tebrikler...Bir akraba geçen bana gelirken kurabiye getirdi 6-7 tane falan. 2 Akşamdır pisliğine çayın yanında eşime de vermedim. Veremedim yani... gözümün önünde yemesin diye. dün iki kere kabı açtım kurabiyeleri kokladım... sabah koydum bir poşete eşime verdim işe giderken.. dedim "kurabiye var çalışma arkadaşlarına da ikram et çayla içersiniz hüüü hüüüü" o listeye haftasonu kaçamak girdi cumaya kadar girmeyecek o kadar !!
Tmm tatlım akşam spordan gelince içeyüm:)Maydonozun dibine vur canım sen de, azıcık da olsa ödem falan varsa gider :)
Kilo aldımÖyle mi düşündün yoksa gerçekten kilo mu aldın :)))
Sağol kuzum:)Hamd olsun canım, her derdimizin bir devası var. Rabbim kimseye altından kalkamayacağı yük yüklemiyor... Keşke hepimiz bunun kıymetini bilsek, herşeyin Rabbimden geldiğine inanarak bazı şeyleri biraz akışına bıraksak.
Mavişim anneciğine uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim
Enerjine hayranım, üzerimde ki miskinliği atıp senin gibi olmayı hayal ediyorum :)
Minik kuş bizde seni seviyoruz
İyi dersler
Oley :)
Hayırlı olsun gülüm, Allah damat oluşunu da göstersin inşallah
Aynen o muhabbet abla. Taze incir yemeni gerektirecek bir organın yok allahtanYapma bana bunu ebrus:))) bu sey demi hani her besin benzedigi organa faydalidir muhabbeti. Ya taze inciri pek severim ama seker var diye yiyemiyorum neyse yemesem de farketmiyomus
Çok sağol canımTatlimmmm
Bwn enerji dagitirimmm sanadaaaa
Enerji muthis birseyyyy
Hareket ettikce etmek istersin
Yattikca yatmakkk
Mayalaniyor resmennnn
Ufff pufff demek olumsuz dusunmek emer enerjiyiiii
Hersey guzel tarafindan bakkk
Icin icine sigmaz cosarsinnn
Birde negatif herseyden sikayetci insanlar varsa etrafinda uzak durrr
Acaip enerji emerlerrr
Gel sen bana takil
İçine şeker de mi atıyordun kızKilo aldım
şeker ılık suda nefret ederim içemem.İçine şeker de mi atıyordun kızsu kilo aldırmaz diye biliyordum tüm bildiklerimi çürüttün
O dönem yediklerine dikkat ediyormuydun peki? Hani acaba sana kilo aldıran şey başka bir şeymiydi diye soruyorum.şeker ılık suda nefret ederim içemem.
ılık sudan sanırım
onu düşünüyorum bende. yoktu yada vardı bilemiyorum canımO dönem yediklerine dikkat ediyormuydun peki? Hani acaba sana kilo aldıran şey başka bir şeymiydi diye soruyorum.
acaba konu ne merak etdimde???O dönem yediklerine dikkat ediyormuydun peki? Hani acaba sana kilo aldıran şey başka bir şeymiydi diye soruyorum.
Selam...Selamlar canlar,
Nasilsiniz, nasil geciyor gununuz?
Mis gibi turk kahvesi afiyet olsun:)
Eki Görüntüle 1822032
bende yeni uyandim canim, oglanda kalkti, kahvalti hazirlayacagiz :)Selam...
Guzek geciyor gunumuz sen nasilsin?
Hmm kahvee ))
ohh Afiyet olsun:)bende yeni uyandim canim, oglanda kalkti, kahvalti hazirlayacagiz :)
ne guzel olurdu canim :)ohh Afiyet olsun:)
bende orda olsaydim simdi kahvalti yapardim
hadi gozunaydin canim :)Hala arkadastayim cay iciyorum, mercimek salatasiyla atlattim cok sukur. Icine sehriye koycakti koydurmadim valla sunun surasinda cumaya ne kaldiii. Bugun eksiyide gordum ki degmeyin motiveme
Eve gecince gorrusuruz canlarim ballarim zayiflarimm. Yesilcayi unutmayin, birde arkasina maydanoz suyu imhh imhhh
Yok tatlim eglence okula gidince okul arkadslariyla olcak planimiz bu.. simdilik mevlut yapcaz . 20 aylik canimkaç yaşında oglun
iyi eğlenceler. kacırmamalı bir gün olur inşallah senin için.
2haziranda bizde memlekete gitcez
sagol Busem, kolay gelsin guzelim:)Canim gecmisi okudum alinti yapamadim. 5 li rakamlar ha yupiii :))) sinava gidiyorum kusum sana da iyi geceler:)))
Allaaaah beee :))Seyyyyu ben tartida harika bir eksi gordum 4gune gore iyi bir sayiydiiii
farkettim guzelim adimi aksama yazicam demistin, aksam yazmadin:)Günaydin dün 14.500 adim atmistim ama uyuya kalinca yazamadim
harikasin canimKocama iş yerine götürmesi için kücük borcam ıspanaklı börek yaptım.
Ben hiç yemek için oralı bile olmadım
Börekte neymiş sanki önceden börek vardı
cok guzel menu ve spor canim:)26/04/2016 menüm
Sabah
2Haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,maydonoz,dereotu,nane
1Kupa form kiraz saplı çay
Ara öğün
Şekersiz süt tozlu nescafe
Öğle
3-4Yemek kaşığı az yağlı-az tuzlu kabak kavurma
maydonoz,dereotu,nane
1dilim çavdar ekmek
ara ögün
evden getirmeyi unutmuşum. malum çalışıyore
Akşam
az yağlı-az tuzlu et sote 1tabak
1kase salata
1dilim çavdar ekmek
ara öğün
4-5 tane yulaf kepekli biskivü
gün içinde 4lt yada daha fazla su içtim.
1lt suyuma maydonoz koydum içtim
1kupa. yaptıgım yağ yakıcı cayımdan içtim.
Yawrukush
Yarım saat yürüyüş. (dışarda yürüdüm)
50x2 set yan yatıp bacak acıp kapama
15x2 set mekik
50x2 set popo için yaptıgım bi hareket
50x2 set ayakda sağa sola döndürüyon ya hani üst tarafını ha ondan
20x2 set oturup kalkma
Dünki egzersizi unuttum yine
bende sasirdim kuzum, neyse cezayi gormezden gel bir tanem :)Ayy özgem yazmayı unutmuşum ya :) 13000 adım :)
Sağol bitanemm:)
afiyet olsun canim:)Menümü yazıp geçmişe bakiim hemen
Günaydın kızçeler
Akşamki chicken royale den 3 4 isirik aldım tenders da 1 tane yedim
Eki Görüntüle 1821819 Eki Görüntüle 1821820 Eki Görüntüle 1821821
anladim canim,ohh gelsin internet, sonrada sen gel guzelim:)Canım sabah aktif olabiliyorum ama iş çıkınca gitmem gerekiyor , akşam eve gidince de direk spora başlıyorum , geceleri konuşuyordum paketim varken , şimdi yenilenmesini bekliyorum birkaç gün kaldı ama ek paket alırım bu gidişle
tebrik ederim canım darısı başımıza :))
demi artık canım istemiyor benim de bir iki ısırık alıp bırakıyorum çoğu şeyi nefsim köreldi :))
evet guzleim:)kaptanım 50 ip atlama almışım yarım tabak mantı dimi :))) ok akşama tamamdır :)
ohh ne guzel eksiler kaptanim:)Gunaydinn gunaydinn
Bu sabah guzell eksilerle uyandimm...
Bugun ve yarin teog dan dolayi cocuklar evde, evlatlari arkadasa birakip spora gidicem ordan donup cocuklarla arkadaslarimiza gidicez. Muhtemelen aksama gelirimm.
Cumaya son 2 gun spora asilalim bugun, maydanoz suyuna yavastan baslayalim bugun yesilcaylarimizda yudumlayalimm. Cuma ya yuzlerimiz gulsun gulden guzellerimm
ablam ayak bileklerin agriyorsa zorlama..Ben bu hafta kaçamaksız gitmeye çalışıyorum spor yapmaya çalışıyorum bugün tartıldım hala sabit gösteriyo daha fazla spor yapmam lazım galiba ama ayak bileklerim ağrıyor biraz yüklenince napiim ben. İçtiğim suya limon zencefil atıyorum iki gün maydanoz da attım. Napıcam bilmiyorum.
canim bugunun egzersizi jumping jack haydi kalk yap guzelim...
Allah anacağına sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin canımm
herkeslerin isimlerini yazmıssında benimkii çöpe atmıssın
geçmiş olsun deryacım
aslında hepimiz normalizde irade meselesi tatlım beynine gerekli sinyali gönder inan zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
burayada herseyi yaz yine zamanla sırf yazmamak için takıma karsı olan sorumluluğundan yememeye baslayacaksın.
dostluğunuz daim olsunnn @abesle_istigal
tatlım neden özür diliyorsun ki
detaylı yazınca adımlarını benimde aklım almadı hani dakikada 200 adım falan ama ben 1,5 saatte 8500 küsür adım atıyorum hemde eşimle yürüyüşlerimde kaldıki senin adımınla bizim adımlarımız bir değil.
Sürekli evde iş yapıyorum diyorsun adımsayarın yada telin yanındaysa zaten oda adım sayılıyor.
Özgeninde dediği gibi ne yapıyorsan kendine yapıyorsun spor yaparsanda yapmazsanda ...
Ama herkesin her yaptıgı spor sana eşit olmayabilir.
Yahu en basiti biz bir arkadasımla sabahtan aksama kadar beraberdik benimle onun adımı arasında 1000e yakın farklılık vardı elbette bir kaç adım farklılık olabilir ama 1000 küsürde abartı değilmi sence ? her neyse üzmeyin tatlı canlarınızı
özgecim cok istiyorum yaa hepte niyetleniyorum ama neden düzenli spor yapamıyorum bilemiyorum
halbukisi eskiden yapıyordumm
@belindamm yahu sibelimmm 800 sguat nedir yahuuu suan evde ölü gibi yatıryo olman lazım
bacaklarını hissetmiyor olman lazım kalçanın uyuşmuş olması lazımmm
uuuuu tebrikler tatlımmm
eksilerle uyanmanı tebrik ederrr sanada güzel günler dilerim tatlım
bir kac yuz gram mi Allaaaaahhh :)Günaydın keyifli bir gün dilerim bir kaç yüz grm bende eksideyimmmkaçamaksız bir gün dilerimm
sagol kuzum :)Ne güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık ÖzgemDediğin her şeye katılıyorum
hosgeldin canim, kesin donus yaptin mi :))selam kızlar ben geldim.. bu ara annem burdaydı, gecen hafta hizmet içi eğitim vardı, ardından ben bi iş değişikliği yapmaya karar verdim falan gelemedim bir türlü..bugün fırsat bulmuşken geleyim dedim hemen..umarım keyifler yerindedir herkes iyidirözledim burayı da muhabbetlerimizi de..
benim simde ben diyet yaparken kekleri, dondurmalari goturuyordu her aksam karsimda:)sok bencede
ilk diyete başaldıgım hafta eşim homili gırtlak neler yiyodu neler
lan sen bana inatmı ediyon dedim
oda azcıcık kğ aldı tabede. yinede yiyio. yediğini yakıo tabi.
ben gibi yağ.et olmuyor ona
neden kuzum neden spor yapasin yok?günaydınlar
sabah
tost domatesli beyaz peynirli
çay
ara
türk kahvesi
öğlen
1 biber dolması
1 y.k makarna
salata
yogurt
ara
1 muz minicikti zaten
ara
1 bardak tarcınlı süt
aksam
1 tabak bezelye yemeği
1 parça börek malesef
su 1 lt sanırım
spor
60 mekik
120 squat
200 ip atlama
300 yanlara eğilme
malesef cok bsy yapamadm bu ara spor yapasm yok bunlarıda guc bela
evet canim arada gel aksamlari cok guzel oluyor seni gormek:)Asyaca akdeniz ateşinn oldgunu bılıorm allah yardm etsn emınım zor bır rahatszlıktır
@AKovser canım seboroik dermatit zordur vucudumda yokta kafamda cıkıo donem donem stresten ve pireelnmiş gibi kaşınırım terleynce alalh kolaylık versn ilaçsız da düzelmio malesef
@abesle_istigal canım sınavında allah cok cok basarılar versn cok azımlı bırınsan gıbı duruyorsn nitekim de @happy_moon onayladı arkads oldgnuuzu şimdi öğrendim maşalalh diyelim.
Yawrukush özgem aksamları artık daha sık ugramaya çalısıcam ınsalalh senınle baska turlu konusamıyorum cunku
bnm buguum biraz yogun birikmiş çok evragı var ara ara yazıcam ınsallah simdiden hepinizi öperim
keyifli bir gun dilerim canim:)Selam canlar:) anneme gitmek için hazırlanıyorum oradan tekrar bağlanırım size
evet canim sekerli ye, tatli ye sut olsun derler ama dogru defil canim:)atlamışım canım yazını, teşekkür ederim. bu takıma gelene kadar baya gaflete kapılıyordumsütlaçlar kompostolar ekmekler :) kilo yapar diye de değil he canım çektiği için zaten menülerimi görüyorsun normal ayrıca şunu kanıtladım maşallah sütümde eksilme yok.... demek ki neymiş "ye ye sütün olur" =
protein ağırlıklı, sağlıklı karbonhidrat + bol su
sagol Ebrum :)Şifayı ilaç yerine meyve sebzede ara...
Eki Görüntüle 1821903
cok sukur canim, ne guzel yazmissin:)Ya bazen dusunuorum da rabbim bize nasil esi benzeri olmayan anlatilmaz aciklanamaz nimetler vermis bolede ip uclari vermis ne kadar ne kadar yuce ve bunlat en kucugu . biz onun icin ne yapioruz dusunmemiz lazim canlar . cok guzel ne guzelliklerin icine yollamis bizi. Rabbim peygamber efendimizin imaniyla yasamamizi nasip etsin. Tabi buda bizim elimizde . akil fikir vicdan duygu hersey vermis bize gerisi bizim elimizde . cok sukur hamdolsun
squat guzelim :))Sağol özgem.
Merci canlarim. Squat bizim işimiz :))
Kız squat ve jj de iimdir dün yemek yaparken falan hep yaptım valla :))
Yorulmadan valla zeynebim ama squat yapmayı seviyorum gün içinde her gün en az 100 kez yaparım.
canim yarinki sinavinda guzel gececek insallah sonrasinda bekliyoruz seni :)Ben aksama anca ugrarim simdi ders yapcam sonra kostura kostura okula gidecem ordan fitnesse gelince derse davam uyumadan ugrarim ama buraya.
Allah rizasi icin fazla yazip doldurmayin surayi sonra 500 mesaj birikiyorokumaktan gözler gidiyor resmen
Isim espirisi tabi sizin yazin ben seve seve okurum
Neyse ben kaçar şimdi bide hazır aklıma gelmişken @asya_01 ablacım sen nasıl oldun eşinle durumları düzelttin mi bebiş nasıl?
Yawrukush kaptanım sanada nezamandır sorcamhep unutuyorum sizin ev tadilatı neoldu bitti mi? İnşaallah fazla masraf çıkarmamıştır size. Ve sizin aileden birine kanser tehsişi konulmuştu durumu nasıl?
Daha sizlere akıl danışcam başınızı şişircem ama bugün değil yarından itibaren artık yarına sınavım var yine ona çalışmam lazım neyse ben yine çoştum ben kaçar seviyorum hepinizi 4. Takımın en güzel anneleri, anne adayları ve ablaları
ohh masallaaah :)
doktor ne dedi gulum, kalp atisini duydunuz mu?Eşimle düzeldi canım şükür dün sabah özel deki Dr a gittim önceki gece sabahi sabah ettim bel karın kasık ağrısı mahfetti korktum çok Dr dinlemek lazım dedi dinleniyorum ama işte rışıklı gunler
haydi hayirlisi, mevlutunuz de mubarek olsun canim:)2 hazirana sunnet yapicizzzz oncesine akidesini kestirip onla mevlut etceiizzz :)
burasi houston texas canim:)İyi geceler dicemde burda gündüz
ora neresiki
ne istersen ye 3 kg verirsen guzelim :))3kğ verirsem ödülüm ne olcak
eheehe sabaha cok birikiyor gecmis Busem :)Allah seni ozge ruyanda mi gördün kiz bizi
anne kiz halledersiniz amazonum:)Evet bu enerji verici monolog bana kalkip evi toplayip bulasiklari yerlestirip banyoyu temizlemem gerektigini hatirlatti. Öyleyse hobaaa .... deniz de uyandi zati cadi ana kiz islere giriselim
oy kiyamam cuma tartidan sonra kurabiye ye canim, emziriyorsun canin cekmis.Bir akraba geçen bana gelirken kurabiye getirdi 6-7 tane falan. 2 Akşamdır pisliğine çayın yanında eşime de vermedim. Veremedim yani... gözümün önünde yemesin diye. dün iki kere kabı açtım kurabiyeleri kokladım... sabah koydum bir poşete eşime verdim işe giderken.. dedim "kurabiye var çalışma arkadaşlarına da ikram et çayla içersiniz hüüü hüüüü" o listeye haftasonu kaçamak girdi cumaya kadar girmeyecek o kadar !!
Amin canm insallah yaHamd olsun canım, her derdimizin bir devası var. Rabbim kimseye altından kalkamayacağı yük yüklemiyor... Keşke hepimiz bunun kıymetini bilsek, herşeyin Rabbimden geldiğine inanarak bazı şeyleri biraz akışına bıraksak.
Mavişim anneciğine uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim
Enerjine hayranım, üzerimde ki miskinliği atıp senin gibi olmayı hayal ediyorum :)
Minik kuş bizde seni seviyoruz
İyi dersler
Oley :)
Hayırlı olsun gülüm, Allah damat oluşunu da göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?