Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayşşş işte kaptan dediğin böyle olur.. İdeal kaptan... Kaç yapmıştın kaptanım çatlarım yeminlen..

Boldu sana bugün kuzum yaa kim tavuğuna kışt! Dedi sinirlendirmişler seni belli.. Çocuklar yine dolaptan aşağı kaydırak mı yaptı yoksa..
Yook kuzularim aksine cok iyiydiler, aksama kadar uslu durdular. Hastayim yataktan cikamadim, ayni zaman da regl yim. Ama sinirli degilim :)

sizden bubu duymamya ihtiyacim var cunku siz bu isin bilenisiniz 1 saatde 9000 adim atila bilirmi soyleyin ...
guzelim hic saat tutup saatte kac adim attigimi hesaplamamistim ama kosar adima yakin bir hizda atilabilir diye dusunuyorum.
kendi egzersizlerimde her zaman yuruyusten ziyade kosu ile daha fazla adim attim.

Tatlim nerdesin yaw ben geliom sen gidion @AKovser
Kaptanim nerelerdesin biz yatioz sen gelion sen yation biz kalkioz bulusamadk Yawrukush
Mavibocuk canm evlilik hazirliklarina basladinizmi ? :)
Edam evin alisverisini kac gundur erteliyordum, birde esime ogle yemegi goturdum.
ee oglanla kagni hizinda her sey ancak bu saat oldu :)

abla 1 dakikada kac yaptin ??
Konuşmak istemediğimi belirttim konu Hakkı'nda az evvel
Bende çok eski değilim bu takımda ama bana harika desteği oldu buranın
Bak bugün akşam börek yaptım arkadaşım diyor kaç tane yedin bir tane dedim fazla yersem kaptanım kızar dedim
O derece önemli burası benim için harika insanlar var burada Derya yı çok seviyorum ben
O ve diğer arkadaşlarım üzülsün istemem buna sende dahilsin
Adım meselsıne gelince dakikada 200 Asım atmak için ortalama saniye de 4 adım atmak gerekli evet saydım ama çok aşırı tempo lazım 110 yaptım koşar adımla
Ki takımda en çok adım Atan benimdir bilirsin senden sonra bende 115 sende 200 demek ki ben yapamam o kadar

Yook kuzularim aksine cok iyiydiler, aksama kadar uslu durdular. Hastayim yataktan cikamadim, ayni zaman da regl yim. Ama sinirli degilim :)

Geçmiş olsun Can'ım regl insana bazen normalde söylemeyeceği şeyler söyletebiliyor en azından bana yapıyor bunu hıncımı alamıyorum bazı insanlardan, bulaşıkları çitiliyorum ben de olala arkidişimiz beslenmesi de gayet iyi bu sporunun karşılığını tartıda fazlasıyla alacaktır Canım hiç merak etme.. Olala arkidişimiz takımda çok kalmaya niyetli değil.. Hemen kilolarını verip kaçmak istiyor işi gücü var kızcağızın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…