Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canm bence sanslisin ogretmensin sanirim . yogun olmak daha guzel . ewdde kalinca insan kafayi yiyo hep cocuk hep cocuk ewde ewde psikolojikte iyi olmuyor bende seneye calsmak istiyorum oglanida krese . para yetmio ole heryere gidip bi gezeyim yok . yasam kisitli. Anca esin 3binden asagi almicak ole belki bidevi iyi olur zor vallahi

edsofi gidince resmen sayfa ilerlemesi durmuş ben de böylece size yetişebildim
Ay bugün sabah spordan önce kahvaltıda yumurta yemedim sporda esneme sırasında bir başım dönmüş yeminlen bayılsam sandım.. Bu gaza gelmek banahiç yaramıyor

Gece gece guldurdun beni ya insan bacagi demedik kuzu bacagi

Senin sağın solun belli olmaz anacım elimizi verip kolumuzu kaptırmayalım sonra

Ben bu ollalayı döverim kız bu saatte kaç yapıyor acaba
Tozumu attırdı hırs yaptım yarın en az 25 bin yapacam ahanda yazdım

Döver!

Günaydın takım!!!!

Sağol!

Gunaydinnnn
Uykum varrrr
Enerjimm yokkk
3 gun uyusam ne olurr ki

Güzelim bu kadar spor yapıyorsun senin enerjinin artmış olması gerekiyordu

selam kızlar.
ben diyet yapmak istemiyorumda, spor yapmak istiyorum. kalçamdan kilo alıyorum ne yapabilirim.
yanlış yere mi geldim yoksa KarKralicesi

Squat, lunges, revers lunges, mountain climber, half bridge bunlar güzel kaptanım mutlaka bişeyler ekleyecektir..

pilates yap cınımmmm :cılız kız görmüş şişman kadın bakışı:

Pilates de güzel fikri..
Hayırdır inşaAllah canımmm ??? ne bu neşee ??
Merdiven cikmak nerdeyse tüm bacak kaslarini calistiriyor, seninde sorunun kalca kisminda oldugu icin kesinlikle cikmani tavsiye ederim

Sihirli kürem bana Harpy cok güzel bir eksi gördü diyor

Hem de tok karnınaaaaaa

kg için istemiyorum. kilo alınca popoma ve yüzüme oluyor genlde.yüzümde durur popom erir diye.
pop dediğimde 90 95 falandır herhalde. öyle kocaman birşey değil yani
sıkı olmak iyidir

Sen bizim motivasyonumuzu düşürmek için 1. Takım tarafından gönderildin değil mi doğruyu söyle

Boncuk buldum şekerim eksi eksi nolcek

asansör daha sağlıklı bence

Katılıyorum

Sorma yaa ben de birşey anlamadım metrekare işinden

Karnima agrilar girdi valla metrekare nedir ya insan vucudu cm olmuyomuydu

Şimdi sizin derinizi yüzsek şöyle şuraya sersek ölçsek biçsek aha o kadar metre kare çıkar

aa ciddimsn hamileler mi ne güzel allah isteyen herkese versn inş.

hmm ben karadenizli tanımıodm hiç şimdi eşimn sülalesi ki hiç birini sevmem oldukca mesafeliyim birde 7 patronum var 4 ü trabzon 3 rizeli rizeliler yine kibar falan cok olmasada ama trabzonlular malesef ki eşimn sulalesı de dahıl bayana saygı asla yok küfür bini binpara malesef cevremdeki insanlar bana karandz insanını kötü lanse edio iyilerine denk gelmedim eminim cok iyileri vardır ama cevremdekiler malesef gercekten kötü insanlar kalp kıran ve iyi niyetli olmayan insanlar bizim bosnaklarnda kabası cok kaba ama kibarıda sahane ınsanlardr demek ıstedgm her mılletn ıyısı kotusu var ama ben trabzonlualrda eşim hariç iyisine denk gelemedm

Bende sana bayılıyorum ama ben daha güzelim

Aaaa sende secmisin aralarindan resmen kufur mufur hic duymadim vallahi ama hepsi imaninda ben zaten kufur eden insani sevmem hoslanmam diyelim

ben ailemden nezaketi,saygıyı yaşlılara hürmeti cocuk sevgisi kime nasıl davranmam gerektgni çok iyi öğrendm ama bnm patronlarm okadr kotuler ki anlatamam
Allah islah etsin diyelim canm allah gonullerine sevgi koysun insallah ama zor

Yawrukush kaptanım şimdi ben bu body project intermediate yapıyorum ya. Jillian da yapamazmıyım? Yani 1. Haftadan başlasam şöyle kolaylaşsana kadar yapsam sonra 2ye geçsem? Ne dersin?
Senin massllhin var hersei yaparsin sen tü tü tü sana jillianmi dayanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…