Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Buralardayım asyam arada yokluyorum sizi. Sen nasılsın oglana gözlük almışsin. Güle güle taksın paşa.
Cümleten günaydinlar :)

Sükür cane hersey yolundaymis, prenses de büyüyor Rabbime hamd olsun ♥
Sen nasilsin? Yakisikli pasam napiyor :)

Hosgeldin asmu :)
Çok şükür cane sevindim iyi olmanıza. Bizde oglanla sabahtan aksama action yaşıyoruz :))oglan anası olmak çok yorucu :))

Ben de aynı fikiedeyim asya_01 defalarca söylüyoruz takma diye ama Asya bizi dinlemiyor. Canı sağolsun ne diyelim.

Bu arada Kasım anneleri topiginde herkes hamile nerdeyse nenam:)))))

D3S1R3 ablam görüşemiyoruz? Almanya tatilinde yaklaşıyor sanırım?

haeshin kuzum nasılsın?

@Saadetim33 canım göremiyorum seni epeydir. İnşallah her şey yolundadir?

teşekkür ederim.
30günlük programı alabilirmiyim.
yoksa netten mi bakayım.
bu squat günde 10+10+10 yapsam yeterli mi
Rica ederim canim...
Buyur level 1
level 2
level 3
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

Squati baslangic icin 3 kere 10'ar setler halinde yap ve her ikinci gün 1-2 tane daha ekle :)
Kaptanim arkads 49kg ne zorlanmasi onda diz die biside yokturki
Kuzum 49 kiloluk bir insanda fazla yag bulunmadigi icin belki kemikler sürtüyordur

cok şükür canım biraz üşütmüşüm haftasonu ama yataklık olmamak için elimden geleni yapıyorum sen nasılsın tatlım
Gecmis olsun zeynebim
Çok şükür cane sevindim iyi olmanıza. Bizde oglanla sabahtan aksama action yaşıyoruz :))oglan anası olmak çok yorucu :))
Sagolasin bitanem ♥
Aksiyon, macera iyidir kiz yaslandirmaz insani :) Oglusun seni fit tutuyor iste ne güzel :)

Sade turk kahvesi, afiyet olsun:)

edsofi eksi gormus Takim bu hafta derece yapar o zaman:)

B belindamm nasilsin esmer guzelim?:) Okuyorum sen yazdikca firsat olmadi alinti yapmaya. Pasan da iyi sukur:) Bu sene hicbir yere gidemiyorum maalesef. Ilk yil izin vermiyorlar. Seneye 20 gun hakkim var...

Aman merdiven cok korkma fazladan erimezsin ben bide benim pasa zade kucagimda oluyor ple cikiorum hicte sikayetci degilim on numara bacak sporu tatlim. Bu arada rizeliler trbzonlular cok cekisirler birbirlerini pek hazetmezler nedndr bilmem ole duydum :) tabi oranin insanlatindan bahsediorum . benm esimde cogu akrabalrini bilmez . 12 yasinda gelmis izmire . ama nerelisin diolar mesela trbzonlu karadenizliyim diyince ayri bi hosgoru gosteriolar esimin ailesine . cok kisi karadeniz hayrani . karadeniz insanlarina hayranlar . ben orda gordugum neseyi hareketliligi ictenligi (tabi delikoduda bol:). Dans allahim hic bi yerde gormedim. Dugunu trbzonda bi otelde yaptik horondan mubarek bina sallandi kolbastilar cok farkli hareketli bi dugundu muhtesemdi . burda diorum en farkli benm dugunum hih die hava atiom bence gitmelisin gezmelisin zaten rize tebzon yakin ben nisanliyken gitmistim 5 sene oldu bu yaz oglumla gitmeyi dusunuorum bakalim allah nasip ederse

Yok canm kaptanim okdarda degil hemen hemen gunluk 100 gr eksi goruorum :) okdarda deelll derece falan

Bu da sennnnn, cidden 49 olamazsın sanırımm
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.79 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
  3. İdeal Kilonuz: 55 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 27.5 kg / metrekare

Nasil hesapladin kiz bunu?

Bu da sennnnn, cidden 49 olamazsın sanırımm
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.79 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 51 kg
  3. İdeal Kilonuz: 55 kg
  4. Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 27.5 kg / metrekare

Ahahahah sen bana sor benim omuzlar falan cok genis esim dio sen bi agirlik calissan varya haltercileri halt edersin

Kiz ben kac metrekareymisim anlamadim 3oda bi salon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…