Canm bence sanslisin ogretmensin sanirim . yogun olmak daha guzel . ewdde kalinca insan kafayi yiyo hep cocuk hep cocuk ewde ewde psikolojikte iyi olmuyor bende seneye calsmak istiyorum oglanida krese . para yetmio ole heryere gidip bi gezeyim yok . yasam kisitli. Anca esin 3binden asagi almicak ole belki bidevi iyi olur zor vallahiSorma ya
Cocuk uyurken kalktim evi topla mutfagi topla utu yap kahvalti hazirla sunumu toparla
Birazdan aksam yemegimi yiyip cikacagim
11e kadar okulda milyon tane isim 6tane dersim varrr
Pufffffffff
Halim kalirsa gece spor dus
Birgun tak diye cokucem ya
Ev supurme yemegi saymadim bile
Ben bi tek sarmasini seviom oda hazir biri yapacakYemekten kopamıyoruz cnm ya lahana çorbası mı dedin olsada içsek hem diyete uygun
Ben bi tek sarmasini seviom oda hazir biri yapacakYemekten kopamıyoruz cnm ya lahana çorbası mı dedin olsada içsek hem diyete uygun
Gece gece guldurdun beni ya insan bacagi demedik kuzu bacagi
Ben bu ollalayı döverim kız bu saatte kaç yapıyor acaba
Tozumu attırdı hırs yaptım yarın en az 25 bin yapacam ahanda yazdım
Günaydın takım!!!!
Gunaydinnnn
Uykum varrrr
Enerjimm yokkk
3 gun uyusam ne olurr ki
selam kızlar.
ben diyet yapmak istemiyorumda, spor yapmak istiyorum. kalçamdan kilo alıyorumne yapabilirim.
yanlış yere mi geldim yoksaKarKralicesi
pilates yap cınımmmm:cılız kız görmüş şişman kadın bakışı:
Hayırdır inşaAllah canımmm ??? ne bu neşee ??
Merdiven cikmak nerdeyse tüm bacak kaslarini calistiriyor, seninde sorunun kalca kisminda oldugu icin kesinlikle cikmani tavsiye ederim
Sihirli kürem bana Harpy cok güzel bir eksi gördü diyor
kg için istemiyorum. kilo alınca popoma ve yüzüme oluyor genlde.yüzümde durur popom erir diye.
pop dediğimde 90 95 falandır herhalde. öyle kocaman birşey değil yani
sıkı olmak iyidir
Noldu kizzz
asansör daha sağlıklı bence
Sorma yaa ben de birşey anlamadım metrekare işinden
Karnima agrilar girdi valla metrekare nedir yainsan vucudu cm olmuyomuydu
Buralardayım asyam arada yokluyorum sizi. Sen nasılsın oglana gözlük almışsin. Güle güle taksın paşa.
Çok şükür cane sevindim iyi olmanıza. Bizde oglanla sabahtan aksama action yaşıyoruz :))oglan anası olmak çok yorucu :))
Ben de aynı fikiedeyim @asya_01 defalarca söylüyoruz takma diye ama Asya bizi dinlemiyor. Canı sağolsun ne diyelim.
Bu arada Kasım anneleri topiginde herkes hamile nerdeyse nenam:)))))
@D3S1R3 ablam görüşemiyoruz? Almanya tatilinde yaklaşıyor sanırım?
@haeshin kuzum nasılsın?
@Saadetim33 canım göremiyorum seni epeydir. İnşallah her şey yolundadir?
Aman merdiven cok korkma fazladan erimezsinben bide benim pasa zade kucagimda oluyor ple cikiorum hicte sikayetci degilim on numara bacak sporu tatlim. Bu arada rizeliler trbzonlular cok cekisirler birbirlerini pek hazetmezler nedndr bilmem ole duydum :) tabi oranin insanlatindan bahsediorum . benm esimde cogu akrabalrini bilmez . 12 yasinda gelmis izmire . ama nerelisin diolar mesela trbzonlu karadenizliyim diyince ayri bi hosgoru gosteriolar esimin ailesine . cok kisi karadeniz hayrani . karadeniz insanlarina hayranlar . ben orda gordugum neseyi hareketliligi ictenligi (tabi delikoduda bol:). Dans allahim hic bi yerde gormedim. Dugunu trbzonda bi otelde yaptik horondan mubarek bina sallandi kolbastilar cok farkli hareketli bi dugundu muhtesemdi . burda diorum en farkli benm dugunum hih die hava atiom bence gitmelisin gezmelisin zaten rize tebzon yakin ben nisanliyken gitmistim 5 sene oldu bu yaz oglumla gitmeyi dusunuorum bakalim allah nasip ederse
Bende sana bayılıyorum ama ben daha güzelimhmm ben merak etmeıoruum trabzonu gtmeye gerek yok ahahah bi rizeyi merak edıorm kısmetse bi zaman giderim artık eşimde trabzonluda trabzonluyum demez o istanbulluymus ahahaha tatlı kocam yerşm onu özledm bak şimdi kocamı
ahaha yerim seni ben tatlişkosu ama napim sakadan anlıosn dıe yapıorm baskasına yapamam ki bi sen bi ben ahahahaahha
koptum yalnızzz çok fırlamasn
bnmde 5. kat ve 1 haftadr asansör bozuk ımdattttt
Gecmis olsunsol gözüm agrıo. it dirsegi derler bizde ondanmı cıkcak ne
onun acısı var cünkü. daha öncede cıkmıştı
Tebrikler yavrum
sol gözüm agrıo. it dirsegi derler bizde ondanmı cıkcak ne
onun acısı var cünkü. daha öncede cıkmıştı
hahh diğer adıda bu zatennerden buluyosun bu gif'leri İlahi çok güldüm..
Arpacık olabilir mi acaba
Google'da ne ararsan var canimnerden buluyosun bu gif'leri İlahi çok güldüm..
Aaaa sende secmisin aralarindan resmenaa ciddimsn hamileler mi ne güzel allah isteyen herkese versn inş.
hmm ben karadenizli tanımıodm hiç şimdi eşimn sülalesi ki hiç birini sevmem oldukca mesafeliyim birde 7 patronum var 4 ü trabzon 3 rizeli rizeliler yine kibar falan cok olmasada ama trabzonlular malesef ki eşimn sulalesı de dahıl bayana saygı asla yok küfür bini binpara malesef cevremdeki insanlar bana karandz insanını kötü lanse edio iyilerine denk gelmedim eminim cok iyileri vardır ama cevremdekiler malesef gercekten kötü insanlar kalp kıran ve iyi niyetli olmayan insanlar bizim bosnaklarnda kabası cok kaba ama kibarıda sahane ınsanlardr demek ıstedgm her mılletn ıyısı kotusu var ama ben trabzonlualrda eşim hariç iyisine denk gelemedm
Allah islah etsin diyelim canm allah gonullerine sevgi koysun insallah ama zorben ailemden nezaketi,saygıyı yaşlılara hürmeti cocuk sevgisi kime nasıl davranmam gerektgni çok iyi öğrendm ama bnm patronlarm okadr kotuler ki anlatamam
Aynen ya cok guzel ifadeler var kaptanlarda hepiciginde var acba onlara ayricalikmi yapiyor kknerden buluyosun bu gif'leri İlahi çok güldüm..
Arpacık olabilir mi acaba
Senin massllhin var hersei yaparsin sen tü tü tü sana jillianmi dayanirYawrukush kaptanım şimdi ben bu body project intermediate yapıyorum ya. Jillian da yapamazmıyım? Yani 1. Haftadan başlasam şöyle kolaylaşsana kadar yapsam sonra 2ye geçsem? Ne dersin?
Ne ayricaligi kiz, al burdan kopyala yapistir :)Aynen ya cok guzel ifadeler var kaptanlarda hepiciginde var acba onlara ayricalikmi yapi kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?