Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ağır depresyon belirtileri canımmm
maalesef leslieden uzak kalıcam bir süre, yapamıyorum, zaten başlar başlamaz terliyorum neredeyse, bana da terlemek yasak, en son sana yapalım dediğimde 2 mile zor dayandım

Neden terlemek yasak sana kuzum

Ağır depresyon belirtileri canımmm
maalesef leslieden uzak kalıcam bir süre, yapamıyorum, zaten başlar başlamaz terliyorum neredeyse, bana da terlemek yasak, en son sana yapalım dediğimde 2 mile zor dayandım
Terlemek neden yasak ? Leslie 4yap o sakin gidior canim. Depresyon icin dr onerebilirim en iyi bildigim alanlardan

Olala o kadar cok istiyorum ki sana inanmayi, ama inanamiyorum. Gercekten nasil mumkun olur bu kadar egzersiz adim ayrica ev isleri cift motor takilmis olmasi lazim sirtina.
valla bende kendime inanamiyorum bunllari yapabildigime cift degilde galiba 4 motorum var
bu gun ne yaptiklarimi sana yazicam detayli bir sekilde.

Katiliyorum canm

valla bende kendime inanamiyorum bunllari yapabildigime cift degilde galiba 4 motorum var
bu gun ne yaptiklarimi sana yazicam detayli bir sekilde.
Bence hic yazma inanmiyorum cunku :)
Hem 26 bin 27 bin adim, hem bin kusur egzersi hem leslie. Hem de hemen hemen hergun. Ne kadar yazsan da ikna olmayacagim onun icin dedigim gibi zahmet etme :)

A
Supersin canm dahada verirsin sen :)

Hiç sorma canımm, akşamdan beri duygudan duyguya geçtim, bir güldüm bir ağladımsıkıntıdan da bunlarla oynadım işte

Tamam canımm.. Ama gerçekten bilmiyordum neden kaçırdım acaba :)
Taylim ibadet et cok skilyosan manevi destek sadce orda var bilmem anlatabildimmi

Bence hic yazma inanmiyorum cunku :)
Hem 26 bin 27 bin adim, hem bin kusur egzersi hem leslie. Hem de hemen hemen hergun. Ne kadar yazsan da ikna olmayacagim onun icin dedigim gibi zahmet etme :)
o zaman ne isim var benim burda zaten yalanciyim egzersiz falanda yapmiyorum cikiyorum ben takimdan oyle olsun.

4 mil Leslie 6000 adıma yakın ediyor etmiyorda o kadar sen koşuyorsun demek ki
hayir canim ablam 1 saat yuruyorum tempolu bir sekilde oda 9000 ediyor
dakikada 200 adima yapiyorum
5 dakikada 1000 adim
1 saatdede 9000 oluyor arada tempoyu azaltiyorum.kucuk ama hizli adimlar atiyorum ben.
her sabah yuruyorum 1 saatvede aksam 1 saat oglende 25 dakika falan
ama ben yalanciyim yalandan yapiyorum bunlari dediklerine gore

Merhaba.Bu gun leslieyi yaptikdan sonra mideme bir agri girdi yigildim kaldim bir muddet hareket edemedim.
Bu arada o agridan sonra vudumda sislik olusdu sanki heryerim su topladi
Tartida +400 gosterdi bu gun
bide bunlar yetmiyormus gibi yalanciymisim
Ben takimdan ayrilmak istiyorum
Bana hersey diye bilirler ama yalanci diyemezler zayif noktam bu kadar gercekten ayrilmak istiyorum
Yawrukush

Gülüm kimse sana yalancı dememistir bi yanlış anlasilma oldu sanırım.

O Ollalla sana yalancisin demedim, ben inanmiyorum dedim. Beni de inandirmak zorunda olmadigina gore sorun yok. Herkes kendisini bilir dimi?
Ama sana inanmadigim halde inaniyormus gibi yapip tebrik de edemem kusura bakma. Bu benim dogrum benim durusum. Gerisi de senin durusun, senin tavrin, sana inanmadigim icin ne yaptiginla da ilgilenmiyorum acikcasi. Profilime girip Goz ardi edip mesajlarimi gormeyerek devam edebilirsin takima. Cok takilma bence nede olsa kendinden eminsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…