- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
cansin :)
sporu arttiralim guzelim , sporun az diye zor gidiyor son kilolar...
canim benim:)
gecmis olsun guzelim..
spor yok mu bugun Mervem??
iyiki dogmus teyzem, iyiki seni dogurmus..
ellerinde operim Mervem:)
ama yap bir guzellik takima gel sIk sIk :)
yememissin hic bir sey gecmis olsun...
amanda kimler gelmis :)
ne guzelmis ismin canim:)
ayy ne guzel haber Busem, bugun ozledim seni yahu, hic gelemiyorsun:)
daha 5li rakamlar goreceksin sen dur:))
tatlin pek guzel olmus canim, sporlarda harika :)
Yawrukush saol canım inşallah eksi görmek istiorum cuma günü noluryaaa
takimdan cikmak yok guzelim, ben senin egzersizlerine inaniyorum..
guzelce kilolarini ver ve mezun ol..
afyet olsun canim :)
hadi hayirlisi canim:)
harikasin Sibelim:)
ben senin yaptigin egzersizlere inaniyorum ve azminden dolayi da cok mutluyum.
guzelce kilolarini vermeye devam edip , mezun olacaksin canim.
bugun ki agrini takip et bakalim, yarinda agrin olacak mi?
yarin agri hissedersen spor yapma guzelim, gecmis olsun..
Allah rahmet eylesin annecigine.
cok aktif birisin, tum ev islerine yardimcisin canim, ellerine saglik.
egzersizlerine de boyle devam et, hedefine ulas guzelim..
afiyet olsun canim:)
oooh haftaya spor patlamasi gelir senden kuzum, iyi geceler :)
Canim fmf (akdeniz atesi) vucudun iltihap mekanizmasi duzgun calismiyor. Zaman zaman kanda ki iltihap orani cok yukseliyor sonucunda da karin agrisi eklem agrilari ve yuksek ates oluyor canim.Ya benim minigimin adi da melisssss
Cok sevindimmmm
Canim
Mutlulugunu icimde hissettimmmm
Gozun aydin darisi basimaaaa
Harika bir spor kuzummm
Tebrik ederimmmmmm
Fmf ne canim
Gecende yazdin unuttum sormayiiij
teşekkür ederim canım güzel yönlendirmen için bende zaten yarım su bardağı süt içtim...ehehe takim korkusu sarmis 4 bir yanini :))
afiyet, sut olsun guzelim:)
afiyet olsun tekrardan canim, iyi geceelr :)teşekkür ederim canım güzel yönlendirmen için bende zaten yarım su bardağı süt içtim...
canim dualarimiz seninle, insallah hem yarin, hem persembe cok guzel gececek sunumlarin:)Arkadaslar okula diyorum birseyler soruyorsunuz
Aciklik getireyim ve dua isteyeyim
Ben fen fak. Biyoloji bolumu mezunuyum
Bir sure ogretmenlik uzun sure ozel ders verdigm icin ogretmenim diyorum
Suanda uludag universitesinde formasyon aliyorum
Tezsiz yuksek lisans diyorum bircok kisi anlamadigi icin
Programim haziran da bitecek
Bir dersten bile kalsam sertifikam iptal
Yani o yuzden debeleniyorum ve universitemizin degerli hocalari haddinden fazla sorun yaratiyorlar...
Onumuzdeki senede kpss calisacagim yani evdeyim
Esim kucuk kizima israrla benim bakmami istiyor asla anlasamiyoruz ki kres bile bulmustum
Bu arada yavastan kpssde calisiyorummm geceleri yatarken internetten okuyorumm birseylerrr
Yarin ve persembe sunumlarim var
Iki onemli ders ve ustuste geldiii
Boyle sansta bir bana vurur
Dua edin olurmuu bana
Aciklama geregi duydum
Hepiniz iyiki varsiniz
Ya hic duymadim genetikmi buCanim fmf (akdeniz atesi) vucudun iltihap mekanizmasi duzgun calismiyor. Zaman zaman kanda ki iltihap orani cok yukseliyor sonucunda da karin agrisi eklem agrilari ve yuksek ates oluyor canim.
Genetik bir hastalik evet. Maalesef cok zorlaniyorum, bilimsel verilere gore sancilari dogum sancisindan kat kat fazla. Omur boyu ilac kullanarak atak araliklari uzuyor. Tedavisi de yok maalesef.Ya hic duymadim genetikmi bu
Agri kesici ise yariyordur insaallahhh
Cok zor durumda kaliyorsundurrr birde cocuklar varr canimmm
Coookk gecmis olsun
Arkadaslar okula diyorum birseyler soruyorsunuz
Aciklik getireyim ve dua isteyeyim
Ben fen fak. Biyoloji bolumu mezunuyum
Bir sure ogretmenlik uzun sure ozel ders verdigm icin ogretmenim diyorum
Suanda uludag universitesinde formasyon aliyorum
Tezsiz yuksek lisans diyorum bircok kisi anlamadigi icin
Programim haziran da bitecek
Bir dersten bile kalsam sertifikam iptal
Yani o yuzden debeleniyorum ve universitemizin degerli hocalari haddinden fazla sorun yaratiyorlar...
Onumuzdeki senede kpss calisacagim yani evdeyim
Esim kucuk kizima israrla benim bakmami istiyor asla anlasamiyoruz ki kres bile bulmustum
Bu arada yavastan kpssde calisiyorummm geceleri yatarken internetten okuyorumm birseylerrr
Yarin ve persembe sunumlarim var
Iki onemli ders ve ustuste geldiii
Boyle sansta bir bana vurur
Dua edin olurmuu bana
Aciklama geregi duydum
Hepiniz iyiki varsiniz
Genetik bir hastalik evet. Maalesef cok zorlaniyorum, bilimsel verilere gore sancilari dogum sancisindan kat kat fazla. Omur boyu ilac kullanarak atak araliklari uzuyor. Tedavisi de yok maalesef
Saolasin canimcanım, Allahım şifa versin sana inşallah yar ve yardımcın olsun beterinden korusun hayırlı doktorlar çıkarsın güzel tedavilerle atlatırsın inşallah. Ya şafi diyelim...
Basta Deryalar olmak uzre herkesden ozur dilerim.Yasimin azligina cahilligime verin.Simdi sakin sakin dusununce bu kadar buyutmeye gerek yokmus bunu anladim.Banada hak vermenizi isterim eger yalan soyleseydim sizde bana inanmasaydiniz tamam okey derdim inanmasinlar neolcek?Ama dogruyu soylememe ragmen inanmamaniz beni uzdu.Herkesin zayif noktasi vardir benimd zayif noktam yalan.Bu kadar herkesten gercekten ozur dilerim eger kirdiysam sizleri hakkinizi helal edin aff edin ne olurrr...
Asyaca ozellikle senden abla ozur dilerim umarim aff edersin...
Zormus ya cok allahim yardim etsin fistigima bol serinlik versinCanim fmf (akdeniz atesi) vucudun iltihap mekanizmasi duzgun calismiyor. Zaman zaman kanda ki iltihap orani cok yukseliyor sonucunda da karin agrisi eklem agrilari ve yuksek ates oluyor canim.
Cok tebrik esiyorum canm seni emziriyorum diede gaflete kapilip yiyip durmuosun canm massallahteşekkür ederim canım güzel yönlendirmen için bende zaten yarım su bardağı süt içtim...
Anammm deryamdami varmis bende fatimemde var sandim yqnlismi anladim :/Ya hic duymadim genetikmi bu
Agri kesici ise yariyordur insaallahhh
Cok zor durumda kaliyorsundurrr birde cocuklar varr canimmm
Coookk gecmis olsun
Cok uzuldum canim ya allahim saglim okdar onemliki herseye saglim bakiyor . allah yardimcin olsun . insanin sorumluluklari cok oldumu hastalanmaya bile vakti olmuyor canm . rbbim bundan sonralarini kolay atlatmana yardimci olsun insallah . zaten akdeniz adi altinda olan butun hastaliklar sanirim irsi genetik yaniGenetik bir hastalik evet. Maalesef cok zorlaniyorum, bilimsel verilere gore sancilari dogum sancisindan kat kat fazla. Omur boyu ilac kullanarak atak araliklari uzuyor. Tedavisi de yok maalesef.
Yok canim hicbirsey fayda etmiyor belirli bir sure gecmesi gerekiyor toparlanmak icin ilaci sadece zaman yani
Saolasin canim. Mevlam herkese sifa versinCok uzuldum canim ya allahim saglim okdar onemliki herseye saglim bakiyor . allah yardimcin olsun . insanin sorumluluklari cok oldumu hastalanmaya bile vakti olmuyor canm . rbbim bundan sonralarini kolay atlatmana yardimci olsun insallah . zaten akdeniz adi altinda olan butun hastaliklar sanirim irsi genetik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?