Anacığımın perşembe günü doğum günü kızlar bende bugünden dışarı yemeğe çıkardım (malum tartı öncesi faciya yaşamak istemedim) yaş pasta felan almak istemedim dedim annem neyi sever eti o zaman ona etten yaş pasta alayımdaha yoldayım ayy yoruldum
Sağol tatlım ızgara et tavuk kuzummMutlu yıllar :) nice güzel senelere inşaAllah
Etten yaş pasta nasıl oluyor bitanesiii ??
Canim olamamasi imkansiz buyuk aldim zaten 44 beden aldim kuculturum dedm ama 68 olmam lazim en az canm ya@Yawrukush hamilelik nasil gidiyor gulum? Bu hafta kontrole gideceksin degil mi?
edsofi gunluk 100 versen, odul gununu saymazsak haftada 600 gr eder zaten. Daha ne isteriz:) Sen bir soyle bakalim dugun icin aldigin elbise oluyor mu?:)
@haeshin nerelerdesin canisi?:) 1.5 haftaya yolcusun zaten. Gel de az sohbet edelim:)
Yaris gununden sonra ara vermistim. Bugun 45 km bisiklet surdum
Kaptanimm, bende bu ara kendimle gorusemiorm inan ki :))ahh canim benim sen ilk sporunu yazandin ya unutmusum , kusuruma bakma ne olur..
aradab oyle karisiklik yapiyorum
kolay gelsin guzelim, sinavinin guzel gectigi haberiyle don aramiza:)
ne yogun bir gun olmus yine Busem :)
afiyet olsun :)
canim benim Fatimem sakin persembeden once verme bu Edaya tarifi, aman gozunu seveyim:))
afiyet olsun kaptanim.
nasilsin ne var ne yok gorusemiyoruz :)
amin canim:)
sagol canim insallah tez vakitte iyilesir..
Sağol tatlım ızgara et tavuk kuzumm
4 mil Leslie 6000 adıma yakın ediyor etmiyorda o kadar sen koşuyorsun demek kiablam saatde 9000 adim atiyom
Sağol kuzum vallaha bence bu işten zararlı çıkan ben oldum kız pasta alsam taş çatlasa 30-40 lira ile işi kapatırdım hem karnı doydu hem yemek bulaşık derdinden kurtulduk anacığumlaAfiyet olsunn :))
Kadını kandırıyorsunn ama neyse
Kuzum geçmiş olsunSabah
Yok
Oglen
Yok
Aksam
Kiymali yumurta
Peynir
Yesillik
Domates
Su: yarim lt
Spor yok
Rahatsizim yarin telafi etmeye calisirim ins.
Sabah
Yok
Oglen
Yok
Aksam
Kiymali yumurta
Peynir
Yesillik
Domates
Su: yarim lt
Spor yok
Rahatsizim yarin telafi etmeye calisirim ins.
Rica ederim canımm :)
İlaç içecek kadar ağrım yoktu çok şükür ama iyi de değildim.. Şimdi toparlandım, yemek de yedim, gayet iyiyim :)
Ayyy bitanem yaaa yerim seni mecazi tabi
Sekerim sen baya ilerlettin isi . nerden buluon bunlariKusura bakmayın şu an 5 yaşıma dönmüş durumdayımmbir tek oyuncaklarım eksik
Nena kiz yanlis yazdin.
4 mile nasil canm sen yaptinmi agirmi 3 le arasinda ne fark var?4 mil Leslie 6000 adıma yakın ediyor etmiyorda o kadar sen koşuyorsun demek ki
Olala o kadar cok istiyorum ki sana inanmayi, ama inanamiyorum. Gercekten nasil mumkun olur bu kadar egzersiz adim ayrica ev isleri cift motor takilmis olmasi lazim sirtina.yok canim bide ev islerini yazsam hic oturmadigimi anlicaksin ))))
Biliyordummmm :)) kafa kalmadı kii :))
Senin evde baya canin sikiliyor galiba tek tek hepimize yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?