- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
canim resme tikla kopyala, yapistir :)
4 mil Leslie 6000 adıma yakın ediyor etmiyorda o kadar sen koşuyorsun demek ki
Kuzum benim adım melis.tiffany20 sen ismini yazmışmıydın canım, ben hiç senin ismini bilmiyorum da :))
Doğum gününü kutlarım kuzum şimdiden:) Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin.Anacığımın perşembe günü doğum günü kızlar bende bugünden dışarı yemeğe çıkardım (malum tartı öncesi faciya yaşamak istemedim) yaş pasta felan almak istemedim dedim annem neyi sever eti o zaman ona etten yaş pasta alayımdaha yoldayım ayy yoruldum
Ayyy bitanem yaaa yerim seni mecazi tabi
Sekerim sen baya ilerlettin isi . nerden buluon bunlari
Nena kiz yanlis yazdin.
Merve seni zilli yapti hahahane dio bu kiz
Senin evde baya canin sikiliyor galiba tek tek hepimize yaptincok sagol
Kuzum benim adım melis.
Önemli değil canım:)Hiç sorma canımm, akşamdan beri duygudan duyguya geçtim, bir güldüm bir ağladımsıkıntıdan da bunlarla oynadım işte
Tamam canımm.. Ama gerçekten bilmiyordum neden kaçırdım acaba :)
Cok iyi. bu hafta surmek nasip olmadi bana. Okul zor bugunlerde baharla sorunlar artiyor ne yazik ki. Teog doktor kosturmacasi derken bu hafta boyle sporsuz geciyor. Allahtan hic bozmuyorum.Yawrukush hamilelik nasil gidiyor gulum? Bu hafta kontrole gideceksin degil mi?
@edsofi gunluk 100 versen, odul gununu saymazsak haftada 600 gr eder zaten. Daha ne isteriz:) Sen bir soyle bakalim dugun icin aldigin elbise oluyor mu?:)
haeshin nerelerdesin canisi?:) 1.5 haftaya yolcusun zaten. Gel de az sohbet edelim:)
Yaris gununden sonra ara vermistim. Bugun 45 km bisiklet surdum
Ben eminim kazasiz gececegine teyzem paralar seni valla. Yedirrmez bisiMenüm
Sabah
Yulaf tarçın
Süt 2 kkayısı
Ara
Yumurta
1 sütlü kahve
Öğlen
Tombalıklı salata
2 çorba
Ayran
Ara
Mistik
1 kare bitter
1 dlm karpuz
1 dlm kavun
Akşam
2.5 kabak dolma
Ayran
Spor
Body pro int
Yeşil çay 2
Kaptanım yarın anneme geçeceğim bakalım umarım kazasız belasız dönerim spor aksatabilirim ama günün egzersizlerini yaparım fırsat oldukça..
3 ml den daha hafif canim. Ben cok skıldım ondan. Ablam bugun Ankara da cok unlu bi diyetisyene gitti, gunde 60 dk yuruyus demis, ablam da leslie 3 yapiyorum diyince, o cok guzel onun ortasinda kinen hareketli kismi sonuna dogru tekrar yap demis. Boylelikle 60 dk a tamamlamis olacak. Sen de ole yapabilirsin4 mile nasil canm sen yaptinmi agirmi 3 le arasinda ne fark var?
Yavrum napiyon sen, ağır issizlik belirtileri bunlar kalk leslie yap kiz bide leslie ye grafityy yap
Ooo annecigine saglikli mutlu bir omur diliyorum mervisim allah sizleri hic ayirmasinAnacığımın perşembe günü doğum günü kızlar bende bugünden dışarı yemeğe çıkardım (malum tartı öncesi faciya yaşamak istemedim) yaş pasta felan almak istemedim dedim annem neyi sever eti o zaman ona etten yaş pasta alayımdaha yoldayım ayy yoruldum
Ben bi tek sarmasini seviom oda hazir biri yapacak
Yavrum napiyon sen, ağır issizlik belirtileri bunlar kalk leslie yap kiz bide leslie ye grafityy yap
Ben eminim kazasiz gececegine teyzem paralar seni valla. Yedirrmez bisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?