Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlimmmm
Bwn enerji dagitirimmm sanadaaaa
Enerji muthis birseyyyy
Hareket ettikce etmek istersin
Yattikca yatmakkk
Mayalaniyor resmennnn
Ufff pufff demek olumsuz dusunmek emer enerjiyiiii
Hersey guzel tarafindan bakkk
Icin icine sigmaz cosarsinnn
Birde negatif herseyden sikayetci insanlar varsa etrafinda uzak durrr
Acaip enerji emerlerrr
Gel sen bana takil

Bursa baskanindan merhaba
Selam baskanim ulvi misyonumuz pasta ve borek tarzi bilimum mayali bagimlilik yapan besinleri korumak. Yani birakalim oylece kalsinlar. Yemeyelim. Koruyalım pasta katliamlari dursun. Borek cinayetlerine hayir! #direnborek

Evet bu enerji verici monolog bana kalkip evi toplayip bulasiklari yerlestirip banyoyu temizlemem gerektigini hatirlatti. Öyleyse hobaaa .... deniz de uyandi zati cadi ana kiz islere giriselim

bnmde dökülüyor valla ev hep saç gıcık oluyorum

2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)

hadi hayrlı olsun inşallah

Allah razı olsun cnm ne güzel ifade etmişsin ve çok doğru bencede... allahımıza hamd olsun daha farkına varamadığımız neler var neler herşey bizim için... Bazen diyorum kendime bakma gör ... bakan kör !

2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
hayırlı olsun şimdiden canım bende bebeğimi "yeni doğan sünneti" yaptırdım 37 günlükken. narkozsuz lokal oh mis 2 günde iyileşti büyük oğlumu geçen sene yaptırdım 15 gün iyileşmedi ne kanama ne iltihap ne ağlama dedim bir daha oğlum olursa 40 ı çıkmadan yapıcam....
senin oğluşun küçükmüydü ?

Bir akraba geçen bana gelirken kurabiye getirdi 6-7 tane falan. 2 Akşamdır pisliğine çayın yanında eşime de vermedim. Veremedim yani... gözümün önünde yemesin diye. dün iki kere kabı açtım kurabiyeleri kokladım... sabah koydum bir poşete eşime verdim işe giderken.. dedim "kurabiye var çalışma arkadaşlarına da ikram et çayla içersiniz hüüü hüüüü " o listeye haftasonu kaçamak girdi cumaya kadar girmeyecek o kadar !!

#direnhappy
hem onlar cici şeyler değil dostum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…