- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Cok tebrik esiyorum canm seni emziriyorum diede gaflete kapilip yiyip durmuosun canm massallah
Ya bazen dusunuorum da rabbim bize nasil esi benzeri olmayan anlatilmaz aciklanamaz nimetler vermis bolede ip uclari vermis ne kadar ne kadar yuce ve bunlat en kucugu . biz onun icin ne yapioruz dusunmemiz lazim canlar . cok guzel ne guzelliklerin icine yollamis bizi. Rabbim peygamber efendimizin imaniyla yasamamizi nasip etsin. Tabi buda bizim elimizde . akil fikir vicdan duygu hersey vermis bize gerisi bizim elimizde . cok sukur hamdolsunŞifayı ilaç yerine meyve sebzede ara...
Eki Görüntüle 1821903
canim sendede eksi var galba cok neselisin :)Günaydınnnnnnnnnn
ayyyy hadi insallahhh bakalim :)Cumartesi-Pazar ımı aksatmazsam tamamdır
Biraz daha belirgenleşirse eczaneye ugrar alırım saolasınc anım
Ya hani kafada bitiyor ya.istediğimiz kadar yasak diyelim. İnsan isteyince bi an boşlukla gidebiliyo.
Cumaya bende kendimden güzel eksiler bekliyorum bakalım inşallah
Oooo supersin canm cok guzel kilolar vericeksin sen daha oooooo :) sen de bu azim oldukca sen 50 de olirsun vallahi ya masslllahahah : )Seyyyyu ben tartida harika bir eksi gordum 4gune gore iyi bir sayiydiiii
Onedir canm yediginMenümü yazıp geçmişe bakiim hemen
Günaydın kızçeler
Akşamki chicken royale den 3 4 isirik aldım tenders da 1 tane yedim
Eki Görüntüle 1821819 Eki Görüntüle 1821820 Eki Görüntüle 1821821
Ah ablacım vallaha aynı durumdayız yaaa bende ne zamandır sabitleri oynuyordum geçenlerde verdim yine sabitlerdeyimBen bu hafta kaçamaksız gitmeye çalışıyorum spor yapmaya çalışıyorum bugün tartıldım hala sabit gösteriyo daha fazla spor yapmam lazım galiba ama ayak bileklerim ağrıyor biraz yüklenince napiim ben. İçtiğim suya limon zencefil atıyorum iki gün maydanoz da attım. Napıcam bilmiyorum.
Amin cümlemize tatlımAllah anacağına sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin canımm
Tartılmadım canımcanim sendede eksi var galba cok neselisin :)
ayyyy hadi insallahhh bakalim :)
Oooo supersin canm cok guzel kilolar vericeksin sen daha oooooo :) sen de bu azim oldukca sen 50 de olirsun vallahi ya masslllahahah : )
Allah anacağına sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin canımm
herkeslerin isimlerini yazmıssında benimkii çöpe atmıssın
geçmiş olsun deryacım
aslında hepimiz normalizde irade meselesi tatlım beynine gerekli sinyali gönder inan zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
burayada herseyi yaz yine zamanla sırf yazmamak için takıma karsı olan sorumluluğundan yememeye baslayacaksın.
dostluğunuz daim olsunnnabesle_istigal
tatlım neden özür diliyorsun ki
detaylı yazınca adımlarını benimde aklım almadı hani dakikada 200 adım falan ama ben 1,5 saatte 8500 küsür adım atıyorum hemde eşimle yürüyüşlerimde kaldıki senin adımınla bizim adımlarımız bir değil.
Sürekli evde iş yapıyorum diyorsun adımsayarın yada telin yanındaysa zaten oda adım sayılıyor.
Özgeninde dediği gibi ne yapıyorsan kendine yapıyorsun spor yaparsanda yapmazsanda ...
Ama herkesin her yaptıgı spor sana eşit olmayabilir.
Yahu en basiti biz bir arkadasımla sabahtan aksama kadar beraberdik benimle onun adımı arasında 1000e yakın farklılık vardı elbette bir kaç adım farklılık olabilir ama 1000 küsürde abartı değilmi sence ? her neyse üzmeyin tatlı canlarınızı
özgecim cok istiyorum yaa hepte niyetleniyorum ama neden düzenli spor yapamıyorum bilemiyorum
halbukisi eskiden yapıyordumm
B belindamm yahu sibelimmm 800 sguat nedir yahuuu suan evde ölü gibi yatıryo olman lazım
bacaklarını hissetmiyor olman lazım kalçanın uyuşmuş olması lazımmm
uuuuu tebrikler tatlımmm
eksilerle uyanmanı tebrik ederrr sanada güzel günler dilerim tatlım
@Asyaca akdeniz ateşinn oldgunu bılıorm allah yardm etsn emınım zor bır rahatszlıktır
Dahlia_ canım seboroik dermatit zordur vucudumda yokta kafamda cıkıo donem donem stresten ve pireelnmiş gibi kaşınırım terleynce alalh kolaylık versn ilaçsız da düzelmio malesef
abesle_istigal canım sınavında allah cok cok basarılar versn cok azımlı bırınsan gıbı duruyorsn nitekim de happy_moon onayladı arkads oldgnuuzu şimdi öğrendim maşalalh diyelim.
@Yawrukush özgem aksamları artık daha sık ugramaya çalısıcam ınsalalh senınle baska turlu konusamıyorum cunku
bnm buguum biraz yogun birikmiş çok evragı var ara ara yazıcam ınsallah simdiden hepinizi öperim
Bol şans. rabbim emeklerini rast getirsin canım
unutmamamalıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayirdir canim niye agladin?
Gecti bitti cok sükür saol kaptanim
Allah yardimcin olsun ablam. Rabbim emeklerinin karsini versin.
Cok gecmis olsun ablacim. Insaallah bir tedavi yöntemi bulunurda sende kurtulursun.
Yok yermiyim
Allah kolaylık versin canım formasyon zor çocuk olunca daha zor inşallah başarıyla bitirirsin.
Tebrikler canlar süpersiniz.
Günaydınnn
Sağol canım, sıfır enerjiyle uyandım ama ağrım, sızım yok çok şükür :))
Sana da iyi uykular canım
Hadi gözün aydınn, cumaya kadar biraz daha inerseee süper olur
Yok birşey canım, reglden sanırım ne yaptığımı bilmiyorum
Çok sağol canımm..
Bak bu süper fikirmişş
canım Allah kolaylık versinsunumlarında da başarılar dilerim tempo
geçmiş olsun deryacım
aslında hepimiz normalizde irade meselesi tatlım beynine gerekli sinyali gönder inan zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
burayada herseyi yaz yine zamanla sırf yazmamak için takıma karsı olan sorumluluğundan yememeye baslayacaksın.
detaylı yazınca adımlarını benimde aklım almadı hani dakikada 200 adım falan ama ben 1,5 saatte 8500 küsür adım atıyorum hemde eşimle yürüyüşlerimde kaldıki senin adımınla bizim adımlarımız bir değil.
Sürekli evde iş yapıyorum diyorsun adımsayarın yada telin yanındaysa zaten oda adım sayılıyor.
Özgeninde dediği gibi ne yapıyorsan kendine yapıyorsun spor yaparsanda yapmazsanda ...
Yahu en basiti biz bir arkadasımla sabahtan aksama kadar beraberdik benimle onun adımı arasında 1000e yakın farklılık vardı elbette bir kaç adım farklılık olabilir ama 1000 küsürde abartı değilmi sence ? her neyse üzmeyin tatlı canlarınızı
özgecim cok istiyorum yaa hepte niyetleniyorum ama neden düzenli spor yapamıyorum bilemiyorum
B belindamm yahu sibelimmm 800 sguat nedir yahuuu suan evde ölü gibi yatıryo olman lazım
uuuuu tebrikler tatlımmm
@Asyaca akdeniz ateşinn oldgunu bılıorm allah yardm etsn emınım zor bır rahatszlıktır
Dahlia_ canım seboroik dermatit zordur vucudumda yokta kafamda cıkıo donem donem stresten ve pireelnmiş gibi kaşınırım terleynce alalh kolaylık versn ilaçsız da düzelmio malesef
abesle_istigal canım sınavında allah cok cok basarılar versn cok azımlı bırınsan gıbı duruyorsn nitekim de happy_moon onayladı arkads oldgnuuzu şimdi öğrendim maşalalh diyelim.
@Yawrukush özgem aksamları artık daha sık ugramaya çalısıcam ınsalalh senınle baska turlu konusamıyorum cunku
bnm buguum biraz yogun birikmiş çok evragı var ara ara yazıcam ınsallah simdiden hepinizi öperim
Çok zormuş canım. O zaman senin kardio yapman imkansız bebce sen pilates ve ya mekik squat gibi kas güçlendirici hareketler yapman lazım. Leslieye felan hiç bulaşma sen.. Bu arada Rusya'ya taşınma fikri de gayet mantıklı Can'ım :)
Allah kolaylık versin canım. Eminim hiç sorunsuz bitireceksin formasyonunu. Senin kadar azimli birini daha görmedim. Bu yıl senin yılın olacak formasyon bitecek kilolar gidecek :)
Tabii eskiden insanlar tavşanı okla vurup pişirmeden yerlermiş ne böreee
Ayy böreğe ben de dayanamam keke oğaçaya hiç kıyamam artık kıymıyorum yazıktır yemiyim diyorum bi koklayıp bırakıyorum. Geçen gün oğluma poaça aldım sadece kokladım yemedim hiçpasta börek koruma derneği kuralım biz en iyisi
Bir avuç yiyebilirsin Canım paketin dibine vurmadıysan sonra hiçbişicik olmaz..
Şifayı ilaç yerine meyve sebzede ara...
Eki Görüntüle 1821903
canim sendede eksi var galba cok neselisin :)
ayyyy hadi insallahhh bakalim :)
Oooo supersin canm cok guzel kilolar vericeksin sen daha oooooo :) sen de bu azim oldukca sen 50 de olirsun vallahi ya masslllahahah : )
Çok zormuş canım. O zaman senin kardio yapman imkansız bebce sen pilates ve ya mekik squat gibi kas güçlendirici hareketler yapman lazım. Leslieye felan hiç bulaşma sen.. Bu arada Rusya'ya taşınma fikri de gayet mantıklı Can'ım :)
Allah kolaylık versin canım. Eminim hiç sorunsuz bitireceksin formasyonunu. Senin kadar azimli birini daha görmedim. Bu yıl senin yılın olacak formasyon bitecek kilolar gidecek :)
Tabii eskiden insanlar tavşanı okla vurup pişirmeden yerlermiş ne böreee
Ayy böreğe ben de dayanamam keke oğaçaya hiç kıyamam artık kıymıyorum yazıktır yemiyim diyorum bi koklayıp bırakıyorum. Geçen gün oğluma poaça aldım sadece kokladım yemedim hiçpasta börek koruma derneği kuralım biz en iyisi
Bir avuç yiyebilirsin Canım paketin dibine vurmadıysan sonra hiçbişicik olmaz..
Ne örüyonnn ??
Ah ablacım vallaha aynı durumdayız yaaa bende ne zamandır sabitleri oynuyordum geçenlerde verdim yine sabitlerdeyim
Amin cümlemize tatlım
Yok canım yaa öyle deme, çok fazla geldi dövülmeden bırakayım çocukluğu dedim, yoksa herkesi yazmak fikrim vardı
Keşke benim de dönem dönem olsa, sürekli var maalesef. vücudumda yok da kaşımda ve kulağımda vardı, şampuanla onlar geçti çok şükür, kafam bir süre iyi gibi oldu ama yine durum aynı.. Saç dökülmesi oluyor mu sende de ? neredeyse kafamda tek tel saç kalmayacak bu gidişle..
Sağol özgem.cansin :)
sporu arttiralim guzelim , sporun az diye zor gidiyor son kilolar...
canim benim:)
gecmis olsun guzelim..
spor yok mu bugun Mervem??
iyiki dogmus teyzem, iyiki seni dogurmus..
ellerinde operim Mervem:)
ama yap bir guzellik takima gel sIk sIk :)
yememissin hic bir sey gecmis olsun...
amanda kimler gelmis :)
ne guzelmis ismin canim:)
ayy ne guzel haber Busem, bugun ozledim seni yahu, hic gelemiyorsun:)
daha 5li rakamlar goreceksin sen dur:))
tatlin pek guzel olmus canim, sporlarda harika :)
takimdan cikmak yok guzelim, ben senin egzersizlerine inaniyorum..
guzelce kilolarini ver ve mezun ol..
afyet olsun canim :)
hadi hayirlisi canim:)
harikasin Sibelim:)
ben senin yaptigin egzersizlere inaniyorum ve azminden dolayi da cok mutluyum.
guzelce kilolarini vermeye devam edip , mezun olacaksin canim.
bugun ki agrini takip et bakalim, yarinda agrin olacak mi?
yarin agri hissedersen spor yapma guzelim, gecmis olsun..
Allah rahmet eylesin annecigine.
cok aktif birisin, tum ev islerine yardimcisin canim, ellerine saglik.
egzersizlerine de boyle devam et, hedefine ulas guzelim..
afiyet olsun canim:)
oooh haftaya spor patlamasi gelir senden kuzum, iyi geceler :)
Merci canlarim. Squat bizim işimiz :))SALI GUNU SQUAT EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3
1. 800 adet squat ile esmer guzelimiz B belindamm
2.220 adet squat ile @Ollalla
3.150 adet squat ilehappy_moon
Tebrikler guzellerr
Kız squat ve jj de iimdir dün yemek yaparken falan hep yaptım valla :))
geçmiş olsun deryacım
uuuuu tebrikler tatlımmm
ayak ölcülerini alımOlurrrr
Aynen ablacim haklisin. Ben vallaha yaptirmiyorum anneme kendimde yapiyorum cünkü dayanamayip yemekten korkuyorum birde ben bi yersem birdaha kimse beni durduramaz 1 tepsi böregi yerim zar zor kücültmüsken migdeyi simdi yine niye büyütelim degil mi :)Löpür löpür yağ olduk
zaten canım bişey çekince öyle diyorum. bu zamana kadar yediklerine say
böreklere pek dayanamam
kek tatlı çikolata cok severim önümde olsa yemem
Iyi bari önemli bisey olmasinda :)Günaydınnn
Sağol canım, sıfır enerjiyle uyandım ama ağrım, sızım yok çok şükür :))
Sana da iyi uykular canım
Hadi gözün aydınn, cumaya kadar biraz daha inerseee süper olur
Yok birşey canım, reglden sanırım ne yaptığımı bilmiyorum
Çok sağol canımm..
Bak bu süper fikirmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?