bilemedim ki haftada maksimum 2 gün spor yapmıyorum , onun dışında her gün muhakkak yürüyüş yapıyorum daPapatyam sporun mu az geliyor acaba
ahahaha çok güldüm ''şu da tombik onu da alayım''Dur şunuda yiyim. Ay şuda tombik dur şunuda yiyim diye diye bitiri veriyosun
üstüne aldıgımız çekirdek cok güzeldi eşim gecen ay aynı yerden 1kğ almıştı.
allahtan bittide kurtuldum. yemeyincede cıt cıt sesine tahammül edemiyosun
Anacığımın perşembe günü doğum günü kızlar bende bugünden dışarı yemeğe çıkardım (malum tartı öncesi faciya yaşamak istemedim) yaş pasta felan almak istemedim dedim annem neyi sever eti o zaman ona etten yaş pasta alayımdaha yoldayım ayy yoruldum
Saolasin ozge. Fmf atagi geldi yine, niye bu kadar acele etti anlamadim. Gecen ki kadar perisan degilim ama yinede cikamadim yataktan. Atesim daha az cikti bu sefer
İyi geceler kızlarcım menümü yazmıycam çünkü sabah öğle çok iyiydim akşam abur cuburu öyle bir abarttım ki beni ne paklar bilmiyorum. Ben kudurdum yine yemek diye kendimi boğmak istiyorum böyle oluncaAy nolurdu normal bir insan olsaydım birazcık yaaa nolurdu yaaa
ben bu ekibe gelmeden önceabesle_istigal bana söyledi" sakın eksik yazma çok da yesen tek tek yaz o zaman toparlarsın kendini sakladıkça kaçamaklar artar" diye çok doğru.. tam yicem " lan diyorum nasıl yazarım... o zaman yeme!!!"
Basta Deryalar olmak uzre herkesden ozur dilerim.Yasimin azligina cahilligime verin.Simdi sakin sakin dusununce bu kadar buyutmeye gerek yokmus bunu anladim.Banada hak vermenizi isterim eger yalan soyleseydim sizde bana inanmasaydiniz tamam okey derdim inanmasinlar neolcek?Ama dogruyu soylememe ragmen inanmamaniz beni uzdu.Herkesin zayif noktasi vardir benimd zayif noktam yalan.Bu kadar herkesten gercekten ozur dilerim eger kirdiysam sizleri hakkinizi helal edin aff edin ne olurrr...
Asyaca ozellikle senden abla ozur dilerim umarim aff edersin...
cansin :)
sporu arttiralim guzelim , sporun az diye zor gidiyor son kilolar...
canim benim:)
gecmis olsun guzelim..
spor yok mu bugun Mervem??
iyiki dogmus teyzem, iyiki seni dogurmus..
ellerinde operim Mervem:)
ama yap bir guzellik takima gel sIk sIk :)
yememissin hic bir sey gecmis olsun...
amanda kimler gelmis :)
ne guzelmis ismin canim:)
ayy ne guzel haber Busem, bugun ozledim seni yahu, hic gelemiyorsun:)
daha 5li rakamlar goreceksin sen dur:))
tatlin pek guzel olmus canim, sporlarda harika :)
takimdan cikmak yok guzelim, ben senin egzersizlerine inaniyorum..
guzelce kilolarini ver ve mezun ol..
afyet olsun canim :)
hadi hayirlisi canim:)
harikasin Sibelim:)
ben senin yaptigin egzersizlere inaniyorum ve azminden dolayi da cok mutluyum.
guzelce kilolarini vermeye devam edip , mezun olacaksin canim.
bugun ki agrini takip et bakalim, yarinda agrin olacak mi?
yarin agri hissedersen spor yapma guzelim, gecmis olsun..
Allah rahmet eylesin annecigine.
cok aktif birisin, tum ev islerine yardimcisin canim, ellerine saglik.
egzersizlerine de boyle devam et, hedefine ulas guzelim..
afiyet olsun canim:)
oooh haftaya spor patlamasi gelir senden kuzum, iyi geceler :)
Arkadaslar okula diyorum birseyler soruyorsunuz
Aciklik getireyim ve dua isteyeyim
Ben fen fak. Biyoloji bolumu mezunuyum
Bir sure ogretmenlik uzun sure ozel ders verdigm icin ogretmenim diyorum
Suanda uludag universitesinde formasyon aliyorum
Tezsiz yuksek lisans diyorum bircok kisi anlamadigi icin
Programim haziran da bitecek
Bir dersten bile kalsam sertifikam iptal
Yani o yuzden debeleniyorum ve universitemizin degerli hocalari haddinden fazla sorun yaratiyorlar...
Onumuzdeki senede kpss calisacagim yani evdeyim
Esim kucuk kizima israrla benim bakmami istiyor asla anlasamiyoruz ki kres bile bulmustum
Bu arada yavastan kpssde calisiyorummm geceleri yatarken internetten okuyorumm birseylerrr
Yarin ve persembe sunumlarim var
Iki onemli ders ve ustuste geldiii
Boyle sansta bir bana vurur
Dua edin olurmuu bana
Aciklama geregi duydum
Hepiniz iyiki varsiniz
kızlar size bir şey de ben söyliyeyim bu gördüğünüz hatunla lise 1 öncesi İngilizce hazırlık yılımızda tanıştık ve çok şükür aynı sınıfa düştük. lise 1 e geçiş yapınca da şansa yine aynı sınıfa denk gelince dostluğumuz aldı başını gitti. Hayatımdaabesle_istigal kadar hırslı tuttuğunu koparan zeki başarılı ve çook güzel bir kız tanımam. liseden sonra aldığı kilolarını da en kısa sürede sağlam adımlarla vereceğinden eminim. Dostum, bu okulu da inşallah başarılı bir şekilde atlatacaksın. prenseslerinle bir süre daha evde takıl sonrası istediklerin olucak inşallah..seni seviyorum...
SALI GUNU SQUAT EGZERSIZI TAKIM ICI ILK 3
1. 800 adet squat ile esmer guzelimiz B belindamm
2.220 adet squat ile O Ollalla
3.150 adet squat ilehappy_moon
Tebrikler guzellerr
Seyyyyu ben tartida harika bir eksi gordum 4gune gore iyi bir sayiydiiii
Gunaydinn gunaydinn
Bu sabah guzell eksilerle uyandimm...
Bugun ve yarin teog dan dolayi cocuklar evde, evlatlari arkadasa birakip spora gidicem ordan donup cocuklarla arkadaslarimiza gidicez. Muhtemelen aksama gelirimm.
Cumaya son 2 gun spora asilalim bugun, maydanoz suyuna yavastan baslayalim bugun yesilcaylarimizda yudumlayalimm. Cuma ya yuzlerimiz gulsun gulden guzellerimm
bu hafta gider herhalde 2 kğSüper menü süper hareker
bilemedim ki haftada maksimum 2 gün spor yapmıyorum , onun dışında her gün muhakkak yürüyüş yapıyorum daboyun 1.70 kilom 59.6 idi en son
ahahaha çok güldüm ''şu da tombik onu da alayım''
geçen annemler nutella almışlar ay dedim donut yapalım onlarla , bütün çikolatayı ona kullandık , tabi iki ısırık aldım ondan ama bütün çikolata bitti , nişanlıma annemlere yedirdim hepsini
Ne güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık ÖzgemHerkese merhabalar canlar,
Alisveris, esimin is yerine ugramaca vs derken anca bu saate yetisebildim.
Alintilarimi yazacagim ama takimda tatsiz konusmalar olmus once bununla ilgili yazmak istedim.
Oncelikle bu takimdaki herkesin amaci kilo vermek, bunun icinde saglikli beslenip, egzersiz yapiyoruz.
Sizlere daha cok yardimi olacagini dusundugumuz icin gunluk egzersizler de yapiyoruz.
Aramizda dereceye girenleri seciyoruz.
Ben kendi adima bunun ise yaradigini dusunuyorum.
Simdi gelelim konumuza, hergun spor yapan herkes adimlarini, egzersizlerini yaziyor.
Ben sizlerden adim ve egzersiz gordukce cocuk gibi seviniyorum, halbuki kilolari siz veriyorsunuz
Ama birgun de yazdiginiz adimlari, yaptiginiz egzersizlerin adedini sorgulamadim, cunku siz yaptiginizi beyan ettiniz.
Cunku hepimiz ayni noktadayiz, birbirimizi kandirmaya ihtiyacimiz yok,biz bir takimiz.
O Ollalla arzucum, belki sIk adim atiyorsun, kucuk adimlar atiyorsun saatte 9000 adima ulasiyorsun.Sen bana bunu yaptigini beyan ediyorsun, bende kabul ediyorum.Takimdan gitme hususunu da kabul etmiyorum!
Asyaca kaptanim sen bu takimin kaptanisin, tum kizlari motive eden, onlara destek olan, onlara en cok inanmasi gereken sensin, biliyorum inaniyorsunda.Sen takimda var miydin hatirlamiyorum ama bir ziplama yarismasi yapmistik.
E-brulim guzelimle de yarismistik, ben cok inanilmaz bir sayiya ulasmistim
Belki benim biyonik hatun oldugumu dusunmuslerdir ama benim ulastigim rakamda epey ucuktu
Demem o ki birbirimizi kirmamiza gerek yok, biz bir aileyiz.Zaten eger bir art niyetimiz varsa da takimi degil kendimizi kandiririz, hedefimize ulasamayiz.
Hepinizin tek tek yanaklarindan operim
iyi yapmışın. kalınca insan bi tuhaf olur
bende artık eşim için kek yada tatlı yapıosam. fazlasını hemen buzluga itiyorum
birkaç yüz gram güzel canım ya valla evde spora ağırlık vericem şu birkaç yüz benden de gitmeliGünaydın keyifli bir gün dilerim bir kaç yüz grm bende eksideyimmmkaçamaksız bir gün dilerimm
sok bencedeEşimi de diyete sokmalıyım kek pasta börek yok artık arada bir
birkaç yüz gram güzel canım ya valla evde spora ağırlık vericem şu birkaç yüz benden de gitmeli
kadınların yağlanma kapasitesi daha fazla erkeklere göre :)sok bencede
ilk diyete başaldıgım hafta eşim homili gırtlak neler yiyodu neler
lan sen bana inatmı ediyon dedim
oda azcıcık kğ aldı tabede. yinede yiyio. yediğini yakıo tabi.
ben gibi yağ.et olmuyor ona
İphone'dan ipadden olmuyor canım, sadece pc den yapılıyor. He belki apple'in dışında ki cihazlarda da oluyordur.iPad den giriyorum Can'ım bana mısın demiyor
Seboreik dermatitim var, terleyince sinirlerim alt üst oluyor, kaşınmadan kaç saat kendime gelemiyorum, hatta bazen günlerce toparlanamıyorum..
Haklısın canımm.. Dualarım kalmıştı onları okudum sakinleştim
Rahatsızlığım bu dereceye son 6-7 ayda geldi sanırım.. eskiden de zorlanıyordum ama şimdi dayanamıyorum hem de hiç.. bu yaz nasıl geçecek bilmiyorum.. sıcak yemek, sıcak su kısaca sıcak herşeyden kaçmaya çalıştım bu kış, zar zor atlattım, şimdi de yaz geliyor hava sıcaklığına nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum
e biraz öyle oluyor :))
Moralim yerlerde sürünüyor canım, regl çok saçma geçiyor bu sefer :/
İyi geceler canım
Arkadaslar okula diyorum birseyler soruyorsunuz
Aciklik getireyim ve dua isteyeyim
Ben fen fak. Biyoloji bolumu mezunuyum
Bir sure ogretmenlik uzun sure ozel ders verdigm icin ogretmenim diyorum
Suanda uludag universitesinde formasyon aliyorum
Tezsiz yuksek lisans diyorum bircok kisi anlamadigi icin
Programim haziran da bitecek
Bir dersten bile kalsam sertifikam iptal
Yani o yuzden debeleniyorum ve universitemizin degerli hocalari haddinden fazla sorun yaratiyorlar...
Onumuzdeki senede kpss calisacagim yani evdeyim
Esim kucuk kizima israrla benim bakmami istiyor asla anlasamiyoruz ki kres bile bulmustum
Bu arada yavastan kpssde calisiyorummm geceleri yatarken internetten okuyorumm birseylerrr
Yarin ve persembe sunumlarim var
Iki onemli ders ve ustuste geldiii
Boyle sansta bir bana vurur
Dua edin olurmuu bana
Aciklama geregi duydum
Hepiniz iyiki varsiniz
Kocama iş yerine götürmesi için kücük borcam ıspanaklı börek yaptım.
Ben hiç yemek için oralı bile olmadım
Börekte neymiş sanki önceden börek vardı
Löpür löpür yağ olduk
zaten canım bişey çekince öyle diyorum. bu zamana kadar yediklerine say
böreklere pek dayanamam
kek tatlı çikolata cok severim önümde olsa yemem
Aynen bu iradeye sahip cıkmak gercekten cok güzel oluyor.
eşimle akşamalrı cekirdek dişliyoduk.
o dişliyo artık tek başına. umrum olmuyor
Geçmiş olsun deryamSaolasin ozge. Fmf atagi geldi yine, niye bu kadar acele etti anlamadim. Gecen ki kadar perisan degilim ama yinede cikamadim yataktan. Atesim daha az cikti bu sefer
keyifli zaman geçirmeler canımSelam canlar:) anneme gitmek için hazırlanıyorum oradan tekrar bağlanırım size
Aynen ya. eşimle aramızda 5kğ fark var. ben ayı gibi duruyorumkadınların yağlanma kapasitesi daha fazla erkeklere göre :)
şimdi artık eşim de inatçı olduğumu anladı onu yeme bozma diyetini diyor
sen de yeme diyorum arada anlaşıyoruz ama o donutları hep ona yedirdim
yani . pişirme bile yokmuşTabii eskiden insanlar tavşanı okla vurup pişirmeden yerlermiş ne böreee
Ayy böreğe ben de dayanamam keke oğaçaya hiç kıyamam artık kıymıyorum yazıktır yemiyim diyorum bi koklayıp bırakıyorum. Geçen gün oğluma poaça aldım sadece kokladım yemedim hiçpasta börek koruma derneği kuralım biz en iyisi
Bir avuç yiyebilirsin Canım paketin dibine vurmadıysan sonra hiçbişicik olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?