Bu çok gereksiz bir muhabbet bence ana noktayı kaçırıyorsunuzhayir canim ablam 1 saat yuruyorum tempolu bir sekilde oda 9000 ediyor
dakikada 200 adima yapiyorum
5 dakikada 1000 adim
1 saatdede 9000 oluyor arada tempoyu azaltiyorum.kucuk ama hizli adimlar atiyorum ben.
her sabah yuruyorum 1 saatvede aksam 1 saat oglende 25 dakika falan
ama ben yalanciyim yalandan yapiyorum bunlari dediklerine gore
Ay iyi dayanıyorsun biri bana yeme dese inadına yerim ben yemin ederimEvet ara öğünümü yaparken gülme krizine girip iştahımı kaçırabilir belki yoğurt yerkenya da kuru yemişime falan laf eder onlar yağlı diye
Bende yapayım yarın sabah dakika tutup bakalım kaç adım atacağım merak ettim ayrıca neden yarın dur şimdi yapıyorım hemen yazayım ondan sonra olur muhayir canim ablam 1 saat yuruyorum tempolu bir sekilde oda 9000 ediyor
dakikada 200 adima yapiyorum
5 dakikada 1000 adim
1 saatdede 9000 oluyor arada tempoyu azaltiyorum.kucuk ama hizli adimlar atiyorum ben.
her sabah yuruyorum 1 saatvede aksam 1 saat oglende 25 dakika falan
ama ben yalanciyim yalandan yapiyorum bunlari dediklerine gore
Şimdi ben ne alaka anlamadım gerçekten ne dedim benBu çok gereksiz bir muhabbet bence ana noktayı kaçırıyorsunuzAsyaca ve Derya_idil . burada esas amaç zayıflamak. Yarışma sadece motivasyon için var.. Arkadaşa yapıyorum derse yapıyordur. Eğer yapmıyorsa da bizi değil sadece kendini kandırır.. Ben sana inanıyorum kardeşim lütfen gruptan ayrılma
Ne bilirim ben sen de inanmıyorum felan demiştin gibi hatırlıyorum da ondan.. Yanlış mı hatırladım yaw..Şimdi ben ne alaka anlamadım gerçekten ne dedim ben
Saatte 9 bin adım attığını söylemiş bende 1 saat leslie yani 4 mil yapınca atılan adımı dedim demek ki dedim ondan daha hızlı hareket ediyorsun anlam veremedim dediğin şeye Kazen sen ceza almak istemem onyüzden bu konu Hakkı'mda konuşmayacağım başkaBu çok gereksiz bir muhabbet bence ana noktayı kaçırıyorsunuzAsyaca ve Derya_idil . burada esas amaç zayıflamak. Yarışma sadece motivasyon için var.. Arkadaşa yapıyorum derse yapıyordur. Eğer yapmıyorsa da bizi değil sadece kendini kandırır.. Ben sana inanıyorum kardeşim lütfen gruptan ayrılma
İnşallah eda yav mutlu oldumA
Supersin canm dahada verirsin sen :)
Hadi bakalim iyi gecer insallahYarin oglusumu sunnet muayenesine goturucez
Saatte 9 bin adım attığını söylemiş bende 1 saat leslie yani 4 mil yapınca atılan adımı dedim demek ki dedim ondan daha hızlı hareket ediyorsun anlam veremedim dediğin şeye Kazen sen ceza almak istemem onyüzden bu konu Hakkı'mda konuşmayacağım başka
bakin ben annemi 10 sene bundan once kaybetdimO Ollalla sana yalancisin demedim, ben inanmiyorum dedim. Beni de inandirmak zorunda olmadigina gore sorun yok. Herkes kendisini bilir dimi?
Ama sana inanmadigim halde inaniyormus gibi yapip tebrik de edemem kusura bakma. Bu benim dogrum benim durusum. Gerisi de senin durusun, senin tavrin, sana inanmadigim icin ne yaptiginla da ilgilenmiyorum acikcasi. Profilime girip Goz ardi edip mesajlarimi gormeyerek devam edebilirsin takima. Cok takilma bence nede olsa kendinden eminsin
Tatlim sana gore gereksiz bana gore gerekli, inanmadigim sey icin inaniyorum diyemem ne yapayim yani ?Bu çok gereksiz bir muhabbet bence ana noktayı kaçırıyorsunuzAsyaca ve Derya_idil . burada esas amaç zayıflamak. Yarışma sadece motivasyon için var.. Arkadaşa yapıyorum derse yapıyordur. Eğer yapmıyorsa da bizi değil sadece kendini kandırır.. Ben sana inanıyorum kardeşim lütfen gruptan ayrılma
Merve seni zilli yapti hahahane dio bu kiz
Sana sorun yoksa bana da yok. Kolay gelsinbakin ben annemi 10 sene bundan once kaybetdim
annemi kaybetdigimde 10 yasindaydim evin tek kiziyim 6 abim 1 kardesim var
abimi 4 sene bundan once sehit verdim.
kendimi bildim bile ev isleri yemek yaparim yani mecburdum ben her gun elektrik supurgesi toz bezi paspasla dolasiyorum evde sag ol sun yengem yemek islerini hall ediyor.hee gun yaptigim icin fazla zamanimi almiyor temizlik.
Her sabah saat Azerbaycan saatile 6 da kalkiyorum gunes ciktiktan sonra 1 saat disarda arkadasimla beraber yuruyorum bu 9000 adim eve geliyorum gunun egzersizinden yapiyorum.sonar kahvalti hazirliyorum kahvalti bitiyor masayi topluyorum.
Ev isleri basliyor.zaten 2 bucuk saat suruyor.
temizlik yaptigimdada gunun egzersizinden ne kadar yapa biliyorsam yapiyorum.
Eger yorgun digilsem oglende yarim saat yuruyorum
Aksamda kosu bandinda 1
saat yuruyorum
Siz yinede inanmamaya devam edin benim icin sorun YOK!!!
Sağol kuzum amin:)Doğum gününü kutlarım kuzum şimdiden:) Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin.
Sağol ablacım amin:))Ooo annecigine saglikli mutlu bir omur diliyorum mervisim allah sizleri hic ayirmasin
Ben kimseyi incitdigimi dusunmuyorum baskalari dusunsun....O OllallaAsyaca arkadaşlar gerginliğe gerek yok sakin olalım herkes ne yazıyorsa biz onu kabul ederiz birbirimizi kırıp incitmeyelim canlarım sakin.toplum içindeyiz ve herkesin düşüncesine de saygı gösterelim ve internet üzerinde de olsa birbirmizi incitmeyelim canlarım lütfen arkadaşlar ayrıca konuyuda kapatalım
Tatlim alinma herkes fikrini beyan etme ozgurlugune sahip nasil listeleri yormluosak buda ole bisi . sen anlatmak zorunda degilsin onlarda inanmak zorunda degiller sekerim . bi sorun yok yani :)bakin ben annemi 10 sene bundan once kaybetdim
annemi kaybetdigimde 10 yasindaydim evin tek kiziyim 6 abim 1 kardesim var
abimi 4 sene bundan once sehit verdim.
kendimi bildim bile ev isleri yemek yaparim yani mecburdum ben her gun elektrik supurgesi toz bezi paspasla dolasiyorum evde sag ol sun yengem yemek islerini hall ediyor.hee gun yaptigim icin fazla zamanimi almiyor temizlik.
Her sabah saat Azerbaycan saatile 6 da kalkiyorum gunes ciktiktan sonra 1 saat disarda arkadasimla beraber yuruyorum bu 9000 adim eve geliyorum gunun egzersizinden yapiyorum.sonar kahvalti hazirliyorum kahvalti bitiyor masayi topluyorum.
Ev isleri basliyor.zaten 2 bucuk saat suruyor.
temizlik yaptigimdada gunun egzersizinden ne kadar yapa biliyorsam yapiyorum.
Eger yorgun digilsem oglende yarim saat yuruyorum
Aksamda kosu bandinda 1
saat yuruyorum
Siz yinede inanmamaya devam edin benim icin sorun YOK!!!
kusura bakmayim canimbenim icin varTatlim alinma herkes fikrini beyan etme ozgurlugune sahip nasil listeleri yormluosak buda ole bisi . sen anlatmak zorunda degilsin onlarda inanmak zorunda degiller sekerim . bi sorun yok yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?