Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bu çok gereksiz bir muhabbet bence ana noktayı kaçırıyorsunuz Asyaca ve Derya_idil . burada esas amaç zayıflamak. Yarışma sadece motivasyon için var.. Arkadaşa yapıyorum derse yapıyordur. Eğer yapmıyorsa da bizi değil sadece kendini kandırır.. Ben sana inanıyorum kardeşim lütfen gruptan ayrılma

Bende yapayım yarın sabah dakika tutup bakalım kaç adım atacağım merak ettim ayrıca neden yarın dur şimdi yapıyorım hemen yazayım ondan sonra olur mu

Şimdi ben ne alaka anlamadım gerçekten ne dedim ben

Saatte 9 bin adım attığını söylemiş bende 1 saat leslie yani 4 mil yapınca atılan adımı dedim demek ki dedim ondan daha hızlı hareket ediyorsun anlam veremedim dediğin şeye Kazen sen ceza almak istemem onyüzden bu konu Hakkı'mda konuşmayacağım başka

Ne cezası yaw?

bakin ben annemi 10 sene bundan once kaybetdim
annemi kaybetdigimde 10 yasindaydim evin tek kiziyim 6 abim 1 kardesim var
abimi 4 sene bundan once sehit verdim.
kendimi bildim bile ev isleri yemek yaparim yani mecburdum ben her gun elektrik supurgesi toz bezi paspasla dolasiyorum evde sag ol sun yengem yemek islerini hall ediyor.hee gun yaptigim icin fazla zamanimi almiyor temizlik.
Her sabah saat Azerbaycan saatile 6 da kalkiyorum gunes ciktiktan sonra 1 saat disarda arkadasimla beraber yuruyorum bu 9000 adim eve geliyorum gunun egzersizinden yapiyorum.sonar kahvalti hazirliyorum kahvalti bitiyor masayi topluyorum.
Ev isleri basliyor.zaten 2 bucuk saat suruyor.
temizlik yaptigimdada gunun egzersizinden ne kadar yapa biliyorsam yapiyorum.
Eger yorgun digilsem oglende yarim saat yuruyorum
Aksamda kosu bandinda 1
saat yuruyorum
Siz yinede inanmamaya devam edin benim icin sorun YOK!!!

Tatlim sana gore gereksiz bana gore gerekli, inanmadigim sey icin inaniyorum diyemem ne yapayim yani ?
Zaten surekli listelerde on sirada olayim derdim yok yaptigim ve yapabildigim belli. Ama mumkun olduguna inanmiyorum ve kendimi aptal yerine koydurup inanmadigimi ve tavrimi bilmesi adina boyle soyledim. Tamamenn benimle alakali dedigim gibi yalanci demedim ben sahsim adina inanmiyorum dedim bitti bu kadar.

Sana sorun yoksa bana da yok. Kolay gelsin

O Ollalla Asyaca arkadaşlar gerginliğe gerek yok sakin olalım herkes ne yazıyorsa biz onu kabul ederiz birbirimizi kırıp incitmeyelim canlarım sakin.toplum içindeyiz ve herkesin düşüncesine de saygı gösterelim ve internet üzerinde de olsa birbirmizi incitmeyelim canlarım lütfen arkadaşlar ayrıca konuyuda kapatalım

Ben kimseyi incitdigimi dusunmuyorum baskalari dusunsun....

Tatlim alinma herkes fikrini beyan etme ozgurlugune sahip nasil listeleri yormluosak buda ole bisi . sen anlatmak zorunda degilsin onlarda inanmak zorunda degiller sekerim . bi sorun yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…