Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yani en güzelide bu zaten. iradene sahip cık kgların gitsin.
iradeye sahip olmak ve hayır yemicem demek kadar güzel bişey yok şu hayatta bence

Ben aksama anca ugrarim simdi ders yapcam sonra kostura kostura okula gidecem ordan fitnesse gelince derse davam uyumadan ugrarim ama buraya.
Allah rizasi icin fazla yazip doldurmayin surayi sonra 500 mesaj birikiyor okumaktan gözler gidiyor resmen
Isim espirisi tabi sizin yazin ben seve seve okurum
Neyse ben kaçar şimdi bide hazır aklıma gelmişken asya_01 ablacım sen nasıl oldun eşinle durumları düzelttin mi bebiş nasıl?
Yawrukush kaptanım sanada nezamandır sorcamhep unutuyorum sizin ev tadilatı neoldu bitti mi? İnşaallah fazla masraf çıkarmamıştır size. Ve sizin aileden birine kanser tehsişi konulmuştu durumu nasıl?

Daha sizlere akıl danışcam başınızı şişircem ama bugün değil yarından itibaren artık yarına sınavım var yine ona çalışmam lazım neyse ben yine çoştum ben kaçar seviyorum hepinizi 4. Takımın en güzel anneleri, anne adayları ve ablaları

Eşimle düzeldi canım şükür dün sabah özel deki Dr a gittim önceki gece sabahi sabah ettim bel karın kasık ağrısı mahfetti korktum çok Dr dinlemek lazım dedi dinleniyorum ama işte rışıklı gunler

Limonlu ılık su bana iyi gelmeye başlıyor sanırım
karnım gurul gurul
birazdan maydonozlu limonlu suda yapcam

Sonrada ringa ringa şişelerrrrrrr
Bende odem dir iste vucuttaki tuzdur suyla atabiliorum anca ya maydanoz bana hic yaramadi sana yariomu

mugehatun canim nasilsin nasil gidiyor saglikli beslenme . lutfen kacamaklari yapma tatlim . bak sadece kendine edersin .. Kg vermek ne kadar zor goruyor sun daha cok alman motivaayonunuda dusurur canm . lutfen iredene sahip cik . kendini bi sirkele . sen ne ladar azimle kendine inanarak basladin cok iyi gidiyordun tatlim . ayni sekilde devam etmelisin

Hamd olsun canım, her derdimizin bir devası var. Rabbim kimseye altından kalkamayacağı yük yüklemiyor... Keşke hepimiz bunun kıymetini bilsek, herşeyin Rabbimden geldiğine inanarak bazı şeyleri biraz akışına bıraksak.
Ah ablacım vallaha aynı durumdayız yaaa bende ne zamandır sabitleri oynuyordum geçenlerde verdim yine sabitlerdeyim

Amin cümlemize tatlım
Mavişim anneciğine uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim
Enerjine hayranım, üzerimde ki miskinliği atıp senin gibi olmayı hayal ediyorum :)
Minik kuş bizde seni seviyoruz
İyi dersler
karnım gurul gurul

Oley :)
2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
Hayırlı olsun gülüm, Allah damat oluşunu da göstersin inşallah

ayak ölcülerini alım
tombik degil dimi
ipim kalmaz falan

Yok yokk gerçi bedenime göre 38 numara ayak biraz büyük gibi ama tombul değil

Var da canım sadece ilacı aldığın sürece iyisin, bıraktın mı yine durum aynı.. Bir de ilacınn sonsuz yan etkileri var..

karnım gurul gurul

Ilık suya limon sıkıp içiyor musunn ??
Kafa durdu biraz bende, hatta limonu suya atıp kaynattığını bile düşündümm

aynı ayak numaradayız
ellerim ayaklarım kücüktür zaten. öyle ficudum gibi otlak yerde büyümediler sanırsam

aç karnına. ılık suya limon sıkıp içiyorum. limonun kabıgı güzelse ılık suya atıyorumda
ha tabi gün içinde ben yag yakıcı cayda yapıyorum.
üfffff baya şeyler yapıyorum ben ya

Isin degisti yani hayirli olsun. Onceki calistigin yerde problemli kisiler var demistin burasi nasil memnun musun simdilik

Pasta borek sevenler ama elini surmeden 2 cm öteden koklayanlar dernegi kuralim aydin subesi baskani olurum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…