ben diyemiyorum isteTam da oyle soylerim inan bana. Seni inandirmak zorunda degilim senin problemin tatlim der gecerim.
Herkese merhabalar canlar,
Alisveris, esimin is yerine ugramaca vs derken anca bu saate yetisebildim.
Alintilarimi yazacagim ama takimda tatsiz konusmalar olmus once bununla ilgili yazmak istedim.
Oncelikle bu takimdaki herkesin amaci kilo vermek, bunun icinde saglikli beslenip, egzersiz yapiyoruz.
Sizlere daha cok yardimi olacagini dusundugumuz icin gunluk egzersizler de yapiyoruz.
Aramizda dereceye girenleri seciyoruz.
Ben kendi adima bunun ise yaradigini dusunuyorum.
Simdi gelelim konumuza, hergun spor yapan herkes adimlarini, egzersizlerini yaziyor.
Ben sizlerden adim ve egzersiz gordukce cocuk gibi seviniyorum, halbuki kilolari siz veriyorsunuz
Ama birgun de yazdiginiz adimlari, yaptiginiz egzersizlerin adedini sorgulamadim, cunku siz yaptiginizi beyan ettiniz.
Cunku hepimiz ayni noktadayiz, birbirimizi kandirmaya ihtiyacimiz yok,biz bir takimiz.
O Ollalla arzucum, belki sIk adim atiyorsun, kucuk adimlar atiyorsun saatte 9000 adima ulasiyorsun.Sen bana bunu yaptigini beyan ediyorsun, bende kabul ediyorum.Takimdan gitme hususunu da kabul etmiyorum!
Asyaca kaptanim sen bu takimin kaptanisin, tum kizlari motive eden, onlara destek olan, onlara en cok inanmasi gereken sensin, biliyorum inaniyorsunda.Sen takimda var miydin hatirlamiyorum ama bir ziplama yarismasi yapmistik.
@E-brulim guzelimle de yarismistik, ben cok inanilmaz bir sayiya ulasmistim
Belki benim biyonik hatun oldugumu dusunmuslerdir ama benim ulastigim rakamda epey ucuktu
Demem o ki birbirimizi kirmamiza gerek yok, biz bir aileyiz.Zaten eger bir art niyetimiz varsa da takimi degil kendimizi kandiririz, hedefimize ulasamayiz.
Hepinizin tek tek yanaklarindan operim
Yook kuzularim aksine cok iyiydiler, aksama kadar uslu durdular. Hastayim yataktan cikamadim, ayni zaman da regl yim. Ama sinirli degilim :)Boldu sana bugün kuzum yaa kim tavuğuna kışt! Dedisinirlendirmişler seni belli.. Çocuklar yine dolaptan aşağı kaydırak mı yaptı yoksa..
guzelim hic saat tutup saatte kac adim attigimi hesaplamamistim ama kosar adima yakin bir hizda atilabilir diye dusunuyorum.sizden bubu duymamya ihtiyacim var cunku siz bu isin bilenisiniz 1 saatde 9000 adim atila bilirmi soyleyin ...
Edam evin alisverisini kac gundur erteliyordum, birde esime ogle yemegi goturdum.
bende kafa mi kaldi bebelerden gulum, belki kizlar hatirlar :))Ayşşş işte kaptan dediğin böyle olur.. İdeal kaptan... Kaç yapmıştın kaptanım çatlarım yeminlen..
hayirli olsun ustunuzde paralansin canimmm:)Başladı edoş :)) bornoz takımı aldım bugün :))
iyi geceler canim :)Iyi geceler...
gecmis olsun Deryacim, neyin var?Yook kuzularim aksine cok iyiydiler, aksama kadar uslu durdular. Hastayim yataktan cikamadim, ayni zaman da regl yim. Ama sinirli degilim :)
Konuşmak istemediğimi belirttim konu Hakkı'nda az evvelabla 1 dakikada kac yaptin ??
Allah iyiligini versin yaSeni çağırsa piliç der haklı olarak o çağırdığı benüm
Yook kuzularim aksine cok iyiydiler, aksama kadar uslu durdular. Hastayim yataktan cikamadim, ayni zaman da regl yim. Ama sinirli degilim :)
İyi geceler canım ama canını sıkma sakinleş yarın tüm enerjinle gelIyi geceler...
Sağol bitanemhayirli olsun ustunuzde paralansin canimmm:)
Saolasin ozge. Fmf atagi geldi yine, niye bu kadar acele etti anlamadim. Gecen ki kadar perisan degilim ama yinede cikamadim yataktan. Atesim daha az cikti bu sefergecmis olsun Deryacim, neyin var?
gecmis olsun canim, dinlen guzelce insallah yarina toparlarsin..Saolasin ozge. Fmf atagi geldi yine, niye bu kadar acele etti anlamadim. Gecen ki kadar perisan degilim ama yinede cikamadim yataktan. Atesim daha az cikti bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?