Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok tebrik esiyorum canm seni emziriyorum diede gaflete kapilip yiyip durmuosun canm massallah

atlamışım canım yazını, teşekkür ederim. bu takıma gelene kadar baya gaflete kapılıyordum sütlaçlar kompostolar ekmekler :) kilo yapar diye de değil he canım çektiği için zaten menülerimi görüyorsun normal ayrıca şunu kanıtladım maşallah sütümde eksilme yok.... demek ki neymiş "ye ye sütün olur" =
protein ağırlıklı, sağlıklı karbonhidrat + bol su

Şifayı ilaç yerine meyve sebzede ara...
Eki Görüntüle 1821903
Ya bazen dusunuorum da rabbim bize nasil esi benzeri olmayan anlatilmaz aciklanamaz nimetler vermis bolede ip uclari vermis ne kadar ne kadar yuce ve bunlat en kucugu . biz onun icin ne yapioruz dusunmemiz lazim canlar . cok guzel ne guzelliklerin icine yollamis bizi. Rabbim peygamber efendimizin imaniyla yasamamizi nasip etsin. Tabi buda bizim elimizde . akil fikir vicdan duygu hersey vermis bize gerisi bizim elimizde . cok sukur hamdolsun

Günaydınnnnnnnnnn
canim sendede eksi var galba cok neselisin :)
ayyyy hadi insallahhh bakalim :)
Seyyyyu ben tartida harika bir eksi gordum 4gune gore iyi bir sayiydiiii
Oooo supersin canm cok guzel kilolar vericeksin sen daha oooooo :) sen de bu azim oldukca sen 50 de olirsun vallahi ya masslllahahah : )

Ah ablacım vallaha aynı durumdayız yaaa bende ne zamandır sabitleri oynuyordum geçenlerde verdim yine sabitlerdeyim
Allah anacağına sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin canımm
Amin cümlemize tatlım

Yok canım yaa öyle deme, çok fazla geldi dövülmeden bırakayım çocukluğu dedim, yoksa herkesi yazmak fikrim vardı

Keşke benim de dönem dönem olsa, sürekli var maalesef. vücudumda yok da kaşımda ve kulağımda vardı, şampuanla onlar geçti çok şükür, kafam bir süre iyi gibi oldu ama yine durum aynı.. Saç dökülmesi oluyor mu sende de ? neredeyse kafamda tek tel saç kalmayacak bu gidişle..

Bol şans. rabbim emeklerini rast getirsin canım

unutmamamalıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hayirdir canim niye agladin?

Gecti bitti cok sükür saol kaptanim

Allah yardimcin olsun ablam. Rabbim emeklerinin karsini versin.

Cok gecmis olsun ablacim. Insaallah bir tedavi yöntemi bulunurda sende kurtulursun.

Yok yermiyim

Allah kolaylık versin canım formasyon zor çocuk olunca daha zor inşallah başarıyla bitirirsin.

Tebrikler canlar süpersiniz.

canım Allah kolaylık versin sunumlarında da başarılar dilerim tempo

Şifayı ilaç yerine meyve sebzede ara...
Eki Görüntüle 1821903

canim sendede eksi var galba cok neselisin :)
ayyyy hadi insallahhh bakalim :)

Oooo supersin canm cok guzel kilolar vericeksin sen daha oooooo :) sen de bu azim oldukca sen 50 de olirsun vallahi ya masslllahahah : )

Allah razi olsun
Ben azimli oldugumu dusunmuyordum vallahi ama siz oyle diyorsaniz onur duydum kizlar
Iyiki varsinoz
Muthissinizzzz gercektennn

Ben kizimi uyuttum
Biraz spor yapip stresimi atayimmm
Dus yemek okul ve goster kendiniii
Hepinizi seviyorummm
Kalbinizin guzelligine tesekkur ediyorummm

Öyle canım maalesef bilmiyorum terlemekten korktuğum için mi ya neden ama ben mekik gibi hareketler yapınca bile kötü oluyorum
elimi kullanmam gerekmeyen hareketler yapınca bir elimde defter falan tutuyorum sıcak olunca hemen kendimi serinletmeye başlıyorum

pekiii

Sağol özgem.
Merci canlarim. Squat bizim işimiz :))
B belindamm 800 squat ha bak seeeen caktirmadan squatlari costurmussun haa masallah diyorum uzuyorum :))
Kız squat ve jj de iimdir dün yemek yaparken falan hep yaptım valla :))

Yorulmadan valla zeynebim ama squat yapmayı seviyorum gün içinde her gün en az 100 kez yaparım.

Löpür löpür yağ olduk
zaten canım bişey çekince öyle diyorum. bu zamana kadar yediklerine say
böreklere pek dayanamam
kek tatlı çikolata cok severim önümde olsa yemem
Aynen ablacim haklisin. Ben vallaha yaptirmiyorum anneme kendimde yapiyorum cünkü dayanamayip yemekten korkuyorum birde ben bi yersem birdaha kimse beni durduramaz 1 tepsi böregi yerim zar zor kücültmüsken migdeyi simdi yine niye büyütelim degil mi :)
Iyi bari önemli bisey olmasinda :)
Hastalginin ilaci felan yok mu ya cok kötü bir durum sicaktan kacmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…