Yapma bana bunu ebrus:))) bu sey demi hani her besin benzedigi organa faydalidir muhabbeti. Ya taze inciri pek severim ama seker var diye yiyemiyorum neyse yemesem de farketmiyomusŞifayı ilaç yerine meyve sebzede ara...
Eki Görüntüle 1821903
İzmir başlanıda ben olayım o zamanPasta borek sevenler ama elini surmeden 2 cm öteden koklayanlar dernegi kuralim aydin subesi baskani olurum:)))
InanirimSağol özgem.
Merci canlarim. Squat bizim işimiz :))
Kız squat ve jj de iimdir dün yemek yaparken falan hep yaptım valla :))
Yorulmadan valla zeynebim ama squat yapmayı seviyorum gün içinde her gün en az 100 kez yaparım.
Bursa baskanindan merhabaPasta borek sevenler ama elini surmeden 2 cm öteden koklayanlar dernegi kuralim aydin subesi baskani olurum:)))
Hadi bakalim cemiyet var2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
Allah seni ozge ruyanda mi gördün kiz biziHihoyt gecenin bir yarisi oglani tuvalete kaldirdim gecmiside okudum bitirdim
simdi gideyimde accik daha uyuyayim, optum guzelleer
TatlimmmmHamd olsun canım, her derdimizin bir devası var. Rabbim kimseye altından kalkamayacağı yük yüklemiyor... Keşke hepimiz bunun kıymetini bilsek, herşeyin Rabbimden geldiğine inanarak bazı şeyleri biraz akışına bıraksak.
Mavişim anneciğine uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim
Enerjine hayranım, üzerimde ki miskinliği atıp senin gibi olmayı hayal ediyorum :)
Minik kuş bizde seni seviyoruz
İyi dersler
Oley :)
Hayırlı olsun gülüm, Allah damat oluşunu da göstersin inşallah
Selam baskanim ulvi misyonumuz pasta ve borek tarzi bilimum mayali bagimlilik yapan besinleri korumak. Yani birakalim oylece kalsinlar. Yemeyelim. KoruyalımBursa baskanindan merhaba
Selam dost! Dernegimizin kurucusu kimdi yav unuttum :))İzmir başlanıda ben olayım o zaman
Evet bu enerji verici monolog bana kalkip evi toplayip bulasiklari yerlestirip banyoyu temizlemem gerektigini hatirlatti. Öyleyse hobaaa .... deniz de uyandi zati cadi ana kiz islere giriselimTatlimmmm
Bwn enerji dagitirimmm sanadaaaa
Enerji muthis birseyyyy
Hareket ettikce etmek istersin
Yattikca yatmakkk
Mayalaniyor resmennnn
Ufff pufff demek olumsuz dusunmek emer enerjiyiiii
Hersey guzel tarafindan bakkk
Icin icine sigmaz cosarsinnn
Birde negatif herseyden sikayetci insanlar varsa etrafinda uzak durrr
Acaip enerji emerlerrr
Gel sen bana takil
bende unutttumSelam dost! Dernegimizin kurucusu kimdi yav unuttum :))
Yok canım yaa öyle deme, çok fazla geldi dövülmeden bırakayım çocukluğu dedim, yoksa herkesi yazmak fikrim vardı
Keşke benim de dönem dönem olsa, sürekli var maalesef. vücudumda yok da kaşımda ve kulağımda vardı, şampuanla onlar geçti çok şükür, kafam bir süre iyi gibi oldu ama yine durum aynı.. Saç dökülmesi oluyor mu sende de ? neredeyse kafamda tek tel saç kalmayacak bu gidişle..
2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
Hihoyt gecenin bir yarisi oglani tuvalete kaldirdim gecmiside okudum bitirdim
simdi gideyimde accik daha uyuyayim, optum guzelleer
Ya bazen dusunuorum da rabbim bize nasil esi benzeri olmayan anlatilmaz aciklanamaz nimetler vermis bolede ip uclari vermis ne kadar ne kadar yuce ve bunlat en kucugu . biz onun icin ne yapioruz dusunmemiz lazim canlar . cok guzel ne guzelliklerin icine yollamis bizi. Rabbim peygamber efendimizin imaniyla yasamamizi nasip etsin. Tabi buda bizim elimizde . akil fikir vicdan duygu hersey vermis bize gerisi bizim elimizde . cok sukur hamdolsun
@Mavibocuk
@Yawrukush
30 dk bant
3dk kostum
100mekik
100DK
50ip atlama cezam
75ser dumbell
20ser bacak makas
40 dumbell ile saga sola egilme
Bugunluk yeterrr enerjim bitmesin:)
hayırlı olsun şimdiden canım bende bebeğimi "yeni doğan sünneti" yaptırdım 37 günlükken. narkozsuz lokal oh mis 2 günde iyileşti büyük oğlumu geçen sene yaptırdım 15 gün iyileşmedi ne kanama ne iltihap ne ağlama dedim bir daha oğlum olursa 40 ı çıkmadan yapıcam....2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
Öyle mi düşündün yoksa gerçekten kilo mu aldın :)))
Bir akraba geçen bana gelirken kurabiye getirdi 6-7 tane falan. 2 Akşamdır pisliğine çayın yanında eşime de vermedim. Veremedim yani... gözümün önünde yemesin diye. dün iki kere kabı açtım kurabiyeleri kokladım... sabah koydum bir poşete eşime verdim işe giderken.. dedim "kurabiye var çalışma arkadaşlarına da ikram et çayla içersiniz hüüü hüüüü" o listeye haftasonu kaçamak girdi cumaya kadar girmeyecek o kadar !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?