- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
iyi geceler canim:)İyi geceler kızlar :)
Kahvalti - 3 yumurta haslanmis 2 dilim kepek ekmek
Ogle - Yayla corbasi - 1 kase coban salata
Aksam kirmizi mercimek corbasi izgara et
su 3.5 litre
3 bardak yesil cay
Yawrukush
Geçmiş olsun canım.Saolasin ozge. Fmf atagi geldi yine, niye bu kadar acele etti anlamadim. Gecen ki kadar perisan degilim ama yinede cikamadim yataktan. Atesim daha az cikti bu sefer
yat canim sabah kahvalti edersin mis gibi:))Benim açlığımla kimse ilgilenmedi normal olarakneyse ben de gidip yatayım o Zaman aç açına iyi geceler..
Kotu sozler soylemedigim ve sadece fikrimi belirttigim icin regl ye baglamiorm ben.Geçmiş olsun Can'ım regl insana bazen normalde söylemeyeceği şeyler söyletebiliyoren azından bana yapıyor bunu hıncımı alamıyorum bazı insanlardan, bulaşıkları çitiliyorum ben de olala arkidişimiz beslenmesi de gayet iyi bu sporunun karşılığını tartıda fazlasıyla alacaktır Canım hiç merak etme.. Olala arkidişimiz takımda çok kalmaya niyetli değil.. Hemen kilolarını verip kaçmak istiyor işi gücü var kızcağızın :)
Çok güzel canım . ara öğün yapmıyorsun sanırım çok acıkmıyor musun ? maşallah baya su içmişsin o mu bastırıyor miden mi alıştı kafamda deli sorular açım aç
Saol canimGeçmiş olsun canım.
regli ve hastaliktan dolayi olmus olabilir canim, cumaya iner tahminim:)Yawrukush Dun sabah arti gordum ben tartida, regliyim ama cuma olmustum sanirim. Bu kadar gun sonra etkilermi? Gerci 10 gn suruyor benim ama. Birde bugun atak gelince acaba dun sisirdimi beni. Uff ugrasiyorum da bir suru
Bir 4. Takım üyesi aç olamaz aç gezip tok sallanır açım fikrini beyninden kazı bi defa hem de bu saatte küller başımaÇok güzel canım . ara öğün yapmıyorsun sanırım çok acıkmıyor musun ? maşallah baya su içmişsin o mu bastırıyor miden mi alıştı kafamda deli sorular açım aç
Insallah ya. Yarin maydanoz suyuna baslayayimregli ve hastaliktan dolayi olmus olabilir canim, cumaya iner tahminim:)
canim menulerini yaz yazmadikca daha cok kacamak yapiyorsun...İyi geceler kızlarcım menümü yazmıycam çünkü sabah öğle çok iyiydim akşam abur cuburu öyle bir abarttım ki beni ne paklar bilmiyorum. Ben kudurdum yine yemek diye kendimi boğmak istiyorum böyle oluncaAy nolurdu normal bir insan olsaydım birazcık yaaa nolurdu yaaa
Yok birde bu saatte ye mi diyelim sana bir bardak su iç uyu bişi olmazBenim açlığımla kimse ilgilenmedi normal olarakneyse ben de gidip yatayım o Zaman aç açına iyi geceler..
Kız neden aç bırakıyor kendini.. Emziriyorsun sen sana aç olmak yasak git çabuk yoğurt ye süt iç bişi yap
Bir 4. Takım üyesi aç olamaz aç gezip tok sallanır açım fikrini beyninden kazı bi defa hem de bu saatte küller başıma
1 bardak sut ic canim tarcinli, hurma cok sekerli bir meyve bu saatte pek iyi fikir degil:)ya menumu gördün mü fena deil aslında armut yedim hatta 1 saat önce gidip hurma yiyim 3 tane o kesiyo beni
canim menulerini yaz yazmadikca daha cok kacamak yapiyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?