cok şükür canım biraz üşütmüşüm haftasonu ama yataklık olmamak için elimden geleni yapıyorum sen nasılsın tatlım
Buralardayım asyam arada yokluyorum sizi. Sen nasılsın oglana gözlük almışsin. Güle güle taksın paşa.papatyam ben 2 öğün besleniyorumm. Karatay yapıyorum kuzubalım
canımm hoşgeldin nerelerdesinn, nasılsın ?
ayy gözün aydın canımm
saol minnoşum, kız çok tatlı benimm can kayınvalidemm, ben serseriyim uğraşıyom annemle.
canım trakya da da çok kullanılır ''kızan'' kelimesi. Genel de çocuklar için kullanıyorlar.
ayy yok sağolsun çok düşkün. yok aslında büyük çocuklara daha düşkün. sadece sevme kısmıyla ilgileniyor. aman napsın anneler de zaten büyütüp göndermişler şimdi dinlenme zamanları
aaaa bayılırım majkimmm soka yaa her zaman favorimdir. ( o neydi gız)
Çok şükür cane sevindim iyi olmanıza. Bizde oglanla sabahtan aksama action yaşıyoruz :))oglan anası olmak çok yorucu :))Cümleten günaydinlar :)
Sükür cane hersey yolundaymis, prenses de büyüyor Rabbime hamd olsun ♥
Sen nasilsin? Yakisikli pasam napiyor :)
Hosgeldin asmu :)
günaydnlarrrrr
ahaha cok guldum ilahiii seniii
valla sibelum asya biraz fazla dikkate alıo kayınvalidesini ve eşiyle bu sorunları ciddi ciddi konuşup eşini kendi tarafna cekmesi lazım böyle ömür mü geçer bilemedim.
iyiyiz kzuucum sen nasılsn?
geçmiş olsun görümcene hay allah ama genc cabucak toparlar inşallah
ayy saol tişikkirler arada ugrarıma ksamları mutlu oluosanz :)
evet katılıyorum bol bol et suyu.... sanada cok gecmıs olsn smdı ıyısın dımı?
ayy tam sakatatcısın sen ben hiç sevmem
kaynananlara selamlar heheheh refikte gelıoms vay anam
aa bnmde sevgilim trabzonlu sevglm derken kocam yanı sevglm dıe seslenırım ona ahhaahah neresnden trabzonn
ahahha bnde gergedan dıe okudum ilk
ben kv kp her ıkısıylede mesafelıyım sizli bizli konusurum öyle alıstm anne baba demem bazen cok mecbur kalırsam seslenmek ıcın anne bakarmsnz lutfen derım mesela samimiyete gerek yok hahaah
tebrıkler kızlarrrr
teebrıklerrr
he ıkı ogun beslenıosn güzelll
ay yok be sıze bsy demedk
dogru gtmek lazm dimi heheehh
cok guldrdn benı hee vallahi
maşallah enişteye hamarat enişteleri severm
güncellemeyide tebrik ederm heheheeheh
günaydn babyyy
Kaptanim arkads 49kg ne zorlanmasi onda diz die biside yokturki
Aaa canim aksam esinin gelmesini bekle o yapar adam hep calssin hemde ewde calissin oh vallaay cok sıkıldm işlerim var da yemekten snra yapıcam smdılık free takılmaca sizler nerdesiniz?
Rica ederim canim...teşekkür ederim.
30günlük programı alabilirmiyim.
yoksa netten mi bakayım.
bu squat günde 10+10+10 yapsam yeterli mi
Kuzum 49 kiloluk bir insanda fazla yag bulunmadigi icin belki kemikler sürtüyordurKaptanim arkads 49kg ne zorlanmasi onda diz die biside yokturki
Benim olmucagim kesin benim kemiklerim sadce 50 kg gelirBiz de olur muyuz 49 ???
Hahahaha dogru kemik batmasi yasiolardirRica ederim canim...
Buyur level 1
level 2
level 3
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991
Squati baslangic icin 3 kere 10'ar setler halinde yap ve her ikinci gün 1-2 tane daha ekle :)
Kuzum 49 kiloluk bir insanda fazla yag bulunmadigi icin belki kemikler sürtüyordur
Gecmis olsun zeynebim
cok şükür canım biraz üşütmüşüm haftasonu ama yataklık olmamak için elimden geleni yapıyorum sen nasılsın tatlım
Sagolasin bitanem ♥Çok şükür cane sevindim iyi olmanıza. Bizde oglanla sabahtan aksama action yaşıyoruz :))oglan anası olmak çok yorucu :))
Benim olmucagim kesin benim kemiklerim sadce 50 kg gelir
Aman merdiven cok korkma fazladan erimezsinhmm ben merak etmeıoruum trabzonu gtmeye gerek yok ahahah bi rizeyi merak edıorm kısmetse bi zaman giderim artık eşimde trabzonluda trabzonluyum demez o istanbulluymus ahahaha tatlı kocam yerşm onu özledm bak şimdi kocamı
ahaha yerim seni ben tatlişkosu ama napim sakadan anlıosn dıe yapıorm baskasına yapamam ki bi sen bi ben ahahahaahha
koptum yalnızzz çok fırlamasn
bnmde 5. kat ve 1 haftadr asansör bozuk ımdattttt
Yok kiz kemikleri sayiyodur tabiSana öyle geliyordurrrrOluruzz iştee
Bana ideal kilo 48, yağsız vücut ağırlığım 43 diyorr :)) yağsız vücut derken kemikleri sayıyor mu acaba
Yok kiz kemikleri sayiyodur tabikiz sende yag azmis guzel .
Yok canm kaptanim okdarda degil hemen hemen gunluk 100 gr eksi goruorum :) okdarda deelll derece falan
Nasil hesapladin kiz bunu?Bu da sennnnn, cidden 49 olamazsın sanırımm
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.79 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
- İdeal Kilonuz: 55 kg
- Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 27.5 kg / metrekare
hoşgeldin canımmmmm
bende sordum da unuttum adını
Aaa rizelimisin benim esimde trabzonlu ilk orda yedim ne sahane bisi kizzz sen kapali acigida biliosundur peynirli veya kiymali derler orda . hamsi tuzlama of anam . helvasi teryagi ... Sabaha hertarfm siscek vallahi he
Ahahahah sen bana sorBu da sennnnn, cidden 49 olamazsın sanırımm
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.79 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
- İdeal Kilonuz: 55 kg
- Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 27.5 kg / metrekare
Sen dune devam edion herhal deetli lahana sarması falann offf
Ahahahah sen bana sorbenim omuzlar falan cok genis esim dio sen bi agirlik calissan varya haltercileri halt edersin
Kiz ben kac metrekareymisim anlamadim3oda bi salon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?