Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Papatyam sporun mu az geliyor acaba
bilemedim ki haftada maksimum 2 gün spor yapmıyorum , onun dışında her gün muhakkak yürüyüş yapıyorum da boyun 1.70 kilom 59.6 idi en son

ahahaha çok güldüm ''şu da tombik onu da alayım''
geçen annemler nutella almışlar ay dedim donut yapalım onlarla , bütün çikolatayı ona kullandık , tabi iki ısırık aldım ondan ama bütün çikolata bitti , nişanlıma annemlere yedirdim hepsini

Allah anacağına sağlıklı huzurlu ömür nasip etsin canımm

herkeslerin isimlerini yazmıssında benimkii çöpe atmıssın

Saolasin ozge. Fmf atagi geldi yine, niye bu kadar acele etti anlamadim. Gecen ki kadar perisan degilim ama yinede cikamadim yataktan. Atesim daha az cikti bu sefer

geçmiş olsun deryacım

aslında hepimiz normalizde irade meselesi tatlım beynine gerekli sinyali gönder inan zamanla ne demek istediğimi anlayacaksın.
burayada herseyi yaz yine zamanla sırf yazmamak için takıma karsı olan sorumluluğundan yememeye baslayacaksın.

dostluğunuz daim olsunnn abesle_istigal

tatlım neden özür diliyorsun ki
detaylı yazınca adımlarını benimde aklım almadı hani dakikada 200 adım falan ama ben 1,5 saatte 8500 küsür adım atıyorum hemde eşimle yürüyüşlerimde kaldıki senin adımınla bizim adımlarımız bir değil.
Sürekli evde iş yapıyorum diyorsun adımsayarın yada telin yanındaysa zaten oda adım sayılıyor.
Özgeninde dediği gibi ne yapıyorsan kendine yapıyorsun spor yaparsanda yapmazsanda ...
Ama herkesin her yaptıgı spor sana eşit olmayabilir.
Yahu en basiti biz bir arkadasımla sabahtan aksama kadar beraberdik benimle onun adımı arasında 1000e yakın farklılık vardı elbette bir kaç adım farklılık olabilir ama 1000 küsürde abartı değilmi sence ? her neyse üzmeyin tatlı canlarınızı

özgecim cok istiyorum yaa hepte niyetleniyorum ama neden düzenli spor yapamıyorum bilemiyorum
halbukisi eskiden yapıyordumm

SALI GUNU SQUAT EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3

1. 800 adet squat ile esmer guzelimiz B belindamm

2.220 adet squat ile O Ollalla

3.150 adet squat ile happy_moon

Tebrikler guzellerr

B belindamm yahu sibelimmm 800 sguat nedir yahuuu suan evde ölü gibi yatıryo olman lazım
bacaklarını hissetmiyor olman lazım kalçanın uyuşmuş olması lazımmm

Seyyyyu ben tartida harika bir eksi gordum 4gune gore iyi bir sayiydiiii

uuuuu tebrikler tatlımmm

eksilerle uyanmanı tebrik ederrr sanada güzel günler dilerim tatlım

iyi yapmışın. kalınca insan bi tuhaf olur
bende artık eşim için kek yada tatlı yapıosam. fazlasını hemen buzluga itiyorum

Ne güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık Özgem Dediğin her şeye katılıyorum

iyi yapmışın. kalınca insan bi tuhaf olur
bende artık eşim için kek yada tatlı yapıosam. fazlasını hemen buzluga itiyorum

Eşimi de diyete sokmalıyım kek pasta börek yok artık arada bir

Günaydın keyifli bir gün dilerim bir kaç yüz grm bende eksideyimmm kaçamaksız bir gün dilerimm
birkaç yüz gram güzel canım ya valla evde spora ağırlık vericem şu birkaç yüz benden de gitmeli

selam kızlar ben geldim.. bu ara annem burdaydı, gecen hafta hizmet içi eğitim vardı, ardından ben bi iş değişikliği yapmaya karar verdim falan gelemedim bir türlü..bugün fırsat bulmuşken geleyim dedim hemen..umarım keyifler yerindedir herkes iyidirözledim burayı da muhabbetlerimizi de..

Eşimi de diyete sokmalıyım kek pasta börek yok artık arada bir

birkaç yüz gram güzel canım ya valla evde spora ağırlık vericem şu birkaç yüz benden de gitmeli
sok bencede
ilk diyete başaldıgım hafta eşim homili gırtlak neler yiyodu neler
lan sen bana inatmı ediyon dedim
oda azcıcık kğ aldı tabede. yinede yiyio. yediğini yakıo tabi.
ben gibi yağ.et olmuyor ona

günaydınlar

sabah
tost domatesli beyaz peynirli
çay

ara
türk kahvesi

öğlen
1 biber dolması
1 y.k makarna
salata
yogurt

ara
1 muz minicikti zaten
ara
1 bardak tarcınlı süt

aksam
1 tabak bezelye yemeği
1 parça börek malesef

su 1 lt sanırım
spor
60 mekik
120 squat
200 ip atlama
300 yanlara eğilme

malesef cok bsy yapamadm bu ara spor yapasm yok bunlarıda guc bela

sok bencede
ilk diyete başaldıgım hafta eşim homili gırtlak neler yiyodu neler
lan sen bana inatmı ediyon dedim
oda azcıcık kğ aldı tabede. yinede yiyio. yediğini yakıo tabi.
ben gibi yağ.et olmuyor ona
kadınların yağlanma kapasitesi daha fazla erkeklere göre :)
şimdi artık eşim de inatçı olduğumu anladı onu yeme bozma diyetini diyor
sen de yeme diyorum arada anlaşıyoruz ama o donutları hep ona yedirdim

geçmişi okudum ama alıntılamadm tatsız muhabbet dönmüş konu üzerinde cok konusmıcam yorum da yapmak ıstemem ama kısa bir şey söylemek istiyorum sevgili Asyaca seni gercekten cok severim evet kötü bsyde söylemedn O Ollalla yaş itibariyle bizden biraz dil epey küçük kırılmıs olması normal nitekim bende kırılırdım mesele inanıp inanmamak olmamalı herkes diledğini söylemekte özgür asla neden böyle bir şey söylüyorsun deme hakkını kendimde görmüoprum ama böyle demorolize edici seyleri söylemesek sanki daha iyi olabilir bende bir çok kişiye inanmıyorum belki bir cok kişide bana inanmıyor herkesn hür fikri ama motivasyon düşüklüğü özellikle bizim takıma yaramıyor zaten haftalardr kötü sonuclar alıyoruz bir an önce toparlanmalıyız umarım yanlıs anlamadn amacım kimseyi kırmak değil nacizane fikrimi söylemek istedim şimdilk hepinizi öperim.

Asyaca akdeniz ateşinn oldgunu bılıorm allah yardm etsn emınım zor bır rahatszlıktır
@AKovser canım seboroik dermatit zordur vucudumda yokta kafamda cıkıo donem donem stresten ve pireelnmiş gibi kaşınırım terleynce alalh kolaylık versn ilaçsız da düzelmio malesef
abesle_istigal canım sınavında allah cok cok basarılar versn cok azımlı bırınsan gıbı duruyorsn nitekim de happy_moon onayladı arkads oldgnuuzu şimdi öğrendim maşalalh diyelim.
Yawrukush özgem aksamları artık daha sık ugramaya çalısıcam ınsalalh senınle baska turlu konusamıyorum cunku
bnm buguum biraz yogun birikmiş çok evragı var ara ara yazıcam ınsallah simdiden hepinizi öperim

Çok zormuş canım. O zaman senin kardio yapman imkansız bebce sen pilates ve ya mekik squat gibi kas güçlendirici hareketler yapman lazım. Leslieye felan hiç bulaşma sen.. Bu arada Rusya'ya taşınma fikri de gayet mantıklı Can'ım :)

Allah kolaylık versin canım. Eminim hiç sorunsuz bitireceksin formasyonunu. Senin kadar azimli birini daha görmedim. Bu yıl senin yılın olacak formasyon bitecek kilolar gidecek :)

Kocama iş yerine götürmesi için kücük borcam ıspanaklı börek yaptım.
Ben hiç yemek için oralı bile olmadım
Börekte neymiş sanki önceden börek vardı

Tabii eskiden insanlar tavşanı okla vurup pişirmeden yerlermiş ne böreee

Löpür löpür yağ olduk
zaten canım bişey çekince öyle diyorum. bu zamana kadar yediklerine say
böreklere pek dayanamam
kek tatlı çikolata cok severim önümde olsa yemem

Ayy böreğe ben de dayanamam keke oğaçaya hiç kıyamam artık kıymıyorum yazıktır yemiyim diyorum bi koklayıp bırakıyorum. Geçen gün oğluma poaça aldım sadece kokladım yemedim hiç pasta börek koruma derneği kuralım biz en iyisi

Aynen bu iradeye sahip cıkmak gercekten cok güzel oluyor.
eşimle akşamalrı cekirdek dişliyoduk.
o dişliyo artık tek başına. umrum olmuyor

Bir avuç yiyebilirsin Canım paketin dibine vurmadıysan sonra hiçbişicik olmaz..

kadınların yağlanma kapasitesi daha fazla erkeklere göre :)
şimdi artık eşim de inatçı olduğumu anladı onu yeme bozma diyetini diyor
sen de yeme diyorum arada anlaşıyoruz ama o donutları hep ona yedirdim
Aynen ya. eşimle aramızda 5kğ fark var. ben ayı gibi duruyorum
yani . pişirme bile yokmuş

pasta börek tatlı koklama derneği nasıl

agsıma sürmemem en iyisi. tombik olanlara kanıp yiyorumda
sonra al başına kalorileri. yağları.
naaa burdaki arkidişler beni taşlar yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…