Ağır depresyon belirtileri canımmm
maalesef leslieden uzak kalıcam bir süre, yapamıyorum, zaten başlar başlamaz terliyorum neredeyse, bana da terlemek yasak, en son sana yapalım dediğimde 2 mile zor dayandım
Terlemek neden yasak ? Leslie 4yap o sakin gidior canim. Depresyon icin dr onerebilirim en iyi bildigim alanlardanAğır depresyon belirtileri canımmm
maalesef leslieden uzak kalıcam bir süre, yapamıyorum, zaten başlar başlamaz terliyorum neredeyse, bana da terlemek yasak, en son sana yapalım dediğimde 2 mile zor dayandım
valla bende kendime inanamiyorum bunllari yapabildigime cift degilde galiba 4 motorum varOlala o kadar cok istiyorum ki sana inanmayi, ama inanamiyorum. Gercekten nasil mumkun olur bu kadar egzersiz adim ayrica ev isleri cift motor takilmis olmasi lazim sirtina.
Katiliyorum canmO Ollalla canim sen adim sayaf felan kullaniyormusun? Bak sana söyle söyliyeyim cumartesi günleri 8 den 18.00 kadar ayaktayim ve en fazla adim sayim 23.000 ogün bide eve gelip temizlik yapmistim 1-2 saat bisey yanlis ama ne tam bende anlamadim ben fitnessde bir saat kosu bandinda en fazla 5.000-6.000 adim atiyorum 9.000 icin gercek anlamda hic durmaksizin kosmam lazim
Bence hic yazma inanmiyorum cunku :)valla bende kendime inanamiyorum bunllari yapabildigime cift degilde galiba 4 motorum var
bu gun ne yaptiklarimi sana yazicam detayli bir sekilde.
Supersin canm dahada verirsin sen :)Kizlar iyi aksamlar menumu vereyim
Sabah
2 yumurta bol kasarli omlet
10 zeytin
Zeytinyagi
Maydanoz
Aralarda
2 buyuk fincan kahve
Yesilcay
Aksam
Menemen
Domatesli biber kizartmasi
Sarimsakli yogurt
Taze sogan
Cig fistik
Su 4 lt
Spor yok simdi soyle bi uzandim hic oturmadim cok yoruldum ama yapabilirsem yazarim yatmadan.
Hepiniz iyisinizdir umarim.Yawrukush um aksam okuldan gelince baskulde 61.7 gordum hayatimda hic 61 olmadim ben inanamiyorum.
Taylim ibadet et cok skilyosanHiç sorma canımm, akşamdan beri duygudan duyguya geçtim, bir güldüm bir ağladımsıkıntıdan da bunlarla oynadım işte
Tamam canımm.. Ama gerçekten bilmiyordum neden kaçırdım acaba :)
yalancimiyim ben ????Bence hic yazma inanmiyorum cunku :)
Hem 26 bin 27 bin adim, hem bin kusur egzersi hem leslie. Hem de hemen hemen hergun. Ne kadar yazsan da ikna olmayacagim onun icin dedigim gibi zahmet etme :)
o zaman ne isim var benim burda zaten yalanciyim egzersiz falanda yapmiyorum cikiyorum ben takimdan oyle olsun.Bence hic yazma inanmiyorum cunku :)
Hem 26 bin 27 bin adim, hem bin kusur egzersi hem leslie. Hem de hemen hemen hergun. Ne kadar yazsan da ikna olmayacagim onun icin dedigim gibi zahmet etme :)
hayir canim ablam 1 saat yuruyorum tempolu bir sekilde oda 9000 ediyor4 mil Leslie 6000 adıma yakın ediyor etmiyorda o kadar sen koşuyorsun demek ki
Gülüm kimse sana yalancı dememistir bi yanlış anlasilma oldu sanırım.Merhaba.Bu gun leslieyi yaptikdan sonra mideme bir agri girdi yigildim kaldim bir muddet hareket edemedim.
Bu arada o agridan sonra vudumda sislik olusdu sanki heryerim su topladi
Tartida +400 gosterdi bu gun
bide bunlar yetmiyormus gibi yalanciymisim
Ben takimdan ayrilmak istiyorum
Bana hersey diye bilirler ama yalanci diyemezler zayif noktam bu kadar gercekten ayrilmak istiyorum
Yawrukush
eger yalnis anladiysam ben ozur dilerimGülüm kimse sana yalancı dememistir bi yanlış anlasilma oldu sanırım.
tesekkur ederim zahmet etmissin guzel olmusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?