Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kimseyi incitdigimi dusunmuyorum baskalari dusunsun....
Dusundum dusundum bulamadim
Sen neden bu kadar alindin ki ? Bence kaliteli ve seviyeli sekilde fikirlerimizi beyan edip konusabilmeliyiz. Dedigim gibi ben oyle dusunurum sen boyle. Neyse cok alinganlik etmissin ben seni goz ardi edim sen de beni boylelikle uzulme sen
 
sua an kendimi benim yerime koy bir gercekten ben sana sana inanmiyorum desem ne dusunursun cok merak etdim aman canim sag olsun inanirsan inanmami dersin ???
 
Herkese merhabalar canlar,
Alisveris, esimin is yerine ugramaca vs derken anca bu saate yetisebildim.
Alintilarimi yazacagim ama takimda tatsiz konusmalar olmus once bununla ilgili yazmak istedim.
Oncelikle bu takimdaki herkesin amaci kilo vermek, bunun icinde saglikli beslenip, egzersiz yapiyoruz.
Sizlere daha cok yardimi olacagini dusundugumuz icin gunluk egzersizler de yapiyoruz.
Aramizda dereceye girenleri seciyoruz.
Ben kendi adima bunun ise yaradigini dusunuyorum.
Simdi gelelim konumuza, hergun spor yapan herkes adimlarini, egzersizlerini yaziyor.
Ben sizlerden adim ve egzersiz gordukce cocuk gibi seviniyorum, halbuki kilolari siz veriyorsunuz
Ama birgun de yazdiginiz adimlari, yaptiginiz egzersizlerin adedini sorgulamadim, cunku siz yaptiginizi beyan ettiniz.
Cunku hepimiz ayni noktadayiz, birbirimizi kandirmaya ihtiyacimiz yok,biz bir takimiz.
O Ollalla arzucum, belki sIk adim atiyorsun, kucuk adimlar atiyorsun saatte 9000 adima ulasiyorsun.Sen bana bunu yaptigini beyan ediyorsun, bende kabul ediyorum.Takimdan gitme hususunu da kabul etmiyorum!
Asyaca kaptanim sen bu takimin kaptanisin, tum kizlari motive eden, onlara destek olan, onlara en cok inanmasi gereken sensin, biliyorum inaniyorsunda.Sen takimda var miydin hatirlamiyorum ama bir ziplama yarismasi yapmistik.
E-brulim guzelimle de yarismistik, ben cok inanilmaz bir sayiya ulasmistim
Belki benim biyonik hatun oldugumu dusunmuslerdir ama benim ulastigim rakamda epey ucuktu
Demem o ki birbirimizi kirmamiza gerek yok, biz bir aileyiz.Zaten eger bir art niyetimiz varsa da takimi degil kendimizi kandiririz, hedefimize ulasamayiz.
Hepinizin tek tek yanaklarindan operim
 

Boldu sana bugün kuzum yaa kim tavuğuna kışt! Dedi sinirlendirmişler seni belli.. Çocuklar yine dolaptan aşağı kaydırak mı yaptı yoksa..
 
sua an kendimi benim yerime koy bir gercekten ben sana sana inanmiyorum desem ne dusunursun cok merak etdim aman canim sag olsun inanirsan inanmami dersin ???
Tam da oyle soylerim inan bana. Seni inandirmak zorunda degilim senin problemin tatlim der gecerim.
 
Ben kimseyi incitdigimi dusunmuyorum baskalari dusunsun....
Tatlım ne senin ne derya ikinizinde incinmesini istemem çünkü buradaki bir konuşma insanın gününü etkiler ikiniz içinde yazdım konu uzamasın diye söyledim herkes birşey söyler normal hayattada öyledir gerçeği sen biliyorsun sonuçta ayşeyi fatmayı inandırmana gerek yok herkes ne düşünürse düşünsün yani. Derya da kendi içinden geçenleri yazmış açıkca onada birşey diyemeyiz düşüncesini açıkca belirtmek istemiş.
Sen kendini biliyorsun sıkıntı yok canım
 
Miktar bellirtsene kız ne bilecez şimdi bir koca kase tahin pekmez yemediğini geçde 4 yumurtanın üzerine
 
sizden bubu duymamya ihtiyacim var cunku siz bu isin bilenisiniz 1 saatde 9000 adim atila bilirmi soyleyin ...
 
Gecmis olsun zeynebim

Sagolasin bitanem ♥
Aksiyon, macera iyidir kiz yaslandirmaz insani :) Oglusun seni fit tutuyor iste ne güzel :)
Hem anasını kızdırip yediriyor hem de erittiriyor sıpam
İyiyiz ablam şükürler olsun. Üzüldüm gelememene sağlık olsun yinede. Seneye belki bana da gelirsin; )

Valla kız millet 2. Yi de sıraya koymuş :)
 
Bir gun tamam 2 gun tamam olabilir. Birde sen sporcusun kaptanim, ama hergun yapmak bana mantikli gelmedigi icin soyledim dedigim gibi ben inanmiyorum benim sorunum. Kendisine de fikrimi soylemek istedim yoksa kendisi benim kardesim olacak yasta kimseyle ozel bi sorunum yok benim.
 
Miktar bellirtsene kız ne bilecez şimdi bir koca kase tahin pekmez yemediğini geçde 4 yumurtanın üzerine
Kiz aksine 4 yumurta engellio fazla yememi tıkıyo cunku kaptanim gunluk 1 tatli kasigi yiyebilirsiniz dedi bende tatli yerine onu yiyorum sabah ekmwge surup misss.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…