Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu oturma kalkma hareketleride yapayım mı
mekik falanda çekeyim
Squat egzersizi de popo icin etkili, uygulayabilirsin. Asagida ki resimde calsitirdigi kaslari gösteriyor. Yalniz dizlere dikkat :) Göbekte bir sorunun yoksa mekik yerine baska hareketlere agirlik ver canim.
Yawrukush kaptanim spor hocasi o sana daha güzel egzersizler tavsiye edecektir :)

bu oturma kalkma hareketleride yapayım mı
mekik falanda çekeyim

sen zaten fitsin anladgm kadryla sen ne spor yaparsan onlar sana hep artı olark döner kg vermezsn belki ama hep sıkı bir vucudun olur karın da çalış kol da çalı bacak popo simit ıstedgn her yeri çalışabilrsn

nasıl yapıcam ki bunu anlamadım..
kasları gördüm ama nasıl bir hareket yapacağımı anlamadım.
500 merdiven inip çıkıp geldim. hergün 4 kere bunu yaparım
.
10 dk falan sürdü.

kg için istemiyorum. kilo alınca popoma ve yüzüme oluyor genlde.yüzümde durur popom erir diye.
pop dediğimde 90 95 falandır herhalde. öyle kocaman birşey değil yani
sıkı olmak iyidir

nasıl yapıcam ki bunu anlamadım..
kasları gördüm ama nasıl bir hareket yapacağımı anlamadım.
500 merdiven inip çıkıp geldim. hergün 4 kere bunu yaparım
.
10 dk falan sürdü.
Bu hareket squat oluyor canim

Merdiven cikarkende dizlerine dikkat et eger agri hissedersen fazla zorlama. Sonucta en önemlisi saglik.
Birde tüm vücudunu sıkılastirmak istersen 30 günlük bir egzersiz programi tavsiye edebilirim.
Jillian michaels'in 30 day shred programi. 3 levelden olusuyor ve her leveli 10 gün boyunca yapiyorsun.

teşekkür ederim.
30günlük programı alabilirmiyim.
yoksa netten mi bakayım.
bu squat günde 10+10+10 yapsam yeterli mi

Hanım efendi çizgimden çıkmayayım diyorum yok hatun anlamıyor dayanamaz bana hiç
Refiki salarım üstüne bak
Çok gergindir kan gövdeyi götürür haberin olsun

Gün
günlük foto çek yolla bize :))

Kaptanim arkads 49kg ne zorlanmasi onda diz die biside yokturki

Hahah dogru dion ben gittim gezdimm :) bu yazda gidicem :) merkezi canim ole diyim trabzonun semtleri degil tam merkezi

hmm ben merak etmeıoruum trabzonu gtmeye gerek yok ahahah bi rizeyi merak edıorm kısmetse bi zaman giderim artık eşimde trabzonluda trabzonluyum demez o istanbulluymus ahahaha tatlı kocam yerşm onu özledm bak şimdi kocamı

Hanım efendi çizgimden çıkmayayım diyorum yok hatun anlamıyor dayanamaz bana hiç
Refiki salarım üstüne bak
Çok gergindir kan gövdeyi götürür haberin olsun

ahaha yerim seni ben tatlişkosu ama napim sakadan anlıosn dıe yapıorm baskasına yapamam ki bi sen bi ben ahahahaahha

asansör daha sağlıklı bence

koptum yalnızzz çok fırlamasn

Benim ewde 5ci kat cik cik bitmio asansor takilamamis izin alinamamis :) nefes nefese yaslilar gelemio ewime senin merdivene cikamioz diolar :) bende diom siz yeterki gelin ben sirtimda tasirim sizi :)

bnmde 5. kat ve 1 haftadr asansör bozuk ımdattttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…