşallah
ayy saol tişikkirler arada ugrarıma ksamları mutlu oluosanz :)
evet katılıyorum bol bol et suyu.... sanada cok gecmıs olsn smdı ıyısın dımı?
düzeldim cnm çok saol
ayy tam sakatatcısın sen ben hiç sevmem
kaynananlara selamlar heheheh refikte gelıoms vay anam
aa bnmde sevgilim trabzonlu sevglm derken kocam yanı sevglm dıe seslenırım ona ahhaahah neresnden trabzonn
ahahha bnde gergedan dıe okudum ilk
ben kv kp her ıkısıylede mesafelıyım sizli bizli konusurum öyle alıstm anne baba demem bazen cok mecbur kalırsam seslenmek ıcın anne bakarmsnz lutfen derım mesela samimiyete gerek yok hahaah
tebrıkler kızlarrrr
teebrıklerrr
he ıkı ogun beslenıosn güzelll
ay yok be sıze bsy demedk
dogru gtmek lazm dimi heheehh
cok guldrdn benı hee vallahi
maşallah enişteye hamarat enişteleri severm
güncellemeyide tebrik ederm heheheeheh
günaydn babyyy
Öyle gülüm bütün yollar diyete cikiyorne yalan söyleyim takıyom vallaha kiloyu ebrumama dikkat ediyorum bulantılar suikast düzenledi bize normal düzene geçince en azından fazla almayız son 3 ay alınıyor asıl kilolar diyolar ama kısmet..sonrasında hertürlü diyette olucaz zaten
Gecmis olsun zeynebim
Sagolasin bitanem ♥
Aksiyon, macera iyidir kiz yaslandirmaz insani :) Oglusun seni fit tutuyor iste ne güzel :)
Yemekten kopamıyoruz cnm ya lahana çorbası mı dedin olsada içsek hem diyete uygunSen dune devam edion herhal deewet kara lahana sarmasi canm etli tabi etsiz zeytnyagli hic guzel olmuo esim karalahana yemegini cok sever yarmali falan
Öyle gülüm bütün yollar diyete cikiyor
Agrirsa agrisin beybim yaaaa
O Ollalla tatlım tebriklerrr
özgemm benim bir önerim olacak kendim için sende ne düşünürsün bilemiyorum
Şimdi ben 5 kilo daha vermek istiyorum ancak benim yemeyle ilgili problemim yok dikkat ediyorum sorunum sporu düzenli yapamamam
ben menü paylaşmak yerine sadece spor paylaşsam daha iyi olur mu sence ??
sadece spor paylaşacagımdan daha sorumlu olurum gibi geldi
bu sendende fikir almak istediğim bir konu acıkcası
bende sendenim canım dün işten sonra bir uyumusum bir akşam 9da kalktım bir 12bucukta sonrası sabah 7de =) basım fena catlıyorrr
başın ağrırrr =)))
tatlım sen yanlış yerdesin yahuuu =)))
hoşgeldin canım zeynep ben 26 yasındayım evliyim bebişim yok eski mezunlardanım sıkılaşmak için burdayım ama düzenli spor yapamıyorum insallah el atıcam kendime
ne güzel kızzz cumaya bomba gibi düşşşş
ay sorma canım ayakta kalmak için savasıyorum resmen
ahahah söyleyene bakkkkk sanırsınn kilosu 80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?