Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya benim minigimin adi da melisssss
Cok sevindimmmm

Canim
Mutlulugunu icimde hissettimmmm
Gozun aydin darisi basimaaaa

Harika bir spor kuzummm
Tebrik ederimmmmmm

Fmf ne canim
Gecende yazdin unuttum sormayiiij
Canim fmf (akdeniz atesi) vucudun iltihap mekanizmasi duzgun calismiyor. Zaman zaman kanda ki iltihap orani cok yukseliyor sonucunda da karin agrisi eklem agrilari ve yuksek ates oluyor canim.

Arkadaslar okula diyorum birseyler soruyorsunuz
Aciklik getireyim ve dua isteyeyim
Ben fen fak. Biyoloji bolumu mezunuyum
Bir sure ogretmenlik uzun sure ozel ders verdigm icin ogretmenim diyorum
Suanda uludag universitesinde formasyon aliyorum
Tezsiz yuksek lisans diyorum bircok kisi anlamadigi icin
Programim haziran da bitecek
Bir dersten bile kalsam sertifikam iptal
Yani o yuzden debeleniyorum ve universitemizin degerli hocalari haddinden fazla sorun yaratiyorlar...

Onumuzdeki senede kpss calisacagim yani evdeyim
Esim kucuk kizima israrla benim bakmami istiyor asla anlasamiyoruz ki kres bile bulmustum

Bu arada yavastan kpssde calisiyorummm geceleri yatarken internetten okuyorumm birseylerrr
Yarin ve persembe sunumlarim var
Iki onemli ders ve ustuste geldiii
Boyle sansta bir bana vurur
Dua edin olurmuu bana

Aciklama geregi duydum
Hepiniz iyiki varsiniz

teşekkür ederim canım güzel yönlendirmen için bende zaten yarım su bardağı süt içtim...
afiyet olsun tekrardan canim, iyi geceelr :)

canim dualarimiz seninle, insallah hem yarin, hem persembe cok guzel gececek sunumlarin:)
Allah kolayliklar versin..

Canim fmf (akdeniz atesi) vucudun iltihap mekanizmasi duzgun calismiyor. Zaman zaman kanda ki iltihap orani cok yukseliyor sonucunda da karin agrisi eklem agrilari ve yuksek ates oluyor canim.
Ya hic duymadim genetikmi bu
Agri kesici ise yariyordur insaallahhh
Cok zor durumda kaliyorsundurrr birde cocuklar varr canimmm
Coookk gecmis olsun

Ya hic duymadim genetikmi bu
Agri kesici ise yariyordur insaallahhh
Cok zor durumda kaliyorsundurrr birde cocuklar varr canimmm
Coookk gecmis olsun
Genetik bir hastalik evet. Maalesef cok zorlaniyorum, bilimsel verilere gore sancilari dogum sancisindan kat kat fazla. Omur boyu ilac kullanarak atak araliklari uzuyor. Tedavisi de yok maalesef.
Yok canim hicbirsey fayda etmiyor belirli bir sure gecmesi gerekiyor toparlanmak icin ilaci sadece zaman yani

kızlar size bir şey de ben söyliyeyim bu gördüğünüz hatunla lise 1 öncesi İngilizce hazırlık yılımızda tanıştık ve çok şükür aynı sınıfa düştük. lise 1 e geçiş yapınca da şansa yine aynı sınıfa denk gelince dostluğumuz aldı başını gitti. Hayatımda abesle_istigal kadar hırslı tuttuğunu koparan zeki başarılı ve çook güzel bir kız tanımam. liseden sonra aldığı kilolarını da en kısa sürede sağlam adımlarla vereceğinden eminim. Dostum, bu okulu da inşallah başarılı bir şekilde atlatacaksın. prenseslerinle bir süre daha evde takıl sonrası istediklerin olucak inşallah..seni seviyorum...

Genetik bir hastalik evet. Maalesef cok zorlaniyorum, bilimsel verilere gore sancilari dogum sancisindan kat kat fazla. Omur boyu ilac kullanarak atak araliklari uzuyor. Tedavisi de yok maalesef

canım, Allahım şifa versin sana inşallah yar ve yardımcın olsun beterinden korusun hayırlı doktorlar çıkarsın güzel tedavilerle atlatırsın inşallah. Ya şafi diyelim...

Gerçekten tebrikler.. güzel bir yazı, hoş bir tebessümle okudum.

Zormus ya cok allahim yardim etsin fistigima bol serinlik versin Dahlia_

Cok uzuldum canim ya allahim saglim okdar onemliki herseye saglim bakiyor . allah yardimcin olsun . insanin sorumluluklari cok oldumu hastalanmaya bile vakti olmuyor canm . rbbim bundan sonralarini kolay atlatmana yardimci olsun insallah . zaten akdeniz adi altinda olan butun hastaliklar sanirim irsi genetik yani

Saolasin canim. Mevlam herkese sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…