Squat egzersizi de popo icin etkili, uygulayabilirsin. Asagida ki resimde calsitirdigi kaslari gösteriyor. Yalniz dizlere dikkat :) Göbekte bir sorunun yoksa mekik yerine baska hareketlere agirlik ver canim.bu oturma kalkma hareketleride yapayım mı
mekik falanda çekeyim
bu oturma kalkma hareketleride yapayım mı
mekik falanda çekeyim
nasıl yapıcam ki bunu anlamadım..Squat egzersizi de popo icin etkili, uygulayabilirsin. Asagida ki resimde calsitirdigi kaslari gösteriyor. Yalniz dizlere dikkat :) Göbekte bir sorunun yoksa mekik yerine baska hareketlere agirlik ver canim.
Yawrukush kaptanim spor hocasi o sana daha güzel egzersizler tavsiye edecektir :)
kg için istemiyorum. kilo alınca popoma ve yüzüme oluyor genlde.yüzümde durur popom erir diye.sen zaten fitsin anladgm kadryla sen ne spor yaparsan onlar sana hep artı olark döner kg vermezsn belki ama hep sıkı bir vucudun olur karın da çalış kol da çalı bacak popo simit ıstedgn her yeri çalışabilrsn
Bu hareket squat oluyor canimnasıl yapıcam ki bunu anlamadım..
kasları gördüm ama nasıl bir hareket yapacağımı anlamadım.
500 merdiven inip çıkıp geldim. hergün 4 kere bunu yaparım
.
10 dk falan sürdü.
Bu hareket squat oluyor canim
Merdiven cikarkende dizlerine dikkat et eger agri hissedersen fazla zorlama. Sonucta en önemlisi saglik.
Birde tüm vücudunu sıkılastirmak istersen 30 günlük bir egzersiz programi tavsiye edebilirim.
Jillian michaels'in 30 day shred programi. 3 levelden olusuyor ve her leveli 10 gün boyunca yapiyorsun.
Hahah dogru dionfaroz neresi ki hiç duymadm gerçi trabzona hiç gtmedm nerden duycam ahaha
Hanım efendi çizgimden çıkmayayım diyorum yok hatun anlamıyor dayanamaz bana hiçselam hg kaptanımızYawrukush yardımcıları E-brulim @Asyaca @Mavibocuk bizde öğrencileri ben boşnak güzeli melinda yani Derya_idil dan bin kat güzelim yani saclarım bakır gözlerim yeşil Derya_idil beni cok kıskanır hazmedemez arada sinameki falan içer anca hazmeder falan şaka şaka Derya_idil la eglenıorm kendısıde bnmle pek eglenır
nasılsın bakalm sen sadece spor ıcın geldın oyle degılmı?
Noldu kizzzAlaaaaaaaaaaaaaaah tutmayın beniiiiiiiii
günlük foto çek yolla bize :))Günaydın kızlarcım nasılsınız??
Yawrukush Kaptanım internettekiler round şeklinde değil. Round olduğu zaman iki aylık program veriyor ve o programı takip edip yapınca daha mantıklı sonuçlar alınıyormuş. Aldım bakalım başlıyorum bu gün. Yorumları çok iyi hep .İki ay sonra farkını görürsem bildiririm artık
Yok bizim bahsettigimiz arkadas 49 kg canm manken gibi masllah ben gala 70lerde debeleneyimmmm ooofffÇok merdiven çıkmak dizlere zararlı özellikle kiloluysanız Y yesil_zeytin_
asansör daha sağlıklı benceÇok merdiven çıkmak dizlere zararlı özellikle kiloluysanız Y yesil_zeytin_
HahahahahahahHanım efendi çizgimden çıkmayayım diyorum yok hatun anlamıyor dayanamaz bana hiç
Refiki salarım üstüne bak
Çok gergindir kan gövdeyi götürür haberin olsun
Canim sen hepsini yap istersenbu oturma kalkma hareketleride yapayım mı
mekik falanda çekeyim
Kaptanim arkads 49kg ne zorlanmasi onda diz die biside yokturkiBu hareket squat oluyor canim
Merdiven cikarkende dizlerine dikkat et eger agri hissedersen fazla zorlama. Sonucta en önemlisi saglik.
Birde tüm vücudunu sıkılastirmak istersen 30 günlük bir egzersiz programi tavsiye edebilirim.
Jillian michaels'in 30 day shred programi. 3 levelden olusuyor ve her leveli 10 gün boyunca yapiyorsun.
Hahah dogru dionben gittim gezdimm :) bu yazda gidicem :) merkezi canim ole diyim trabzonun semtleri degil tam merkezi
Hanım efendi çizgimden çıkmayayım diyorum yok hatun anlamıyor dayanamaz bana hiç
Refiki salarım üstüne bak
Çok gergindir kan gövdeyi götürür haberin olsun
asansör daha sağlıklı bence
Benim ewde 5ci kat cik cik bitmio asansor takilamamis izin alinamamis :) nefes nefeseyaslilar gelemio ewime senin merdivene cikamioz diolar :) bende diom siz yeterki gelin ben sirtimda tasirim sizi :)
Geçmiş olsun diyelim canım :)
Nasılsınn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?