Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O Ollalla canim sen adim sayaf felan kullaniyormusun? Bak sana söyle söyliyeyim cumartesi günleri 8 den 18.00 kadar ayaktayim ve en fazla adim sayim 23.000 ogün bide eve gelip temizlik yapmistim 1-2 saat bisey yanlis ama ne tam bende anlamadim ben fitnessde bir saat kosu bandinda en fazla 5.000-6.000 adim atiyorum 9.000 icin gercek anlamda hic durmaksizin kosmam lazim

Menüm

Sabah
Yulaf tarçın
Süt 2 kkayısı

Ara
Yumurta
1 sütlü kahve

Öğlen
Tombalıklı salata
2 çorba
Ayran

Ara
Mistik
1 kare bitter
1 dlm karpuz
1 dlm kavun

Akşam
2.5 kabak dolma
Ayran

Spor
Body pro int
Yeşil çay 2
Kaptanım yarın anneme geçeceğim bakalım umarım kazasız belasız dönerim spor aksatabilirim ama günün egzersizlerini yaparım fırsat oldukça..

Kizlar iyi aksamlar menumu vereyim
Sabah
2 yumurta bol kasarli omlet
10 zeytin
Zeytinyagi
Maydanoz

Aralarda
2 buyuk fincan kahve
Yesilcay

Aksam
Menemen
Domatesli biber kizartmasi
Sarimsakli yogurt
Taze sogan
Cig fistik

Su 4 lt
Spor yok simdi soyle bi uzandim hic oturmadim cok yoruldum ama yapabilirsem yazarim yatmadan.
Hepiniz iyisinizdir umarim. Yawrukush um aksam okuldan gelince baskulde 61.7 gordum hayatimda hic 61 olmadim ben inanamiyorum.

Doğum gününü kutlarım kuzum şimdiden:) Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin.

Ayyy bitanem yaaa yerim seni mecazi tabi

Korkuyorum yavaştann

Sekerim sen baya ilerlettin isi . nerden buluon bunlari

valla can sıkıntısındann sonra da hoşuma gitti çocuk gibi hissettim kendimi

Nena kiz yanlis yazdin.

ee doğru yazmışım işteeeee

Merve seni zilli yapti hahaha ne dio bu kiz

Sen niye arayı karıştırıyorsunn, sus bakimm

Cok iyi. bu hafta surmek nasip olmadi bana. Okul zor bugunlerde baharla sorunlar artiyor ne yazik ki. Teog doktor kosturmacasi derken bu hafta boyle sporsuz geciyor. Allahtan hic bozmuyorum.
Oyle yorgunum ki gozlerim kapaniyor :))

Ben eminim kazasiz gececegine teyzem paralar seni valla. Yedirrmez bisi

4 mile nasil canm sen yaptinmi agirmi 3 le arasinda ne fark var?
3 ml den daha hafif canim. Ben cok skıldım ondan. Ablam bugun Ankara da cok unlu bi diyetisyene gitti, gunde 60 dk yuruyus demis, ablam da leslie 3 yapiyorum diyince, o cok guzel onun ortasinda kinen hareketli kismi sonuna dogru tekrar yap demis. Boylelikle 60 dk a tamamlamis olacak. Sen de ole yapabilirsin

SABAH
2 Haşlanmış yumurta,
1 dilim peynir
1 su bardağı süt
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmek

ARA
1 yeşilçay

ÖĞLE
4 yk barbunya
yarım kase pulbiberli yoğurt

ARA
1 muzu ezdim 1 bardak süt ve yarım çay kaşığı tarçın ekledim ( tatlı yaptım kendime )

AKŞAM
2 sk kuru fasülye
1 kase cacık
1 dilim ekmek

ARA
1 tane armut

2.5 lt su

SPOR
7.000 adım +
150 günün egzersizi+
3 Miles with Leslie +
130 mekik +
100 Zıplama +
100 1.5 kg. dambıllarımla ayakta çalıştım. ( 50 sağ, 50 sol yönelip kalktım yan yağlar için )
100 Bacak makas hareketi
Yawrukush

Ooo annecigine saglikli mutlu bir omur diliyorum mervisim allah sizleri hic ayirmasin

Yavrum napiyon sen, ağır issizlik belirtileri bunlar kalk leslie yap kiz bide leslie ye grafityy yap

Ağır depresyon belirtileri canımmm
maalesef leslieden uzak kalıcam bir süre, yapamıyorum, zaten başlar başlamaz terliyorum neredeyse, bana da terlemek yasak, en son sana yapalım dediğimde 2 mile zor dayandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…