- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
yani en güzelide bu zaten. iradene sahip cık kgların gitsin.Aynen ablacim haklisin. Ben vallaha yaptirmiyorum anneme kendimde yapiyorum cünkü dayanamayip yemekten korkuyorum birde ben bi yersem birdaha kimse beni durduramaz 1 tepsi böregi yerim zar zor kücültmüsken migdeyi simdi yine niye büyütelim degil mi :)
Iyi bari önemli bisey olmasinda :)
Hastalginin ilaci felan yok mu ya cok kötü bir durum sicaktan kacmak
Eşimle düzeldi canım şükür dün sabah özel deki Dr a gittim önceki gece sabahi sabah ettim bel karın kasık ağrısı mahfetti korktum çok Dr dinlemek lazım dedi dinleniyorum ama işte rışıklı gunlerBen aksama anca ugrarim simdi ders yapcam sonra kostura kostura okula gidecem ordan fitnesse gelince derse davam uyumadan ugrarim ama buraya.
Allah rizasi icin fazla yazip doldurmayin surayi sonra 500 mesaj birikiyorokumaktan gözler gidiyor resmen
Isim espirisi tabi sizin yazin ben seve seve okurum
Neyse ben kaçar şimdi bide hazır aklıma gelmişkenasya_01 ablacım sen nasıl oldun eşinle durumları düzelttin mi bebiş nasıl?
Yawrukush kaptanım sanada nezamandır sorcamhep unutuyorum sizin ev tadilatı neoldu bitti mi? İnşaallah fazla masraf çıkarmamıştır size. Ve sizin aileden birine kanser tehsişi konulmuştu durumu nasıl?
Daha sizlere akıl danışcam başınızı şişircem ama bugün değil yarından itibaren artık yarına sınavım var yine ona çalışmam lazım neyse ben yine çoştum ben kaçar seviyorum hepinizi 4. Takımın en güzel anneleri, anne adayları ve ablaları
Bende odem dir iste vucuttaki tuzdur suyla atabiliorum anca ya maydanoz bana hic yaramadi sana yariomuLimonlu ılık su bana iyi gelmeye başlıyor sanırım
karnım gurul gurul
birazdan maydonozlu limonlu suda yapcam
Sonrada ringa ringa şişelerrrrrrr
Valla bugün ilk yapcam maydonoz suyunu.Bende odem dir iste vucuttaki tuzdur suyla atabiliorum anca ya maydanoz bana hic yaramadi sana yariomu
kaç yaşında oglun2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
Hamd olsun canım, her derdimizin bir devası var. Rabbim kimseye altından kalkamayacağı yük yüklemiyor... Keşke hepimiz bunun kıymetini bilsek, herşeyin Rabbimden geldiğine inanarak bazı şeyleri biraz akışına bıraksak.Ya bazen dusunuorum da rabbim bize nasil esi benzeri olmayan anlatilmaz aciklanamaz nimetler vermis bolede ip uclari vermis ne kadar ne kadar yuce ve bunlat en kucugu . biz onun icin ne yapioruz dusunmemiz lazim canlar . cok guzel ne guzelliklerin icine yollamis bizi. Rabbim peygamber efendimizin imaniyla yasamamizi nasip etsin. Tabi buda bizim elimizde . akil fikir vicdan duygu hersey vermis bize gerisi bizim elimizde . cok sukur hamdolsun
Mavişim anneciğine uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerimAh ablacım vallaha aynı durumdayız yaaa bende ne zamandır sabitleri oynuyordum geçenlerde verdim yine sabitlerdeyim
Amin cümlemize tatlım
Enerjine hayranım, üzerimde ki miskinliği atıp senin gibi olmayı hayal ediyorum :)Allah razi olsun
Ben azimli oldugumu dusunmuyordum vallahi ama siz oyle diyorsaniz onur duydum kizlar
Iyiki varsinoz
Muthissinizzzz gercektennn
Ben kizimi uyuttum
Biraz spor yapip stresimi atayimmm
Dus yemek okul ve goster kendiniii
Hepinizi seviyorummm
Kalbinizin guzelligine tesekkur ediyorummm
Minik kuş bizde seni seviyoruzBen aksama anca ugrarim simdi ders yapcam sonra kostura kostura okula gidecem ordan fitnesse gelince derse davam uyumadan ugrarim ama buraya.
Allah rizasi icin fazla yazip doldurmayin surayi sonra 500 mesaj birikiyorokumaktan gözler gidiyor resmen
Isim espirisi tabi sizin yazin ben seve seve okurum
Neyse ben kaçar şimdi bide hazır aklıma gelmişkenasya_01 ablacım sen nasıl oldun eşinle durumları düzelttin mi bebiş nasıl?
Yawrukush kaptanım sanada nezamandır sorcamhep unutuyorum sizin ev tadilatı neoldu bitti mi? İnşaallah fazla masraf çıkarmamıştır size. Ve sizin aileden birine kanser tehsişi konulmuştu durumu nasıl?
Daha sizlere akıl danışcam başınızı şişircem ama bugün değil yarından itibaren artık yarına sınavım var yine ona çalışmam lazım neyse ben yine çoştum ben kaçar seviyorum hepinizi 4. Takımın en güzel anneleri, anne adayları ve ablaları
Oley :)Limonlu ılık su bana iyi gelmeye başlıyor sanırım
karnım gurul gurul
Hayırlı olsun gülüm, Allah damat oluşunu da göstersin inşallah2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
İyi geceler dicemde burda gündüzHihoyt gecenin bir yarisi oglani tuvalete kaldirdim gecmiside okudum bitirdim
simdi gideyimde accik daha uyuyayim, optum guzelleer
ayak ölcülerini alım
tombik degil dimi
ipim kalmaz falan
Aynen ablacim haklisin. Ben vallaha yaptirmiyorum anneme kendimde yapiyorum cünkü dayanamayip yemekten korkuyorum birde ben bi yersem birdaha kimse beni durduramaz 1 tepsi böregi yerim zar zor kücültmüsken migdeyi simdi yine niye büyütelim degil mi :)
Iyi bari önemli bisey olmasinda :)
Hastalginin ilaci felan yok mu ya cok kötü bir durum sicaktan kacmak
Limonlu ılık su bana iyi gelmeye başlıyor sanırım
karnım gurul gurul
Hihoyt gecenin bir yarisi oglani tuvalete kaldirdim gecmiside okudum bitirdim
simdi gideyimde accik daha uyuyayim, optum guzelleer
aynı ayak numaradayızYok yokk gerçi bedenime göre 38 numara ayak biraz büyük gibi ama tombul değil
Var da canım sadece ilacı aldığın sürece iyisin, bıraktın mı yine durum aynı.. Bir de ilacınn sonsuz yan etkileri var..
Ilık suya limon sıkıp içiyor musunn ??
Kafa durdu biraz bende, hatta limonu suya atıp kaynattığını bile düşündümm
Isin degisti yani hayirli olsun. Onceki calistigin yerde problemli kisiler var demistin burasi nasil memnun musun simdilikselam kızlar ben geldim.. bu ara annem burdaydı, gecen hafta hizmet içi eğitim vardı, ardından ben bi iş değişikliği yapmaya karar verdim falan gelemedim bir türlü..bugün fırsat bulmuşken geleyim dedim hemen..umarım keyifler yerindedir herkes iyidirözledim burayı da muhabbetlerimizi de..
Pasta borek sevenler ama elini surmeden 2 cm öteden koklayanlar dernegi kuralim aydin subesi baskani olurum:)))Aynen ya. eşimle aramızda 5kğ fark var. ben ayı gibi duruyorum
yani . pişirme bile yokmuş
pasta börek tatlı koklama derneği nasıl
agsıma sürmemem en iyisi. tombik olanlara kanıp yiyorumda
sonra al başına kalorileri. yağları.
naaa burdaki arkidişler beni taşlar yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?