Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menu
Sabah
2 yumurtali salata
Peynir zeytin
2lokma balli ekmek
Ara
1hurma 1 ceviz 1kuru erik
Ogle
Yarim kase mercimek corbasi
1kase kabakli biberli tavuk gogsu sote
Salata yagsiz tuzsuz yogurt
Aksam
1kase yogurt

Su 3 lt
Spor yok disardaydim
6.700 adim

Bu 3gun spor olmayacak hep disardayim
Haftaya 1hafta tatilim sporu kismetse costurcam kaptanim dinlenme diyebiliriz cezalarimi biriktirelim lutfen cuma Allah izin verirse acisini cikaririm

Gecmissse bakimmm

Kahvalti - 3 yumurta haslanmis 2 dilim kepek ekmek
Ogle - Yayla corbasi - 1 kase coban salata
Aksam kirmizi mercimek corbasi izgara et
su 3.5 litre
3 bardak yesil cay
Yawrukush

Çok güzel canım . ara öğün yapmıyorsun sanırım çok acıkmıyor musun ? maşallah baya su içmişsin o mu bastırıyor miden mi alıştı kafamda deli sorular açım aç

Kotu sozler soylemedigim ve sadece fikrimi belirttigim icin regl ye baglamiorm ben.

Çok güzel canım . ara öğün yapmıyorsun sanırım çok acıkmıyor musun ? maşallah baya su içmişsin o mu bastırıyor miden mi alıştı kafamda deli sorular açım aç

Kız neden aç bırakıyor kendini.. Emziriyorsun sen sana aç olmak yasak git çabuk yoğurt ye süt iç bişi yap

Yawrukush Dun sabah arti gordum ben tartida, regliyim ama cuma olmustum sanirim. Bu kadar gun sonra etkilermi? Gerci 10 gn suruyor benim ama. Birde bugun atak gelince acaba dun sisirdimi beni. Uff ugrasiyorum da bir suru
regli ve hastaliktan dolayi olmus olabilir canim, cumaya iner tahminim:)

İyi geceler kızlarcım menümü yazmıycam çünkü sabah öğle çok iyiydim akşam abur cuburu öyle bir abarttım ki beni ne paklar bilmiyorum. Ben kudurdum yine yemek diye kendimi boğmak istiyorum böyle olunca Ay nolurdu normal bir insan olsaydım birazcık yaaa nolurdu yaaa

Bir 4. Takım üyesi aç olamaz aç gezip tok sallanır açım fikrini beyninden kazı bi defa hem de bu saatte küller başıma

canim menulerini yaz yazmadikca daha cok kacamak yapiyorsun...

canim menulerini yaz yazmadikca daha cok kacamak yapiyorsun...

ben bu ekibe gelmeden önce abesle_istigal bana söyledi" sakın eksik yazma çok da yesen tek tek yaz o zaman toparlarsın kendini sakladıkça kaçamaklar artar" diye çok doğru.. tam yicem " lan diyorum nasıl yazarım... o zaman yeme!!!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…